" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Επίθεση από κουκουλοφόρους στον πατήρ Κλεομένη στο Μοναστηράκι. ( Βίντεο). ΟΤΑΝ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΤΟΤΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

Το πως αντιμετωπίζει το κράτος τους Έλληνες Ορθοδόξους που διαμαρτύρονται , το αντιλήφθηκαν όσοι συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το θέατρο "Αριστοτέλειον" στην Θεσσαλονίκη.


Εχθές Κυριακή 22/10/2017, την αμέσως επόμενη ημέρα ΜΕΤΑ τις διαμαρτυρίες στη Θεσσαλονίκη, γινόταν ΝΟΜΙΜΗ συγκέντρωση ορθοδόξων και πατριωτικών συλλόγων στο Σύνταγμα (ενάντια στο πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο για την "αλλαγή φύλου".
Φυσικά κράτος και παρακράτος (αναρχικοί) δεν θα μπορούσαν να χάσουν την ευκαιρία:



Επίθεση από κουκουλοφόρους 
στον πατήρ Κλεομένη στο Μοναστηράκι




2 παλικάρια χτυπήθηκαν άσχημα αλλά ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ:



Δείτε το βίντεο:



Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης:
https://youtu.be/QKQ6EcoHh5o



Ολόκληρο το βίντεο με σχόλια:
"ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ":


https://youtu.be/8fzEoE7JBYw


το βίντεο ανέβηκε στο κανάλι "Χάραγμα12" του youtube
 (έχουν μπλοκάρει όλα τα προηγούμενα κανάλια)


Από το star.gr :
Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκε χθες ο πατήρ Κλεομένης μαζί με μέλη του «Ιερού Λόχου», κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας ενάντια στο ηλεκτρονικό εισιτήριο στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι «Ελλάδα στην τρέλα» στο Youtube αποτυπώνεται η στιγμή της επίθεσης καρέ καρέ.

Ο πατήρ Κλεομένης και όσοι τον συνοδεύουν πηγαίνει προς της έξοδο του σταθμού στην πλατεία στο Μοναστηράκι φωνάζοντας συνθήματα όπως «Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία» και «όχι στο ηλεκτρονικό εισιτήριο» και κατευθύνεται στη χθεσινή συγκέντρωση παραθρησκευτικών αλλά και ακροδεξιών οργανώσεων κατά του νέου νόμου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.

Ξαφνικά, κι ενώ προχωρούσαν μια ομάδα κουκουλοφόρων τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους κυνηγούν και να τους χτυπούν μέσα στο σταθμό του ΗΣΑΠ και όλα καταγράφηκαν στο βίντεο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star στην ίδια επίθεση τραυματίστηκαν και οι τρεις δόκιμοι αξιωματικοί της Σχολής Ευελπίδων, με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να νοσηλεύονται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Μάλιστα τραυματίστηκε κι ένας Γεωργιανός, ο οποίος απλά ρώτησε "Ρε παιδιά τι κάνετε εκεί;", με αποτέλεσμα να τον ξυλοκοπήσουν οι κουκουλοφόροι.




ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ξύλο σε Ευέλπιδες από αντιεξουσιαστές:









ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012, σχετικά με τα επεισόδια (απρόκλητη επίθεση αναρχικών στην ομάδα του πατρός Κλεομένη) στο Μοναστηράκι

Με έκπληξη διαβάσαμε ότι στα χθεσινά επεισόδια που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, ότι συμμετείχε και ο σύλλογος μας.

Δεν γνωρίζουμε εάν είναι παραπληροφόρηση ή κάποιο είδος προπαγάνδας.
Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι προκαλείτε τον γέλωτα με τις ανακρίβειες που γράφουν, κάποιοι "δημοσιογράφοι".




Δυστυχώς ΔΕΝ είμασταν στο Μοναστηράκι.
Ως εκ τούτου, ουδέποτε μας επιτέθηκαν οι "άπλυτοι", όπως ψευδώς αναγράφουν κάποια δημοσιογραφικά site. 

Μακάρι να είμασταν, για να βλέπαμε εάν θα χτυπάγατε τον πατέρα Κλεομένη και τα άλλα παιδιά. 
Επιτεθήκατε αιφνιδιαστικά 60-70 άτομα με παλούκια, σε 6-7 άτομα τελείως άοπλα. "Εύγε" στους επαναστάτες της "πορδής"!
Βλέπεις η μαγκιά σας εξαντλείται μόνον όταν είσαστε δεκαπλάσιοι:"κότες λειράτες".

Φυσικά δεν μάθατε ποτέ να σέβεστε ούτε το ράσο ούτε τη σημαία. Δεν είχαν τέτοιες ευαισθησίες οι πάμπλουτοι γονείς σας. Από τα μπαλκόνια των ρετιρέ και των μεζονετών, στα πλούσια προάστια, όπου έχετε τις κατοικίες σας, μπορείτε άφοβα να ονειρεύεστε "επανάσταση" μαστουρώνοντας. 


Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων
http://ierosloxos2012.blogspot.gr/2017/10/2012.html?m=1




ΟΤΑΝ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ 
ΤΟΤΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

Βίντεο :



Εν έτη 2017, οι αναρχικοί, οι "κατσιαπλάδες", πήραν την εξουσία


Όλο και περισσότερο η επιταγή, γίνεται ΠΡΟΣΤΑΓΗ:




13 σχόλια:

Unknown είπε...

Να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Στο βίντεο, ο αστεράτος αστυνομικός στέλνει τον Π.Κλεομένη και τους συναγωνιστές του στο στόμα του λύκου κυριολεκτικά.Στο μετρό που τους έστειλε τους περίμρναν κυριολεκτικά στην έξοδο, οι "λεγόμενοι αντεξουσιαστές".Που το 'ξέραν αυτοί ότι πάει εκεί ο Π.Κλεομένης ? Ποιός τους ειδοποίησε? Οι λεγόμενοι λοιπόν αντεξουσιαστές, είναι συριζαίοι ασφαλίτες μικρής ηλικίας,που συνεργάζονται με την αστυνομία από τότε που επιβλήθηκε με τις παράνομες εκλογές η δικτατορία του σύριζα, του νέου πασοκ.Επί εποχής δικτατορίας Σαμαρά, στην πόλη μου κάθε χρόνο, οι δήθεν αντεξουσιαστές, καίγαν την πόλη την ημέρα του πολυτεχνείου.Από τότε που βγήκε ο Σύριζα δεν ξαναέγινε καμιά φασαρία.Ούτε αναρχικοί είναι ,ούτε αντεξουσιαστές,αλλά όργανα της νέας τάξης πραγμάτων όπου επεμβαίνουν εκεί που δεν πρέπει να φαίνεται η αστυνομία.Ξεκαθάρισμα λογαριασμών έγινε για την δράση του Π.Κλεομένη που τους τσούζει αφόρητα όλους: Αστυνομικούς,Θεατρίνους,Δημοσιογράφους,Μασόνους,Δικαστικούς,Χιλιαστές,Σιωνιστές,Τραπεζίτες,Κινητές Τηλεφωνίες,Πολιτικούς.....
Ο Θεός να δώσει σε όλους τους ομολογητές Χριστιανούς και Πατριώτες την ίαση την σωματική,αλλά και στα οργανάκια του αντιχρίστου την ίαση της ψυχής τους, που είναι αφόρητα άρρωστη,γιατί αν δεν μετανοήσουν μεγάλη τιμωρία τους περιμένει..Ερχεται πολύ κακό!Πάμε για εμφύλιο και θα χυθεί πολύ αίμα!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτο ειναι το συστημα να φημωσουν καθε φωνη αντιστασεως για την πιστη και την πατριδα δεν θα υποκυψουμε εχουμε πολεμο στεφανια θα παρουν οι πατερες μελοντυκος μαρτυρας ο πατη κλεομενης ο Θεος να τον στηριζει ειμαστε μαζι του μακαρι καθε πολη να ειχε π κλεομενη αλεξιος κ

Ανώνυμος είπε...


Ας προετοιμαστούμε. Οι εφεδρείες της κομμουνιστικής μεταπολίτευσης τελείωσαν. Εκτός κι εάν πιστεύει κανείς αφελείς πως μπορούν να νεκραναστήσουν τους λενινιστές τροτσκιστές της κέντρο(δεν τρέπονται οι χατζηπόρδες) αριστερές!
Οι δε αντεξουσιαστές προλετάριοι όλων των χωριών ενωθείται ,δεν μπορούν πλέον να ξεγελάσουν κανέναν!
Άκου νεαροί …οι κυβερνοξουσιαστές κομμουνιστές.

Οι προλετάριοι οι ταξικοί αγωνιστές ανέβηκαν στην εξουσία και όσο και εάν προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο , πως αυτοί δεν είναι κομμουνιστές αναμείνατε τους καλούς, ήτοι τους λαφαζονοστρατούληδες ο με ένα νι και η κωνσταντο κουκουδες, αρδην φιγδην μιγδην καζακοανταρσιες καακε μουρλού μουλοτοφ κκε και λοιπούς
Ο κοσμος δεν τρώει κουτόχορτο από ευαγγελοπαπαδοχατζηπορδομπογιοτατιανορούφιαν!

