" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Απάντηση σε κάποιους αποτειχισμένους "αδερφούς".


Πριν λίγες μέρες ιστολόγιο δημοσίευσε σχόλιο κάποιας κυρίας εναντίον του π.Κλεομένη επειδή σε κάποιες περιπτώσεις επαίνεσε την Χρυσή Αυγή. 


Λες και υπάρχουν και άλλα κόμματα που αντιστάθηκαν στην κατρακύλα της
  • "αλλαγής φύλου από τα 15",  
  • του "σύμφωνου συμβίωσης με τους ομοφυλόφιλους" (που παρέχει ίσα δικαιώματα με το γάμο), 
  • της δυνατότητας να γίνονται ανάδοχοι ή "να υιοθετούν παιδιά ομοφυλόφιλα ζευγάρια", 
  • του  "αντιρατσιστικού νόμου" που φιμώνει την ελευθερία της σκέψης,  
  • της "απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες",  
  • της προδοσίας για την Μακεδονία κλπ.


Δείτε λοιπόν τι λέει σήμερα η Χρυσή Αυγή:



Τι έλεγε πριν 30 χρόνια η Χρ.Αυγή ...
έχει κι αυτό τη σημασία του, αλλά με την σημερινή κατρακύλα, λίγο μας απασχολεί. Πριν 30 χρόνια γι αυτό ακριβώς το λόγο δεν θέλαμε καμία απολύτως σχέση με την Χρ.Αυγή. 
Ως παιδαγωγοί, όταν ένα παιδί ανεβαίνει ένα σκαλί, ξέρουμε ότι πρέπει να του λέμε μπράβο, 
δεν το "κατσαδιάζουμε" ενώ έχει κάνει ένα βήμα προς τα πάνω. Την ίδια θεώρηση νομίζουμε θα πρεπε να έχουν και όσοι έχουν πνευματικότητα.



Στην κυρία αυτή απαντήσαμε με ένα σχόλιο με τα λάθη που έκανε στον γραπτό της λόγο, και στους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς της ως "δαιμονισμένο" για τον π.Κλεομένη:

(πρέπει να έχει πολύ μεγάλο επίπεδο πνευματικότητας η κυρία αυτή για να αισθάνεται την ασφάλεια να αποδίδει τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς σε ιερείς, ίσως να το απέκτησε στον νέο της πνευματικό, που την ξαναβάπτισε, ναι τέλεσε 2η βάπτιση, κατά τα άλλα έχουμε μάθει απέξω το Ιερό Πηδάλιο όλους τους Ιερούς Κανόνες για να καυτηριάζουμε ως ιεροεξεταστές τι καταστρατηγούν οι οικουμενιστές, αλλά ξεχάσαμε το "Πιστεύω" που μιλάει για ΕΝ βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών : οι νεοημερολογίτες δεν βαπτίζουν καλά άρα τους ξαναβαπτίζουμε! Αφού τέλεσε και δεύτερο βάπτισμα λοιπόν η κυρία αυτή, φωτίστηκε και κατηγορεί τον "δαιμονισμένο" π.Κλεομένη και την Χρ.Αυγή).


Η κυρία αντί να ζητήσει συγνώμη για τα λάθη της, 
συνέχισε τα ψεύδη σε βάρος νυν και πρώην βουλευτών της Χρ.Αυγής. 

Με ανθρώπους που τους δείχνεις το λάθος και δεν το παραδέχονται, 
δεν έχει νόημα να χάνεις το χρόνο σου, έτσι έκτοτε δεν απαντήσαμε (για να ακολουθήσουν φυσικά νέες σχετικές αναρτήσεις και νέα συκοφαντικά σχόλια από την ίδια κυρία και άλλους ανωνύμους στο ιστολόγιο αυτό).




Κάποιοι "αδερφοί" χαίρονται όταν βλέπουν "αίματα" αδερφών. 
Το ιστολόγιο "Πατερική Παράδοση", αν και συνηθίζει να πολεμά λυσσαλέα τους παλαιοημερολογίτες,  έσπευσε να υιοθετήσει το άρθρο της κυρίας αυτής από το παλιοημερολογίτικο ιστολόγιο, ενώ ΕΙΧΕ διαβάσει το σχόλιό μας που τόνιζε τα ψεύδη που έγραψε η κυρία αυτή. Με δόλο λοιπόν συκοφάντησε και έναν πατέρα (υιοθετώντας τον χαρακτηρισμό "δαιμονισμένος") και βουλευτές κόμματος.


Ανηθικότητα 1η
Γράψαμε σχόλιο
στην ανάρτηση του Πατερική Παράδοση, ότι εφόσον εν γνώση του αποδέχεται να διαστρέφεται η αλήθεια, διαγράφουμε τα 2 ιστολόγια από τα προτεινόμενα μας.

Αποτέλεσμα:
το Πατερική Παράδοση ΔΙΕΓΡΑΨΕ το σχόλιο μας! 
τακτική που έκανε ένα σωρό άλλες φορές, κάτι που κάνει και σε ένα σωρό άλλους πιστούς όπως πχ στην κ.Λωρίτου που δημόσια τον κατήγγειλε. Του εξηγήσαμε του αδερφού τόσες φορές ότι είναι ΑΔΙΚΟ να κατηγορείς ή να συκοφαντείς κάποιον αλλά να μην του δίνεις την δυνατότητα να απαντήσει. 



Ανηθικότητα 2η
Ο blogger της Πατερικής Παράδοσης έκανε ένα ακόμη βαρύτατο ατόπημα:
Εμφάνισε φωτογραφία του π.Κλεομένη μαζί με τον π.Μωυσή (εκ Πρεβέζης), σε μια συνειδητή προσπάθεια να διασύρει και τον π.Μωυσή. 


Δεν διευκρίνισε βέβαια ότι η φωτογραφία αυτή ήταν ΜΕΣΑ στο κρατητήριο. 
Γιατί ήταν ΟΙ ΜΟΝΟΙ ιερείς σε όλη την Ελλάδα που πήγαν να αντισταθούν στο Athens Pride.





Ανηθικότητα 3η
Ενώ διέγραψε το δικό μας σχόλιο, δημοσίευε άλλα ειρωνικά σχόλια εναντίον των δύο πατέρων (και φυσικά αποκαλεί τον π.Κλεομένη σκέτο "κλεομένη") :





Ανηθικότητα 4η
Σήμερα Κυριακή 24/6/2018, παρουσιάζει ανάρτηση,
"Ευχαριστούμε τον Παιδαγωγό που μας αφαίρεσε από την στήλη "ενδιαφέροντα Ιστολόγια" ..."

ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ από τους αναγνώστες τους λόγους που τον αφαιρέσαμε από τα προτεινόμενα ιστολόγια και
ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ότι στείλαμε επιστολή στον πνευματικό του και ότι αναμένουμε απάντηση από αυτόν.

απόσπασμα (η αρχή) της επιστολής που στείλαμε χθες στον π.Ευθύμιο Τρικαμηνά.
Την κοινοποιήσαμε ΑΜΕΣΑ στο Πατερική Παράδοση, την κοινοποιήσαμε και στο βιβλιοπωλείο Ορθοδοξία Λάρισας και σε 2 ακόμη αδερφούς, πνευματικά παιδιά του π.Ευθυμίου ως μάρτυρες. 


Έτσι δημιουργεί εσκεμμένα  στους αναγνώστες του την εντύπωση ότι αδικαιολόγητα αφαιρέσαμε το ιστολόγιο του από τα προτεινόμενα μας.
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λέει  ότι του γνωστοποιήσαμε τον λόγο, νέος μονόπλευρος διασυρμός.




Ανηθικότητα 5η
Και φυσικά δημοσιεύει και πάλι ΝΕΑ συκοφαντικά σχόλια εναντίον του ιστολογίου μας.



Τα ίδια έκανε και λίγο πριν το Πάσχα, και πάλι δημοσίευε άρθρα εναντίον πατέρα, και ΔΙΕΓΡΑΦΕ τα σχόλια απαντήσεις μας (μάλιστα εσκεμμένα άφηνε ένα δύο σχόλια μας, τα όχι και τόσο σημαντικά, για να δημιουργεί την εικόνα ότι τάχα απαντούσαμε!). 

Τι να πούμε, κρίμα στον πολυετή αγώνα του και στις θεολογικές του γνώσεις, όταν υιοθετεί τέτοιες αντίχριστες πρακτικές και νομίζει ότι έτσι υπηρετεί τον Κύριο.

Τηλεφωνήσαμε μία ακόμη φορά στον αδερφό (Κυριακή απόγευμα), πριν γραφτεί αυτή η ανάρτηση. Μας έκλεισε -μία ακόμη φορά- το τηλέφωνο.




Φυσικά καταλαβαίνουμε την πραγματική αιτία.

ΓΙΑΤΙ οι αποτειχισμένοι ειρωνεύονται τον π.Κλεομένη, τον π.Μωυσή ;
Μήπως γιατί οι δικοί τους ιερείς ΔΕΝ κατεβαίνουν πλέον στο δρόμο για να αγωνιστούν;
Μήπως γιατί ζηλεύουν;




Δείτε τι έκανε ο π.Παΐσιος όταν ήταν να προβληθεί η βλάσφημη ταινία "Ο Τελευταίος Πειρασμός"  Κάντε τον κόπο και διαβάστε  :

Και συγκρίνετε τις δικές σας πράξεις (απραξία) σήμερα με την επίμονη προσπάθεια του π.Παϊσίου.Τον τιμάτε υποτίθεται τον π.Παΐσιο αλλά όταν παίζονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα βλάσφημα έργα ... παριστάνουμε ότι δεν βλέπουμε και ψάχνουμε δικαιολογίες.



Όσο για τους ανώνυμους ή επώνυμους που τόλμησαν να μας αποκαλέσουν προβοκάτορες:

1) Εμείς δεν ξεκινήσαμε ως ένα αντιοικουμενιστικό ιστολόγιο. 
Ξεκινήσαμε ως ένας χώρος όπου θα μπαίνει χρήσιμο υλικό για ελληνορθοδόξους δασκάλους και καθηγητές. Φυσικά όχι μόνον δεν βγάλαμε ποτέ ούτε ένα ευρώ αλλά αντιθέτως θυσιάσαμε και χρόνο και χρήμα.
Οι ανάγκες μας έκαναν να αισθανθούμε το χρέος μας και να διευρύνουμε την αποστολή μας και να περιλάβουμε επίκαιρα θέματα Ελλάδος και Ορθοδοξίας.


2) Όταν διαπιστώσαμε την προδοσία στο θέμα της πίστεως, διαδώσαμε τι συμβαίνει και μετά την Σύνοδο της Κρήτης αποτειχιστήκαμε. 


3) Αναδείξαμε και στηρίξαμε ένα σωρό πατέρες που διώχθηκαν με την απόφαση τους να αποτειχιστούν. Θυσιάσαμε ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ώρες από χρόνο που δεν μας περισσεύει, και το "ευχαριστώ" ποιο είναι;  Να μας διασύρουν σήμερα, γιατί εκτός από τους δικούς τους πατέρες προβάλουμε και άλλους.
Η Ελλάδα είναι στο χείλος του γκρεμού και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να "ροχαλίζουμε" μαζί τους.


4) Φυσικά αντιληφθήκαμε ότι οικουμενιστές μέσω ανωνύμων σχολίων προκαλούν εσκεμμένα σοβαρές διαμάχες μεταξύ των αποτειχισμένων. Γι αυτό εδώ και λίγο καιρό καταργήσαμε τα ανώνυμα σχόλια, απαιτείται προφίλ για να σχολιάσει κάποιος. Επισημάναμε σε άλλους ιστολόγους την παγίδα.
Έκτοτε αποφεύγουμε να ρίχνουμε φωτιά στις σχέσεις μεταξύ αποτειχισμένων.
Οι οικουμενιστές χαίρονται να μας βλέπουν να αλληλοεξοντωνόμαστε. Αυτό κάποιοι ανόητοι δεν μπορούν να καταλάβουν.


5) Πόσες φορές δεν καλέσαμε αποτειχισμένους πατέρες να στηρίξουν ειρηνικές αντιδράσεις εναντίον του gay pride, εναντίον βλάσφημων θεατρικών έργων κλπ.
Κι όμως ουδέποτε τους κατονομάσαμε δημόσια παρά την απραξία τους.


