" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

O Ηγούμενος της Ι.Μ. Φρέαρ του Ιακώβ π. Ιουστίνος: «Ζούμε στις μέρες του Αντιχρίστου – Ο Σιωνισμός έχει εισχωρήσει παντού» «Άπαξ ο Αρχιεπίσκοπος έβγαλε το εγκόλπιο του, για να πάει επίσκεψη σε ανθρώπους που ήρθαν λάθρα…» «Ο Θεός τιμώρησε την Εκκλησίας της Ελλάδος – Για κάθε δέκα κληρικούς που πεθαίνουν κάνουν έναν » «Αν υπήρχε Ορθόδοξο στοιχείο στην Ελλάδα θα είχε κατεβάσει τον Αρχιεπίσκοπο»!!!

«Άπαξ ο Αρχιεπίσκοπος έβγαλε το εγκόλπιο του, για να πάει επίσκεψη σε ανθρώπους που ήρθαν λάθρα…»

«Ο Θεός τιμώρησε την Εκκλησίας της Ελλάδος – Για κάθε δέκα κληρικούς που πεθαίνουν κάνουν έναν »
«Αν υπήρχε Ορθόδοξο στοιχείο στην Ελλάδα θα είχε κατεβάσει τον Αρχιεπίσκοπο»!!!Λάβρος ο Ηγούμενος Ι.Μ. Φρέαρ του Ιακώβ μιλάει για όλους και για όλα στην Ελλάδα. Ζητάει να «αντισταθεί ο λαός κατά του Κλήρου, δυστυχώς»!

Γνήσιος, αληθινός, Ορθόδοξος, πατριώτης και ομολογητής ο Γέροντας Ιουστίνος βαστάει γερά την Σημαία της Ελλάδος μας με όλες του τις δυνάμεις. Είναι «παλικάρι» και μεγάλος μαχητής Αγιοταφίτης.

Στο βίντεο παρακάτω όπου με την άδειά του δημοσιεύεται, θα ακούσετε πράγματα που πολλοί σας κρύβουν ή δεν τολμούν να σας πούνε. Φαίνεται όμως ότι οι άνθρωποι που «συναντούν» το θάνατο κάθε μέρα ξεχνάνε τι θα πει φόβος. Αντιθέτως άλλοι ζώντας μέσα στη σιγουριά και απαλλαγμένοι από κάθε έννοια για επιβίωση ξεχνάνε τι θα πει πρόνοια Θεού αλλά και όσους αδελφούς αγωνίζονται μακριά από τη μητέρα πατρίδα.
6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ψήφισα Καμμένο όπως μου είπατε προεκλογικά

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Μπορείς σε παρακαλούμε να μας πεις "που" (σε ποια ανάρτηση) είδες να κατευθύνουμε να ψηφίσετε "Καμμένο";

Οι τακτικοί αναγνώστες μας γνωρίζουν ότι δεν συνηθίζουμε να τους αντιμετωπίζουμε ως "πρόβατα".Η δική μας θέση είναι ότι οι "κόκκινες γραμμές" του Καμμένου, έγιναν εδώ και καιρό "ροζ" (πχ σύμφωνο συμβίωσης για ομοφυλόφιλους, θρησκευτικά στα σχολεία, λαθρομετανάστες κλπ).
Ο "αντιμνημονιακός" Καμμένος, αποδείχθηκε ένας ακόμη "Καρατζαφέρης".
Όσοι τον ψήφισαν, προφανώς δεν έχουν μαντικές ικανότητες.

