" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

1) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΟΔΗΓΙΕΣ για την αποψινή συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη 2) Ανακοίνωση του Ιερού Λόχου 2012, για την συνεχιζόμενη λασπολογία κατά του Συλλόγου 3) ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ και το γνωρίζουν. Και φοβούνται. 4) Οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Νεότερη Ενημέρωση (6:51):

Η Αγίου Δημητρίου είναι ΚΛΕΙΣΤΗ για τα οχήματα.
Η Κασσάνδρου έχει κοπεί (από το σημείο πάνω από τον Άγιο Δημήτριο και μέχρι το Υπουργείο).
Μπροστά στην πύλη του Υπουργείου έχουν τοποθετήσει κιγκλιδώματα για να μην πλησιάζει ο κόσμος κοντά.

1) ΠΡΟΣΟΧΗ : 
ΟΔΗΓΙΕΣ για την αποψινή συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη 


Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, 
ώρα 19:00

ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΜΗΝ προσεγγίσετε από την Ολύμπου (από ανατολικά), γιατί στην συμβολή των οδών "Τάσκου Παπαγεωργίου"(Τοσίτσα) και "Ολύμπου", κοντά στο στενό "Μακεδονικής Αμύνης", είναι η κατάληψη Terra Icognita (ένα παλιό κτήριο) και θα έχουν αντισυγκέντρωση εκεί :

Ομοίως, λίγα μέτρα πιο κάτω, στην γωνία Φιλίππου και Τοσίτσα θα υπάρχει επίσης αντισυγκέντρωση (επειδή είναι πολύ κοντά στην Βενιζέλου, καλύτερα ανεβείτε από Ίωνος Δραγούμη).
με μπλε χρώμα ο τρόπος προσέγγισης στη συγκέντρωση

Ομοίως όσοι έρχεστε από ανατολικά με τα πόδια, προτιμήστε την Αγίου Δημητρίου ή την Κασσάνδρου (ακόμη πιο ψηλά) ή την Εγνατία (αλλά όπως είπαμε θα ανεβείτε από πιο δυτικά, από Ίωνος Δραγούμη)

Σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζεται σε ομάδες 4-5 ατόμων που στήνονται σε γωνίες. Σε καμία περίπτωση δεν λέτε που πάτε (επικαλείστε κάποιο κατάστημα ή κάποιο συγγενικό πρόσωπο που μένει πχ κοντά στον Άγιο Δημήτριο). Στο παρελθόν αναρχικοί σχηματίζουν τέτοιες ομάδες και προπηλακίζουν μεμονωμένα πρόσωπα που πλησιάζουν αμέριμνα.

Προσεγγίστε το χώρο είτε από Εγνατία - Ιωνος Δραγούμη, ή από Αγ.Δημητρίου.

είπαμε, 
όπου δεν φτάνει το χημικό του "μπάτσου" φτάνει το παλούκι του αναρχα ... 
κλασσική τακτική της Νέας Τάξης.


ΔΕΝ θα χαρίσουμε την πόλη μας, την πόλη του Αγίου Δημητρίου σε λίγες δεκάδες μαστουρωμένα τσογλάνια, γόνους ευπόρων οικογενειών που παριστάνουν τους "επαναστάτες της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά".

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
2) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012

Ο σύλλογος μας,από το 2012 
που επίσημα ιδρύθηκε,συχνά πυκνά δέχεται επιθέσεις.


Αιτία είναι 
αφενός η εθνική δράση του και αφετέρου διότι δεν είναι ελεγχόμενος από κανένα συστημικό κέντρο.


Πολλάκις δεχτήκαμε κάθε είδους προκλήσεις και όπως αντισυγκεντρώσεις 
των γνωστών άγνωστων υπαλλήλων του κράτους,αστυνομική καταστολή,λασπολογίες,διαδικτυακές επιθέσεις,συλλήψεις ανθρώπων του συλλόγου κτλ. 


