" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

video- NTOKOYMTENTO - Παρακρατικοί-κυβερνητικοί δίνουν οδηγίες στο περιπολικό

Πολλές φορές προβληματιζόμαστε
γιατί ΔΕΝ συλλαμβάνονται σχεδόν ποτέ οι αναρχικοί που εδώ και δεκαετίες καίνε και ρημάζουν μαγαζιά, αυτοκίνητα, δημόσια κτήρια, λεωφορεία κλπ, που βάζουν βόμβες και γκαζάκια και ρίχνουν μολότοφ και σπάνε μάρμαρα.

Γιατί τόση ανοχή από την εκάστοτε κυβερνητική εξουσία;
Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, η ανοχή προς τους αναρχικούς παραμένει.

Γιατί την περασμένη βδομάδα οι αναρχικοί έκοβαν βόλτες περιμετρικά της ειρηνικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το θέατρο "Αριστοτέλειο" στη Θεσσαλονίκη, και την "έπεφταν"  (ειδοποιημένοι από τους ρουφιάνους τους) σε παραβρισκομένους  καθώς αποχωρούσαν, τελείως ανενόχλητοι από την αστυνομία ;

Έτσι "χτυπήθηκαν" διαδοχικά και οι 3 ιερείς που συμμετείχαν καθημερινά στη συγκέντρωση (ο 3ος, ο π.Κλεομένης μία ημέρα μετά, στη συγκέντρωση της Αθήνας, δείτε εδώ).

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. αντί να συλλάβει τους αναρχικούς που έκαναν ομάδες και αλώνιζαν με μοναδικό σκοπό να "την πέσουν" στους ελληνορθοδόξους που διαμαρτυρόταν,
σύστησε "ομάδες συλλήψεων" για να συλλάβει τους ελληνορθοδόξους;!

Γιατί;;;


Δείτε γιατί :

το βίντεο είδαμε εδώ

Το σύστημα, η Νέα Τάξη, δεν φοβάται τους αναρχικούς, τους χρειάζεται και τους χρησιμοποιεί για να πετύχει το σκοπό της. 

Γιατί όπου δεν φτάνει το μικρόφωνο του δημοσιογράφου, φτάνει το
παλούκι του αναρχικού - παρακρατικού. Εχθρός της Νέας τάξης δεν είναι οι αναρχικοί. Είναι όσοι Έλληνες ορθόδοξοι έχουν ακόμη συνείδηση.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Αυτό είναι ντοκουμέντο!!!!Δικοί τους είναι!Μπράβο ρε παιδιά!Μιλάτ5ε γιατί προσπαθούν να μας τρελάνουν!!!Ντροπή τους.........

Αθανάσιος Βλάσης είπε...

Αν και μας έκανε την καρδιά περιβόλι, συγχαρητήρια για την προβολή του βίντεο.

Unknown είπε...

ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ....

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικα ειμαι υπερ της αστυνομιας γιατι ξερω οτι κι αυτοι εργαζομενοι ανθρωποι ειναι αλλα καπου καπου χανουμε λιγο το μετρο..η αστυνομια οπως κι ο στρατος καποια στιγμη πρεπει να παρουν μια αποφαση. Με ποιους ειναι τελικα? Με την Ελλαδα και τον λαο της, ή τους προδοτες μας? Αν ειναι με την Ελλαδα πρεπει να παρουν την αποφαση να ταχθουν με τον λαο κ να παλεψουν εναντιον καθε προδοτη. Αστυνομια κ στρατος δεν μπορει να υπαρχει φυσιολογικα κατω απο προδοτικες κυβερνησεις. Γιατι σε τετοιες περιπτωσεις ο ρολος τους θα ειναι παντα ρολος μαριονεττας που καθοδηγειται απο ξενους και ντοπιους προδοτες. Αρνουμαι να δεχτω οτι οπως κ σ΄'αυτη τη περιπτωση ετσι κ σε περιπτωσεις διωξεων μοναχων και ιερεων, η αστυνομια δεχτηκε να κανει τη βρωμοδουλεια του παρανομου ' κρατους'. Καποια στιγμη πρεπει να πατηθει ποδι και να το ακουσουν μεχρι τον Λ. Οικο.

Ανώνυμος είπε...

σε κάθε κομουνιστική δικτατορία ο στρατός οι δημόσιοι υπάλληλοι και η αστυνομία είναι δικοί τους, δεν έχουμε δει μόνο ταινίες κάποιοι έχουν ζήσει σε ανάλογα καθεστώτα, δεν υπάρχει περίπτωση να αντιδράσουν υπέρ των πολιτών λόγω μισθού, είναι μισθωτοί, παρακαλώ προσέξτε επακριβώς τί λένε ώστε να καταλάβουμε πώς θα περπατούμε στον δρόμο πλέον https://www.youtube.com/watch?v=g_KxjwP_0pk

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.