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος ψηφίζει σε σχέση μ' αυτά που άκουσε προεκλογικά. Η Μασοναρία όμως πρώτη τακτική έχει το προεκλογικό ψέμα.
Ο Καμμένος εδώ και περίπου 20 χρόνια έχει περάσει στον κόσμο την εικόνα του πιστού "χριστιανού" καθώς πρωτοστατούσε στις συγκεντρώσεις κατά της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, πέρασε στον κόσμο την εικόνα του αγωνιστή, μιάς και το Αθήνα Εσφιγμένου, το είχε κάνει Αθήνα Αλιμο.
Κάποιοι μάλιστα τον λέγαν και κρυφο-παλαιοημερολογίτη.
(Είναι γνωστά αυτά, δεν γράφουμε κάτι σε παγκόσμια πρώτη)


Πιστεύω ότι το 70% του κόσμου έχει εμπεδώσει ότι,
υπουργική καρέκλα = Μασονία
Το θέμα όμως αλλού σκάλωσε,
Απο εδώ και πέρα τι κάνουμε;;;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Πρέπει να πάψουμε να πιστεύουμε ότι κάποιο πολιτικό κόμμα θα μας "σώσει" (αντίστοιχα σε έναν συγκεκριμένο μητροπολίτης στον χώρο της εκκλησίας).

ΕΜΕΙΣ, οι λιγοστοί ευαισθητοποιημένοι σε πατριωτικά και θέματα ορθοδοξίας (ορθόδοξης εκκλησίας) πρέπει να ξεκινήσουμε τον αγώνα.

Πολύ σύντομα θα βρεθούμε να συμπορευόμαστε με κόσμο, από παρόμοια μετερίζια. Αν αρχίσουμε να αντιδράμε -έξυπνα- σε όσα συμβαίνουν, τότε θα αναγκαστούν να "μαζευτούν" και αυτοί που κατέλαβαν την πατρίδα και την εκκλησία μας.Ταυτόχρονα η δυναμική του κόσμου θα συνεχίζει να καθαρίζει τους "στάβλους" τους και το οικοδόμημα τους θα καταρρεύσει. Αλλά ακόμη κι αν δεν καταρρεύσει, αν μη τι άλλο, θα ξεβρωμίσει αρκετά το τόπος.


Μην περιμένεις από άλλους. Μην περιμένεις έναν αγώνα στρωμένο με επιτυχίες (τότε σίγουρα θα είναι μία ακόμη παγίδα του συστήματος).
Αγνές πατριωτικές και ορθόδοξες φωνές υπάρχουν.
Ήρθε η ώρα να τις ακολουθήσουμε και να αγωνιστούμε. Όπως νομίζει καλύτερα ο καθένας.

Ανώνυμος είπε...

"Όσοι τον ψήφισαν, προφανώς δεν έχουν μαντικές ικανότητες."

Δάσκαλε αυτή σας η φράση είναι το κλειδί για την κατανόηση των δεινών μας.
Εάν αποκωδικοποιηθεί - Δάκσαλοι είσαστε ανοίξτε μα τέτοια συζήτηση, ποιος θα τη κάνει οι μηχανικοί η οι γιατροί - ίσως να διαπιστώσουμε όλοι οι Ελληνες πως δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες αλλα ΜΥΑΛΟ ΓΝΩΣΕΙΣ και συνδυασμός αυτών των δύο σε "ένα ψηφοδέλτιο".
Μυαλό έχουμε όλοι, γνώσεις έχουμε;
ΟΧΙ!
Το κακό είναι πως αρνούμαστε να το παραδεχθούμε ...ως ξερόλες, και όμως μετά από οσα έχουν δεί τα μάτια μας θα ΕΠΡΕΠΕ!

"ΠΡΟΤΑΣΗ."
Παίρνουμε ΟΛΑ τα ψηφοδέλτια και διαλέγουμε ΕΝΑ στην ΤΥΧΗ!
Πιαθνότητες ανατροπής του υπάρχοντος σκηνικού;
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ!
ΓΙΑΤΙ;
ΔΙΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΩΣ ΕΔΩ.

Δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα αλλά η ιδεολογία τους.
Δεν έχουν σημασία οι πολιτικΌΙ αλλά η πολιτικΗ!