Το τελευταίο δε διάστημα,
εκτός από το συνεχόμενο μπλοκάρισμα της σελίδας στο facebook,
παρατηρούμε και ένα μπαράζ επικοινωνιακών επιθέσεων από διάφορα μέσα μαζικής εξαπάτησης που αυθαίρετα "βαπτίζουν" όποιον συμμετέχει σε επεισόδια ως "μέλος του Ιερού Λόχου".
Μάλιστα γνωστό παπαγαλάκι-προπαγανδιστής των μ.μ.ε. έφτασε να κατασκευάσει μύθευμα ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ του συλλόγου μας με εθνικιστικό κόμμα για το ποιος θα ελέγξει τον εθνικιστικό χώρο στην Θεσσαλονίκη!!!
Πραγματικά πόσο χαζός και πόσο γελοίος μπορεί να είναι κάποιος για να φανταστεί κάτι τέτοιο;


Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πλείστες περιπτώσεις δημοσιευμάτων 
που μοιάζουν να είναι βγαλμένες από σενάρια επιστημονικής φαντασίας,που απώτερος σκοπός τους είναι να μειώσουν το αγωνιστικό πνεύμα μας.
Όμως δεν θα αναλωθούμε σε κάτι τέτοιο.


Η παρούσα ανακοίνωση 
έχει μόνο ένα σκοπό.Να εξηγήσει σε χιλιάδες φίλους του συλλόγου μας γιατί πολλές φορές η σελίδα μας -που είναι και πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας μεταξύ μας δεν είναι ορατή στο facebook.
Αγαπητοί μας Φίλοι και Συναγωνιστές,να είσαστε σίγουροι ότι σύστημα μπορεί να μας σταματήσει ΜΟΝΟ διαδικτυακά!
Στην αληθινή ζωή σύσσωμος ο Σύλλογος μας,με όλες του τις δυνάμεις συμμετέχει στην Εθνική Αντεπίθεση για μια Ελλάδα Ελεύθερη γεμάτο Ελληνόρθοδοξα Ιδεώδη!

Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς
Ορθοδοξία ή Θάνατος
Ελλάς Ή Τέφρα3)  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ 
και το γνωρίζουν. 
Και φοβούνται.


Υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής ο Λαζαρίδης έφυγε από τους ΑΝΕΛ. Τα συλλαλητήρια έχουν πολλαπλά αποτελέσματα. Γι’ αυτόν τον λόγο, προσπαθούν να τα σταματήσουν. Στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα, οι ερυθροφρουροί του Τόσκα συνέλαβαν ένα κορίτσι, επειδή συμμετείχε στη συγκέντρωση!

Οι ξεφτιλισμένοι, πάνοπλοι συλλαμβάνουν παρανόμως μια διαδηλώτρια


Η αντίσταση των πατριωτών έχει θορυβήσει το σύστημα. Για παράδειγμα, ο γνωστός πασοκάνθρωπος δημοσιογράφος Καψής ζήτησε «αυστηρή εφαρμογή του νόμου» γι’ αυτούς που συμμετέχουν δυναμικά στις συγκεντρώσεις.
Είναι εκπληκτικό πάντως το πώς οι προδότες και οι συνοδοιπόροι τους δεν μπορούν να δεχθούν ότι οι προδοτικές πράξεις τους θα έχουν συνέπειες. Αυτοί που έχουν την τύχη της πατρίδας στα χέρια τους, την τύχη των ανθρώπων, είναι ανίκανοι να αναλάβουν την ευθύνη των επιλογών τους και προσπαθούν παντοιοτρόπως, και κυρίως διά του εκφοβισμού, να φιμώσουν τον κόσμο, πιστεύοντας ότι έτσι θα ξανανιώσουν ασφαλείς. Δεν εννοούν να αντιληφθούν ότι ποτέ ξανά δεν θα νιώσουν ασφάλεια. Αυτό δεν είναι ούτε απειλή ούτε ψευτομαγκιά αλλά η πραγματικότητα. Δεν μπορεί να προδίδεις την πατρίδα και να περιμένεις ότι δεν θα σε φτύνουν στον δρόμο. Ότι τα παιδιά σου δεν θα φέρουν το στίγμα του προδότη. Ότι αντί για τη λέξη «προδότης» συχνά και για έμφαση, θα χρησιμοποιούν το επώνυμό σου: Τσίπρας, Καμμένος κ.λπ. Δεν μπορεί να καταδικάζεις τον λαό σου να ζήσει με τις συνέπειες της δικής σου προδοσίας και να πιστεύεις ότι παρ’ όλα αυτά θα σε συμπαθεί ή έστω θα του είσαι αδιάφορος. Θα σε μισεί. Για πάντα. Απλά και λογικά πράγματα.