6) Όπως ξαναγράψαμε: πάτερ Κλεομένης υπάρχει λόγω της ΔΙΚΗΣ σας ανυπαρξίας. 
Μπορεί να κάνει λάθη -όπως κάθε άνθρωπος- μπορεί να έχει λάθος θεώρηση για κάποια πράγματα (πχ για το 666), αλλά ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΘΕΩΡΙΑΣ και ΠΡΑΞΗΣ. Στέκεται συνεπής σε όσα θεωρεί ότι οφείλει στον Θεό. Ασυμβίβαστος στρατιώτης του Κυρίου μας.  "Φτύνει" τον καθωσπρεπισμό μας, "φτύνει" την αιχμαλωσία μας από το ηλεκτρονικό φακέλωμα, ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ και παλεύει.
Αν παρασύρεται και βρίζει είναι γιατί
κάποιοι, ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ, τον αφήσατε μόνον,  και τότε ο σταυρός είναι δυσβάσταχτος. Κάποιοι περνάνε τα βράδια στα κρατητήρια και ματώνουν στο δρόμο από αντίχριστους και ανθέλληνες και κάποιοι "αδερφοί" βγάζουν αφρούς από το στόμα συκοφαντώντας τους. Σαν δεν ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.

Αφήστε λοιπόν τα αδερφικά μαχαιρώματα γιατί μια μέρα θα δώσουμε λόγο όλοι μας για ότι γράψαμε και για ότι έπρεπε να κάνουμε και δεν κάναμε.

20 σχόλια:

Unknown είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΣ ΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ Σ Η Μ Ε Ρ Α ΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Σ Η Μ Ε Ρ Α ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ, http://www.xryshaygh.com/index.php/ki... : "1) Δέχομαι την τρίτη μεγάλη ιδεολογία της Ιστορίας, την πιο ριζωμένη στο ιστορικό παρελθόν του Λαού μου. Το ίδιο ενάντια στον κομμουνισμό-διεθνισμό όσο και στον φιλελευθερισμό-οικουμενισμό". ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ "ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ" ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ (ΤΡΙΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ) ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ "ΣΦΑΓΕΑ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΦΑΓΕΑ "ΣΤΑΛΙΝ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ "ΣΦΑΓΕΙΣ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ "ΧΙΤΛΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ...

XRISTOFOROS είπε...

ΠΑΙΔΑΓΩΓΕ....ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ!!!!! (ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!!!) ΗΡΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΟΙ 2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ....ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΠΙΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ..ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ!!!.ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΦΟΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΟΛΗ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΠΑΡΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΡΙΑ...!!! ΕΞΥΓΙΑΝΘΗΚΕ Η ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ!!! Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ''ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ''...ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ..ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΗ)...ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ...ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...!!!!! ΚΙ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ (ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!)...ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ...ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΤΑ ΖΩΑ..ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΨΑΜΕ ΚΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ...ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ? ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΜΙΛΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΗΓΑ ΜΕΣΩ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ!!! ΑΥΤΟ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΑΓΕ? ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ? ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!....ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ? ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ..ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ...ΕΝΑΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΜΑΙ...Ο ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΣΤΙΣ 23/6/2018...ΕΚΑΝΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ(30 ΛΕΠΤΑ) ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΑ...ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ RUTUBE....ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ..Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ-ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΛΟΓΟ..ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ...ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ...ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΩ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ (ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ)ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ..!!! ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ...ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ...ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΨΥΧΕΣ..ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ....ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤ ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ..ΦΛΟΓΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΚΑΤΗΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ(ΟΧΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ..ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ)

Unknown είπε...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ https://youtu.be/-b31xolPFKQ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ;
ΟΣΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΣ ΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ Σ Η Μ Ε Ρ Α ΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ... ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Σ Η Μ Ε Ρ Α ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ http://www.xryshaygh.com/kinima : "1) Δέχομαι την τρίτη μεγάλη ιδεολογία της Ιστορίας, την πιο ριζωμένη στο ιστορικό παρελθόν του Λαού μου. Το ίδιο ενάντια στον κομμουνισμό-διεθνισμό όσο και στον φιλελευθερισμό-οικουμενισμό". ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ "ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ" ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ (ΤΡΙΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ) ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ "ΣΦΑΓΕΑ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΦΑΓΕΑ "ΣΤΑΛΙΝ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ "ΣΦΑΓΕΙΣ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ "ΧΙΤΛΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ... Ο ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ=ΝΑΖΙ (ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ) https://youtu.be/lLXYvGxkdO8 .

Υ.Γ. ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ www.freevolition.gr ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ "Unknown" ως όνομα όταν σχολιάζω μέσω google επώνυμα ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

κ.Μοσχοβίτη
σε τι διαφέρει το 2ο σχόλιο σας από το 1ο;
Παρακαλούμε ΜΗΝ επαναλαμβάνετε τα ίδια.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Από χθες βράδυ, μόλις γράφτηκε η παρούσα ανάρτηση, γράψαμε σχόλιο στο Π.Π., με σύνδεσμο σε αυτήν, για να υπάρχει να διαβάζουν οι αναγνώστες την απάντηση μας στην ανάρτηση που έγραψε.

Έκτοτε αν και έχει δημοσιεύσει ένα σωρό σχόλια (συνήθως προσβλητικά για το ιστολόγιο μας), ΔΕΝ δημοσίευσε τον σχόλιο (=σύνδεσμο) με την απάντηση μας.

Είπαμε, κάποιοι χριστιανοί αισθάνονται όπως οι κομμουνιστές με τον "Ριζοσπάστη". Διαβάζουμε και διαδίδουμε μόνον τον Ριζοσπάστη.
Όλα τα άλλα τα εξαφανίζουμε. Να μην τα διαβάζουν τα "πρόβατα"...

Χρύσα Πολίτη είπε...

1.Το ότι βαπτίστηκα Ορθόδοξα λόγω ποδόλουτρου, ήμουν η πρώτη που το δημοσίευσα με την συνακόλουθη ομολογία πίστεως και με αποδέκτες πολλά αντιοικουμενιστικά ιστολόγια όπως το έστειλα και στο δικό σου και δεν το ανήρτησες για να μην ξυπνήσει ο κόσμος, επομένως προς τι η αναφορά;;

2. Μην τολμήσεις να αναφερθείς εκ νέου στο βάπτισμά μου με απαξιωτικό τρόπο γιατί είναι θέμα πίστεως! Σε προκαλώ να μου προσκομίσεις Κανόνα Πηδαλίου που να λέει ότι το ράντισμα των αιρετικών είναι αποδεκτό από την Εκκλησία! (βλ. σχετική μελέτη εδώ: (http://scripta---manent.blogspot.com/2017/12/blog-post_623.html). Σου παραθέτω link για να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι τον τρόπο που βαπτίζονται οι Σλάβοι και κατά παραπλήσιο οι Νεοημερολογίτες (ποδόλουτρο, επίχυση), η ίδια βλασφημία διαπράττεται και στις δύο περιπτώσεις: https://www.youtube.com/watch?v=aFGHerqhSC8. Επίσης, σε προκαλώ να βγει δημόσια ο δικός σου πνευματικός και να πάρει την ευθύνη ομολογώντας ότι το παραπάνω βάπτισμα αλλά και το ποδόλουτρο είναι έγκυρα (σημειωτέον ότι εδώ δεν ικανοποιούνται οι συνθήκες κινδύνου για να γίνει αεροβάπτισμα ή αμμόλουτρο αλλά έχουμε παγιωμένη τακτική που έχει καταστεί νόμος).


