" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Μια Ελληνίδα δασκάλα, κάπου στην λαθροκαταχτημένη Ελλάδα, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ. "έχω μόνον 3 Ελληνάκια, στους 26 μαθητές !"

...γιατί τα σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά

Να με συμπαθάτε, αλλά σε τούτο εδώ το κείμενο δεν μπορώ να αναφέρω αληθινά ονόματα και ούτε να σας εγγυηθώ ότι η απίστευτη αυτή ιστορία είναι "αληθινη" ή τουλάχιστον, ότι τα πράγματα συνέβησαν έτσι ακριβώς όπως μου τα αφηγήθηκε η φίλη μου, η δασκάλα.

Διότι, στους καιρους που ζούμε, επαναλαμβάνεται για μία ακόμα φορά ο τρομερός στίχος του Διονυσίου Σολωμού: "κι όλα ηταν σιωπηλά γιατί τα σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά".

Ναι, η σκλαβιά αδέρφια μου. Η σκλαβιά και ο τρόμος μιας νέας επιχείρησης μαζικής γενοκτονίας του Ελληνισμού.
Στην Τουρκοκρατία τουλάχιστον οι καταχτητές μας, μας ήθελαν ζωντανούς, ώστε να μας έχουν για υποζύγια, ενώ οι σημερνοί εργολαβοι των παγκόσμιων νονών, έχουν λάβει εντολές να μας εξαφανίσουν ίσαμε τον τελευταίο.
Γιατί δεν φοβουνται μοναχά τον Έλληνα αλλά και το ίχνος του Έλληνα στον Πολιτισμό...

Το μόνο που μπορω να σας αποκαλύψω εδώ, χωρίς να βάζω σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας είναι ότι, η δασκάλα που ανακάλυψε το μυστικό του μικρού Ιάσονα, αφυπνίστηκε ως Ελληνίδα και πλέον είναι στρατευμένη στη Μυστική Φάλαγγα των Μαχόμενων Ελλήνων, που προσμένουμε την έλευση μιας νέας εθνικης Αναστάσεως...




Πρωτοχριστιανικά σύμβολα στην κατακόμβη της Domitila, στην υπόγεια Ρώμη
Ο ιχθυς πρώτος-πρώτος


Η αφήγηση μιας Ελληνίδας δασκάλας...

"... Φέτος λοιπόν πρωτοδιορίστηκα σ' αυτή τη γειτονιά. Μου έκαμε αμέσως εντύπωση το πόσο λίγα ήταν τα Ελληνάκια στα δημοτικά σχολεία της περιοχής. Υπάρχουν εν συνόλω τρία δημοτικά σχολεία εδώ γύρω αλλά και στα τρία, η αναλογία Ελλήνων μαθητών με αλλοδαπούς, είναι περίπου τρεις Έλληνες ανάμεσα σε δέκα αλλοδαπούς.
Και τείνει να μειωθεί ακόμα περισσότερο, εις βάρος φυσικά των Ελλήνων. Τώρα τελευταία μάλιστα έχουμε αρχίσει να μειωνόμαστε και εμείς οι Έλληνες εκπαιδευτικοί, γιατί αρχίζουν να αντικαθιστούν πολλούς από εμάς, με Άραβες και Πακιστανούς δασκάλους, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα τη γλώσσα.

Κι αυτό να σου πω την αλήθεια μου, το βρίσκω φρικιαστικό, επειδή υποτίθεται ότι εμείς ανοίγουμε τα σύνορα μας, τα σχολειά μας, τα νοσοκομεία μας, τα πανεπιστήμια μας, ακόμα και τα σπίτια μας, με τη δικαιολογία ότι τα μιλιούνια των τριτοκοσμικών τυχοδιωκτών, στο τέλος θα αφομοιωθούν και τα παιδιά τους θα ενταχθούν κανονικά στην Ελληνική κοινωνία.
Όμως μεγαλύτερη παραμύθα από αυτό δεν μπορεί να υπάρξει, αφού διορίζουμε δικούς τους δασκάλους, δικούς τους ιμάμηδες και δικούς τους αστυνομικούς, ώστε να νιώθουν σαν να βρίσκονται στα χωριά τους, αντί να μαθαίνουν την Ελληνική γλώσσα και τον Ελληνικό τρόπο ζωής.

Στην πραγματικότητα λοιπόν, τα καθίκια που μας κυβερνούν, δεν νοιάζονται για την αφομοίωση των λαθρομεταναστών, γιατί τότε θα τους υποχρέωναν να ασπαστούν τον δικό μας πολιτισμό, τη δικιά μας γλώσσα και τη δικιά μας θρησκεία, αντί να ισχυροποιούν τις καταχτητικές τους βλέψεις και να σιγοντάρουν τον θρησκευτικο τους φονταμενταλισμό.
Αλλά τι να περιμένεις από μια κοινωνία ραγιάδων, όπου ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος άβγαλε τον Σταυρό για να πάει να γλείψει τους μουσουλμάνους λαθροεισβολείς στα χοτ σποτ...

Μην με ρωτήσεις όμως για ποια γειτονιά σου μιλώ, γιατί φοβάμαι να σου δώσω οποιοδήποτε στοιχείο που πιθανόν να αποκάλυπτε την ταυτότητα μου [και σου το ξαναλέω, παρακαλετά Λευτεράκη- μην κάνεις καμια μαλακία και σου ξεφύγει πουθενά το όνομα μου, γιατί χάθηκα...]
Η διευθύντρια μας βλέπεις είναι φουλ κωλοσυριζαία κι έτσι υποπτευθεί ότι κάποιοι από εμας τους δασκάλους, δεν βαράμε υποκλίσεις μπροστά στους λαθροκαταχτητές, αλλοίμονο μας...

Η τύπισσα αυτή φίλε μου δεν παίζεται. Μιλάμε για κλασική αριστερόφατσα, γεννημένη ρουφιάνα. Μαλλί γκρίζο, απεριποίητο, ύφος του: "εγώ γεννήθηκα για να σώσω τον κόσμο", ντύσιμο παρτάλι, ελαφρό μουσάκι κάτω απ' το πηγούνι και θανάσιμο μίσος για κάθε τι που θυμίζει Ελλάδα.
Γονείς, μαθητές και δάσκαλοι την τρέμουν.
Έχει στείλει αυτή συναδέλφους σε ΕΔΕ και σε δυσμενείς μεταθέσεις, περισσότερους και από όσους ο Στάλιν είχε ξαποστείλει άλλοτε στη Σιβηρία. Για να μην σου πω, πόσοι γονείς αναγκάστηκαν να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο της, για να μην καταντήσουν το κλωτσοσκούφι του αλβανικού μπούλινγκ.

