" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Νέα αποκάλυψη: Έλληνας που ξυλοκόπησαν αναρχικοί, ΜΙΛΑ στην ΚΑΜΕΡΑ. "Οι αστυνομικοί καθόντουσαν και με κοιτάγανε" (την ώρα που τον έδερνα οι αναρχικοί). Τυχαίο;;;

1) Προχθές δημοσιεύσαμε (εδώ) βίντεο κ σχόλια για την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο π.Κλεομένης και συναγωνιστές του (δεν ήταν μέλη του Ιερού Λόχου όπως διαδίδουν οι δημοσιογράφοι, δείτε σχετική ανακοίνωση του ΙΛ εδώ):
Η ίδια η αστυνομία τους ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ να πέσουν πάνω στους αναρχικούς.


2) Χθες δημοσιεύσαμε (εδώ) το βίντεο με την "παράξενη" συνεργασία περιπολικού με αναρχικούς!!!


3) Συνεχίζουμε σήμερα με ένα ακόμη αποκαλυπτικό βίντεο:
Άντρας που έφερε αρχαιοελληνικά τατουάζ, ξυλοκοπήθηκε άγρια από "αναρχικούς", την ώρα που οι αστυνομικοί απλά καθόταν και έβλεπαν!
(σιγά μην πάρουν εντολή να συλλάβουν τους αναρχικούς).

Δείτε τι καταγγέλλει το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού:

(την είδηση διαβάσαμε εδώ)


Δεν είχαμε την αυταπάτη ότι η κοινωνία μας είναι αγγελικά πλασμένη.
Αλλά όταν το κράτος συνεργάζεται αρμονικά με το παρακράτος για να
εξαφανίσει τους ελάχιστους που συνεχίζουν να αντιστέκονται, τότε έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε.

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν ενεργούσαν σύμφωνα με τον όρκο τους, όλοι οι γύφτοι που κατακλέβουν τους πολίτες, οι αλλοδαποί που σφάζουν και σκοτώνουν και η εγκληματική οργάνωση που δρα ανενόχλητη και καίει και ρημάζει με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύει η ζωή των πολιτών θα ήταν πίσω από τα σίδερα, οι περισσότεροι μιλούν πλέον για το άρθρο 120 του Συντάγματος, ελπίζω να μην δούμε χειρότερες καταστάσεις, μοιάζει σαν να τους έδωσαν εντολή για βιαιότητες ή σαν να έχασαν πλέον κάθε έλεγχο, ο στρατός οφείλει να ενεργήσει αν δεν το κάνει οι πολίτες πλέον θα αντισταθούν όπως μπορούν

Ανώνυμος είπε...

ο μέντορας του, δείτε https://www.youtube.com/watch?v=R_td-rrHtm0 και μην αναρωτιέστε τί ζούμε και τί έρχεται που ελπίζουμε να το σταματήσει η Θεοτόκος μας ταις πρεσβείαις των Αγίων και των προσευχών των παιδιών του Κυρίου μας..

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.