3.Γιατί ποιείς την νήσσαν για τον π. Κλεομένη που βαπτίζει τους Νεοημερολογίτες;; Το προηγούμενο Πάσχα είχε αναρτηθεί βίντεο στο κανάλι του όπου εξήγγειλε την βάπτιση Νεοημερολογιτών. Για τους Εσφιγμενίτες που βαπτίζουν καθημερινώς (χιλιάδες μέχρι τώρα) Νεοημερολογίτες, γιατί σιωπάς;;


4. Δαιμονισμένος είναι όποιος κηρύττει αντίχριστα και αντιευαγγελικά, και οδηγεί τον κόσμο στο σκοτάδι. Στην προκειμένη περίπτωση, ο π. Κλεομένης συνεργάζεται και προωθεί κάποιους που προηγουμένως χαρακτήριζε ως σατανιστές κηρύττοντας Χρυσαυγιτισμό (βία και μίσος). Οι επαναστάτες του '21 ήταν πρωτίστως Χριστιανοί (και όχι υπηρέτες κομμάτων) ενώ οι ΧΑυγίτες είναι σατανιστές, ειδωλολάτρες, κομματόσκυλα που πιστεύουν στον σατανιστή Μιχαλολιάκο και στην καλύτερη περίπτωση βλάσφημοι οικουμενιστές γι' αυτό δεν πρόκειται να ευλογήσει ο Θεός να επανακτήσουμε την πατρίδα μας με μπροστάρηδες αυτούς τους αντιχρίστους!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αποκαλείτε το βάπτισμα των νεοημερολογιτών "ποδόλουτρο" και "βλασφημία" (το χλευαστικό "ποδόλουτρο" το παραβλέπουμε, το "βλασφημία" που κολλάει; Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει βλασφημία;)

"Δαιμονισμένος είναι όποιος κηρύττει αντίχριστα και αντιευαγγελικά, και οδηγεί τον κόσμο στο σκοτάδι."
Δαιμονισμένος λοιπόν για εσάς δεν είναι αυτός που έχει μέσα του δαιμόνια αλλά ...
Είναι φανερό ότι από το μένος, έχουν χάσει για εσάς κάθε σημασία οι λέξεις που χρησιμοποιείτε. Οπότε προφανώς δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε.

"οι ΧΑυγίτες είναι σατανιστές, ειδωλολάτρες, κομματόσκυλα που πιστεύουν στον σατανιστή Μιχαλολιάκο και στην καλύτερη περίπτωση βλάσφημοι οικουμενιστές "
α μάλιστα, ΚΑΙ "βλάσφημοι οικουμενιστές"!

Ότι πείτε ...

Λωρίτου Ελένη είπε...

Παιδαγωγέ μήν σπάζεις το κεφάλι σου .Τά πράγματα είναι απλά . Γνωρίζουμε γο πνεύμα και την πρακτική της "πατερικής παράδοσης " καί του διαχειριστή της Σημάτη . Σχεδόν όλοι αυτοί-- δεν είναι περισσότεροι απο πέντε δέκα -- που αρθρογραφούν και σχολιάζουν είναι άνθρωποι τυχοδιώκτες, οι πιό πολλοί εκ του παλαιού πνευματικά ανερμάτιστοι, αρχής γενομένης απο τον Τσακίρογλου . Όλους αυτούς τους χρησιμοποιεί ο Σημλάτής γίά νά παριστάνει τον αδέκαστο κριτή των πάντων μέ τρόπο αφιλάνθρωπο . Ποιός είναι ο λόγος νά ασχοληθεί ο Σημάτης μέ αυτούς τους δύο κληρικούς ; Γίνεται λόγος για κάποιο θέμα δογματικό ή εκκλησιολογικό ξαι τους ζήτησε κανείς νά τοποθετηθούν ; Εσείς προβάλατε την δράση των δύο αντισυμβατικών κληρικών σε θέματα ομολογιακά πίστεως και εθνικά χωρίς νά αναφερθείτε στην εκκλησιολογική τους τοποθέτηση . Και ο Σημάτης είναι ένας οργανωσιακός Ιησουίτης , μήπως θα πρέπει νά ασχολούμαστε συνεχώς μέ αυτό ; Ο καθείς έχει το μυαλό νά καταλάβει , νά κρίνει , άλλα νά δέχεται και άλλα νά απορρίπτει του κάθε ανθρώπου , άλλα νά βλέπει συμπαθώς και άλλα αδιάφορα . Ο ρόλος του Σημάτη ποιός είναι ; Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω οτι οι δύο κληρικοί αποτελούν κάποιο κίνδυνο , ώστε ο Σημάτης νά ζητά την εξόντωσή τους . Όλη η κριτική τους είναι αφιλάνθρωπη και στενόκαρδη . Ένα τσούρμο τρελλών ανθρώπων είναι , που δεν ξέρουν τί θέλουν . Αφού εξύβρισαν επι χρόνια ολόκληρα τον π. Θεόδωρο και οποιονδήποτε άλλον φέρει το όνομα Ζήσης , ύστερα ήθελαν και πρόσκληση για τό συνέδριο ! Είναι γελοίοι οι άνθρωποι ! Δεν αξίζει νά τους πέρνει κανείς στά σοβαρά . Νομίζουν οτι μπορούν νά ομολογούν χρησιμοποιώντας τό ψέμα και τον δόλο . Δυστυχώς δεν έχουν ειλικρινή αναζήτηση .Έχουν επιδοθεί σέ μία προπαγάνδα . Απλά μήν τους δίνεις σημασία ! Σχετικά μέ τους δύο κληρικούς επαινούμε οτιδήποτε καλό και θετικό οποθενδήποτε προερχόμενο . Προσωπικώς καθόλου δεν μέ χαλά η αντισυμβατικότητα , η καλώς νοούμενη γραφικότητα , ο τρόπος του κάθε ανθρώπου νά εκφραστεί εκτός της παραβατικότητας . Ο Ιησουιτισμός είναι ξένος πρός την ορθοδοξία .