Πανό από το συλλαλητήριο για τη ΜακεδονίαΚαι αλήθεια, πόσο αλαζόνες μπορεί να είναι, ώστε να νομίζουν ότι μπορούν να ελέγξουν τις αντιδράσεις του κόσμου, εκφοβίζοντάς τον; Και αν απαγορεύσουν τις συγκεντρώσεις, τι νομίζουν; Ότι θα μπορέσουν να ελέγξουν τον καθένα που κάθεται μέσα στο σπίτι του και τρελαίνεται; Ότι θα μπορέσουν να ελέγξουν εκείνον που νιώθει ότι αν ανεχτεί την προδοσία θα πάψει να είναι άνθρωπος, δεν θα μπορεί να ζήσει ήσυχος και ότι θα γίνει συνεργός στην προδοσία; Πώς τολμούν να πιστεύουν ότι θα μας κάνουν κι εμάς προδότες;ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ. Δεν μεγαλώσαμε με τον ίδιο τρόπο, εμάς δεν μας ανέθρεψαν να λατρεύουμε την ύλη και να πουλάμε τα πάντα για την πάρτη μας. Εμάς μας είπαν πράγματα που άγγιξαν την ψυχή μας, μας είπαν ότι είμαστε απόγονοι ηρώων και ότι η πατρίδα είναι πάνω απ’ όλα. Γιατί νομίζουν, ο προδότης Τσίπρας, ο προδότης Καμμένος, οι προδότες πολιτικοί, οι προδότες δημοσιογράφοι, ότι μπορούν να μας κρίνουν με μέτρο τον εαυτό τους; Αυτοί διδάχθηκαν την προδοσία και ότι πάνω απ’ όλα είναι το χρήμα, αυτούς τους είπαν ότι τα περί τιμής είναι για τους ανόητους ή τους αμόρφωτους. Στην άλλη, υποθετικά, η μάνα της μπορεί να της είπε «γίνε βίζιτα παγκοσμίου βεληνεκούς και τότε μπορεί να γίνεις και υπουργός», και σ’ έναν άλλο «μπορεί οι παππούδες σου να ήταν προδότες, αλλά έτσι έχεις εσύ χρήματα και καλοπερνάς, και ζεις χωρίς να δουλεύεις». Και πόσα άλλα τέτοια…


Πανό οργισμένων πατριωτών φιλάθλων


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ και το γνωρίζουν. Και φοβούνται. 
Γι’ αυτό θέλουν να μας σταματήσουν, και αν το καταφέρουν, να νιώθουν ότι τους μοιάζουμε, ότι κατά βάθος όλοι ίδιοι είμαστε, πουλημένα τομάρια σαν κι αυτούς. Γιατί αυτοί γεννήθηκαν και μεγάλωσαν υπό τέτοιες συνθήκες και σε τέτοιο περιβάλλον, που η μοίρα τούς αρνήθηκε το δώρο της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Αλλά ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ. Αυτοί είναι προδότες και εμείς πατριώτες.


4) ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ


Οι τρομοκρατημένοι προδότες συνιστούν στους πατριώτες ψυχραιμία. Τις τελευταίες ημέρες, κατάπληκτοι από τη συνεχή εκδήλωση της εθνικής οργής, και συνειδητοποιώντας ότι οι φιέστες της γραβάτας και η εκστρατεία παραπληροφόρησης δεν πέρασαν, δοκιμάζουν άλλη μέθοδο: τη σύσταση ψυχραιμίας και την καταδίκη των επεισοδίων. Θα ήταν αστείο, αν δεν αφορούσε το ξεπούλημα της Μακεδονίας: τους βλέπεις έντρομους στα κανάλια να καταδικάζουν τις
επιθέσεις με πέτρες, λες και είναι το μεγαλύτερο έγκλημα, λες και τόσα χρόνια οι εκάστοτε κρατούντες δεν επέβαλλαν στον ελληνικό λαό να ανέχεται και δέχεται ως φυσιολογικό γεγονός όχι μόνο τη ρίψη πετρών από διαδηλωτές αλλά τη ρίψη μολότωφ, το κάψιμο της ελληνικής σημαίας, την καταστροφή περιουσιών, τους εμπρησμούς και τις δολοφονίες. Και όλα αυτά στην ουσία να μην καταδικάζονται. Η αναρχοκομμουνιστική εγκληματική δράση βαφτίστηκε ακτιβισμός. Αλλά, μήπως αυτό δεν είναι ο μπολσεβικισμός; Έγκλημα με ιδεολογικό μανδύα.
Τώρα που για πρώτη φορά οι πατριώτες φαίνονται τόσο αποφασισμένοι και δυναμικοί, οι προδότες διαμαρτύρονται και καταδικάζουν. Αφού προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εκφοβίσουν τον κόσμο, επιχείρησαν να υποβαθμίσουν αυτό που συμβαίνει, αρχικά μιλώντας για γραφικούς και αμόρφωτους, και μετά, αφού κι αυτό δεν έπιασε (γιατί ποιος νοιάζεται για τη γνώμη των προδοτών; ), παρουσιάζοντας τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια ως «μεμονωμένα συμβάντα» με συμμετοχή πέντε δέκα ατόμων! Και τώρα κλαίγονται, επειδή τους πετάνε πέτρες και τους φωνάζουν προδότες, και μάλιστα, άκουσον άκουσον, μπροστά στα παιδιά ή και τα εγγόνια τους! Έχουν, δε, επιστρατεύσει και κάτι ρουφιάνους, που από καιρό έχουν ρίξει στον πατριωτικό χώρο, να παριστάνουν τους ψύχραιμους και τους «πολιτισμένους» και να καταδικάζουν τη βία «απ’ όπου και αν προέρχεται», να δηλώνουν ότι «σέβονται αυτούς που θεωρούν τη συμφωνία των Πρεσπών καλή», την προδοσία, δηλαδή.


Μόνο που η Μακεδονία δεν είναι δική τους για να την πουλάνε. Αν θέλουν να πουλήσουν κάτι στους σκοπιανούς, ας τους πουλήσουν τα παιδιά τους. Και μετά ας είναι όσο ψύχραιμοι και «πολιτισμένοι» θέλουν…Η αλήθεια είναι ότι είχαν μάθει να έχουν υπό έλεγχο τους πατριώτες μέσα από κόμματα και οργανώσεις, και αυτό που τώρα τους ενοχλεί είναι ένας ανεξέλεγκτος πατριωτικός χώρος. Κάποιοι θα χάσουν την πραγματική δουλειά τους, θα δυσαρεστήσουν το σύστημα, το οποίο, είναι βέβαιο, ότι θα προσπαθήσει και πάλι να χειραγωγήσει τους εξαγριωμένους πατριώτες. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα το καταφέρει. Οι συνθήκες δεν ευνοούν. Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν μπορούν να σερβίρουν πια στους Έλληνες το παραμύθι της επιστροφής της δημοκρατίας, της αποκατάστασης της ομαλότητας, ή των χρημάτων. Για το τελευταίο, προσπάθησαν με το σόου της γραβάτας, αλλά απέτυχαν. Τα όπλα τους δεν είναι ισχυρά. Η αλήθεια και το δίκαιο είναι με την πλευρά των πατριωτών.


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

καντε το αρθρο
https://plus.google.com/u/0/photos/photo/114808745344750189576/6571322876183306898?sqid=102521816614459460029&ssid=4097b05e-daa8-4904-8604-39a3a0897926

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.


Από σήμερα 2/10/2018, έχουμε προσωρινά διακόψει την δημοσίευση σχολίων στο ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.