Εξαιτίας αυτηνής και των μπράβων του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που λυμαίνονται την γειτονιά, έχουν αναγκαστεί να φύγουν πολλοί Έλληνες. Μαθαίνω από εκείνους που έχουν γεννηθεί εδώ και επιμένουν να κατοικούν ακόμα ανάμεσα στο αλβαναριό και στους μουσουλμάνους, ότι ένα ποσοστό Ελλήνων μεγαλύτερο από 70%, έχει εγκαταλείψει τη συνοικία, από την αρχή του 21ου αιώνα, όταν άρχισαν να τη λαθρεποικίζουν οι Αλβανοί και οι Βούλγαροι.
Σιγά-σιγά θα φύγουν και οι υπόλοιποι ή θα εξοντωθούν...

Άλλωστε πολλά σπίτια που κάποτε ανήκαν σε παλιούς κατοίκους της συνοικίας, έχουν πλέον κατασχεθεί και έχουν παραδοθεί σε λαθρέποικους. Ο δήμος μάλιστα πρωτοστατεί σ' αυτά τα προσχεδιασμένα πογκρόμ.
Κάποιοι γονείς μου εκμυστηρεύθηκαν ότι οι πρώτες κατασχέσεις σπιτιών στη γειτονιά, προτού αρχίσουν να συσσωρεύονται τα χρέη της εφορίας, είχαν γίνει από τον δήμο, με πρόσχημα κλήσεις του Κ.Ο.Κ ή πρόστιμα διατήρησης αυθαιρέτων, που αδυνατούσαν να πληρώσουν οι Έλληνες.
Τώρα έχει πάρει σειρά η εφορία και οι ΜΚΟ, οι οποίες χυμάνε σαν κοράκια στους πλειστηριασμούς...

Αυτή η κόκκινη ρουφιάνα λοιπόν με κάλεσε στο γραφείο και μου μίλησε για τον μικρό Ιάσονα...."

Ο ιχθυς στην κατακόμβη του Αγ. Σεβαστιανού


Το μυστικό του Ιάσονα

"... Ο Ιάσονας είναι μαθητής μου, στην ΣΤ΄Δημοτικού. Πολύ καλό παιδάκι και άριστος στα μαθήματα του. Κι από ότι μπορώ να κρίνω στο ελάχιστο που τους έχω δει, εξίσου αξιόλογοι άνθρωποι πρέπει να είναι και οι γονείς του.
Ωστόσο το κόκκινο παρτάλι και οι παρατρεχάμενες της δασκάλες, δεν φαίνεται να έχουν την ίδια άποψη.

Επί μισή ώρα με είχαν βάνει απέναντι και με βομβάρδιζαν με ύβρεις και διαδόσεις για τον πατέρα του Ιάσονα. Και τι δεν έλεγαν γι αυτόν τον άνθρωπο. Ότι είναι φαλλοκράτης, ότι είναι ακροδεξιός, ότι είναι αγενής, ότι είναι βίαιος, ότι... ότι... ότι...
Μέχρι δηλαδή που άφησαν να εννοηθεί ότι δεν αποκλειεται να ήταν και χρυσαυγίτης [αυτό βέβαια το είπανε ψιθυριστά κι αφού είχανε κλείσει την πόρτα του γραφείου, μην μας ακούσει και κανένας αλλος και πάθει σοκ...]
Κι αφού οι κόκκινες κάργες ξεστομίσανε τα μύρια όσα για την οικογένεια του παιδιού, στο τελος μου πέταξανε και το πολύ ύπουλο...
- Ο Ιάσονας συναδέλφισσα, πρέπει να ξέρεις ότι πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα... Σκεπτόμαστε μάλιστα να παραπέμψουμε και το παιδί και την οικογένεια σε Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Δήμου...

Κι επειδή φίλε Λευτέρη είμαι πολλά χρόνια στην υπηρεσία, ξέρω πολύ καλά τι παναπεί για ένα παιδί να μπλέξει με αυτά τα λυγκόρνια που παριστάνουν τους ψυχολόγους και τους ψυχοθεραπευτές, ενώ δεν κάμουν τίποτε άλλο, από ένα είδος ψυχικής και νοητικής λωβοτομής, με τη συνεργασια πάντοτε των κρατικών αρχών και ειδικά των σχολικών συμβούλων και άλλων γκαουλάϊτερ του καθεστώτος.
Άλλωστε είναι βαθιά ριζωμένη πρακτική της αριστεράς, όποιον διαφωνεί με τις ιδέες της να τον βγάνει τρελό και να τον αποκλείει από το κοινωνικο γίγνεσθαι...


Όταν μου μίλησαν έτσι λοιπόν για τον μικρό Ιάσονα, σφίχτηκε η καρδιά μου. Ρώτησα αμέσως τις ερυθρές σαύρες, τι δεδομένα έχουν για το λένε αυτό. Μου απάντησαν ξερά, ότι το παιδί κατέχονταν από μονομανή συμπεριφορά.
Ζωγράφιζε επίμονα ψάρια, κάτι που φαίνεται ότι είχε επηρρεάσει και άλλους συμμαθητές του, που κι αυτοί [αν και με λιγοτερη επιμονη] ειχαν αρχισει να σχεδιαζουν ιχθεις στα τετραδια τους!

Η αληθεια είναι ότι και εγώ είχα παρατηρήσει αυτή την κάπως εξεζητημένη επιμονή του μικρού μαθητή μου, να ζωγραφίζει ψάρια, ενώ εικόνες ψαριών είχαν τόσο τα τετράδια του, όσο και τα περισσότερα σχολικά του είδη.
Δεν είχα δώσει όμως σημασία γιατί το παιδι δεν εμφάνιζε κανένα άλλο σημάδι αλλοκοτης συμπεριφοράς.

Πολύ ανήσυχη, επειδή ήξερα πως αργά ή γρήγορα θα πραγματοποιούσαν την απειλή τους, τους ζήτησα ένα μήνα διορία, ώστε να ερευνήσω το ζήτημα. Αναγκάστηκαν να μου τον παραχωρήσουν, αφού τους ήταν αναγκαία και η δική μου γνώμη ως δασκάλας του παιδιου, για να το παραπέμψουν σε κρατικό κέντρο ψυχικής υγείας.

Έτσι άρχισα να ψάχνω για το μυστικό του Ιάσονα...