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

κ.Λωρίτου
παρακαλούμε ξαναγράψτε το σχόλιο σας χωρίς φράσεις όπως :
-"είναι άνθρωποι τυχοδιώκτες", (που κολλάει ο τυχοδιωκτισμός; έβγαλε κανένας χρήματα ή κέρδισε κάτι από τον δύσκολο αυτόν αγώνα; είναι τόσο ελάχιστη και αδύναμη η μερίδα της αποτείχισης που σίγουρα ΔΕΝ μαζεύει "τυχοδιώκτες", τυχοδιώκτες θα βρείτε σε μητροπολιτικά μέγαρα κλπ.)

- "πνευματικά ανερμάτιστοι" επίσης δεν νομίζουμε ότι είναι σωστό να απευθύνονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Ποιος έχει το δικαίωμα να κρίνει πενυματικά τον αδερφό του; Ειδικά όταν είναι στο εξωτερικό και σηκώνει ακόμη μεγαλύτερο σταυρό;

Επίσης παρακαλούμε ΜΗΝ γράφετε επίθετα, και ας γράφουν επώνυμα. Δεν είναι σωστό να διασύρουμε αδερφούς, και να πέφτει καθένας που αναζητεί το επίθετο τους στο σχόλιο σας, μπορείτε να γράψετε πχ τα αρχικά.

Ο κ.Σημάτης τέλεσε για μια δεκαετία ένα πολύ σημαντικό έργο. Και συνεχίζει να τελεί.
Με εξίσου καλή πρόθεση πιστεύουμε ότι αρθρογραφεί και ο κ.Τσακ.

Το αν ο διαχειριστής του Π.Π. χρησιμοποιεί σε κάποιες περιπτώσεις λανθασμένα "μέσα", ελπίζουμε να το καταλάβει και να το διορθώσει, γιατί προσβάλει συλλογικά των αγώνα της αποτείχισης.
Όλοι μας κάνουμε λάθη.

Λωρίτου Ελένη είπε...

Παιδαγωγέ , δεν είμαι εχθρός για νά παίρνεις αμυντική θέση ,  απλά δεν δέχομαι τόν  δόλο , τό ψέμα , την  συκοφαντία ,  την αδικία  , την πρός τον Θεόν αχαριστία . Ας πούμε και ένα δόξα τω Θεώ  που υπάρχουν άνθρωποι σαν τους  Ζήσηδες  στην εκκλησία . Άν λείψει ο π. Θεόδωρος νά δούμε ποιός θα τον αντικαταστήσει .Μήπως ο  π. Ευθύμιος που δεν μπορεί νά χωρήσει σε δυό γαιδούρια άχυρο ; Τελικά είναι υπεύθυνος του ιστολογίου ή δεν είναι ;  Απο ό.τι καταλαβαίνεις και καταλαβαίνω αυτοί τον κάνουν κουμάντο και όχι τό αντίθετο . Είναι υπεύθυνος , όμως δεν ξέρει και τί γίνεται στό ιστολόγιο , γιατί είναι ασκητής και δεν ασχολείται μέ τά μέσα . Ή μήπως θα τον αντικαταστήσει ο π. Ευθύμιος που έχει κάνει του κόσμου τά θεολογικά   λάθη  και φέρει τον κόσμο σέ αδιέξοδα . Ο Τσακίρογλου νά απευθυνθεί στον π. Ευθύμιο  για τό ότι δεν εκκλησιάζεται και όχι σε εμάς .  Όμως και ο Τσακίρογλου τά τραβά η ψυχολογία του προερχόμενος  από τό παλαιό και τυχοδιωκτικά  βρίσκοντας  στέγη στην αποτείχιση . Δεν μίλησε κανείς  για οικονομικό τυχοδιωκτισμό . Αν τους έχεις παρακολουθήσει τούς τραβά όλο αυτό τό μπάχαλο , "την βρίσκουν " και όσο και άν σκούζουν για τά βάσανά τους τρέφονται από αυτά  , συντηρούν  μια ψευτοαγωνιστικότητα   και δεν θέλουν νά απαλλαγούν από αυτά , γιατί τότε πώς θα παριστάνουν τους αγωνιστές .  Παιδαγωγέ , δεν παρακολούθησες τά  πράγματα καλά . Τού έγραψε ο π. Σεραφείμ  Ζήσης μία  επιστολή  που τό μόνο της ελλάττωμα ήταν οτι ήταν πολύ υψηλού  θεολογικού   επιπέδου  . Πέρα από τις Κατήνες  που  αυτό στα αλήθεια το θεώρησαν ελλάττωμα και ο ίδιος ο Τσακίρογλου αγενώς του την πλεταξε στα μούτρα  μέ αποτέλεσμα νά διακοπεί  ο υποτιθέμενος  διάλογος  . Τό καταλαβαίνει  ο κάθε λογικός  άνθρωπος  οτι δεν θέλουν νά βοηθηθούν , τους  αρέσει όλο αυτό το παραμύθι που πουλάνε  του  ιδιότυπου μαρτυρίου . 

Στην παράδοση δεν υπάρχει παρθενογένεση . Όλοι πατάμε στην παράδοση . Δεν νομίζουμε παιδαγωγέ  οτι  είναι  άνιση η αναμέτρηση του π. Ευθυμίου όχι μέ τον π. Θεόδωρο  , που δεν μένει σε σπηλιά , αλλά μέ τον π. Επιφάνιο Θεοδωρόπουλο  , που έμενε στην σπηλιά του βάθους , στην πλατεία Βάθης , και ήταν εν ενί πνεύματι μέ όλες τις  σύγχρονες εκκλησιαστικές προσωπικότητες  όπως  ο άγιος Ιουστίνος  Πόποβιτς  , ο π. Φιλόθεος Ζερβάκος , ο  Φώτης Κόντογλου ,  μέ την διεύθυνση του  " ορθοδόξου Τύπου " , την τότε όχι την νύν , μέ τόν  π. Αθανάσιο Μυτιληναίο  , μέ τον καθηγητή  Μουρατίδη , άνθρωποι που  όσοι  και όσους  γνωρίσαμε ξέρουμε οτι είναι άγιοι ;  Ο ίδιος ο π. Θεόδωρος ήταν μία έκφραση φιλανθρωπίας και φιλαδελφίας  αντί των ύβρεων νά του παραχωρήσει την  δικαιολόγηση της " ακρίβειας " . Όμως αυτοί δεν χωράνε ούτε στό σακκί ούτε στό σακκούλι , γιατί  δεν θέλουν νά χωρέσουν , αλλά νά συντηρούν  τό  υβρεολόγιο. Τρέφονται από αυτό .

