" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

3ήμερο "τουρκικού κινηματογράφου" στην Αθήνα, ο "Μπουράκ" (Κεμάλ) και ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ

Το παραλήρημα των "Ελληνίδων" που υποδέχονται τον Burak Ozcivit (δείτε τις σκηνές στο βίντεο που ακολουθεί), που υποδέχονται σαν τρελές τον "Κεμάλ" (τι ωραία εξαγνίζονται από τον κινηματογράφο τα πιο μισητά ονόματα που είναι ταυτισμένα με το αίμα εκατοντάδων χιλιάδων προγόνων μας),
στο 3ήμερο "τουρκικού κινηματογράφου" (!), αποδεικνύουν μόνον ένα πράγμα:
Αυτή η γενιά, που μεγάλωσε με το σύνθημα "να μην του λείψει τίποτε" και "τι θέλεις", είναι καταδικασμένη να αυτοκτονήσει.







Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=x102B8EDd0Q




Δείτε και την βράβευση του από την κ.Βαρδινογιάννη (πρέπει όλοι να υποκλιθούν...):

ένα ακόμη  βίντεο από την βράβευση και την υποδοχή του "Κεμάλ" :



Και μια ακόμη "ενδιαφέρουσα" είδηση (από εδώ):
"Ο αγαπημένος μας Μπουράκ του Καρά Σεβντά έβγαλε άσπρες τρίχες"

Άξιο προσοχής είναι ότι η παραπάνω είδηση "αρέσει σε 52900 άτομα (52.9 k)"! και πήρε "1044 σχόλια"!:

Είπαμε ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ



Ενός Μπουράκ (Burak) που σε όλες τις εκδηλώσεις μίλησε ΤΟΥΡΚΙΚΑ, με μεταφραστή (συγκρίνετε το με τους Έλληνες πολιτικούς που γελοιοποιούνται μιλώντας Αγγλικά όταν κάνουν δηλώσεις με κάποιον ξένο πολιτικό).
Θα πείτε τι ψάχνουμε .. "ψίλλοι στα άχυρα" ..


Εδώ αιρέσεις μουσουλμάνουν αυτομαστιγώνονται και γεμίζουν αίματα (για μία ακόμη φορά) στον Πειραιά:

και πάλι το βίντεο, για να μην έχετε αμφιβολίες:


Θα μπορούσε κάτι να συμβεί;
Κάποιος να ανατρέψει αυτή την κατάντια;
Η εκκλησία. Θα μπορούσε να χτυπούσε πένθιμα τις καμπάνες, να καλέσει σε προσευχή και μετάνοια, να αφυπνίσει τον πιστό λαό, να ταρακουνήσει συνειδήσεις (ευτυχώς υπάρχουν ακόμη κάποιοι ελάχιστοι ασυμβίβαστοι αγωνιστές).

Αντί για τα παραπάνω, δείτε μια ανακοίνωση της Μητρόπολη Λαγκαδά, που προσκαλεί μια ΑΙΡΕΤΙΚΗ παπαδίνα να μιλήσει σε σεμινάριο, σε αίθουσα της μητρόπολης:


Δείτε και το βιογραφικό της προσκεκλημένης της Μητρόπολης Λαγκαδά: "1996 χειροτονία"!!!
Πηγή φωτογραφίας. Δείτε φωτογραφίες της προσκεκλημένης ιέρειας, στην νεότερη ανάρτηση μας, εδώ


Μπορούμε να κάνουμε κάτι;;;
Μπορεί να υπάρξει ενδεχόμενο ανατροπής της πορείας προς το γκρεμό;;



Πέρα από την προσευχή μας -που έχει μεγάλη δύναμη όταν γίνεται με πίστη (=εμπιστοσύνη στον Θεό), προτείνουμε κάθε καλοπροαίρετο αγωνιστή να κινηθεί προς τις 2 παρακάτω κατευθύνσεις :


1ον: Καθημερινή "μάχη" στις
γειτονιές, στο σχολείο, στους Συλλόγους Γονέων των παιδιών μας, στο χωριό, στην πόλη μας.
Αντιστεκόμαστε σε κάθε φαινόμενο παρακμής και διαφθοράς, στο παραμικρό (είτε είναι ένα απαράδεκτο ποίημα/κείμενο που δίνουν στο παιδί μας, στο σχολείο του, είτε η μόνιμη εγκατάσταση στην πατρίδα μας λαθρομεταναστών,  είτε πχ στην πρόσφατη διαφήμιση του Lidl με την παραποιημένη Ελληνική σημαία).