Ας προετοιμαστούμε…



Ο αντί-κομμουνισμός είναι η νιότη του κόσμου. Στην εξέγερση του 1956 στην Ουγγαρία τα περισσότερα θύματα ήταν κάτω των 30 ετών

http://redskywarning.blogspot.gr/2017/10/1956-30.html

Avanti ragazzi di Budapest!
https://www.youtube.com/watch?v=Vgwrx-xl9KY

Μόνο που αυτή τη φορά αντί για τα σοβιετικά τανκ θα μπουν τα Σταλινικό Γερμανικό Αμερικάνικα. Ούτε αυτοί , Γερμανοί Αμερικανοί Γάλλοι Άγγλοι και λοιποί, μπορούν να κρύψουν τον κομμουνισμό τους πίσω από τον… ψυχρό πόλεμο!

Υ.Γ.1
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΟΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟΣ!!!

Υ.Γ.2
ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.
ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ , ΟΙ ΣΟΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ- …ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ!
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΟΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ Κ.Λ.Π.!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ!!!

Yorgos είπε...

Ο π. Κλεομένης και όλοι οι συν αυτώ δυσφημουν τον αγώνα των αποτειχισμένων. Ειναι πραγματι φανατικοι Εθνικιστές με σημαία το Σταυρό. Κανουν κακό στην Ορθοδοξία. Εχουν μίσος για τους αλλόθρησκους και το επιδεικνύουν. Ο πραγματικός Χριστιανός αποτειχίζεται και προσεύχεται και διαμαρτύρεται ειρηνικα όπως εκαναν οι Πατέρες στην ειρηνική τους διαδήλωση πολυ πιο μακρια από το Αριστοτέλειο θέατρο.Οταν το καράβι πάει αριστερά το πάμε λίγο δεξιά για να έρθει ευθεία.Οταν το στρίψουμε περισσότερο δεξιά τότε πάλι στραβά αρμενίζουμε.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Ειναι πραγματι φανατικοι Εθνικιστές"
μπορείς να μας απαντήσει, το Παλαιών Πατρών Γερμανός, ο Γερμανός Καραβαγγέλης, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Κυπριανός και εκατοντάδες ή χιλιάδες άλλοι,
τι διαφορετικό ήταν;;; Δεν θα τους απέδιδες τον τίτλο "φανατικοί εθνικιστές" αν ζούσαν σήμερα;

Μήπως τελικά δεν άλλαξαν οι αληθινοί ήρωες αλλά εμείς γίναμε τόσο σκάρτοι και σάπιοι;

"με σημαία το Σταυρό"
Δηλαδή όποιος έχει σημαία τον σταυρό πρέπει κάπου να λογοδοτεί;! Να παίρνει άδεια;!

"Ο πραγματικός Χριστιανός αποτειχίζεται και προσεύχεται και διαμαρτύρεται ειρηνικα όπως εκαναν οι Πατέρες στην ειρηνική τους διαδήλωση πολυ πιο μακρια από το Αριστοτέλειο θέατρο"
Ωραία, δείξε μας τώρα ΠΟΥ, σε ΠΟΣΑ site έπαιξε η "ειρηνική" διαμαρτυρία (με εξαίρεση 3-4 ορθόδοξα ιστολόγια).
Τι πέτυχε; Προβλημάτισε τους περαστικούς; Τους συντελεστές; Τους εισαγγελείς; Τους θεατές της παράστασης;

"Οταν το καράβι πάει αριστερά το πάμε λίγο δεξιά για να έρθει ευθεία"
Ακριβώς και επειδή πάει ακόμη προς τ αριστερά, μάλλον θέλει να πάμε λίγο δεξιά για να σιάξει!

Ανώνυμος είπε...

@25 Οκτωβρίου 2017 - 4:32 π.μ.
“Οταν το στρίψουμε περισσότερο δεξιά τότε πάλι στραβά αρμενίζουμε.”

Είναι ολοφάνερο πως δεν έχετε ιδέα ποια είναι και τι αντιπροσωπεύει η δεξιά κοσμοθεώρηση και τι η αριστερά. Εύχομαι να το καταλάβετε πριν αρχίσουν οι κομμουνιστές – λόγω της αδιαφορίας και κυρίως της άγνοιας πολλών Ελλήνων – να μας το ΞΑΝΑ ΜΑΤΑ ΜΑΘΟΥΝ!
ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Αναζητήστε την ερμηνεία της λέξης ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ στο λεξικό ΗΛΙΟΣ. Η κομμουνιστική μεταπολιτευτική προπαγάνδα σας έκανε όχι μόνο να μην γνωρίζετε τι σημαίνει εθνικισμός μα και να τον μισείται. Όταν μάθετε ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
Με εντολή υπουργών, για την εορτή του Ελληνικού ΟΧΙ , τραγουδούν οι εχθροί του ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ - Η ΜΉΠΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ - : και φωτια στον γοργοπόταμο… ,
Παρουσία ανωτάτων αξιωματικών του Ελληνικού στρατού που υπέφερε τα πάνδεινα από τον πόλεμο που εξαπέλυσαν οι εχθροί της Ελληνοχριστιανικής Ελλάδος μας κομμουνιστές εναντίον του Εθνους μας.