Λωρίτου Ελένη είπε...

Λοιπόν παιδαγωγέ , δεν θα ασχολούμαστε συνεχώς μέ τό συνάφι των αποτειχισμενων  . Αν αυτοί την βρίσκουν στην κλάψα εμείς τί φταίμε ;  Ο λόγος που σου έγραψα ήταν για νά σου πώ οτι δεν είχε κανένα λόγο ο Σημάτης νά αναφερθεί στούς παπούληδες , γιατί δεν τέθηκε θέμα της εκκλησιολογικής των τοποθέτησης . Ο Ιησουίτης  Σημάτης  νά ασχοληθεί μέ τά καθ' εαυτόν .



Υ.Γ. Δεν καταλαβαίνω αυτό που μου λές , νά αναφερόμαστε ανώνυμα . Μήπως όταν αυτοί συκοφαντούν τό κάνουν ανώνυμα ;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Κυρία Λωρίτου

κι άλλες φορές το επισημάναμε
ξεκινάτε με αγνό κίνητρο αλλά πολλές φορές κάνετε σοβαρά λάθη.

Κατηγορείτε με το σχόλιο σας κάποιον (κ.Τσακ.). Πως θα μπορέσει να σας απαντήσει; Δεν θα μπορέσει γιατί δεν θα δει το σχόλιο σας.
Το βρίσκετε σωστό;

Δημοσιεύσαμε κάποιο κείμενο του κ.Τσακίρογλου για να τον σχολιάζετε;
Ζητήσαμε να τροποποιήσετε το σχόλιο σας γιατί περιέχει υβριστικές εκφράσεις. Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια ΔΕΝ αναρτώνται.

Όσο για τον π.Ευθύμιο, αφού γνωρίζεται τι συμβαίνει (έχει καλώς αναθέσει την διαχείριση του ιστολογίου στον κ.Π.Σ., αυτός κάνει έργο, με όλα του τα λάθη), πως περιμένετε να "επέμβει" αφού δεν έχει τρόπο να πληροφορείται τι αναρτάται κάθε μέρα. Προφανώς λοιπόν τυπικά έχει την ευθύνη ο π.Ε.Τ., αλλά ουσιαστικά όχι. Ο καθένας έχει την αποστολή του. Ο .Ε.Τ εξομολογεί, λειτουργεί κλπ.

Κατά τη γνώμη μας είναι λάθος που προσωποποιείται η "διαμάχη" με τον π.Θεόδωρο Ζήση κλπ. Είμαστε σε μεταβατική περίοδο, λογικό είναι να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Με ευγένεια και ανωτερότητα και ανεκτικότητα όλα αντιμετωπίζονται.

Λωρίτου Ελένη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Σταύρος Τ. είπε...

Παιδαγωγέ μπερδευονται πολλα πραγματα μαζι σ΄αυτο το αρθρο
Ποιός ο λόγος να μιλησετε για το θεμα της Βαπτισεως (που ειναι ξεκαθαρος ο ΠατροΚοσμας και ο Αγιος Νικοδημος Αγιορειτης), σαν να πηγαινετε την κουβεντα επι προσωπικου ;
Το οτι καποιοι ειναι αναισθητοι και σε απραξια δεν σημαινει οτι το απεναντι ακρο ειναι το σωστο. Να βλεπετε τα συν και τα πλην. Κι αν καποιος κανει καποιο λαθος, αυτο δεν σημαινει οτι ειναι λαθος οτι κανει και οτι λεει.
Για τον Π. Κλεομενη τα εχουμε πει αρκετες φορες, όπως και εν μερει τον υποστηριξαμε καποιοι στο παρελθον. Σιγουρα βεβαια πρεπει να ελεγχουμε με αγαπη αλλα και σιγουρα κι εκεινος εχει ποστο μεγαλης ευθυνης
Και δεν μπορει να ομιλει για Ορθοδοξη (!!!) κυβερνηση υπο την Χ.Α

Σταύρος Τ. είπε...

Τί να πρωτοπουμε για την Χ.Α ;
Τα σατανιστικα στιχακια του Μιχαλολια και καποιων αλλων Βουλευτων ;
Τον παγανισμο που πιστευουνε πολλοι απο αυτους ;
Και αλλου το παιζουνε της Εκκλησιας για να πιασουνε πελατες και ξεγελασαν πολλους...μαθανε κι αυτοι την τεχνη της πολιτικης και της κοροϊδιας...
Ή να θυμηθουμε τα διεθνιστικα νταραβερια με τους ακροδεξιους απογονους των ναζι ; κατα πλειοψηφια χουλιγκανους μπεκρουλιακες
Γι αυτό και μεχρι προτινος δεν ειχανε στο προγραμμα τους Γερμανικες αποζημιωσεις και μετα απο πολυ κραξιμο τις συμπεριελαβαν
Ξεφτίλησαν ην Εθνικη θεση για δυναμική επεμβαση απεναντι σ΄αυτη την προδοτικη χουντα κι ο μεν Μιχαλολια και οι εσω δηλωσαν αντιθετοι στην θεση Μπαρμπαρουση, πιστοι του "δημοκρατικου" τοξου, ο δε Μπαρμπαρου πληρη υποταγη στην "δημοκρατικη" νομιμοτητα
"Περίεργα" αυτογκολ βαζουνε συνεχως...
Αμφοτεροι προσκυνησαν και μας λενε τι εχουνε υπογραψει να εφαρμοσουνε ΟΤΑΝ θα κυβερνησουνε (ποτέ)...και χεστηκε η φοραδα στ΄αλωνι..να δεις τι υπεγραφαν καποιοι αλλοι πριν γινουνε κυβερνηση
Αμφοτεροι στριψανε δια της γραβατας στην βόλεψη, συνεχιζοντας να αναγνωριζουνε ως Εθνικη Συνελευση αυτή την συναξη προδοτων στην οποια (παρακαλωντας) συμμετεχουνε.
Για οσους τρωνε και το παραμυθι περι σχεσης αυτης της χουλιγκανικης οργανωσης με τους Αρχαιους Ελληνες, ας σκεφτουνε τι θα εκανε στην θεση τους ο Λεωνιδας ....
Μαλλον μπερδεψαν τους 300...
Τωρα που χρειαζεται (και όχι πριν που κανανε τσαμπουκαδες και εγκληματα) στον "δρόμο" είναι πια μονο καποια μεμονωμενα παλικαρια, που ξεγελασμενα τους ακολουθουνε

Σταύρος Τ. είπε...