Θα μπορούσε ποτέ ενας δεξιός να συγκυβερνήσει με έναν αριστερό;
Ναι θα απαντούσαν μόνο όσοι δεν εχουν ιδέα από δεξιά και αριστερή κοσμοθέαση. Κανείς άλλος.
Και όμως αυτό επιλέγει η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού!
Δείτε συγκυβέρνησεις

1) Μητσοτακης Κ. (Ν.Δ.) με ΚΚΕ, το 1989!
2) Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ
3) ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ
Αρα;
Γνώμη έχουμε όλοι.
Γνώσεις για να έχουμε γνώμη έχουμε;
Όχι, και από ότι φαίνεται ούτε μας χρειάζεται ούτε και θέλουμε να αποκτήσουμε!

ΛΕΦΤΑ θέλουμε όποιος "τα τάξει" αυτόν θα ακολουθήσουμε!
ΤΑ ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ ...ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΑΖΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
Τα τριάντα αργύρια.
Τις συνέπειες της προδοσίας μας στις αξίες τα ήθη τα έθιμα την θρησκεία μας την γλώσσα μας τις πατροπαράδοτες παραδόσεις μας
αυτά απολαμβάνουμε , αυτά μας αξίζουν.
Το μόνο που μας απομένει είναι να δούμε εάν θα έχουμε την κατάληξη του Ιούδα!
Ευχομαι να μας λυπηθεί ο Χριστός μας δια των πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου μας , διαφορετικά το έργο το έχουμε ξαναδεί και μας το δείχνετε ολοκάθαρα στην επόμενη από αυτην ανάρτηση σας.
Δεν το πιστεύαμε πως θα φτάναμε εως εκεί ...
αλλα ΔΕΝ χρειάζονταν μαντικές ικανότητες για να το αντιληφθούμε!
ΓΝΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι εκτος του αρθρου ο μπουλης, αλλα να πουμε καποια πραγματα

Φανηκε για τον Καμμενο μετα το πρωτο γυρο του 2012, που ητανε σα βρεγμενη γατα μεσα στο Μεγαρο, με το non paper, κι ενω ειχε μαζι του το 10% των ψηφοφορων. Το προεδριλικι (αληθεια, υποτιθεται θα παραιτειτο, τί εγινε ; ) κι υπουργιλικι ηθελε κι η Ν.Τ.Π. ενα "πατριωτικο" δεκανικι για το πανεξυπνο σχεδιο της με "αριστερη" κυβερνηση, η οποια, εκτος του ξεγελεσματος, θα προχωρησει πιο γρηγορα και τα ανθελληνικα και αντιχριστιανικα (οι γαλαζιοι προδοτες θα πρεπε να τηρησουν και καποια προσχηματα, αν και μας αφησαν το αντιρατσιστικο νομοσχ. πριν φυγουν)
Διεσπασε το πατριωτικο μετωπο, μονο με Ζουρο-Νικολοπουλους ενωθηκε (τυχαιο ;) κι η αριστερη καψουρα του αποδειχτηκε ότι ητανε προμελετημενη
Ενα κομμα που θα μπορουσε να παει πανω απο 20% και να κανει την ανατροπη, το εκανε δεκανικι, κατοπιν φαινεται των χρονιων συνομιλιων του με τη Πρεσβεια...
Το "ολοι μαζι θα αποφασιζουμε" εννοειται πηγε κι αυτο περιπατο, αλλα αυτο ειναι πταισμα μεσα σε τοσες κολοτουμπες και προστυχες συκοφαντιες...προσφατα, στη ΔΕΘ, συυκοφαντησε με αθλιοτητες εναν αντιΣτρατηγο, ο οποιος με κοσμιο τροπο τον ελεγξε γιατι φοραει τα διακριτικα των καταδρομεων ο μπουλης
Και δεν ξερω ποιοι ακομα τον ακολουθουν (βολεμενοι ή τόσο πια προσωπολατρεια και χαμηλο iq ;;)
Το Γουδι θα ειναι λιγο για αυτον, καθως προδωσε την κινηση ανατροπης, αλλα το χειροτερο ειναι η Θεομπαιξια, καθως πηγε και στην Εσφιγμενου και σε Εκκλησιες του Πατρωου και ξεγελασε αρκετους

Σταυρος

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.