" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Δείτε που παρουσιάζεται το βιβλίο του Ν. Μέρτζου με θέμα το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» και ποιοί το παρουσιάζουν, για να καταλάβετε τι ρόλο παίζει ο «πατριώτης» Μέρτζος.

«ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ». Παρουσίαση βιβλίου Ν.Ι.Μέρτζου.

Δείτε που παρουσιάζεται το βιβλίο του Ν. Μέρτζου με θέμα το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» και ποιοί το παρουσιάζουν, για να καταλάβετε τι απόψεις έχει επί του θέματος και τι ρόλο παίζει ο «πατριώτης» Μέρτζος.




Σχόλιο:
Το βιβλίο παρουσιάζουν οι : Νίκος Κοτζιάς, Σταύρος Θεοδωράκης (από το νεοταξικό ΠΟΤΑΜΙ)  και Ευάγγελος Βενιζέλος, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Εξωτερικών !!!


Τρεις ακόμη πολύ "ενδιαφέρουσες" φωτογραφίες δίνουν εξηγήσεις για όσους γνωρίζουν κάτι παραπάνω:

πηγή φωτο1


πηγή φωτο2

πηγή φωτο3

Μην παραξενευτείτε αν τον δείτε υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα ο Μέρτζος είναι ο πρώτος διδάξας... Με τον Μέρτζο ξεκίνησε το πρότζεκτ των "πατριωτών" της τηλεόρασης. Κατόπιν ακολούθησαν Καρατζαφέρης, Άδωνης, Βελόπουλος, Βορίδης, Πλεύρης, Καμμένος, Κασιδιάρης, Φαήλος και πάει λέγοντας...

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη ανώνυμε...καλά τα είπες για όλους τους ψευτο-πατριώτες (σύμφωνα με τα ΕΡΓΑ και τος ΠΡΑΞΕΙΣ τους)..Όμως για τον Ηλία Κασιδιάρη, πως τον εντάσσεις σε αυτούς;;;...Γνωρίζεις κάτι ;;.. Αν ναί κατέθεσε το ...αλλιώς απλώς ρίχνεις λύματα στον ανεμιστήρα...Έλεος πια με την εμπάθεια μας

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Συμφωνούμε με τον 6:02 μ.μ.
Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο Κασιδιάρης μπορεί να συσχετιστεί με τους πολιτικάντηδες πατριώτες. Αυτός μάτωσε στο δρόμο και έκανε μέχρι και φυλακή. Αυτοί αλλάζουν καρέκλες υπουργείων..

Ανώνυμος είπε...

Μα τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους:

1) Τον Μάρτιο του 2014 ο Κασιδιάρης ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων περιέλαβε στον συνδιασμό του τον γνωστό Εβραιομασόνο Χρίστο Γούδη, ο οποίος λίγες μέρες νωρίτερα είχε ισχυριστεί ότι οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες ήταν Εβραίοι!

2) Τον Δεκέμβριο του 2014 ο Κασιδιάρης εμφάνισε την υποκλαπείσα συνομιλία Σαμαρά με τον Παναθηναικάκια και ουδέποτε εξήγησε που την βρήκε... Και ο πιό αφελής Έλληνας καταλαβαίνει ότι μόνον ξένες μυστικές υπηρεσίες έχουν την τεχνολογία να υποκλέψουν τις τηλεφωνικές συνομιλίες του πρωθυπουργού...

3) Ο Κασιδιάρης έχει σκανδαλωδώς την μεγαλύτερη τηλεοπτική κάλυψη από τα ΜΜΕ, από όλους τους συναδέλφους του της Χρυσής Αυγής. Έχει μεγαλύτερη προβολή ακόμη και από τον αρχηγό του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Για το
1) Δεν νομίζουμε να πήρε την απόφαση ο Κασιδιάρης αλλά ο αρχηγός του
2) Το ότι υπέκλεψε μια συνομιλία (με Μπαλτάκο) για να αποδείξει ότι το πογκρόμ εναντίον του κόμματος του, που τον οδήγησε στη φυλακή, ήταν μεθοδευμένο, τον τιμά και δείχνει την ευφυία του.
Όχι μόνον δεν αποδεικνύει σχέση του με Σιωνισμό, αλλά αντιθέτως όλη η δίωξη ξεκίνησε όταν ο Σαμαράς επέστρεφε από Αμερική αφού συναντήθηκε εκεί με τους Εβραίους.
3) Το ότι είναι σαφώς ικανότερος από τον "αρχηγό" του, αναπόφευκτα κάνει τους δημοσιογράφους να τον καλούν. Πείτε μου πότε τον είδατε τελευταία φορά να δίνει συνέντευξη σε κανάλι. Κανονική συνέντευξη .. Σε τέτοια "δημοκρατία" ζούμε. Κατά τα άλλα υπάρχουν νόμοι που υποχρεώνουν τα κανάλια να προβάλουν όλα τα κόμματα.. Και κάθε φορά που δίνει συνέντευξη τύπου η Χ.Α. ανακοινώνουν τάχα απεργία.