Κυρίως όμως γνωριζόμαστε με άλλους ευαισθητοποιημένους Έλληνες, που έχουν τις ίδιες ιδέες και τα ίδια ιδανικά με εμάς και ξεκινάμε να "πολεμάμε" μαζί. 

Οι φιλίες και οι συναγωνιστικοί δεσμοί χτίζονται με το χρόνο και κυρίως μέσα από τις δοκιμασίες.




Στηρίζουμε κάθε αγνή, ακομμάτιστη (με την έννοια μη καθοδηγούμενη και ανιδιοτελή) πατριωτική πρωτοβουλία. Υπάρχουν ακόμη Έλληνες που πονάνε τον τόπο τους και παλεύουν. Τους στηρίζουμε και συμμετέχουμε ΣΕ ΟΛΕΣ τις δράσεις τους. 



2ον: Επειδή ο Οικουμενισμός έχει πλέον επίσημα επιβληθεί στην εκκλησία μας, επειδή οι δεσποτικοί θρόνοι γέμισαν με πλήρως ανάξια πρόσωπα,
αναζητούμε αληθινούς αγνούς ορθοδόξους ποιμένες, όπως πχ αυτούς που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να μνημονεύσουν τον πατριάρχη Βαρθολομαίο (ο οποίος έχει επιβάλει την αίρεση του Οικουμενισμού στην εκκλησία μας). 


Μοναχοί, ιερομόναχοι και ιερείς που ΤΟΛΜΗΣΑΝ ήδη να αναλάβουν το ρίσκο να χάσουν το κελί, το μοναστήρι, την εκκλησία τους, σημαίνει ότι πιστεύουν στον Θεό και δεν φοβούνται  τις διώξεις  (πολύ πρόσφατα έγιναν 2 νέες ετικέτες στο ιστολόγιο μας : "Διώξεις Αγιορειτών" και "Δίωξη π.Παϊσίου Παπαδόπουλου").


Αυτά που έγιναν πριν 90 χρόνια, με την υποχρεωτική αλλαγή του ημερολογίου από τους Οικουμενιστές, πρέπει να μας παραδειγματίσουν. Θα επαναληφθούν και τώρα. Ας προετοιμαστούμε άμεσα.



Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι αδίστακτη.
Αν δεν συσπειρωθούμε ο επόμενος αγώνας μας θα είναι μέσα από συντρίμμια.
Οφείλουμε όλοι να παραμερίσουμε τις όποιες μικροδιαφορές και να δούμε τον πραγματικό εχθρό  που έχει εισβάλει ήδη στην εκκλησία και στην πατρίδα μας.



Ας πάψουμε να είμαστε ΡΑΓΙΑΔΕΣ.



Ας σταματήσουμε να κλαψουρίζουμε, δείχνοντας τα όσα μας επιβάλουν οι εχθροί.

Βήμα βήμα, με την βοήθεια του Θεού θα προχωρήσουμε. 

Μάχη μάχη, μικρές μάχες στην αρχή, μεγαλύτερες αργότερα, ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ.


Ακόμη κι αν δεν μπορέσουμε να ανατρέψουμε το τετελεσμένο, επειδή όλα ελέγχονται από μασόνους και ξένα κέντρα της παγκοσμιοποίησης και ο εχθρός είναι πολύ πιο ισχυρός από τις μαριονέτες που νομίζουμε ότι αποφασίζουν, 
τουλάχιστον θα έχουμε προσθέσει μία ακόμη ένδοξη σελίδα στην ελληνική και ορθόδοξη ιστορία μας και θα έχουμε μάθει να πολεμάμε.
"Θα νικήσωμεν! αλλά δια τους Έλληνας ...υπέρ την Νίκην, η Δόξα"