Μήπως μπορείται να μας απαντήσετε ,
ΙΣΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ;

Η ΕΛΞΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ


Στον Όμηρο διαβάζουμε για τον καλό οιωνό: ‹‹Σαν είπε αυτά (ο Αίας), πέταξε από τα δεξιά σημαδιακό πουλί, ένας αετός… κι αμέσως κραύγασε των Αχαιών το πλήθος, παίρνοντας θάρρος για το καλό σημάδι.›› (Ιλιάδα, Ν, στ.820.) Και για τον κακό οιωνό: ‹‹Αυτά λαλούσαν κι έλεγαν εκείνοι ανάμεσό τους• ως τόσο του Τηλέμαχου τοιμάζαν οι μνηστήρες το τέλος και τη μοίρα του. Όμως από τα αριστερά τους φάνη αψηλοπέταχτος αϊτός κρατώντας περιστέρα. Και τότ' ο Αμφίνομος αυτό ξαγόρεψέ τους κι είπε• “δε θα μας έβγη τυχερός αυτός, καλοί μου φίλοι, ο φόνος του Τηλέμαχου’’.›› (Οδύσσεια, Υ, στ. 240.) Πανάρχαιοι συμβολισμοί είναι αυτοί και αρχετυπικές διαδικασίες, που καταδεικνύουν την ύπαρξη μίας μεταφυσικής του χώρου.
Μέσα στην υπερκόσμια διάσταση, πράγματι, υπάρχουν δύο κατευθύνσεις ή θέσεις: Η Δεξιά• Και ανελθόντα εις τους Ουρανούς και καθεζόμενον εκ δεξιών του Πατρός», όπου εδρεύουν η αλήθεια και η σωτηρία, και η Αριστερά:« θα θέσει τα μεν πρόβατα εις τα δεξιά του τα δε ερίφια εις τα αριστερά» (Ματθ., κε΄33), στην οποία εδρεύουν το ψεύδος και η εωσφορική μανία. Η αντίθεση μεταξύ αυτών των δύο πόλων αντανακλάται, μέσω της αρχετυπικής μνήμης, και στο κοσμικό γίγνεσθαι -με αποτέλεσμα οι πρωταγωνιστές των θρησκευτικών και κοινωνικών διαδικασιών να επιλέγουν τη μία ή την άλλη από αυτές τις δύο κατευθύνσεις ή πόλους, ανάλογα με την εσωτερική τους θετική η αρνητική κλίση. Οι γνωστικοί λοιπόν, επέλεξαν την αριστερή οδό και την κληρονόμησαν στους απογόνους τους, δηλαδή στους εμπνευστές της «Αριστεράς και της προόδου.»

Η μεταφυσική της Δεξιάς και της Αριστεράς είναι τόσο βαθιά, ώστε ο Άγιος Ιωάννης ο Σιναΐτης στην Κλίμακα, να διατυπώσει την απορία: ‹‹Τι σημαίνει η δεξιά του Αιτίου (= Πατρός), στάσις και καθέδρα του Χριστού;›› Απάντηση δεν πρόκειται να δοθεί, γιατί: ‹‹Είναι αδύνατον να διδαχθή ακοή ανθρώπου αυτά τα μυστήρια.››

http://theodotus.blogspot.gr/2012/12/blog-post_29.html

Ανώνυμος είπε...

2 Συνέχεια ...

ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ

Ο Θεόδοτος συνιστά θερμά στους αναγνώστες του την μελέτη αυτού του περιεκτικού και ιδιαίτερα κατατοπιστικού άρθρου.
Γράφει ο Θεόδωρος Λάσκαρης