Ιχθυόμορφος λύχνος, από τα χρόνια του Βυζαντίου

Νέα Ισλαμοκρατία

Σας ανέφερα ήδη ότι η αναλογία Ελλήνων μαθητών με αλλοδαπούς στα δημοτικά σχολεία αυτής της συνοικίας, είναι συντριπτικά κατά των Ελλήνων. Αλλά δεν είναι μόνον αυτό, που κάνει την κατάσταση εφιαλτική για τα Ελληνάκια.
Το χειρότερο είναι η διαρκής ενίσχυση του Ισλαμικού στοιχείου, που διαρκώς αυξάνεται.
Στη δικιά μου την τάξη για παράδειγμα έχω μόνον 3 Ελληνάκια, στους 26 μαθητές!
Υπάρχουν επίσης 7 Αλβανοί και οι υπόλοιποι είναι Πακιστανοί, Αφγανοί, Μαροκινοί και Μπαγκλαντεσιανοί.
Εκ των προτέρων λοιπόν οι 16 στους 26 μαθητές μου είναι Μουσουλμάνοι. Αν όμως συνυπολογίσετε ότι οι Αλβανοί τελευταία φλερτάρουν με το Ισλάμ, τότε εμείς οι Χριστιανοί, εδώ σε μια πρώην παραδοσιακή Ελληνική γειτονιά, αποτελούμε μια δαχτυλοδειχτούμενη μειοψηφία!

Στην πραγματικότητα, το Αλβαναριό δεν πιστεύει ούτε στον Χριστό, ούτε στον Μωάμεθ. Όταν πρωτοήρθαν στην Ελλάδα βαπτιζόντουσαν μαζικά χριστιανοί ορθόδοξοι, μόνο και μόνο για να παίρνουν την επισιτιστική βοήθεια της Εκκλησίας. Τώρα όμως που βλέπουν πως όλα τα επιδόματα πέφτουν μαζικά στους μουσουλμάνους, το χουνε γυρίσει κι αυτοί στο "αλλαχου ακμπάρ".
Ωστόσο είναι τόσο πιστοί μουσουλμάνοι, όσο ήταν και πιστοί χριστιανοί.
Απλώς, ο Αλβανός ξέρει να δουλεύει τόσο τον παπά, όσο και τον ιμάμη, για να περνάει αυτός μπέικα [και καλά να τους κάνει]
Απόδειξη ότι τα αλβανάκια φέρνουν και τρώγουν καθημερινά στο σχολείο ζαμπόνια και σαλάμια και ότι άλλου είδους χοιρινό βάνει ο νους σας...

Βέβαια η κόκκινη διευθύντρια μας έχει απαγορεύσει να φέρνουν τα παιδιά οποιουδήποτε είδους τροφή από χοιρινό στο σχολείο, για να μην προσβάλλονται λέει οι μουσουλμάνοι μαθητές. Το μεσημέρι μάλιστα περνάει κάποια από τις χαφιεδίτσες της και κάμει έλεγχο στα ταπεράκια των Ελλήνων μαθητών, που τους έχουν βάνει φαγητό για το ολοήμερο οι μαμάδες τους.
Αν βρεθεί ίχνος χοιρινού, το παιδί μένει νηστικό και καλούνται αμέσως οι γονείς, υπό την απειλή του αντιρατσιστικού νόμου!

Ωστόσο η απαγόρευση κατανάλωσης χοιρινου στο σχολείο, ισχύει μοναχά για τους Έλληνες μαθητές. Τα ταπεράκια των Αλβανών μαθητών απλως δεν ελεγχονται και μπορούν να τρώγουν ότι θέλουν!

Α, και κάτι ακομα...
Οι κακές γλώσσες διαδίδουν ότι η σκύλα η διευθυντρια μας, συζεί τα τελευταία 2 χρόνια με έναν Αλβανό, 12 χρόνια νεότερο της. Πιο πριν συζούσε με έναν Αφγανό, που την παράτησε και έφυγε για τη Σουηδία, ακολουθώντας μια Βουλγάρα κομμώτρια...

Σ΄αυτό το ζοφερό περιβάλλον λοιπόν, ο μικρός Ιάσονας ζωγρράφιζε ψάρια...



Ιχθυς : το συμβολο του Χριστου

"...Η πρωτη μου ενέργεια φυσικά ήταν να καλέσω τον πατέρα του, να του μιλήσω γι αυτή την κάπως περίεργη επιμονή του παιδιού, να ζωγραφίζει ψαρια.
Ο άνθρωπος αυτός [που προφανώς δεν προκειται να αναφερω το ονομα του] ειναι πολυ συγκροτημενος, πολυ λογικος και ιδιαιτερα μορφωμενος...

Αρχίσαμε συζητώντας μάλλον για γενικότερα θέματα αλλά όταν τον ενημέρωσα για την "εμμονή" του παιδιού του, μου έδωσε μια πολύ παράξενη απάντηση...
- Κι εσείς κυρία μου, μου είπε, το βρίσκετε παράξενο να ζωγραφιζει ο γιος μου τον ΙΧΘΥ, ενώ γύρω μας εξαπλώνεται ραγδαία η νέα ισλαμοκρατία; Γιατι δεν ρίχνετε μια ματιά γύρω σας; Ή μήπως φοβάστε γι αυτό που θα αντικρυσετε, αν ανοιξετε τα ματια σας; Και τέλος, αν θελετε να ανακαλυψετε το μυστικο μας, δεν εχετε παρα να διαβασετε την ιστορια των πρωτοχριστιανικων χρονων, οταν εμεις οι Χρστιανοι διωκόμαστε απο τους αυτοκρατορες και επρεπε παση θυσια να επιβιωσουμε... Κατι θα βρειτε εκει για τις κατακομβες και το συμβολο του ιχθύος!

Ε λοιπόν φίλε μου, σου ομολογώ ότι στην αρχή τα έχασα. Τι διάολο σχέση μπορεί να είχαν οι κατακόμβες και οι διωγμοί των χριστιανών, με τον μικρό Ιάσονα, τον μαθητή μου;
Οταν όμως έκαμα μια πρόχειρη επανάληψη της ιστορίας των πρωτοχριστιανικών χρόνων - αυτής της ιστορίας που οι συγχρονοι σταλίνες θελουν παση θυσια να ξεχασουμε, ευθυς φωτιστηκε ο νους μοΧυ και καταλαβα.

Βλεπεις ο ΙΧΘΥΣ ειναι το συμβολο του Χριστου. Η λεξη ΙΧΘΥΣ προκυπτει απο τα αρχικα γραμματα των λεξεων: Ιησους Χριστος Θεου Υιος Σωτηρ.
Οι πρωτοι χριστιανοι χρησιμοποιουσαν το μυστικο συμβολο του ιχθυος ωστε να αναγνωριζονται μεταξυ τους και ταυτόχρονα να ομολογούν την Πίστη τους, στα κρυφά. Γιατί φοβόντουσαν τα τρομερα βασανιστήρια των Ρωμαιων διωκτων τους, τον καιρο που ο χριστιανισμός ηταν κυνηγημενος.
Ετσι γεμισανε οι κατακομβες και οι κρυφοι ναοι των χριστιανων, με απεικονισεις ψαριων.

Ε λοιπον σημερα ζουμε εναν νεο διωγμο τοσο του Ελληνισμου, οσο και του Χριστιανισμού. Ακόμα και οι μεγαλοσχημοι ιεραρχες μας, αρνουνται τον σταυρο, για να προσκυνησουν τα συμβολα και τους πιστους του Μωμεθ, στο ονομα [ταχα μου] μιας ανυπαρκτης πανθρησκειας, ενος Θεου χωρις Προσωπο και χωρις Ιστορια!