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο Λευτέρης Πανούσης

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε δεκαδύο…
Εκατοντάδες… ελληνόφωνες ανέμεναν με τις ώρες, απόξω από το λεγόμενο «ιδρυμα Κακογιάννη», για να εκφράσουν την ατέλειωτη…. τους, σε έναν Τούρκο μοντέλαρο, ο οποίος, εκτος των άλλων, πρωταγωνιστούσε στον «Σουλείμάν τον μεγαλοπρεπή» και στο «καρα σεβντα»
[αμφότερα τουρκοσαπουνόπερες…]
Και μου λες εσύ μετά, ότι αυτές οι λωβοτομημένες μάζες, αξίζουν να ΄ναι λεύτερες!

Χαμενη πατρίδα ρε…. Και να μας αξιζει κιολας…
Καρα σεβντά κι απάνω τούρλα…

Μαλιστα κυρία μου, μαυρος καημος. Καρα σεβντα, που λεγανε και στο χωριο του [του μοντέλαρου]

Διότι δεν είναι ουτε ο Τσιπρας, ουτε ο Κουλης, ουτε ο καθε φαρμακουλης.
Η Ελλαδα δεν χανεται μοναχα εξαιτιας των προδοτων της. Χανεται και εξαιτιας των ιδιων των παιδιων της [ασε που τα περισσοτερα πια, ειναι εξωγαμα με αλβανοαραπάδες]
Διότι όταν έχεις φτάσει στο σημείο, η ελληνόφωνη νεολαία [και όχι μόνον] να κοντεύει να…. με τα καμωματα ενος Τούρκου [οσο μοντέλος και να’ ναι], τοτε κυρια μου το εχεις χασει το παιχνιδι.
Για σκεψου αυριο να γινει κανα μπραφ με την Τουρκια…
Δηλαδη, οι ελληνοφωνες μαζες δεν θα βγαινουν στους δρομους με το οπλο στο χερι, για να αντιμετωπισουν τον εισβολεα [λαθραιο ή όχι]
Θα βγαινουν με τα προφυλακτικά και μια κουβέρτα στην πλατη, για το ανάσκελο!
Και καθομαι τωρα εγω και συλλογιεμαι.
Χρειαζονταν τελικα ο οποιοσδηποτε φιλης και η οποιαδηποτε ρεπουση, για να ψησει τους ελληνοφωνους, οτι δεν μας αξιζει να ζουμε σε ενα ελευθερο εθνος/κρατος αλλα το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να αποδεχτουμε την αυτοκρατορια των εβραιοεβρωπέων μασόνων, με καποιον τσιπρανδρεου στην καρεκλα του επάρχου;
Αφού, καθως βλέπεις, έχουμε πειστει και από μονοι μας…
Και να σου πω και κατι ακομα;
Την ιστορια μας την εχουνε παραποιησει και την εχουνε ποδοπατησει, πολυ προτου πλακωσουνε οι φιληδορεπουσηδες στην εξουσια.
Όταν παραδειγματος χαριν παρελαυνει ο Βουλγαρος βαστωντας την ελληνικη σημαια την 28η Οκτωβριου και αντιστοιχα ο μουσουλμανος την 25η Μαρτιου – τοτε τι περιμενεις;
Να ξερουνε οι ελληνοαλβανοσποροι τι σημαινουν αυτες οι επετειοι για τη συλλογικη μας μνημη;Εδω εχουνε ψησει τους μπασταρδελληνες ότι η μονη κατοχη που γνωρισε η χωρα μας, ηταν η ναζιστικη [ουτε καν Γερμανικη] κατοχη του σαραντα.
Για τα 400 χρονια σκλαβιας στο μογγολοϊσλαμ και για τις αεναες συγκρουσεις της Δυσης εναντιον της Ανατολής [απο τον Μαραθωνα ισαμε τη Βιεννη] δεν βγανουνε κιχ.
Αν βγεις και ρωτηξεις στο δρομο δεκα μαθητες λυκειου, ποιοι ειναι οι εχθροι των Ελληνων, οι εκατονδέκα θα σου απαντησουν: «οι φασιστες!»
Ασε που ειναι ικανοι να σου πεταξουνε οτι, δεν εφταιγαν οι τουρκοι για την Τουρκοκρατια αλλα ο φασισμος [καπως ετσι το ειχε φερει ο ανεκδιηγητος Φιλης, στην εγκυκλιο του για την προηγουμενη 25η Μαρτιου!]