Οι συμβολισμοί που αποδίδονται στις έξι κατευθύνσεις του χώρου, πάνω- κάτω, εμπρός- πίσω, δεξιά - αριστερά, είναι τόσο παλαιοί όσο και ο ανθρώπινος πολιτισμός. Το ον, τόσο στην υλική όσο και στην υπερβατική του διάσταση, δεν υπάρχει μόνο του, ούτε η συνείδηση και η αντίληψη του αναδιπλώνονται μονίμως εντός του, αλλά σχετίζεται με άλλα όντα και με τις ''καταστάσεις-ποιότητες'' που αυτά δημιουργούν. Έτσι λοιπόν, το ον ΚΟΙΤΑΖΕΙ για να αντιληφθεί που βρίσκεται το ''άλλο'', από πού έρχεται και τι αυτό ''φέρνει μαζί του'', ποιες είναι δηλαδή, οι ''ποιότητες'' που το συνοδεύουν: Ο «κάτω κόσμος» είναι ο Άδης, ο χώρος των σκιών και της θλίψης, ο «πάνω κόσμος», είναι ο τόπος των ουρανίων υπάρξεων και του φωτός. «…Ο μεν δίκαιος ληστής ευρίσκεται «εκ δεξιών» του Κυρίου, έχει την όψιν ήμερον και παρακαλεστικήν, ο δε κακός ληστής, οπού είναι σταυρωμένος «εξ αριστερών» του Κυρίου, έχει την όψιν ηγριωμένην…». Οι Πυθαγόρειοι συσχέτιζαν το εμπρός με την δεξιά και το πίσω με την αριστερά. Αρχετυπικά λοιπόν, οι έξι κατευθύνσεις του χώρου έχουν ''χρωματιστεί'' θετικά ή αρνητικά ανάλογα με ποια από αυτές επέλεξε (αρχεγονικά) μία συγκεκριμένη ποιότητα για να φανερωθεί και να εκφραστεί.

http://theodotus.blogspot.gr/2016/05/blog-post.html

Yorgos είπε...

Άμα μου συγκρίνεις το Π.Π. Γερμανό με τον (χωρίς Π) Κλεομένη τότε έχουμε ξεφύγει όλοι μαζί. Ο άνθρωπος αυτός

1)Πέταγε πέτρες με σφεντόνα στις κεραίες για να σκοτώσει τα δαιμόνια.
2)Λέει ότι θα πάει στην κόλαση όποιος έχει ΑΜΚΑ ΑΦΜ και έχει πιστωτική κάρτα
3)Επίσης όποιος έχει βαπτιστεί από Νεοημερολογήτη Ιερέα το μυστήριο είναι άκυρο και δεν σώζεται.
4)Τασσεται ευθέως υπέρ της Χρυσής Αυγής
5)Ούρησε επιδεικτικά έξω από σπίτι Εβραίου στη Θεσσαλονίκη
6)Πολλές φορές έχει μιλήσει υπέρ και φόνων αλλοθρήσκων
7)Χρησιμοποιεί ένα χυδαίο υβρεολόγιο
8)Εχει προχωρήσει σε βανδαλισμούς

Και λες για την ειρηνική διαδήλωση των αποτειχισμένων
Τι πέτυχε; Προβλημάτισε τους περαστικούς; Τους συντελεστές; Τους εισαγγελείς; Τους θεατές της παράστασης;
Κάνεναν δεν έπεισαν πράγματι .Όμως ο Θεος τους το αναγνώρισε . Αυτό έχει σημασία.Τον αγωνα δε τον κανουμε για να πεισουμε κανεναν. Αυτοι που δεν πιστευουν (πολλω δε μάλλον αυτοι που βλασφημουν) ήδη έχουν κατακριθεί. Ποιον να πείσουμε αυτούς που δεν πιστεύουν?Το Ευαγγέλιο εχει κυρηχθει και το έχουν απορρίψει οι περισσότεροι. Εμεις σωζόμαστε με Αποτείχιση από την Αιρεση , και προσωπικό αγώνα. Τωρα οι φωνές και οι τεράστιοι Σταυροί εμένα δε με πείθουν .Το αντίθετο μάλλον.
Είναι προσωπική μου γνώμη ότι ο ανθρωπος αυτός διέπεται από πονηρό πνεύμα και κάνει κακό στην Ορθοδοξία. Ναι μεν λέει πολλές αλήθειες και μεγάλες αλήθειες για όσα συμβαίνουν, αλλά αυτές οι αλήθειες είναι πολύ επικίνδυνες όταν δεν κατευθύνουν προς την Αγάπη του Θεού αλλά στο μίσος των άλλων.

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει κανείς άλλος …παρά οι παιδαγωγοί , διότι δεν μας εμάθατε Ελληνικά!

Εθνικισμός
Από Metapedia

Ο Εθνικισμός, [ουσιαστικό, ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ: εθνικός + -ισμός, αγγλ. nationalism], είναι πολιτική ιδεολογία που υποστηρίζει την αποκλειστική προσήλωση και αγάπη των ανθρώπων προς το έθνος τους και την εθνική τους ταυτότητα, καθώς επίσης τη διατήρηση της Εθνικής ταυτότητας και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των ατόμων κάθε έθνους ή μια εθνοπολιτική ιδεολογία με κέντρο την ιδέα του έθνους που επιδιώκει τη συγκρότηση ανεξάρτητου κράτους. Με τον όρο εκφράζεται ακόμη, η απόλυτη και με πάθος προσήλωση των ατόμων στο έθνος τους, η έκφραση και η καλλιέργεια εθνικής συνειδήσεως, η αφοσίωση των ατόμων στο έθνος που ανήκουν, δίχως διάθεση υποτιμήσεως ή περιφρονήσεως άλλου έθνους. Δεν ταυτίζεται σε καμία περίπτωση με τον πατριωτισμό ή την ακροδεξιά, ιδεολογικές απόψεις με τις οποίες διατηρεί σαφείς και απολύτως ευδιάκριτες απόψεις, διαφορές και αποστάσεις.

