" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτούς μνημονεύεις στην Θεία Λειτουργία; Ο ΠΑΤΡ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ και οι ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ συνεργάτες του ως υπάλληλοι της "παγκόσμιας θρησκείας" και της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"

Σχόλιο:
Θυμάστε κάτι παράξενες συμπτώσεις στην Κρήτη, όσο γινόταν η ψευδοΣύνοδος;;
Τους ελληνοΑμερικάνους χρηματοδότες και την ΕλληνοΑμερικάνα σύμβουλο επικοινωνίας;; 
την ενημέρωση ρων δημοσιογράφων στα αγγλικά (!), 
τους μυστικούς αστυνομικούς από την Αμερική και ... και ...
  
 Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι αρκετοί που φοράνε πατριαρχικές και δεσποτικές μήτρες, είναι επαγγελματίες σε διατεταγμένη αποστολή. Όπως και οι πολιτικοί που ξεπουλάνε την πατρίδα μας. 

Υπακοή λοιπόν στους αληθινούς "ποιμένες", που εφαρμόζουν όσα προστάζουν οι Ιεροί Κανόνες, ακόμη κι αν είναι μοναχοί ή απλοί παπάδες. 
Καμία υπακοή στους "μισθωτούς", τους "λύκους με την προβειά προβάτου" που κατασπαράζουν την εκκλησία μας.


Ομάδα  εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"




Το παρακάτω δημοσίευμα Τουρκικής εφημερίδας, (μας το έστειλε η νεοσύστατη αγωνιστική "Ομάδα Προσκυνητών Αγ.Όρους Αργολίδος"), 
είναι  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ :



Ο ΠΑΤΡ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ


ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΥ.


(αυτούς μνημονεύεις στην Θεία Λειτουργία;)



Ο Τούρκος δημοσιογράφος της εφημερίδας Yeni Safak Ιμπραχίμ Καραγκιούλ, ένας εκ των «εξ'απορρήτων» του Τούρκου προέδρου. Ρ.Τ.Ερντογάν, σε άρθρο του μιλά για διασύνδεση του πρώην διευθυντή της CIA Τζότζ Τένετ με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, του Φαναρίου και των Ελληνοαμερικάνων που στηρίζουν το οικονομικά.




Aναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά ότι
"στις 15 Ιουλίου ο David Rockefeller και οι φίλοι του που έχουν σχηματίσει την λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων υπέστησαν μια εκ των μεγαλυτέρων ηττών και οι ΗΠΑ σαν παγκόσμια δύναμη δέχτηκαν ένα αποφασιστικό πλήγμα".



Τώρα καταλαβαίνεις από πού και γιατί ξεκινά ο εναγώνιος αγώνας των Φαναριωτών Δεσποτάδων, υπαλλήλων του David Rockefeller και των φίλων του της λεγόμενη Νέας Τάξης Πραγμάτων, να βάζουν ολοπρόθυμοι πλάτη προκειμένου να βοηθήσουν αποφασιστικά στην δημιουργία της παγκόσμιας θρησκείας η οποία και θα λατρεύει ως μόνον Θεό τον ψευδο Αντίχριστο.

Αντιλαμβάνεσαι άραγε ανυποψίαστε Ορθόδοξε Χριστιανέ και σύ ευλαβή φιλόχριστε Ιερέα ή Μοναχέ και Μοναχή ποιούς ανθρώπους μνημονεύεις στην Θεία Λειτουργία και στις λοιπές ακολουθίες;



Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ που σου σερβίρουν απροκάλυπτα οι πατριαρχικοί Δεσποτάδες και κάποιοι συνάδελφοί τους Μητροπολίτες στον Ελλαδικό χώρο (με τα πολυτελή κολυμπάρια σερβίτσια) είναι αυτή η θρησκεία του Αντιχρίστου του David Rockefeller και όλων των προ-δρόμων του ερχομένου Αντι-χρίστου.



Όπως αναφέρει ο Καθηγητής του Α.Π.Θ. Κυρ.Κυριαζόπουλος:

Ο Οικουμενισμός αποτελεί διαχρονική θρησκευτική διδασκαλία του Σατανισμού και της Θεοσοφίας, που είναι παρακλάδι του και η οποία αποτελεί την πνευματικότητα του ΟΗΕ (1)

Δηλ. δεν αποτελεί νέο προϊόν της εποχής μας, αλλά αποτελεί διαχρονικό προϊόν του Σατανισμού, του Γνωστικισμού και της Μαγείας… Είναι η κίνηση που έχει σκοπό τον :

1ον Διαχριστιανικό Οικουμενισμό ,την ένωση δηλαδή της Μίας Αγίας Ορθοδόξου Εκκλησίας, με
τον Αιρετικό Παπισμό και τον Αιρετικό Προτεσταντισμό σε ενιαίο θρησκευτικό οργανισμό, τη Χριστιανική Θρησκεία, με αρχηγό του τον Αιρεσιάρχη Πάπα.



2ον Ο Διαθρησκειακός Οικουμενισμός είναι η κίνηση που έχει σκοπό την ένωση, σε επόμενο βήμα, του ενιαίου Χριστιανισμού με τις άλλες θρησκείες, Ιουδαϊσμό, Ισλάμ, Βουδισμό, Ινδουϊσμό κλπ., σε ενιαίο θρησκευτικό οργανισμό, την Πράσινη Παγκόσμια Θρησκεία, της οποίας τα δόγματα είναι ο Σατανισμός, η Νεο-ειδωλολατρεία (ή λατρεία της λεγόμενης θεάς γης) (2) και οΑντίχριστος (3)ο οποίος, κατά τον Απόστολο Παύλο, μετά την εωσφορική αυτή ένωση των θρησκειών, θα επιβάλει παγκοσμίως τη δική του λατρεία ως θεού πάνω από τους λατρευόμενους από τους ανθρώπους θεούς ή σεβάσματα (Β΄ Θεσσ. Β΄, 4).



ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πράκτορες
και στο άγιο όρος ενδεχομένως...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δεν χρειάζονται πράκτορες στο Άγιο Όρος
Τα κονδύλια που έπεφταν 20 χρόνια τώρα από ΕΟΚ κλπ, έδεσαν τους δεσμούς με την μασονία και τους πολιτικούς και έραψαν τα στόματα και τις συνειδήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.