Και μαθαινουμε επιπλεον οτι η "Πατριωτικη" αυτη οργανωση εχει αδελφικες σχεσεις με Αμερικανους ακροδεξιους που ενθαρρυνουν το ξεπουλημα της Μακεδονιας μας
https://attikanea.blogspot.com/2018/06/blog-post_411.html#comment-form

Η εκλογικη βαση του Τραμπ, του κολλητου των Σιωνιστων, ειναι οι Αμερικανοι ακροδεξιοι, οι αδελφοί των "αντι Σιωνιστων" της Χ.Α. (που ως παγανιστες, συκοφαντουν σε μεγαλο βαθμο την Ορθοδοξια, οτι ταχα εχουμε εμεις κολλητιλικια με τους Σιωνιστες)
Οπως και με τις Γερμανικες αποζημιωσεις έτσι και σ΄αυτην την περιπτωση, θα το μαζεψουνε καπως
Για αυτους που εχουνε ανοιχτα ματια ομως, ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Απαντήσεις σε ένα ένα

1) "Παιδαγωγέ μπερδευονται πολλα πραγματα μαζι σ΄αυτο το αρθρο"
Φυσικά όταν πιάνονται από μια πρόταση του αγωνιστή π.Κ.
για να στήσουν ένα ολόκληρο οικοδόμημα μετά για την ΧΑ,
και έτσι να τον ακυρώσουν συλλήβδην,
και όταν χαιρέκακα αναπαράγουν κάποιοι τα ψευδή περιστατικά (παρουσία ΧΑ στο Αριστοτέλειον) με σκοπό να πλήξουν μαζί και τον π.Μ., φυσικά ΟΙ ΙΔΙΟΙ μπλέκουν πολλά μαζί.
"Εκ του περισσεύματος της καρδίας λαλεί το στόμα ..."

2)" Και δεν μπορει να ομιλει για Ορθοδοξη (!!!) κυβερνηση υπο την Χ.Α"
Αυτό είναι το κήρυγμα του π.Κ; Ή πήρε ένα βίντεο από τα εκατοντάδες που έχει αναρτήσει για να βρείτε να τον κατηγορήσετε;
Εξέφρασε τον πόθο του, μετά τα τόσα που έχουν ψηφιστεί. Που είναι το πρόβλημα σας; Αν δηλαδή συναντιόταν με τον Χολέβα ένας δικός σας και έλεγε ελπίζουμε όταν έρθετε εσείς (ΝΔ) στην κυβέρνηση να έχουμε μια καλή συνεργασία, θα σας πείραζε ή όχι.
Ο καθένας έχει το στυλ του όταν μιλάει.
Εκτός αν θέλετε να μιλάμε όλοι όπως οι πολιτικοί: "πολιτικά ορθώς".

3) "Ποιός ο λόγος να μιλησετε για το θεμα της Βαπτισεως "
Μα η ίδια αναφέρθηκε προσωπικά σε μας. Οπότε της δείξαμε τι ωραία είναι να αναφερόμαστε προσωπικά κι εμείς. Με το μέτρο που κρίνετε θα κριθείτε είπε ο Κύριος. Αυτή δυιλίζει τα βίντεο του π.Κ. μπας και βρει κάτι μεμπτό, και απαιτεί να παίρνουμε θέση ως ιστολόγιο ΣΕ ΚΑΘΕ τι που θέλει αυτή (άλλη δουλειά δεν έχουμε), έλεος δηλαδή με το θράσος ορισμένων.

4) " κι εκεινος (π.Κ)εχει ποστο μεγαλης ευθυνης"
μεγάλο ποσοστό ευθύνης έχουν οι αποτειχισμένοι πατέρες που συνεχίζουν να κρατάνε τα "πρόβατα" μαντρωμένα στον ναό, ενώ βλέπουν ότι πήρε φωτιά η πατρίδα και χάνονται ψυχές και θα χάσουμε και την πατρίδα και θα βρεθούμε να μας κυβερνάνε πούστηδες και ισλαμιστές.

5) Γράψατε ένα ολόκληρο σχόλιο για την Χ.Α.
Γιατί δεν γράψατε ένα αντίστοιχο για την ΝΔ. Γιατί δεν κάνουν αναρτήσεις για την ΝΔ; πόσα νομοσχέδια ψήφισε;
Πολύ απλά γιατί στόχος δεν είναι η ΧΑ, αλλά ο π.Κ. Να μην ξυμυτίσουν τα "πρόβατα" και αρχίουν να σκέφτονται.
Σωστά όσα γράφετε. Όμως δείτε και το βίντεο που βάλαμε. Τα θετικά της ΧΑ, γιατί δεν τα λέτε;
Το ότι άδικα μπήκαν φυλακή 18 μήνες και άδικα τους έκοψαν την χρηματοδότηση γιατί δεν τα λέτε;
Έχει γίνει η Βουλή πορνείο κι εσείς αναπαράγετε όλη την καθεστωτική προπαγάνδα. Την έχουμε εμπεδώσει από τα Δελτία Ειδήσεων και ατελείωτα άρθρα σε μεγάλες εφημερίδες. Μήπως σημαδεύετε σε λάθος στόχο;

6) "συκοφαντουν σε μεγαλο βαθμο την Ορθοδοξια" \
Δείξτε μας στα δύο τελευταία χρόνια πόσες φορές η ΧΑ συκοφάντησε την Ορθοδοξία.
Παγανιστές ήταν. Κι εσείς μπορεί να είσασταν έκφυλος πριν 10 χρόνια. Αντιλαμβάνεστε όμως τι είναι όλοι οι άλλοι; Χάσατε το μέτρο σύγκρισης;; Ποιος θα "καθαρίσει" τον τόπο; Τα παιδιά της "εκκλησίας" με τα "κονέ" σε βουλευτές, και υπουργούς;
Τι δουλειά έχει ο Τραμπ; Υπήρχε ποτέ περίπτωση να γίνει Πλανητάρχης αν δεν προσκυνούσε τους Σιωνιστές; Αν ήταν τόσο καλός Σιωνιστής, γιατί στήριζαν όλοι την άλλη υποψήφιο;

7) Έμειναν 2-3 πατέρες που τομλμούνε και αντιδράνε έμπρακτα στην κατρακύλα και απεγνωσμένα και λυσσαλέα θέλουν να τους φάνε οι "καλοί χριστιανοί" (γιατί έτσι αναδεικνύεται η ανυπαρξία και ανικανότητα -να αφυπνίσουν τον κόσμο- των δικών τους ποιμένων)

Σταύρος Τ. είπε...