Ορισμένοι μελετητές τον ορίζουν ως «...επίκληση της εθνικής ταυτότητας σαν βάση για μαζική κινητοποίηση και δράση..».

Ειδικότερα, η απαρχή του ελληνικού εθνικισμού ανάγεται στην εποχή των Ηρώων της Ιλιάδος, ενώ ο «...αμυντικός εθνικισμός είναι τόσον παλαιός, όσον και η ιστορία...», παράδειγμα η άμυνα των Ελλήνων εναντίον των Περσών, όμως ο νεοελληνικός εθνικισμός, όπως αυτός εκφράστηκε μετά την Επανάσταση του 1821, έχει ως πρότυπα και κύριους εκφραστές του, τους Δημήτριο Βεζανή, Περικλή Γιαννόπουλο και Ίωνα Δραγούμη. Ο εθνικισμός, που μπορεί να εκδηλωθεί με την μορφή του σωβινισμού ο οποίος αποτελεί ακραία μορφή του, στη διάρκεια των χρόνων απέκτησε παγκόσμια ισχύ, και οι εκπρόσωποι του αντιπαρατίθενται με τις

ιδεολογίες του φιλελευθερισμού και του κομμουνισμού, τις οποίες αντιμετωπίζουν ως διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος.

http://el.metapedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Εθνικιστής
Από Metapedia

Ο εθνικιστής, [ουσιαστικό], ο οπαδός του εθνικισμού, ο υπέρ του Έθνους αγωνιστής. Σύμφωνα με τον ορισμό του Πανεπιστημιακού καθηγητή Δημήτρη Βεζανή, ενός από τους επιφανέστερους θεωρητικούς του Ελληνικού Εθνικισμού στον 20ο αιώνα, εκφράζεται με τον Εθνικισμό και αποτελεί «...την ενεργητικήν κατάφασιν της ιδέας του Έθνους..», που σημαίνει ότι είναι δραστήριος και ενεργός Εθνικός αγωνιστής.

Παράλληλα επισημαίνει ότι ο Εθνιστής πιστεύει κι αυτός στο Έθνος, ανήκει σε αυτό,
άλλα δεν επιθυμεί να αγωνισθεί, είναι δηλαδή παθητικός φορέας της εθνικής ιδέας.

http://el.metapedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82

ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ...ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΗΤΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ ΩΣ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

“Ο πραγματικός Χριστιανός αποτειχίζεται και προσεύχετα…”

Το ίδιο θα θέλατε να είχε κάνει και ο

Ο Βασίλειος Β' (958 - 15 Δεκεμβρίου 1025), ο επονομαζόμενος Βουλγαροκτόνος, ήταν Βυζαντινός αυτοκράτορας της Μακεδονικής δυναστείας, ο οποίος βασίλεψε από τις 10 Ιανουαρίου 976 έως το θάνατό του στις 15 Δεκεμβρίου 1025, χαρίζοντας την τελευταία περίοδο πολιτικής ακμής στην αυτοκρατορία.

Έναν νέο ΔΕΞΙΟ Βουλγαροκτόνο χρειάζεται , ΟΧΙ ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός , αλλά η ανθρωπότητα ΟΛΟΚΛΗΡΗ , για να ξεφύγει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από τα δεινά των τοκογλύφων κομμουνιστών δικτατόρων της Γαλλικής “επανάστασης” , που θέλουν να σκλαβώσουν ΟΛΗΝ την ανθρωπότητα εξαφανίζοντας τους κυρίως αντιπάλους τους Χριστιανούς Ορθοδόξους!


The World's Most Persecuted Minority: Christians

https://www.youtube.com/watch?v=ytdMUddGe-U&feature=youtu.be


Μόνο που δεν θα το καταφέρουν διότι το φως (η δεξιά) θα νικά πάντα το σκοτάδι (την αριστερά)!
Είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ!!!