Μετά τα παραπάνω περισσότερο ύποπτο μας φαίνεται το σχόλιο σας παρά ο Κασιδιάρης.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παιδαγωγέ τα επιχειρήματά σου είναι σαθρά:

1) Είναι δυνατόν ο αρχηγός ενός κόμματος να ασχολείται προσωπικά με την επιλογή των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων σε κάθε Δήμο της χώρας; Ο Γούδης ήταν προσωπική επιλογή του Κασιδιάρη.

2) Εγώ δεν αναφέρθηκα στην υποκλαπείσα συνομιλία Κασιδιάρη-Μπαλτάκου, αλλά στην τηλεφωνική συνομιλία Σαμαρά-Παναθηναικάκια. Είναι προφανές ότι μόνο ξένες μυστικές υπηρεσίες μπορούν να υποκλέψουν τον πρωθυπουργό...

3) Η ευνοϊκή μεταχείριση των ΜΜΕ προς το πρόσωπο του Κασιδιάρη δεν δικαιολογείται λογικά, όταν συνυπάρχει με τη συνολικά αρνητική στάση τους προς το κόμμα της Χρυσής Αυγής...

Επιπρόσθετα, ο Κασιδιάρης έχει αθωωθεί σε όλες τις δίκες που έχει προσαχθεί, ακόμη και για το χαστούκι που έδωσε σε ζωντανή μετάδοση!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

1) Για έναν Δήμο όπως της Αθήνας, φυσικά και ΕΙΝΑΙ
Ειδικά για ένα κόμμα όπως η Χ.Α.

2) Και γιατί να είναι Ισραηλινές και να μην είναι πχ Ρωσσικές;
Γιατί το βίντεο Κασιδιάρη Μπαλτάκου ανέβηκε στο ρωσικό youtube;

3) Βρε ποια ευνοϊκή μεταχείριση;
Που τον έδειχναν φωτογραφίες να πυροβολεί με την καραμπίνα;
Ή επειδή είχε ο αδερφός του τατουάζ με τους Τσέτνικ;
Που κατηγορείται για οπλοκατοχή, για καραμπίνα που κατέχει ΝΟΜΙΜΑ;

Έχει η Χ.Α. ή ο Κασιδιάρης ευνοϊκή μεταχείριση από τα κανάλια; Τα ίδια κανάλια δεν έχουμε στην τηλεόραση; Θα μας τρελάνεις; Είναι συστημική η Χ.Α. και της έκοψαν την χρηματοδότηση;
Και έβαλαν πρόστιμο στον Κασιδιάρη πριν λίγες μέρες;
Σε ποιο άλλο κόμμα τα έκαναν αυτά;

4) Για το χαστούκι αθωώθηκε επειδή έκαναν το λάθος και κατηγορήθηκε για ΒΑΡΙΑ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ σωματική βλάβη, αλλά ήταν ένα απλό χαστούκι, οπότε η σωματική βλάβη ΔΕΝ ήταν βαριά. Τι θέλεις να πεις, ότι έχει άκρη ο Κασιδιάρης στη δικαιοσύνη!!! Και έμεινε τόσους μήνες φυλακή; Και κατηγορείται και δικάζεται εδώ και μήνες/χρόνια για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση; Σοβαρέψου.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παιδαγωγέ,

1) Προσπαθείς να ρίξεις την ευθύνη για την εκλογή του Γούδη στον Μιχαλολιάκο, χωρίς να συνάγεται κάτι τέτοιο από πουθενά. Το ερώτημα παραμένει και είναι αμίλεικτο: Γιατί ο Κασιδιάρης έβαλε στον συνδιασμό του έναν εγνωσμένο Εβραιομασόνο;

2) Μα δεν μίλησα εγώ για ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες. Κατά τη γνώμη μου, ότι εθνικότητας κι αν είναι, η συνεργασία ενός Έλληνα πολιτικού με ξένες μυστικές υπηρεσίες είναι μεμπτή.

3) Δεν αμφέβαλα καθόλου για τη στάση των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης απέναντι στη Χρυσή Αυγή. Αυτό που επεσήμανα είναι ότι ο Κασιδιάρης έχει μια προνομιακή μεταχείριση. Όταν οι συναγωνιστές του φιμώνονται, αυτός έχει βήμα να μιλήσει... Όταν οι συναγωνιστές του καταδικάζονται, αυτός αθωώνεται!

Με βάση τα παραπάνω, καθόλου δεν θα εκπλαγώ αν με κάποιο τρόπο βγάλουν από τη μέση τον Μιχαλολιάκο και ο Κασιδιάρης γίνει αρχηγός και πρωθυπουργός...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.