Δυστυχώς, ο Χριστιανισμός στην ίδια μας την πατριδα, οδεύει ταχέως προς μία νέα Ισλαμοκρατία και μια νέα σειρά αμείλικτων διωγμών.
Ξαναγυρίζουμε στην εποχή της κατακόμβης και των μυστικών συμβόλων, κυνηγημένη από ορδές προδοτών, ψυχανώμαλων και αφιονισμένων λαθροεισβολέων.
Ο μικρός μου Ιάσων δεν καμει τίποτα άλλο παρά να ομολογεί την Πίστη του, μυστικά, μαζί με τα άλλα Ελληνάκια, για τα οποία οι κόκκινες σκύλες πιστεύουν ότι έχουν αρχίσει να παραλογίζονται, επειδή σχηματίζουν το μυστικό σύμβολο του ιχθύος, μέσα στη νέα αυτή φοβέρα του Αλλάχ, που πλακώνει τα πάντα!

Μην με ρωτάς τώρα τι θα κάμω εγώ ως δασκαλα, φίλε Λευτέρη...
Δεν έχω τη δύναμη να πάω και να πετάξω στα μούτρα της κόκκινης ρουφιάνας την αλήθεια.
Έτσι που μας κατάντησες εσύ και οι όμοιοι σου, να πάω και να της πω, εμεις οι χριστιανοι πρεπει πλέον να κρυβομαστε κι από εσάς τους ρουφιάνοαυς κι από τους μπράβους σας, που φυλάνε καραούλι έξω από τα τζαμιά, μην τυχόν και ανοίξει καμιά μύτη μουσουλμάνου.
Μας ξαναγυρίσατε στον καιρό των κατακομβων και των υπόγειων ναών μας και το μονο που μας απομένει πια είναι φωτιά και τσεκούρι σε όλες και όλους εσάς τους προσκυνημενους...

Όχι φίλε μου, δεν έχω το κουράγιο να βγω και να τα πω ορθά-κοφτά.
Ωστόσο, εχτές που είδα τον Ιάσονα να ζωγραφίζει τον ΙΧΘΥ στην ωρα των παραποιημενων θρησκευτικων, πηρα κι εγω ενα φυλλο χαρτι και ζωγραφισα τον ιδιο ΙΧΘΥ, που τον μοιρασα σε ολους τους Ελληνες μαθητες της ταξης μου.
Μετά ο Ιάσων ήρθε και μου έσφιξε τα χέρια.
- Δεν εισαι μονος σου, του ψιθυρισα...
- Σας ευχαριστω, μου απαντησε με ενα χαμογελο που υποσχονταν Φως και Ελπιδα...


Δεν ξερω ακομα τι θα καμω, για να προστατευσω αυτο το παιδι, απο τις ύαινες της αριστερας και της πολυπολιτισμικότητας. Ξερω ομως πολυ καλα πια, ποιος ειναι ο δικος μου πολεμος και πως θα
τον διεξαγω, ετσι ωστε να παραμεινω ζωντανη και να κρατησω επισης ζωντανα και αυτα τα παιδια, που θα δώσουν αυριο τη σπιθα της Αναγεννησης μας..."

Μια Ελληνιδα δασκαλα, καπου στην λαθροκαταχτημενη Ελλαδα


Σημειωσις
Επειδη περιστοιχιζομαστε απο προδοτες και χαφιεδες, να δηλωσω εδω οτι η παρουσα ιστορια ειναι προϊον μυθοπλασιας και ουδεμια σχεση εχει με προσωπα ή πραγματα της καθημερινοτητας...

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η ιστορία του κ. Πανούση, θα σας θυμίσω όμως ότι ο λαθροεπικοισμός της χώρας μας άρχισε το 1990-93 επί Μητσοτάκη, συνεχίστηκε επί Α. Παπανδρέου και Σημίτη, επί Καραμανλή, Γ. Παπανδρέου και Σαμαρά και συνεχίζεται σήμερα επί Τσίπρα.

Συνεπώς, πρόκειται για ένα καλοστημένο σχέδιο που υλοποιείται από σκοτεινές δυνάμεις που βρίσκονται σε όλο το πολιτικό φάσμα της χώρας και προφανώς αναφέρομαι στη μασονία...

Με το να επικεντρώνετε μόνο στην "Αριστερά", ηθελημένα ή αθέλητα προσφέρετε μεγάλες υπηρεσίες στους παγκοσμιοποιητές, γιατί έτσι αποπροσανατολίζετε...

Οι ένοχοι αυτής της μεγάλης εθνικής προδοσίας, δεν έχουν έδρα στα γραφεία ενός κόμματος μόνο, ούτε καν στα γραφεία της Βουλής. Η έδρα των εθνικών προδοτών βρίσκεται στην οδό Αχαρνών 19 & Σουρμελή και εκεί έπρεπε να κατευθύνετε τη δικαιολογημένη οργή του ελληνικού λαού...

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία και ήρθαν 6 εκατομμύρια Πακιστανοί

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Λευτέρη.

Η αριστερή κοσμοθέαση (καπιταλιστές -φιλελεύθεροι-κομμουνιστές) είναι ο διεθνιστικός καρκίνος των εθνών.
Τα κόμματα του ελληνόφωνου κοινοβουλίου από τα 1974 και έπειτα ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ (πιο πριν κρυφά) είναι όλα αριστερά.
Νουδου, ΠΑΣΟΚ , ΚΚΕ = μαϊκό κομμουνιστικό κόμμα, πανελλήνιο σοσιαλιστικό κόμμα, λενινιστικό κομμουνιστικό, σταλινικό κομμουνιστικό.

Ποίος είναι αυτός που ξέχασε τις δολοφονίες των Ελλήνων από τους αντάρτες του ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΟΠΛΑ , που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του ΠΑΣΟΚ;
Ποίοι είναι αυτοί που ξεχνούν το σοσιαλιστικό κόμμα του Καραμανλή;
Ποίοι είναι αυτοί που ξεχνούν πως όλοι μαζύ με πρώτους και καλλίτερους τους νουδου έβαλαν στην φυλακή τον ΔΕΞΙΟ εθνάρχη Παπαδόπουλο!
Ποίοι είναι αυτοί που ξεχνούν πως οι φιλελεύθεροι του "εθνάρχη" Βενιζέλου ήταν και είναι οι πολέμιοι της δεξιάς, ήτοι του
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ;

"Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ
...
Τα μέλη της «Σοσιαλιστικής Ένωσης» μετείχαν ο Κων Τσάτσος (πρόεδρος Δημοκρατίας), ο Ξενοφών Ζολώτας (καθηγητής και πρωθυπουργός), ο Ιωάννης Πολίτης (πρέσβης στην Ιταλία πριν τον πόλεμο), ο Πέτρος Κόκκαλης (υπουργός της Προσωρινής κυβέρνησης στην περίοδο του Εμφυλίου), ο Γιώργος Οικονομόπουλος, ο Γιώργος Λάππας, ο Πέτρος Γαρουφαλιάς (υπουργός στην περίοδο της αποστασίας), ο Δημήτρης Νιάνιας (Ευρωβουλευτής), ο Απόστολος Γουλής (δημοσιογράφος) και ο Κώνσταντίνος Καραμανλής (πρωθυπουργός και Πρόεδρος Δημοκρατίας), συνεργαζόντουσαν χωρίς να είναι μέλη ο Αλέξανδρος Σβώλος και Γεώργιος Μαύρος
...
http://pluton22.blogspot.gr/2015/03/blog-post_25.html

Ποίος είναι αυτός που ξεχνά τι σημαίνει αριστερά και τι σκοπεύουν να κάνουν σε περίπτωση εμπλοκής της Ελληνοχριστιανικής Ελλάδας μας σε πόλεμο;

Τι θα κάνει το κκε σε περίπτωση πολέμου (αποκάλυψη μέσα από το πρόγραμμά του)
https://www.youtube.com/watch?v=-GRe0E1__1w

Βρε τον Τζήμερο , δεν ήξερε δεν ρώταγε.
Κοιτάξτε οι μικρουπάλληλοι των τραπεζιτών και του κεφαλαίου πως προστατεύουν το εν Ελλάδι αφεντικό τους , το ΚΚ$!
Τι θα κάνει το KKE, ρωτάει την υπάλληλο ο Τζήμερος και να τι απαντά η μπουρζουαζία , ο "εχθρός" των κομμουνιστών:
Θα είναι οι πρώτοι που θα πάνε να πολεμήσουν, στο λεω εγώ του λέει! Αφου το λέει αυτή , έτσι θα της έχουν πεί να λέει. Ποίον θα πάνε να πολεμήσουν δεν μας είπε η ελληνόφωνη υπάλληλος του κεφαλαίου και της μπουρζουαζίας.
Δείτε το βίντεο και φρίξτε!
Δυστυχώς υπάρχουν και οι καλοπροαίρετοι αδαείς που δεν έχουν ιδέα περί ομφάλιου λώρου , αριστεράς - καπιταλισμού φιλελευθερισμού - ροταρυ- μασονίας - κομμουνισμού.

Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά.
Εχεις φάει τέτοιο δούλεμα εργάτη που ακόμα δεν μπορείς να το χωνέψεις...

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚ,
ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!
ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ!
Ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΙΝΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟΣ!!!

ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΗΡΩΕΣ!
ΤΩΡ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΟΥ!
ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ...

Το ΚΚΕ Φυλάει Τη Βουλή! Τα ΚΝΑΤ Επιτίθενται Δολοφονικά!
https://www.youtube.com/watch?v=Sba48Z6lrwU

Η ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , Ο ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΙ...ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ, ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ , ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ!

ΚΚΕ-ΠΑΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και η απόρρητη εκθεση της ΕΥΠ
https://www.youtube.com/watch?v=SNgGvvXxBDw

Ανώνυμος είπε...


Αυτά υποστηρίζει η αριστερή ιδεολογία.
Είναι σε όλους μας πασίγνωστα.
Γιατί προσπαθείτε να την απαλλάξετε;
Εάν δεν σας αρέσουν αυτά που πιστεύει ...μην την πιστεύεται.
Τόσο απλά.

Η δεξιά είναι :
Πατρίς θρησκεία οικογένεια.
Αυτά που όλο το κομμουνιστικό τόξο αποκαλεί ακροδεξιά δεξιά , εθνικιστικά φασιστικά ναζιστικά και τρέχουν όλοι οι προοδευτικοί αμόρφωτοι της πλάκας και της καρπαζιάς πανικόβλητοι να φύγουν μακριά , να μην μολυνθούν...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΙ
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,

ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

«Η Κόκκινη Συμφωνία» (1938): «Ο σκοπός του Τεκτονισμού είναι ο θρίαμβος του Κομμουνισμού»
...
[Στην φώτο: άγαλμα του Λένιν, έξω από Μασονική Στοά στο Seattle των ΗΠΑ].

http://redskywarning.blogspot.gr/2014/10/1938.html

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΛΕΥΤΕΡΗ!

Συνεπείς στον πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας:

ΣΥΡΙΖΑ και άθεοι αμφισβητούν το θαύμα του Αγίου Φωτός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunepeis-ston-polemo-kata-ths-orthodojias-suriza-kai-atheoi-antimachontai-t#ixzz5BAw2tGN9

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ;

"ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΤΣΟΓΛΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΗΛΕΙΑΣ

29/03/2018

Την ελληνική σημαία που βρισκόταν έξω από τα γραφεία του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) στη Γαστούνη, έκαψαν οι γνωστοί – άγνωστοι τσογλανοκομμουνιστές. Προφανώς, σε απάντηση της εθνικής ανάτασης που προκάλεσε η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου!

Μάλιστα, οι «άγνωστοι» τσογλανοκομμουνιστές δεν χρειάστηκε καν να κατεβάσουν την σημαία από τον ιστό της, καθώς τα γραφεία του ΤΟΕΒ είναι ισόγεια και η σημαία κυμάτιζε σχετικά χαμηλά, παρά μόνον να την κάψουν με αναπτήρες, σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Να τους χαίρονται οι προστάτες τους, Τσίπρας και Καμμένος"!
https://ethnikismos.net

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!!

ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΑΛΛΑΞΕ Η «ΓΡΑΜΜΗ»:

https://ethnikismos.net/2018/03/26/%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1/

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ :

ΤΟ 1821 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥΣ… ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ!

25/03/2018

Μπορεί να πήραν 36% και να έγιναν εξουσία (με την έγκριση της Μέρκελ και των υπερατλαντικών σατανάδων…), αλλά οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζουν! Παραμένουν σταθεροί στον εθνομηδενισμό της εποχής του 4%!

Έτσι, η επίσημη ιστοσελίδα των ορφανών του Τσαουσέσκου και συνοδοιπόρων των Καμμένων, επέλεξε να παρουσιάσει ως επετειακό κείμενο για την 25η Μαρτίου κείμενο υπό τον τίτλο: «Όσα δεν μας έμαθε το σχολείο για την Επανάσταση του 1821», της μαρξίστριας καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρίας Ευθυμίου.

Η εν λόγω, επαναλαμβάνει όλες τις γνωστές και χιλιοειπωμένες μαρξιστικές αρλούμπες, ότι δηλαδή «ο Παλαιών Πατρών Γερμανός δεν σήκωσε κάποιο λάβαρο με το οποίο και να ξεκίνησε η Επανάσταση», ότι «η ύπαρξη κρυφών σχολείων, όπου εκεί τα παιδιά υποτίθεται ότι μάθαιναν ανάγνωση και γραφή της ελληνικής γλώσσας, ήταν μύθος».

