" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΙΔΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ!


Καμαρωτοί-καμαρωτοί, ποζάρουν στον φακό οι νέοι «Έλληνες» των σύγχρονων καιρών της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης, που παρήλασαν στην Μυτιλήνη. Πρόκειται τον 15χρονο Ατασάν από το Πακιστάν, τον 16χρονο Ιναγιέζ από το Αφγανιστάν, τους 17χρονους Μαχμούτ, Αλιζαϊγκάν, Αβάζ, Αμπντούλ και Αλίρεζα από το Πακιστάν και τον Σαϊφουλάχ από το Αφγανιστάν, τους 18χρονους Ιρφάν από το Πακιστάν, Χαντή και Καζίμ από το Αγφανιστάν.

Μ’ αυτούς –και με άλλους ομοίους τους- σκοπεύουν οι γραικύλοι που κυβερνούν την Ελλάδα να αντικαταστήσουν τους νέους μας, που χτυπημένοι από τα Μνημόνια και την ανεργία φεύγουν στα ξένα!

Θα το επιτρέψουμε ή θα αντισταθούμε στον αφελληνισμό της Πατρίδας μας;

Σχόλιο:
Προσεχώς και στο ημερήσιο γυμνάσιο, παρέα με τα παιδιά των ραγιάδων

6 σχόλια:

magia είπε...

εννοείτε ότι ήδη το αποδεχτήκαμε..μη ρωτάτε

Ανώνυμος είπε...

Νεοέλληνα με Εκμαυλισμένη Συνείδηση,έχεις Μετατραπεί σε Εκφυλισμένο Είδος Μεταλλαγμένου Υβριδικού Τύπου και το Μόνο που σε Ενδιαφέρει είναι να ΜΗΝ "Ταλαιπωρηθείς στην ουρά" είτε γιατί ΔΕΝ έχει POS...ή γιατί απλά έχει ουρά...OXI τι Παίζεται πίσω απο την Ωραιοποιημένη βιτρίνα...ΔΕΝ σου Καίγεται Καρφί για τα Προσωπικά σου Δεδομένα-τα Ανθρώπινα Δικαιωματά σου-και την Ελευθερία σου σαν Πρόσωπο...τσιμπάς σαν ΖΏΟΝ στο Τυράκι που βάζουν στην Φάκα της Παγκοσμιοποιήσης/Νέας Εποχής...Ούτε καν περνάει απο το Ρημαδο-άδειο Μυαλό σου να Αντισταθείς-Αντιδράσεις σε ένα ΔΗΘΕΝ Υποχρεωτικό Μέτρο που σαφέστατα Παραπέμπει σε Οργουοελική Κοινωνία-Παρακουλούθησης σε Προσωπικό Επίπεδο ποιός είσαι + τι κάνεις..Εννοείται βέβαια ότι είναι Προπομπός του Τσιπαρίσματος με Εμφύτευση RFID-τσιπάκι έπανω στο Σώμα (Δεξί Χέρι κτλ.) διότι σε ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ σε έναν Στρεβλωτικό Τρόπο Σκέψης ΔΗΘΕΝ Μεταμοντέρνο-Υπερπροοδευτικό με Καινοτόμες Τεχνολογίες ώστε να σε "Εξυπηρετήσουν" Ταχύτατα είτε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή σε Δημόσιες Υπηρεσίες...ξαναλέω είναι το Τυρί στην Φάκα..το Δόλωμα για να τσιμπήσει το Ψάρι...ο Μακάκας Νεοέλληνας που τα Δέχεται ΟΛΑ Αδιαμαρτύρητα-Παθητικά-Αδιάφορα και Τετελεσμένα...Μαντήλες-Μπούργκα στις Παρελάσεις απο Αλλόφυλους-Αλλοεθνείς που Κρατάνε την Ελληνική Σημαία για να τιμήσουν...;;;τους ΕΛΛΗΝΕΣ...Προγονούς μας,Ακροαριστερά Τάγματα Εφόδου που διώκουν βάση Εντολών Υπερεθνικών Κέντρων Εξουσίας (G.Sorros-Open Society Foundation) Διώκουν οτιδήποτε Ελληνικό+Χριστιανικό=Ιστορία-Γλώσσα-Πολιτισμός,Τέμενος στον Βοτανικό=1 εκατ. περίπου το οποίο πληρώνει ο Βλάκας-Ραγιάς Νεοέλληνας...Εν ολίγοις ο Μέσος Νεοέλληνας έχει αφομοιωθεί απο το Σύστημα της Νέας Εποχής...σε Ήθη+Έθιμα-Αρχές&Αξίες-Τρόπο Ζωής έχει γίνει "Ευρωπαίος"...ως προς το Εύρος του .....και υιοθέτησε τον Δυτικότροπο Ορθολογιστικό Τρόπο Σκέψης...Ξύπνα-Ξύπνα-Ξύπνα-Ξύπνα πάτε και Μαρκάρεστε σαν τα ΒΟΔΙΑ οικειοθελώς....τι να κάνεις;; ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ!!! Χρησιμοποιήσε το Χάρτινο Εισιτήριο...!! Eίμαστε Άνθρωποι ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΙ..

http://www.protothema.gr/greece/article/726836/ilektroniko-eisitirio-mehri-tis-10-noemvriou-oi-palaies-kartes-ti-ishuei-gia-ta-hartina-eisitiria/

Ανώνυμος είπε...

Έτσι φύγανε στα ξένα και όταν μπήκανε οι Γερμανοί και αφήσανε τους κομμουνιστές να κάνουν αντίσταση!

Ανώνυμος είπε...