Ο ΚΑΘΉΜΕΝΟΣ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ
ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

"Τασσεται ευθέως υπέρ της Χρυσής Αυγής"

Γιατί είναι κακό αυτό;
Ποίο είναι το πρόβλημα σας με την χ.α.;
Ποίο είναι το πρόβλημα σας με τους εθνικιστές;
Για τους ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ τι έχετε να μας πείτε;

Για τους Ιερείς που τάσσονται ευθέως με τα λόγια και με τις πράξεις τους με τους αριστερούς κομμουνιστές , τι έχετε να πείτε;
Πότε βγήκατε εσείς η κάποιος άλλος να στηλιτεύσει την συμπόρευση των Ιερέων με τους ΑΝΤΙ ΧΡΙΣΤΟΥΣ εκ της κοσμοθεωρίας τους αριστερούς;
Ο άθεος καί κατά δήλωση του , κομμουνιστής πρωθυπουργός της χώρας μας να αφήνει το Περιστέρι από τα χέρια του , μαζύ με τον Αρχιεπίσκοπο.
Την ίδια ώρα οι κομμουνιστικές φυλλάδες να κατηγορούν την Χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία μας , ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ το ελληνοχριστιανικό έθνος μας, να το θεωρούν σκοταδιστικό και οπισθοδρομικό ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Αρχιεπισκόπου!!!

Στην δεξιά πλευρά αυτού του ιστοτόπου "αρθρογραφεί" ένας Ιερέας - Παπα Ηλίας Υφαντής , έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται , πως είναι Ιερέας - που είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!
ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ;

Δείξτε μου ένα άρθρο του ΕΠΙΣΗΜΟΥ ιστοτόπου της χ.α. που να καταφέρετε εναντίον της Χριστιανικής ορθόδοξης θρησκείας μας.
Απεναντίας είναι η ΜΟΝΗ πολιτική δύναμη στο κοινοβούλιο που στηρίζει την ορθοδοξία.

Δύο μέτρα ...πολλά σταθμά!
Πολύ δίκαιος είστε, πολύ χριστιανός.

Υ.Γ.
Εάν έχετε γράψει εναντίον όσων κληρικών υποστηρίζουν την αριστερά και συναναστρέφονται μαζύ τους , ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
Δεν ισχυρίζομαι πως οι ηγέτες της χ.α. είναι όλοι Χριστιανοί ορθόδοξοι και πως δεν υπάρχουν άθεοι! Αυτό που ισχυρίζομαι είναι πως ο Ελληνικός εθνικισμός ΔΕΝ πολεμά την θρησκεία μας!

Τέλος προς αποφυγήν παρεξηγήσεων , Δεν είμαι εθνικιστής.
Είμαι ΔΕΞΙΟΣ!
Αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται, εάν θέλουμε να λεγόμαστε, μακάρι να καταφέρουμε ΚΑΙ να είμαστε , Ελληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι!

Το παρακάτω δεν ισχύει μόνο για εσάς αλλά για όλους όσους σήμερα βλέπουν στην χ.α. τον χειρότερο εχθρό του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας και στο κομμουνιστικό (συνταγματικό) τόξο είναι έτοιμοι να συγχωρήσουν τα πάντα όλα και να μας τους ξαναφορτώσουν στο κεφάλι μας!

Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κατεσθίετε τὰς οἰκίας τῶν χηρῶν καὶ προφάσει μακρὰ προσευχόμενοι...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Τασσεται ευθέως υπέρ της Χρυσής Αυγής"

Δεν θεωρούμε ότι ο π.Κλεομένης δημόσια στήριξε αυτό το κόμμα. Προφανώς στις συγκεντρώσεις της η Χ.Α. μαζεύει και θερμούς πατριώτες, οπότε πήγε 1-2 φορές και τους μοίρασε φυλλάδια. Ουδέποτε -απ΄όσο γνωρίζουμε- έκανε κάποια σχετική δήλωση υπέρ της Χ.Α.

Φυσικά ο π.Κλεομένης υπερβάλει σε κάποια θέματα ή με κάποιες συμπεριφορές του. Δείξτε μας άλλους ιερωμένους (με ελάχιστες εξαιρέσεις) που βγαίνουν δημόσια στο δρόμο και αντιδρούν για όσα συμβαίνουν (συμπεριλαμβανομένου τις βλασφήμιες) και με πολύ χαρά να τους προβάλουμε.

Ανώνυμος είπε...

Άντε μωρέ Πατέρα Κλεομένη , έκανες το λάθος να χαιρετήσεις εθνικιστή;
Κάηκες στην πυρά από τους “δεξιούς” φιλελεύθερους , φίλους της ελευθερίας , τους …ορθοτομούντες τον Λόγο της αληθείας χριστιανούς!

Από τους αριστερούς δεν το συζητάμε καν! Ενώ είναι δηλωμένοι αντίχριστοι και κάνουν το παν για να εξολοθρευόσουν την Χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία μας , το Ελληνοχριστιανικό πολίτευμα μας - το βλέπουμε το έργο να “παίζεται” ολοζώντανο μπροστά στα μάτια μας- θα σε κατηγορήσουν για …εχθρό του Χριστιανισμού!!!
Ποίοι ; Οι κομουνιστές που κυβερνούν!!!
Και το ωραίο θα είναι πως οι Έλληνες χριστιανοί θα χειροκροτούν τους αριστερούς!!!
Μιλάμε για τόσο …μορφωμένους Έλληνες Χριστιανούς, που πιο μορφωμένος και Έλληνας Χριστιανός γίνεσαι παραμορφωμένος ανθέλληνας οπαδός του σκότους!