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι η άποψη ότι οι Έλληνες ήταν σκλάβοι είναι… μύθος και ότι στην πραγματικότητα ήταν –περίπου- ελεύθεροι:

«Υπήρχαν πράγματι δυνατότητες ελευθερίας σε τοπικό επίπεδο. Υπήρχε τοπική αυτοδιοίκηση. Στα ψηλά βουνά μουσουλμάνοι κάτοικοι δεν υπήρχαν και, έτσι, οι Χριστιανοί ήταν ημι-ανεξάρτητοι. Δηλαδή πλήρωναν ένα φόρο μια φορά το χρόνο και τίποτε άλλο. Το ίδιο συνέβαινε και στα μικρά νησιά, με τη διαφορά ότι οι νησιώτες έπρεπε να στέλνουν και ναύτες για κάποιους μήνες κάθε χρόνο στον Οθωμανικό στόλο, ως ένα είδος φόρου σε εργασία.Στα ημιορεινά, στις πεδινές περιοχές και στις πόλεις τα πράγματα, όμως, ήταν διαφορετικά. Εκεί, οι «άπιστοι» κατοικούσαν δίπλα σε μουσουλμάνους και έπρεπε να προσέχουν την συμπεριφορά τους καθώς οι μη μουσουλμάνοι ήταν υπήκοοι δεύτερης κατηγορίας . Ωστόσο και εκεί η Οθωμανική διοίκηση, μη γνωρίζοντας τους εσωτερικούς θρησκευτικούς κώδικες του καθενός (Εβραίων, Ορθοδόξων, Αρμενίων), άφηνε ένα επίπεδο ελευθερίας ιδίως στην επίλυση των τοπικών διαφορών και δεν ήθελε να αναμιγνύεται σε όλες τις υποθέσεις».

Εν συνεχεία, μιλάει για σφαγές που διέπραξαν οι επαναστατημένοι Έλληνες κατά των Οθωμανών… ευεργετών τους:

«Έγιναν μεγάλης κλίμακας βιαιοπραγίες και από τις δύο πλευρές. Σε κάποιες περιπτώσεις –

με βαρύτερη την Τριπολιτσά – οι Έλληνες διέπραξαν μαζικές σφαγές και εξανδραποδισμούς.

Επίσης, συχνά, αθετούσαν τις συμφωνίες παράδοσης και έσφαζαν και σκύλευαν τους παραδοθέντες Τούρκους τους οποίους, προ ολίγου, είχαν διαβεβαιώσει και υποσχεθεί ότι θα σεβαστούν…».

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι σχολιαστές που έσπευσαν ασθμαίνοντες και αλαλάζοντες να μου απαντήσουν, είτε έχουν υποστεί χρόνια πλύση εγκεφάλου, είτε είναι ενταγμένοι σε κάποιο μισθολόγιο...

Αυτοί που διαλύουν συστηματικά τη χώρα μας από το 1974 και μετά, δεν είναι μόνον οι αριστεροί. Είναι οι μασόνοι όλων των πολιτικών παρατάξεων. Εσείς τους βγάζετε όλους αυτούς από το κάδρο της εθνικής προδοσίας και ασχολείστε μόνον με τους τωρινούς κυβερνώντες...

Ξεχάστε επιτέλους τις ταμπέλες "δεξιός" κι "αριστερός", που δεν σημαίνουν πλέον τίποτα... Όλοι οι προδότες την ίδια διεύθυνση έχουν: Αχαρνών 19...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ “ΠΡΩΤΗ” ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.

ΦΑΤΕ …ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ …

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

“ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017Δίνουν δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς!

Αλλαγές-σοκ στον «Καλλικράτη» για τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης
Ψήφο στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές σε όλους τους μετανάστες και λοιπούς αλλοδαπούς που μένουν στη χώρα μας σχεδιάζει να δώσει η κυβέρνηση, παρά τη δεδομένη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (60/2013) που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια.

Ενδεικτικά μερικές ελληνοποιήσεις (μόνο του έτους 2012) από την Φώφη Γεννηματά

Ενδεικτικά μερικές ελληνοποιήσεις (του έτους 2017) από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου καταργούν ακόμα και ποινές για να τους δώσουν ελληνική ιθαγένεια!!!
ΦΕΚ Γ 883/2017

Ιθαγένεια εξπρές σε 800.000 αλλοδαπούς
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2017/02/580000.html

Πάρτε και τους σταλινικούς κομμουνιστές , τους αριστερούς χωρίς εισαγωγικά!!!
Ο λαγός της αριστερής νουδουπασοκ μεταπολίτευσης!!!
Αυτά από το 2010 , για να μην ΠΑΜΕ στο 1910 και πέσουν όχι μόνο οι μάσκες αλλά αποκαλυφθούν και οι μασκαράδες που κάνουν πως δεν ξέρουν τι παίζεται στις πλάτες των Ελλήνων και δη του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού μας από τους αριστερούς ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ , ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

“Ιθαγένεια για όλους τους μετανάστες, ζητά το ΚΚΕ

7 Μαρτίου 2010 - 15:07

Το ΠΓ παραθέτει ακολούθως τις θέσεις του ΚΚΕ. Αρχικά σημειώνει ότι «η μετανάστευση και προσφυγιά είναι σύμφυτη με τον ιμπεριαλισμό», προσθέτει ότι «οι οικονομικοί μετανάστες και πρόσφυγες είναι μέρος της εργατικής τάξης της χώρας μας, παράγουν πλούτο και πρέπει να έχουν ισότιμα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα» και υπογραμμίζει ότι «τα πολιτικά δικαιώματα και η ψήφος των μεταναστών δεν είναι προνόμια, που για να τα αποκτήσουν θα πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να υποταχθούν, αλλά αυτονόητο δικαίωμα των ανθρώπων που παράγουν πλούτο σε μια χώρα».

http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/ithageneia-gia-olous-tous-metanastes-zita-to-kke/

Σκεφθείτε άπλά όσοι τα λέγαμε όλα αυτά , πριν βγεί η "πρώτη" φορά αριστερά, ...τώρα φταίνε οι μασόνοι ...ποτέ εμείς!!!
ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ...

Ανώνυμος είπε...


Πως Η Αριστερά Προβάλλει Τα Αρνητικά Της Στους Άλλους
.

TAXO PARI

TAXO PARI

https://www.youtube.com/watch?v=TorGqly4u00

ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥNΕ ΡΙΞΕΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ η "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!

ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΔΑΝΕΙΚΑ (ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ) ΗΤΑΝ ...
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...

ΤΑΧΟ ΠΑΡΙ...