Τα παγκόσμια οικονομικά συμφέροντα χρειάζονται εργατικό δυναμικό. Εφόσον οι νεοέλληνες επέλεξαν τον άνετο τρόπο ζωής με ένα, δύο ή κανένα παιδί, σπανίως τρία, ''λογικό'' είναι η οικονομική ελίτ να λύσει το πρόβλημα της με την μεταφορά λαών από τόπο σε άλλο τόπο.

Ας έκαναν οι Έλληνες, η κάθε οικογένεια 4 παιδιά, και δεν θα σας κουβαλούσαν εκατομμύρια μεταναστών. Περίμεναν οι νεοέλληνες να συνεχιστεί για πολύ το φαγοπότι των δεκαετιών 80 και 90 με δανεικά λεφτά;

Η παγκόσμια ελίτ θέλει χέρια για να στηρίξει το ασφαλιστικό και οικονομικό της μοντέλο, την δουλεία της κάνει. Ας έκαναν και τα ζευγάρια την δουλειά τους να γέμιζαν τους δρόμους από φωνές παιδιών που παίζουν.

Οι δρόμοι είναι έρημοι από ελληνόπουλα. Κανένας ''κακός'' εβραίος και σόρος δεν φταίει για αυτό. Οι Έλληνες ΦΤΑΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΎΝΕΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΟΝ ΠΆΠΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Το ξεπούλημα της Πατρίδας μας μέσω της λαθρομετανάστευσης είναι διαχρονικό.
Απλώς τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ βάζουν το κερασάκι στην τούρτα.

Ιδου και δηλωσεις πολιτικων απο την προηγουμενη δεκαετια κι εντευθεν:

Ο κ.Παυλόπουλος ήταν ξεκάθαρος όταν στις 7/5/2007 δήλωνε:

«Θα κάνουμε όσες προσπάθειες νομιμοποίησης χρειάζεται,ώστε να μην υπάρχει έστω και ένας παράνομος μετανάστης στη χώρα μας…....Κατά τα λοιπά, έχουμε πάρει τα μέτρα μας με τη νομοθεσία την οποία θεσπίσαμε,ώστε να μην υπάρχει εφεξής εκείνη η ανεξέλεγκτη κίνηση μεταναστών την οποία γνωρίσαμε στο παρελθόν.»

Η κ.Μαριέττα Γιαννάκου, πρώην Υπουργός Παιδείας, στο προεκλογικό της έντυπο για τις βουλευτικες Εκλογές της 7/3/2004 υποστηρίζει μιά μεταναστευτική πολιτική που θα «τονώνει τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της ελληνικής κοινωνίας».
Δεν είναι τυχαίο ότι το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε την διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας ως μαθήματος επιλογής σε 5 γυμνάσια των νομών Ροδόπης και Ξάνθης με την αιτιολογία της «αρχής της πολυγλωσσίας,η οποία σε μιά εποχή πολυπολιτισμικότητας αποτελεί προτεραιότητα όλων των εκπαιδευτικών συστημάτων στην Ευρώπη.»

Η κ.Άννα Διαμαντοπούλου βουλευτής και (τότε) εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στις 7/3/2004 δήλωσε:
«Επειδή ζούμε σε κοινωνίες πολυπολιτισμικές και με πολλές ομάδες αποκλεισμένων, η δυνατότητα να έχεις ανοχή στο διαφορετικό και να επιτρέπεις την ένταξη όλων στην κοινωνία πιστεύω ότι είναι ένας ‘αριστερός σοσιαλισμός’.» (ΒΗΜΑgazino αρ.178 7/3/2004)

Ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού κ.Πέτρος Τατούλης στην Απογευματινή στις 21/10/2003 δήλωσε:
«Η ΝΔ είναι ο χώρος του σύγχρονου Πολιτικού Φιλευθερισμού και στοχεύει στη δημιουργία μίας ανοικτής κοινώνιας, μίας ανεκτικής κοινωνίας με ισχυρά πολυπολιτισμικά στοιχεία»,
ενώ θέτει ως στόχο ως υφυπουργός « να δημιουργήσει νέες τάσεις και δεδομένα προς την εμπέδωση μιάς πολυπολιτισμικής διάστασης» (Καθημερινη 4/4/2004)

Η τότε υπουργός Εξωτερικών Ντορα Μπακογιάννη χαρακτηρίζει την σύγχρονη ελληνική κοινωνία ως ..«μια κοινωνία πολυπολιτισμική»(Καθημερινη 16/4/2004)

Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κωστας Σκανδαλιδης δήλωσε ότι πιστεύει.. «σε μια ανοιχτή και πολυπολιτισμική πόλη στην εποχή μας» (ΒΗΜΑ 29/8/2006)

Ο τοτε αρχηγος του ΠΑΣΟΚ Γιωργος Παπανδρεου δηλώνει:
«Ένα μεγάλο μέρος των μεταναστών αργά ή γρήγορα θα γίνουν πολίτες αυτής της χώρας...Θέλουμε μία κοινωνία πολυπολιτιστική» (Δελτιο τυπου ΠΑΣΟΚ 2/11/2004), οταν το 2009 διεμηνυε: "μηδενικη ανοχη στην λαθρομεταναστευση"

Πηγή: «Το τέλος μίας ουτοπίας»
Συγγραφέας: Γιάννης Κολοβός

Ανώνυμος είπε...

Παιδαγωγέ, όσοι φεύγουν έξω θέλουν να εργαστούν και να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Τα παιδιά αυτά θα πάρουν την θέση των αγέννητων λόγω εκτρώσεων παιδιών

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.