Κι οταν ενας λαος αγνοει ποια εθνη ησαν οι καταχτητες του και ποιες φυλες ησαν οι ορκισμενοι οχτροι του, τοτε πολυ ευκολα πειθεται οτι δεν υπαρχουν ουτε εθνη, ουτε φυλες αλλα μονον ταξικοι αντιπαλοι!
…………

Με τις σελφις να πεφτουν βροχη…
Καρα σεβντα κι απανω τουρλα, τζιέρι μ’

Θελω να μου προσεξετε την κυριουλα με το ασπρο μαλλι, που αναμενει τον τουρκαλα ντελικανή…
Μωρε καλα το ελεγε η Θεοπουλα…
Ξεχνιεται η….;

αττικά νεα

Ανώνυμος είπε...

Μη μου λες τιποτα!
Δεν υπαρχει τσιπα!
Δεν υπαρχει ηθος!
Δεν υπαρχει πιστη!
Δεν υπαρχει αγαπη!
Η Ελλαδα τρωει τα παιδια της!
Σε λιγο ,θα παρουν ο,τι μας εδωσαν ,τους κοπους μιας ζωης,οι προγονοι μας.Αλλος ενα χωραφακι,αλλος ενα δωματιο,αλλος ενα κτημα κ αυτα θα τα παραχωρεις εναντι του τιμηματος του φορου που δεν μπορεις να αποπληρωσεις.Οδηγουμαστε δηλαδη σε ενα τυπου Σοβιετ.Ας τα παρουν!
Οταν μεσα σε αυτο το εργαλειο,που λεγεται ιντερνετ,υπαρχουν κρυπτομηχανισμοι που αποσκοπουν να σιωπας κυρια μου κ ο καθενας γινεται εχθρος του αλλου,σταματας να μιλας κ φυσικα οι απειλες ειναι τοσο απιστευτες,ακομα κ εντος των προσωπικων σου δεδομενων.Οποτε ,το εργαλειο αυτο θα αποβει μοιραια αχρηστο.
Οταν δεν μπορω να μιλησω,ενω πληρωνω ,σταματαω να μιλαω και να πληρωνω.
Αυτη ειναι η ελευθερια του λογου! Και το βλεπουμε και σε πολλα σαιτ αυτο ''ορθοδοξα''.
Ο κοσμος πλεον δεν θελει ουτε να ακουει ,ουτε να βλεπει,ουτε κ να μιλαει.
Νικη των αντιπαλων;Ας ειναι! Οταν καλλιεργεις ψευδη εις βαρος του αδελφου σου γινεσαι παραβατης της πιστεως.Και οταν ,δεν θελεις τον αδελφο σου ουτε να ομιλει,ουτε να συνδιαλεγεται ,κοιτας πως να τον διαπομπευεις κ να τον λασπωνεις,δημιουργωντας του ψυχικη στενοχωρια.Και παλι παραβατης εισαι[οχι εσυ]βασει του Ευαγγελιου.Επειτα,οταν τον εξουθενωνεις,κοιτας κ να τον διωξεις,να μην μπαινει ,ουτε καν να διαβασει.Οταν ο τραμπουκισμος,που λενε οι μικροι σπερνεται πανταχοθεν,ετσι ωστε να συνεχισει ο καθενας το εργο του,αυτο που ειχε σκοπο να κανει ,θα μιλανε κ δεν θα ακουει πλεον κανεις!Μη πραττεις το κακο και κακο ποτε δε θα σ'ευρηΣιραχ 7-11]
Δυστυχως, ετσι θα πορευτουμε ! Ποιος εχει εμπαθεια φαινεται.
Δεν αποφευγει κανεις την κριτικη ,με το να αποχωρει.Ουτε εγκαταλειπει τη ζωη επειδη εδιωχθη κ φιμωθηκε.Αλλα αποφευγει το μισος,την εμπαθεια,την προκαταληψη,την αρνητικη σκεψη ,αποφευγει τηνκαταπιεση του αλλου,την τρομολαγνεια,την αναισχυντη συμπεριφορα,τον ψυχικο ταραχο.Οι πολιτικοι κ θρησκευτικοι νομοι,συγκρουνται με το νομο Του Θεου.Καταχρηση εξουσιας παντου!Ειναι κρατος αυτο;Ειμαστε ανθρωποι εμεις
Ειμαστε χριστιανοι;Ειμαστε Ορθοδοξοι;
Εχουμε φιλαδελφια,εχουμε αγαπη μεταξυ μας οι ανθρωποι???
Ολοι βαδιζομε στο θανατο ,κι ομως προσπαθουμε να σκοτωσουμε τον αλλον ,μονο κ μονο επειδη εχει αλλη γνωμη.
1

