" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Γονείς επιστρέφουν ως απαράδεκτα τα βιβλία των Θρησκευτικών σε Δημοτικό του Ευόσμου Θεσσαλονίκης!


Οι αντιδράσεις για τα νέα Οικουμενιστικά - Θρησκειολογικά(και όχι Ορθόδοξα) βιβλία των Θρησκευτικών ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ και μαζικοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.


Γονείς επιδεικνύουν τα νέα απαράδεκτα βιβλία ("τετράδια εργασίας") των Θρησκευτικών


Ευαισθητοποιημένοι γονείς Δημοτικού Σχολείου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ σήμερα Παρασκευή 6/10/2017 ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τα νέα βιβλία ("τετράδια εργασιών" τα ονομάζουν) Θρησκευτικών των παιδιών τους. 


Ταυτόχρονα παραδόθηκαν υπεύθυνες δηλώσεις προς τον Διευθυντή του σχολείου, που εξηγούν γιατί τα επιστρέφουν.  
Γονείς επιδεικνύουν τον "Αριθμό Πρωτοκόλλου" που έλαβαν (μετά την επιστροφή των βιβλίων και υποβολής σχετικής υπεύθυνης δήλωσης).

Παρά την αρχική άρνηση του Δ/ντή να τα παραλάβει, μετά από την επιμονή των γονέων να τους βεβαιώσει εγγράφως την άρνηση του (και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του με τους Προϊσταμένους του), τελικά παρέλαβε τα βιβλία και πρωτοκόλλησε τα αιτήματα των γονέων, επιδίδοντας στον καθένα τους Αριθμό Πρωτοκόλλου.
(σχόλιο: πολλοί γονείς μας ρωτούν σχετικά, επειδή αρκετοί Δ/ντές προσπαθούν να τους πείσουν να μην προχωρήσουν στην κίνηση αυτή ή τους δηλώνουν αναρμόδιοι,ότι ΚΑΘΕ πολίτης δικαιούται να υποβάλει το αίτημα του σε οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία, το αίτημα του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ παραλαμβάνεται, πρωτοκολλείται, και προωθείται προς διεκπεραίωση στους αρμοδίους).


Συγχαίρουμε θερμά τους αξιέπαινους γονείς 
(ευχαριστώντας τους παράλληλα για την ενημέρωση και τις φωτογραφίες).


Επί τέλους οι Ορθόδοξοι Έλληνες, οι απλοί πιστοί, αναλαμβάνουν οι ίδιοι πρωτοβουλίες ενάντια στην λαίλαπα του Οικουμενισμού, χωρίς να αναμένουν "έγκριση" ή προτροπή από την Ιεραρχία (η οποία σήμερα ασχολήθηκε με τι άλλο, με την εκλογή 2 μητροπολιτών...).


Μόλις προχθές αναρτήσαμε το :

Σχολικά βιβλία (Παν)θρησκευτικών: 

το παιχνίδι ξεκάθαρα ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ…Ελληνορθόδοξη Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

1 σχόλιο:

αμφοτεροδέξιος είπε...

~ Άγιε Γέροντα, να διαμαρτυρηθούμε ή ... να "κάτσουμε στ΄αυγά μας";
https://amfoterodexios.blogspot.gr/2017/10/blog-post_20.html

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.


Από σήμερα 2/10/2018, έχουμε προσωρινά διακόψει την δημοσίευση σχολίων στο ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.