Ας είναι, αλλά
γιατί ποτέ κανείς δεν κρίνει τους Ιερείς που συντάσσονται ευθέως με την αριστερά , θα μας απαντήσει κάποιος ...ευαίσθητος;

Ο Πειραιώς μας είπε πως ο συγγραφέας του βλάσφημου έργου ανήκε στο τάγμα της χρυσής αυγής. Καλά έκανε.
Ο Πειραιώς όμως , πότε μας είπε πως οι καπιταλιστές - κομμουνιστές υλιστές , ταυτίζονται ως κοσμοθεώρηση με τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ;
Πότε μας είπαν , σε εμάς το ποίμνιο τους, ΜΗΝ τους πλησιάζετε διότι είναι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Όχι στα λόγια, αλλά με αποδείξεις !
Ετσι που να αναγκαστούν οι αριστεροί να κρύβονται στην Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας και όχι να κυβερνούν όπως τουλάχιστον από το 74 και έπειτα κάνουν , ισοπεδώνοντας τα πάντα ΟΛΑ!

Πασίγνωστο στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, το γιατί!
Όταν όμως - όπως όλα δείχνουν πανευρωπαϊκά και παγκόσμια , πολύ σύντομα - θα αλλάξουν τα "κόζια", τότε όλοι θα το παίζουν "ακροδεξιοί", εθνικιστές.
Δεξιοί και κεντρώοι , ΑΝΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ , εννοείται βεβαίως βεβαίως …πάντα είμασταν , το έλεγε και το όνομα του κόμματος μας!!!
Κεντροδεξιά κέντρο!
Το κεντρο- αριστερά θα έχει εξαφανιστεί!!!
Τότε θα θυμηθούν την αντίχριστη αριστερή κοσμοθεώρηση. Τότε θα θυμηθούν τα δεκάδες εκατομμύρια των σφαγιασθέντων συνανθρώπων μας , Χριστιανών ορθοδόξων και όχι μόνον , υπό των κομμουνιστών!

Τότε , όποιος Ιερέας τολμήσει να χαιρετήσει αριστερό , θα πρέπει να “καεί στο πυρ το εξώτερον” , όπως τώρα , με όποιον τολμήσει να μιλήσει με εκπρόσωπο της χ.α.!
Τότε οι "Χριστιανοί" Ιερείς και λαϊκοί θα θυμηθούν πολλά, που τώρα απλώς ...δεν τα γνωρίζουν!

Τότε θα είναι αργά για αυτούς. Εύχομαι να το θυμούνται, για να μην τα βάζουν μόνο με τους πολιτικούς μας που καταντήσαμε έτσι όπως καταντήσαμε! Σκλάβοι και με την βούλα του νόμου! Σκλάβοι με ηλεκτρονικές αλυσίδες!

Δυστυχώς όμως , από ότι όλα δείχνουν , η Ελλάδα μας , το έθνος μας , δεν ενδιαφέρει τους “χριστιανούς”! Και το “ωραίο” είναι πως οι “χριστιανοί” κατηγορούν όσους “εθνικιστές” κατηγορούν τον Χριστιανισμό ως εχθρικό προς το Ελληνικό έθνος μας!!!
Πανζουρλισμός! Ότι καλλίτερο για τους παγκόσμιους αφέντες. Κατάφεραν να διχάσουν και τους Έλληνες!!! Διαίρει και βασίλευε με την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της …Ελληνικής Χριστιανικής Ιεραρχίας και των λαϊκών χριστιανών!!!

Θυμάμαι που νεαρός αντιμαχόμουν με όσους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ έλεγαν πως η Ιεραρχία της Χριστιανικής ορθόδοξης εκκλησίας μας , πάει πάντα με την εξουσία.
Τότε εγώ πίστευα πως πάει με το
Ορθοτομούντες τον Λόγον της Αληθείας!
Και ακόμα το πιστεύω!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ…

Υ.Γ.
Θα απαντήσει κανείς για τους Ιερείς που υποστηρίζουν τον κομμουνισμό , τι πρέπει να γίνει;
Είναι δικαίωμα τους να υποστηρίζουν την ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΟΜΣΟΘΕΩΡΗΣΗ;
Είναι δικαίωμα τους να υποστηρίζουν τους δολοφόνους δεκάδων εκατομμυρίων Χριστιανών αθώων πολιτών;



Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.