" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Η μασονία διοικεί την Ελλάδα (όταν ο αρχιμασόνος μπήκε στη Βουλή)

Γ.Θ: Ετοιμαστείτε να ανατριχιάσετε και να αηδιάσετε με το μασοναριό και τους υποτελείς του





Ο κος Μιλτιάδης Βιτάλης (τ.διευθυντής πολιτικών γραφείων και σύμβουλος υπουργών) στο βιβλίο του «Η Μασονία διοικεί την Ελλάδα» περιγράφει πρωτοφανείς και μοναδικές μαρτυρίες καιαποκαλύψεις, που αφορούν τη σύνδεση της Μασονίας με την πολιτική, δικαστική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου.

Απόσπασμα από το βιβλίο του κου Μιλτιάδη Βιτάλη «Η Μασονία διοικεί την Ελλάδα», εκδόσεις «Αγαθός Λόγος», σελ. 78-80.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι μασόνοι και οι πολιτικοί κάνουν αυτό που πρέπει!
Οι υπόλοιποι που έχουν υποχρέωση να μας μάθουν τι κάνουν;

Οι Ελληνες που ψηφίζουν τα αριστερά κομματα όλου του ‘δημοκρατικού” τόξου , δεν ξέρουν τίποτα για ολα αυτα!

Υπεύθυνοι είναι οι Δάσκαλοι στα σχολεία και οι δημοσιογράφοι για την υπόλοιπη Ελληνική κοινωνία που ζει στο σκοτάδι!

Ψηφίστε τΑ ΚΚ για να σας κάνουν αφεντικά στα εργοστάσια!



"Σχέσεις τού Κομμουνισμού μέ τήν Μασονία καί τόν Σιωνισμό . ( ΚΚΕ , ΚΝΕ , ΠΑΜΕ ).
...


Ιδού πώς εννοεί τό πολίτευμα τής Δημοκρατίας ο πρόεδρος τής Μεγάλης Στοάς τής Γαλλίας Ντεσμόντ :

''Δι΄ εμέ, η λέξις Δημοκρατία σημαίνει αντικληρικοκρατία, αντιμιλιταρισμό, Σοσιαλισμό ! Μόνο μέ τήν ένωση τών ανθρώπων τής αριστεράς, τής οποίας τόν Πυρήνα θά αποτελέσει η Στοά, θά θριαμβεύσωμεν''!

Τελικώς, απεδείχθη περίτρανα πώς ο Κομμουνισμός αλλά καί ο Αναρχισμός, είναι κατασκευάσματα τού Σιωνισμού γιά τήν καταπολέμιση τής Εκκλησίας Τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού καί τήν εγκαθίδρυση τής Νέας Τάξης Πραγμάτων .

Όποιος υποστηρίζει τούς αντίχριστους Κομμουνιστές καί τά παρακλάδια τούς ( ΣΥΡΙΖΑ κ.λ.π. ), δέν μπορεί ταυτοχρόνως νά είναι καί Ορθόδοξος Χριστιανός .

Τό καλύτερο πολίτευμα πού δοκιμάστηκε γιά χιλιετίες καί τελικώς τό απεδέχθη σχεδόν ολόκληρη η γή, είναι τό Δημοκρατικό . Όταν αυτό εφαρμοστεί καί μάλιστα μέ τόν εμπλουτισμό τών φιλάνθρωπων εντολών Τού Χριστού , τότε δέν μάς χρειάζεται κανένα άλλο .

Δείτε καί : '' Κομμουνισμός... τό όπιο τών Μαρξιστών ! ''

http://stwmenkalws.blogspot.gr/2012/02/blog-post_12.html

Ανώνυμος είπε...

Για τον κομουνισμο τα ξερουμε ολοι οι χριστισνοι τσ σντιχριστα σχεδια του για τον καπιταλισμο εχεις κατι νσ μας πεις

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Τό καλύτερο πολίτευμα πού δοκιμάστηκε γιά χιλιετίες καί τελικώς τό απεδέχθη σχεδόν ολόκληρη η γή, είναι τό Δημοκρατικό . Όταν αυτό εφαρμοστεί καί μάλιστα μέ τόν εμπλουτισμό τών φιλάνθρωπων εντολών Τού Χριστού , τότε δέν μάς χρειάζεται κανένα άλλο ."

Επειδή το πιο πιθανός εσύ να έχεις και το ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, μην συσχετίζεις πολιτεύματα με την εκκλησία.