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι κάθε Έλληνας που έχει κοινή λογική και δεν διακατέχεται από κομματικούς φανατισμούς, κατανοεί ότι ο λαθροεπικοισμός της χώρας μας δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός και δεν ξεκίνησε χθες. Είναι ένα πολύ καλά μελετημένο σχέδιο που ξεκίνησε τη δεκαετία του '90 και συνεχίζεται αδιάλειπτα μέχρι σήμερα, όποια κυβέρνηση κι αν είναι στην εξουσία!

Αυτό μας λέει λοιπόν ότι πίσω από το ύπουλο αυτό σχέδιο βρίσκεται ένα σκοτεινό κέντρο που έχει πλοκάμια σε όλα τα πολιτικά κόμματα της χώρας... Και πλοκάμια μέσα σε όλα τα κόμματα έχει μόνον η Μασονία...

Άλλωστε, για να γίνει πλέον κανείς πρωθυπουργός, πρέπει να είναι μασόνος. Και ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός για αυτόν ακριβώς τον λόγο και όχι φυσικά γιατί ήταν "αριστερός"...

Και ο "δεξιός" Καμμένος που είναι μέλος της μασονικής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ, γιατί έκανε κυβέρνηση με τον "αριστερό" Τσίπρα; Γιατί απλά, αυτό τους πρόσταξε η Στοά...

Και κάποιοι σχολιαστές, που είτε είναι κολλημένοι στο παρελθόν, είτε είναι ΚΥΠατζήδες, προσπαθούν ντε και καλά να μας πείσουν ότι ο λαθροεπικοισμός είναι σχέδιο της "αριστεράς" μόνο!

Όσα σεντόνια και να γράψετε, άδικος ο κόπος σας, δεν τρώμε κουτόχορτο...

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον ως σεντόνια θεωρείται πέντε έξι σελίδες κείμενο του Κ.Ο.
"«Η Κόκκινη Συμφωνία» (1938): «Ο σκοπός του Τεκτονισμού είναι ο θρίαμβος του Κομμουνισμού» "
που αποδεικνύει ξεκάθαρα την σύνδεση μασονίας αριστεράς ,
ΠΑΜΕ αλλιώς!!!

Εργάτη πολέμα σου πίνουνε το αίμα
Ο αγώνας είναι ταξικός
Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη
Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά
Ένας είναι ο εχθρός ο ιμπεριαλισμός
ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο!

Φτάνει ως εδώ γιατί θα βγει μεγάλο το κείμενο και ...σύντροφοι μακριά από τα κατεβατά της μπουρζουαζίας και των αστικοτσιφλικάδων!
Είναι εχθροί του λαού, λακέδες του διεθνούς κεφαλαίου φασίστες ναζιστές τρομεροί τύραννοι !
Μακριά σύντροφοι!
Εξάλλου ,
Άμα σύντροφοι σας πούνε πως γέννησε ένας άντρας δίδυμα στην Αυστραλία θα το πιστέψετε;
Όχι βέβαια!
Έτσι δεν θα πιστεύεται και αυτά που γράφουν όλοι οι άλλοι πλην του κόμματος που ξέρει πάντα την αλήθεια.
Και εάν αυτή δεν ταιριάζει με την πραγματικότητα τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα!
Διότι σύντροφοι η μόνη αλήθεια είναι πως κυκλοφορούν και κυπατζηδες!!!
Κατά τα άλλα ΠΑΜΕ πίσω όσοι δεν χάφτουμε πια τα παραμύθια της γερασμένης ,ξεδοντιασμένης και ξεπερασμένης από την πραγματικότητα και την αλήθεια μαζί , αριστεράς!!!


Αγώνας Ρήξη Ανατροπή η Ιστορία Γράφεται με Πάλη Ταξική

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ
ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ
https://www.youtube.com/watch?v=C1gpV7CjTqg


ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΥΡΟΛΟΓΩΝ ΜΙΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!
ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ
ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

Γλέζος υπέρ ΚΚΕ και ευρώ

https://www.youtube.com/watch?v=zGdCOTrpbhY

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ
ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ!!!


Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ !!!

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΙΝ

Θέλω να γίνω αριστερός.
Να γδέρνω, να μαδάω.
Να τρέφομαι απ’ το καθεστώς,
αυτό που … πολεμάω!

Θέλω να γίνω αριστερός.
Να παίρνω χορηγίες,
επιδοτήσεις, αρπαχτές,
κονδύλια, αργομισθίες.

Θέλω να γίνω αριστερός
και στη δεξιά μου τσέπη,
να βάζω όσα ο λαός
σε μια ζωή δεν βλέπει.


Θέλω να γίνω αριστερός,
χρυσά να ‘χω κουτάλια
κι όταν μαζί μου διαφωνούν
να σπάω και κεφάλια.
Θέλω να γίνω αριστερός.
να μένω στην Εκάλη.
φασίστες, ρατσιστόμουτρα
να είναι όλοι οι άλλοι.

Θέλω να γίνω αριστερός.
να εισβάλω στη Βουλή.
να καταλάβω έδρανο,
να κοιμηθώ πολύ.

Θέλω να γίνω αριστερός,
την ανεργία να ξεσκίσω.
δούλους πολλούς, εισαγωγής,
τον τόπο να γεμίσω.

Θέλω να γίνω αριστερός.
να έχω ασυλία.
θολές παρόλες να πετώ,
να γράφω και βιβλία.
Θέλω να γίνω αριστερός
να τάζω όλα τα της ζωής καλούδια
και μες την θολοκουλτούρα μου
να γράφω και τραγούδια

Θέλω να γίνω αριστερός,
ξερόλας τελοσπάντων,
κήνσωρ, Ιεροεξεταστής
και τιμητής των πάντων.

Θέλω να γίνω αριστερός
είδος κουλτουριάρη τελοσπάντων
καλοπληρωμένος άεργος συνδικαλιστής
και τιμητής των πάντων

Θέλω να γίνω αριστερός.
να βρίζω τον Χριστό.
αλλοδαποί κι αλλόθρησκοι
να μ’ έχουν για αρχηγό.
Θέλω να γίνω αριστερός,
τις εκκλησιές να κλείσω,
μπούργκες να βλέπω ολόγυρα,
πολλά τζαμιά να χτίσω.

Θέλω να γίνω αριστερός
και πολυπολιτισμικός.
Τις παραδόσεις τού Έλληνα
να θάψω δια παντός.

Θέλω να γίνω αριστερός
να κάνω απεργίες
τους 11 από τους 12 τους μήνες
και να πληρώνομαι από τους κομματικούς σωλήνες.


Θέλω να γίνω αριστερός
να κλείνω δρόμους , πλατείες και λιμάνια
χωρίς πρόταση
για γεμιστά τηγάνια.