Ανώνυμος είπε...

2
Βαζουμε ταμπελες ,στοχοποιουμε κ καθε συνομιλια που αναφερεται στο λογο Του Θεου,δεν εχει κανενα νοημα πια.
Αναβουμε ανθρακες στις καρδιες των χριστιανων με χιλιες δυο εννοιες θεολογικες κ οπου ειναι δυο η τρεις συναγμενοι στο δικο Του Ονομα,εκει πλεον δεν ειναι Εκεινος,αφου λειπει η πραγματικη ενοτητα.Ετσι απομακρυνονται κ θα απομακρυνθουν απο τον αγωνα κ ηδη συμβαινει ,ολοιΑν οι συνιστωσες ηταν αγαθες,δεν θα εψαχναν οσα ειδη διαμαρτυριων,να τα μεταστρεψουν σε ειδη διωγμων.
Στοχοποιουνται λαος κ κληρος.ΟΙ ορθοδοξοι ειναι ελευθερα ατομα.Και αυτοι που κηρυττουν την ευσεβη πιστη,λυτρωνουν τους πιστους απο την αγνοια.
Τα ειδα ολα! Και τις θεσεις κ τις προθεσειςκ τις παγιδες του θανατου.
Η λυπη ειναι μεγαλη.Περισσοτερο για τον παραγοντα ανθρωπο.Τααλλα θα τα ευωδωσει Ο Θεος,οταν κ εμεις διορθωθουμε. Οι ανθρωποι ομως δυστυχως με τη συμπεριφορα μας,προκαλουμε τον αποκλεισμο της επαφης.
Και τι με αυτο? Ο καθενας ας πραξει οπως επιθυμει.Ας θωρει οπως θελει,ας επιθυμει οπως νοει.Ο Κυριος εγγυς πασι τοις επικαλουμενοις εν αληθεια!
Δεν υπαρχει πλεον εμπιστοσυνη με τους ανθρωπους!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ


...

Ο τίτλος του βιβλίου του Franco Bandini μας έρχεται στο μυαλό γιατί διαπιστώνουμε, αυτή την φορά σε ευρωπαϊκή κλίμακα, ένα φαινόμενο πολύ όμοιο: ένα μίγμα ασυνειδησίας, επιφανειακότητας, ερασιτεχνισμού, άγνοιας, εγκληματικού καιροσκοπισμού και ιδεολογικής άρνησης να ιδωθεί η πραγματικότητα. Όλες αυτές οι συμπεριφορές παραδίδουν την ήπειρό μας στα χέρια της μετανάστευσης–αποικισμού-ισλαμικής κατάκτησης, και ευνοούν το αδυνάτισμα των αμυνών και των όποιων αντισωμάτων. Όλα αυτά σε μία προοπτική που μοιάζει περισσότερο με μία πραγματική κατατρόπωση, παρά με μία απλή ήττα: είναι η ήττα μαζί με την ατίμωση, δηλαδή μία ήττα όχι μόνον ολοκληρωτική, αλλά προπάντων επίσης και μία ηθική παράδοση, μία αυτό-καταστροφή της δικής μας ταυτότητας και αξιοπρέπειας.