Επί αιώνες είχαμε και πιστούς βασιλείς.
Αντιθέτως, στην δημοκρατία, όποιος κατορθώσει να ξεγελάσει τον ανόητο λαό, την μάζα, κυβερνά

Ειδικά μέσω των ελεγχόμενων κομμάτων ... είναι αρκετά εύκολο κάποιοι να κυβερνήσουν αφού ένας μεμονωμένος δεν είναι εύκολο να κατέβει μόνος του, γι αυτό έχουν τα πλαφόν, το 3%.

Ούτες καν στους Δήμους μπορείς να κατέβεις υποψήφιος Δημαρχος, απαιτούν απίστευτα πολλούς άλλους υποψηφίους διαμερισματικούς και δημοτικούς συμβούλους, που αν δεν έχεις σχέση με κόμματα απλά δεν υπάρχει πιθανότητα να βρεις.

Μέσω των κομμάτων λοιπόν ελέγχουν την ονομαζόμενη "δημοκρατία".

Ανώνυμος είπε...

Μα τα περισσότερα μέλη των μασονικών Στοών είναι δεξιοί και κεντρώοι. Υπάρχουν και αριστεροί, αλλά δεν είναι οι πιο πολλοί. Κατά τη γνώμη μου, η μασονία είναι ο Νο 1 εχθρός της Ελλάδας και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε και να αφήσουμε στην άκρη τις παραπλανητικές ταμπέλες "δεξιός" κι "αριστερός"...

Άμα δείτε τις 2 μεγάλες εθνικές τραγωδίες του 20ου αιώνα, την Μικρασιατική καταστροφή και την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, όλοι οι πρωταγωνιστές ήταν μέλη μασονικών Στοών!

Ανώνυμος είπε...

26 Μαρτίου 2018 - 3:17 μ.μ.
@26 Μαρτίου 2018 - 4:08 μ.μ.

Η ίδια η αριστερή ιδεολογία(= γνωστική αντίχριστη ), είναι αυτή που παρεισέφρησε εντός των παμπάλαιων (τέκτων = ξυλουργός, τεχνίτης΄ ) κατασκευαστικών συντεχνιών , τις επονομαζόμενες τεκτονικές - μασονικές, για να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!

Το πόσο λάθος είναι να ταυτίζεται τους εκπροσώπους του καπιταλισμού με την δεξιά κοσμοθεώρηση ,ονομάζοντας δεξιούς τους οπαδούς του καπιταλισμού, θα το αντιληφθείτε εάν "καταδεχθείτε" να ασχοληθείτε με τους γνωστικούς , την Γαλλική "επανάσταση", την κομμούνα του Παρισιού , και τις αντίχριστες αιματοβαμένες κομμουνιστικές δικτατορίες!

Αλήθεια εξακολουθείτε να πιστεύεται πως δολοφόνησαν ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ , τόσες δεκάδες εκατομμύρια ιδίως Χριστιανούς ορθοδόξους, συνανθρώπους μας , για να γίνουν οι ΕΘΝΙΚΟΙ εργάτες ΑΦΕΝΤΙΚΑ;

Η σταλινική προπαγάνδα στην Ελλάδα μας καλά κρατεί, αλλά δεν έχουμε και εμείς υποχρέωση , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , να προσπαθήσουμε να δούμε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, πέρα από τις παιδικές αριστερές προκαταλήψεις και ιδεοληψίες μας;

Αυτά τα παραπλανητικά δεν υπάρχει δεν υπάρχει δεξιά, δεν υπάρχει αριστερά , όλοι ίδιοι είναι, που έχει εφεύρει η σταλινική δικτατορία , που κυβερνά την Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας , μετά την άνοδο βεβαίως βεβαίως των κομμουνιστών στην εξουσία (πρίν ανέβουν υπήρχε και παραυπήρχε έτσι;)είναι εντελώς ανιστόρητα και παιδαριώδη!

Ανώνυμος είπε...

9.06 μμ,
Αυτά που γράφεις εσύ είναι παραπλανητικά και εκ του πονηρού. Η μασονία προϋπήρχε πολύ πριν από οτιδήποτε άλλο. Οι διάφοροι -ισμοί με τους οποίους κοροϊδεύουν το πόπολο (καπιταλισμός, κομμουνισμός κλπ.) είναι δικιά τους εφεύρεση... Ο Νο 1 κίνδυνος για τη χώρα μας είναι η μασονία!

Τι μεγαλύτερη απόδειξη θέλεις, από το γεγονός ότι αυτοί που ηγούντο της Ελλάδος κατά την Μικρασιατική Καταστροφή το 1922 και κατά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974, ήταν όλοι μασόνοι;

http://www.grandlodge.gr/diakekrimenoi-ellines-tektones-w-68014.html

Ανώνυμος είπε...