Θέλω να γίνω αριστερός
να ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ
κι όταν μου ζητηθούν ευθύνες να τους πω
«ε’ κάπου εδώ θα γύριζα»

Θέλω να γίνω αριστερός
να στηρίζω ΚΚΕ
κι όταν με καταψηφίζουνε, να πω,
«φταις και συ λαέ»

Θέλω να είμαι αριστερός
στο κόμμα του Κουβέλη
να είμαι στη κυβέρνηση
να κάνω το «κουνέλι»

Να μη ξεχάσω το ΠΑΣΟΚ
που’ταν ενωμένο δυνατό
που χει πρόεδρο χοντρό
Βενιζέλο αριστερό

Αχ να’μουνα ΠΑΣΟΚ
να πολιτεύομαι σαν ROCK
να’μαι και μεταρρυθμιστής
κι όψιμος σοσια-ληστής


ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕΤΑ

Θέλω να γίνω αριστερός
να κατεβαίνω σε πορείες
και όταν κυβερνώ
να έχω απορίες.

Μαρξ και Λένιν να διδάσκω
σ’αυτούς που δεν έχουν μια
κι όταν κληθώ να κυβερνώ
να φταίει… η ουτοπία.

Κι αν θάρθει η ανατροπή
θα μοιράζω στους λαούς
φτώχεια ,μιζέρια , επιβολή
χωρίς καθόλου εντροπή

Κι όταν γίνω αριστερός.
μονά-ζυγά δικά μου.
Ο πιο στυγνός δικτάτορας
να ωχριά μπροστά μου.
Θα είμαι πάντα αριστερός.
θα είμαι χιπ και τρέντι.
άνεργοι, εργάτες και φτωχοί
να μ’ έχουν για αφέντη.
Κι όταν θα γίνω αρχηγός
θα παραμείνω αριστερός
θα προβάλω την αριστερή κουλτούρα
γιατί κορόιδα…,
θα βρίσκομαι στη νομενκλατούρα.


Δε θέλω να γίνω αριστερός
γιατί είμαι άνθρωπος ελεύθερος
θέλω να είμαι δεξιός
και πάντα φιλελεύθερος

http://fileleftheros1966.blogspot.gr/2013/06/blog-post_21.html

Ανώνυμος είπε...

Αχαρνών&Σούρμελη γωνία είναι η Μασονική Στοά της Ελλάδος-οι Άνθρωποι έχουν και επίσημο Ιστολόγιο όπως επίσης και η περίφημη Λέσχη Βildeberg η οποία έχει Αναρτημένα τα ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ+τις ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ όσων Λαμβάνουν Μέρος στα Ετήσια Συνέδρια που διεξάγονται σε διάφορα Μέρη.....το 2009 είχε γίνει στον Αστέρα της Βουλιαγμένης..θυμάμαι τότε ήταν η Πρώτη φορά που είχε γίνει τόσος πολύς ντόρος στον Δημόσιο Λόγο για την Bildeberg-MΑΣΟΝΙΑ-πως διοικούν/Ελέγχουν δια μέσω των Μαριονετών τους την Κάθε Χώρα ξεχωριστά και κατ'επέκταση τον Πλανήτη!!!! Όσο για την Μεγάλη Στοά της Ελλάδος έχουν Παρελάσει μεγάλες Προσωπικότητες απο εκεί....εκεί αναφέρεται ο πρώτος Σχολιαστής 29 Μαρτίου 09:53....πάντως αν είναι στην Αθήνα το σενάριο οι περιοχές που ΣΑΦΩΣ έχουν Μείζον Θέμα είναι η Ευρύτερη Περιοχή του Κέντρου και ειδικά κάτω απο την Οδό Πατησίων-Αχαρνών-Πατήσια-Αγ.Νικόλαος Αχαρνών-Πλ.Αττικής-Σεπόλια-Κολωνός-η πρώην Πλατεία Κυψέλης και Νυν Τιράνων-Ισλαμαμπάντ-Καμπούλ-Τεχεράνης κτλ.....η λίστα είναι Μεγάλη.............

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος σεντονάκιας μπορεί να γράφει όσα σεντόνια θέλει. Δεν μπορεί όμως να υποτιμάει τη νοημοσύνη των αναγνωστών. Προσπαθεί απεγνωσμένα να μας πείσει ότι για τον λαθροεποικισμό της χώρας μας φταίει μόνον ο Τσίπρας! Οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί προφανώς έβοσκαν τα πρόβατα και δεν είχαν ιδέα για το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης...

Όλοι αυτοί οι αλλοδαποί που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας από τη δεκαετία του '90 ως σήμερα, λέτε να μπήκαν εν αγνοία των ηγετών και των Αρχών της χώρας; Και το γεγονός ότι αυτοί που διετέλεσαν πρωθυπουργοί τα τελευταία χρόνια είναι όλοι μασόνοι, είναι κι αυτό σύμπτωση;

Αλλά ο κύριος σεντονάκιας εκτός από το να θολώσει τα νερά, προσπαθεί να μας πείσει κιόλας ότι οι μασόνοι είναι καλοί άνθρωποι! Τόσο καλοί άνθρωποι είναι, που ευθύνονται μόνο για την ήττα του 1897, τον εθνικό διχασμό του 1915-17, την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974 κόκ.

Ο μόνος λόγος που δεν έχουν εκτελεστεί άλλοι μασόνοι προδότες μετά την εκτέλεση των 6, είναι γιατί έχουν διαβρώσει τόσο πολύ την Δικαιοσύνη και την Πολιτική, που έχουν εξασφαλίσει την ατιμωρησία τους. Ο μοναδικός μασόνος που τιμωρήθηκε τα τελευταία χρόνια ήταν ο Ιωαννίδης, ο οποίος όμως τιμωρήθηκε γιατί παράκουσε τις εντολές της Στοάς και όπως αποκάλυψαν τα τηλεγραφήματα των Wikileaks, μετά την εισβολή ήθελε να βοηθήσει την Κύπρο και να κηρύξει τον πόλεμο στην Τουρκία!

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι κάποιοι τύποι σαν τον σεντονάκια, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν. Μας δείχνουν τον Τσίπρα ως υπαίτιο του λαθροεποικισμού, ενώ στην πραγματικότητα υπαίτια είναι όλη η Στοά. Ο Τσίπρας είναι ένα απλό μασονάκι που εκτελεί εντολές. Όπως είναι άλλωστε κι ο Κούλης, το βλαστάρι της μασονο-οικογένειας...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Πάγια τακτική μας είναι όταν τα σχόλια καταλήγουν να γίνονται στείρα προσωπική αντιπαράθεση, ή απλά να επαναλαμβάνονται, να διακόπτονται.

Παρακαλούμε ΜΗΝ προσβάλλετε τους προηγούμενους σχολιαστές, μην αναφέρεστε σε αυτούς (γιατί δεν θα τελειώσει ποτέ η ανούσια αντιπαράθεση), όποιος έχει κάτι διαφορετικό να πει, είμαστε στη διάθεση του.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.