Οι ευρωπαϊκοί λαοί είναι στο έλεος μιας πολιτικής κλάσης προδοτών, πουλημένων στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης. Κατά συνέπεια, η πολιτική κλάση αυτή είναι αποφασισμένη να επιβάλει την πολιτική της ισλαμοποίησης για να καταστρέψει ταχέως την ευρωπαϊκή ταυτότητα και να συντομεύσει, με αυτό τον τρόπο, τον ερχομό μιας κοινωνίας υποτακτικών πολιτών, χωρίς ρίζες, χωρίς ιστορία, χωρίς ιδανικά, χωρίς προορισμούς πάρεξ εκείνων του καταναλωτισμού, του ηδονισμού, της ελευθερίας των ναρκωτικών και της καταστροφής της οικογένειας. Σε αυτό η ευθύνη των αριστερών κομμάτων είναι τεράστια, διότι ενθάρρυναν και τροφοδότησαν συμπεριφορές αυτό-περιφρόνησης των Ευρωπαίων έναντι του πολιτισμού τους και των παραδόσεων τους. Αντίστοιχη είναι και η ευθύνη της Καθολικής Εκκλησίας, η οποία, ενώ έχει μία μεγάλη παράδοση από την οποία μπορεί να εμπνευστεί για να υπερασπιστεί την θρησκευτική ταυτότητα της ηπείρου, προτίμησε να ακολουθήσει την αντίθετη οδό: να δεχθεί την απεριόριστη εισέλευση των μεταναστών, να υποκειμενοποιήσει τις αξίες και τα ιδανικά της, να μειώσει τον Χριστιανισμό σε μία διδασκαλία για κάθε χρήση και τελικά να εκκοσμικεύσει το υπερβατικό.

Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι διανοούμενοι και αυτοί οι κακοί επίσκοποι και ιερείς φέρουν την ηθική ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει και θα συμβεί εις βάρος των επόμενων γενεών...Από την άλλη πλευρά όμως, πρέπει να τονίσουμε πως εάν η ευρωπαϊκή κοινωνία ήταν ένας υγιής οργανισμός, η ήττα δεν θα ήταν τόσο εύκολη και η κατάρρευση δεν θα συνέβαινε τόσο γρήγορα.

Έτσι καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι όλοι οι καθοδηγητές της Ευρώπης, οι πολιτικοί, οι δημόσιοι λειτουργοί, οι τραπεζίτες και οι βιομήχανοι,οι διανοούμενοι και οι δημοσιογράφοι, οι επίσκοποι και το Βατικανό, είναι σύμφωνοι- για λόγους διαφορετικούς βέβαια η κάθε κατηγορία, αλλά ουσιαστικά σύμφωνοι- να επιταχύνουν τη διαδικασία ισλαμοποίησης της Ευρώπης.

...

Ορισμένες ψυχές που διαβάζουν το Ευαγγέλιο με μόνο το ένα μάτι- ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ- ξεχνούν, ή δεν ξέρουν ή κάνουν πως δεν ξέρουν, ότι η εντολή του Ιησού, να αγαπάμε ακόμη και τους εχθρούς μας και να προσευχόμαστε γι’ αυτούς, δεν σημαίνει την αυτοκτονία μας, την παράδοση των αγαπημένων μας στον εχθρό και την αποκήρυξη του πολιτισμού μας, του οποίου η χριστιανική πίστη είναι αναπόσπαστο μέρος. Εάν διάβαζαν καλύτερα το Ευαγγέλιο, θα έβρισκαν ότι ο Ιησούς συνέστησε: Να αγαπάς τον πλησίον σου σαν τον εαυτό σου, όχι περισσότερο από τον εαυτό σου, και να αγαπάς τον εαυτό σου σημάνει ότι είσαι διατεθειμένος να αγωνιστείς για να υπερασπιστείς αυτό που αγαπάς και αυτό στο οποίο πιστεύεις. Η εντολή να βοηθάς τον φτωχό και τον ξένο, δεν επεκτείνεται στην υποχρέωση που έχει ένας λαός, να δεχθεί εισβολείς και να αφομοιωθεί από τεράστιες ποσότητες προσώπων που προέρχονται από άλλους πολιτισμούς.

Υπάρχει και μία φιλανθρωπία προς εμάς τους ίδιους!

http://theodotus.blogspot.gr/2016/09/blog-post_26.html#more

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.