Δεν κατάλαβα που διαφωνείς.
Εγαψα, η δεξιά και η αριστερά είναι έννοιες παμπάλαιες.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ
http://theodotus.blogspot.gr/2016/05/blog-post.html

Η μασονία προυπήρχε και δημιούργησε την με αριστερά χαρακτηριστικά , γαλλική “επανάσταση” των αστών (εμπόρων τραπεζιτών Κλπ.) εναντίον της δεξιάς κοσμοθέασης που εκφραζόταν μέσω των Ιερέων και των ευγενών.
Η νικήτρια αριστερά, οι αστοί (που σήμερα τους λένε δεξιούς) δημιουργησαν τον καπιταλισμό και τον κομμουνισμό. Οι δύο όψεις του ιδίου ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ , ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ νομίσματος.
Γενικότερα “τα παιδιά” του αντίχριστου ήτοι της αριστεράς κοσμοθέασης , γνωστικισμός , μασονία καπιταλισμός κομμουνισμός πολιτιστικός μαρξισμός, διεθνισμός, πανθρησκεία , παγκοσμιοποίηση έναν εχθρό έχουν…

ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ.
ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ!

"ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΛΗΓΜΑ

Το θέμα μας είναι το εξής: πολλοί, χρόνια τώρα, διερωτώνται ποιες ήταν οι αληθινές προθέσεις αυτών των μαρξιστικών κύκλων, τι πραγματικά ήθελαν να επιτύχουν και ο κάθε ερευνητής αναπτύσσει τις δικές του θεωρίες, οι περισσότεροι μάλιστα ούτε καν αυτή την έρευνα κάνουν, αλλά δέχονται απλά την μαρξιστική αφήγηση ως έχει.

Όμως, και εδώ είναι το παράδοξο, τι πραγματικά ήθελαν αυτοί οι συγκεκριμένοι εβραϊκοί κύκλοι, το δηλώνουν οι ίδιοι, το περιγράφουν καθαρά, σαφέστατα, αλλά μάλλον κανείς δεν ενδιαφέρεται να το ακούσει.

Ο Μoses Hess λοιπόν, είχε αναπτύξει μία ανταλλαγή επιστολών με τον Εβραίο ποιητή και συγγραφέα Berthold Auerbach. Σε μία από αυτές τις επιστολές του μιλάει, πανηγυρικά, για τον φίλο του Καρλ Μαρξ γράφοντας τα εξής: ...

Αυτό ήταν το ζήτημα λοιπόν που απασχολούσε περισσότερο απ’ όλα τα άλλα τον “κόκκινο ραββίνο” Μoses Hess, να δοθεί το τελικό θανάσιμο πλήγμα στην χριστιανική θρησκεία και στη φιλοσοφική σκέψη, το πνεύμα του Mεσαίωνα.
Αυτό πάντως που εντυπωσιάζει σε αυτή την επιστολή, είναι ότι Hess δεν βάζει ως πρωταρχικό θέμα την οικονομία και τις ανάγκες του προλεταριάτου, αλλά θέτει αμέσως το ζήτημα που τον ‘καίει’, δηλαδή τη χριστιανική θρησκεία. …

Ο Χριστιανισμός και η φιλοσοφία ζωής που προέκυπτε από αυτόν δημιούργησε το Μεσαιωνικό πολιτισμό. Όμως γιατί ο Μoses Hess μιλά για ‘τελικό πλήγμα’ σε αυτόν τον πολιτισμό; Διότι το πρώτο πλήγμα το έδωσε ο καπιταλισμός και οι αστικές επαναστάσεις. Εκείνο δηλαδή το αστικό πνεύμα του οποίου η ανάπτυξη και πάλι οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στους ομόφυλους του, όπως απέδειξε ο Werner Sombart στο γνωστό έργο του, The Jews and Modern Capitalism.

Εν κατακλείδι, ο κομμουνισμός ήλθε για να αποτελειώσει το έργο…του καπιταλισμού. Ωστόσο, η αληθινή ιστορία δεν θα γράψει ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλο, αυτό που έγραψε για τον μεσαίωνα: «Απ’ το σύνολο προκύπτει μία εμπιστοσύνη στη ζωή, μία χαρά του να ζεις (…) Στη φιλοσοφία του, στην αρχιτεκτονική του, στον τρόπο ζωής του, παντού αστράφτει η χαρά του να υπάρχεις.».

http://theodotus.blogspot.gr/2018/03/blog-post_18.html#more

Ανώνυμος είπε...

Ο Gabriel Garcia Moreno , μοιάζει με τον δικό μας μοναδικό ΕΘΝΙΚΟ κυβερνήτη Καποδίστρια!
Εξω από την εκκλησία δεν δολοφόνησαν τον Καποδίστρια;

Εχθρός του Χριστιανισμού η μασονία , η αριστερή ιδεολογία γενικότερα.


"Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013
ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ
Γράφει ο Θεόδωρος Λάσκαρης

Η αστική μασονική πολιτεία καθιέρωσε την νοοτροπία της «ανεκτικότητας»: πρέπει να είμαστε «ανεκτικοί» στις ιδέες των άλλων, στη «διαφορετικότητα», και γιατί όχι ακόμη και στην παραβατικότητα. Ταυτόχρονα, ένα από τα βασικά διαφημιστικά σλόγκαν της είναι: «Δεχόμαστε όλες τις θρησκείες.» Βέβαια, όλα αυτά ισχύουν με έναν απαράβατο όρο• στην εξουσία να είναι αυτοί, οι φιλελεύθεροι αστοί, τα παιδιά των μασόνων. Όταν όμως είναι εκτός εξουσίας, τότε την ανεκτικότητα την παίρνει…Ο διάβολος (μεταφορικά και ουσιαστικά).

Η ιστορία που θα σας διηγηθούμε διεξήχθη στο Εκουαδόρ το 1850.
Ο Gabriel Garcia Moreno

Τελικά αφού κατάφερε να ξεπεράσει ένα ακόμη πραξικόπημα μεταξύ των ετών 1859-1860, σχηματίζει κυβέρνηση και αναλαμβάνει την αναγέννηση του Εκουαδόρ: Έκανε την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, καλυτέρευσε τα οικονομικά του κράτους, αποκατέστησε νοσοκομεία και φυλακές, δημιούργησε σύγχρονες υποδομές στην χώρα και

τέλος, έκανε κάτι το ασυγχώρητο• καθιέρωσε τον χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία του κράτους.

Στις 5 Αυγούστου 1875 όμως, ένας φίλος του, ιερέας, τον προειδοποιεί: «Έχουμε πληροφορίες ότι ο θάνατός σας έχει αποφασιστεί από τους Ελευθεροτέκτονες, αλλά δεν γνωρίζουμε το πότε ακριβώς. Για το όνομα του Θεού, πρέπει να λάβατε προφυλάξεις…».

Την επόμενη ημέρα το πρωί, καθώς έβγαινε από τον καθεδρικό ναό του Κίτο μία ομάδα δολοφόνων σταλμένων από τις μασονικές στοές, μαχαίρωσε και πυροβόλησε τον Gabriel García Moreno φωνάζοντάς του: «Πέθανε δήμιε της ελευθερίας». Την στιγμή που ξεψυχούσε πρόλαβε να ψιθυρίσει: Dios no muere! (Ο Θεός δεν πεθαίνει).

Είπαμε, «ανεκτικοί» με όλους, φθάνει να... γίνεται το δικό τους..."
http://theodotus.blogspot.gr/2013/07/blog-post.html#more

Μπορεί όπως λέτε τα μεγάλα σχόλια να μην τα διαβάζει κανείς.
Ομως ας υπάρχουν και όποιος θέλει ...

Ανώνυμος είπε...

Καμία σχέση δεν έχω με τον ιστότοπο στωμεν καλώς.

Ο όρος δημοκρατία όπως και πάμπολλοι άλλοι όροι ερμηνεύονται σήμερα όχι με βάση την ετυμολογία τους , αλλά με καθαρά πολιτικά κριτήρια.

Η σημερινή δημοκρατία είναι ο ορισμός της αριστερής δημοκρατίας του δημοκρατικού τόξου, που δεν έχει καμία σχέση με την ορισμό της δημοκρατίας!
Ακριβώς όπως και η λέξη πατριώτης (πάτριος)!
Αριστεροί εξ'ορισμού διεθνιστές και πατριώτες...
Γελούν και οι πέτρες.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως εμείς θα σιχαθούμε την δημοκρατία, έτσι που με την θέληση μας να βγάλουμε τα μάτια μας και να φτάσουμε στο σημείο να επιζητούμε τον παγκόσμιο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ δικτάτορα
για να μας "απαλλάξει" από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΨΕΥΔΟ- δημοκρατία !


Ελληνες Χριστιανοί είμαστε , όχι υπερασπιστές δικτατοριών (οιούδηποτε χρώματος ) για να διώξουμε τους δικτάτορες!





Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβει κανείς καλύτερα πως λειτουργεί η συμμορία της μασονίας, πρέπει να παρακολουθήσει την γαλλική ταινία του 1943 "Forces occultes":

https://m.youtube.com/watch?v=AiMR8LuWcLs

Ο σκηνοθέτης της, πρώην μασόνος, αποκάλυψε μυστικά της μασονίας και για αυτό εκτελέστηκε το 1949, ως δήθεν συνεργάτης των Γερμανών!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.