Συνεχιζεις Παιδαγωγε να μην βλεπεις καθαρα τα πραγματα. Προσωπικα (γιατι μιλαω μονο για εμενα) μου ειναι συμπαθης ο Π. Μωυσης, κι ο Π. Κλεομενης θα ητανε πολυ χρησιμος στον αγωνα αν ισορροπησει λιγο.

1) Για την νδουλα, τους Καρατζαφερηδες κι αλλους που ψηφισαν μνημονια εχουμε γραψει πολλες φορες. Εξυπακουεται κι απο το παραπανω σχολιο που εκανα. Όπως και για αυτους που δεν αντιδρανε. Ουτε το παραπανω σχολιο μου σημαινει οτι η πρεπουσα και μοναδικη αντιδραση ειναι να μαζευτουμε να λεμε απλα συνθηματα.
Μην λες λοιπον
"αναπαράγετε όλη την καθεστωτική προπαγάνδα"
Το οτι ειναι λαθος καποιοι αλλοι, δεν ειναι επιχειρημα για να λες οτι ειναι σωστη η Χ.Α.

2)Πολιτικα ορθως μιλαει πια η προσκυνημενη ηγεσια της Χ.Α.

3) ο διαβολος μπερδευει το ψεμα με την αληθεια.
Κι ο Καρατζαφερης κι ο αλλος, ο παραξυπνημενος, κανανε καποια σωστα, όπως κι ο μικρος Καραμανλής της "Πατριωτικης" νδουλας.
Αυτο τί σημαίνει ;
Ότι ειναι Πατριώτες ;
Αυτο κανει και η ηγεσια της Χ.Α. και για αυτο ειναι πολυ επικινδυνη. Ουτε για Πατριωτικη οργανωση προκειται, ουτε για Ορθοδοξη. Τον παγανισμο, οπως και τα διεθνη κολλητιλικια με εγκληματιες κι αντιχριστους, τεχνηεντως τον κρυβουνε τελευταια. Αν τους στριμωξεις ομως τοτε αποκαλυπτονται.... Λενε οτι ειναι αρχαιος Ελληνικος ο χαιρετισμος και το συμβολο τους, αλλα η ιδεολογια τους ειναι φιλοναζιστική. Το παιζουνε απογονοι των αρχαιων Ελληνων, λες κι οι αρχαιοι Ελληνες την πεφτανε 5 σε εναν ή οπλισμενοι σε αοπλους ή κανανε στεγνα εγκληματα. Οπως του μια ζωη ΚΚΕ Ρουπακια, που τον χρησιμοποιησαν...για τετοιους "ιδεολογους" μιλαμε.
Την συνεχη συκοφαντια στις μερες μας της Ορθοδοξιας απο παγανιστες της Χ.Α. στο διαδικτυο, δεν την εχετε παρει χαμπαρι ;
Δεν λεω οτι δεν υπαρχουνε ακομα και μελη της που ειναι αγνοι Πατριωτες και Ορθοδοξοι και ξεγελασμενοι βρισκονται εκει. Οπως και καποιες απο τις ενεργειες που κανανε παλιοτερα, ητανε χρησιμες.

4) Περισσοτερο χρονο επρεπε να μεινουνε φυλακη για τα εγκληματα στα οποια συνεργησαν, οπως και θα επρεπε ηδη να ειχε τελειωσει η δικη τους (τυχαίο ;)
Ή μήπως ητανε τυχαιο που τους αφηναν ανενοχλητους παλιοτερα να κανουνε οτι γουσταρουνε και τελικα προεκυψαν "αντιρατσιστικοι" νομοι κι ολοι οι Πατριωτες ονομαζονται ακροδεξιοι ;
Και τωρα, στα δυσκολα, που τους χρειαζεται πραγματικα η Πατριδα, λουφαξαν οι "απογονοι" του Λεωνιδα

5) Το καταπτυστο αρθρο του Αμερικανου ακροδεξιου για την Μακεδονια το διαβασατε ;;;
Τί θα κανει η "Πατριωτικη" Χ.Α για αυτο ;

Ενα εργαλειο του συστηματος ειναι η Χ.Α. και ειναι πολυ λυπηρο (και για τους προγονους μας που υπεστησαν τοσα απο τους ναζι) να ψαχνουμε σωτηρες σε τετοιες οργανωσεις

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ο πάτερ Αυγουστίνος έλεγε "χτυπάω το καλάμι όταν είναι όρθιο, όχι όταν πέσει".

Επαναλαμβάνουμε ότι :
1) Η ηγεσία της έχει μείνει 18 μήνες στη φυλακή
2) τους έχουν κατάσχει χρήματα
3) δεν τους χρηματοδοτούν ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα παίρνουν κανονικά την χρηματοδότηση τους
4) Τι σόι τρομοκρατικηή οργάνωση είναι που στα 30 χρόνια που υπάρχουν υπήρξε μόνον ένας νεκρός, κι αυτός από πρώην κομμουνιστή; Ή είναι τελείως ΑΝΙΚΑΝΗ τρομοκρατική οργάνωση ή απλά ΔΕΝ είναι.
5) Αν αρχίζουμε: ο τάδε ακροδεξιός από την Αμερική είπε αυτό, άρα φταίει ο Μιχαλολιάκος, πως θα σας φαινόταν να λένε οι οικουμενιστές : ο τάδε αποτειχισμένος πατέρας είπε αυτό, άρα φταίνε και όλοι οι άλλοι.

Δεν νομίζουμε λοιπόν ότι είναι του συστήματος. Ποιος από αυτούς βολεύτηκε; Ποιος έβγαλε χρήματα σε τράπεζες του εξωτερικού;
Το αν έχουν κολλήματα και προτιμάνε να παραμένουν στο ίδιο στυλ, με την ίδια οικογένεια να τους διοικεί (κατ ουσίαν), είναι πολιτικά μεμπτό, αλλά δεν είναι εγκληματίες.

Έτσι όπως κατάντησε η πατρίδα μας, το ότι κάποια παιδιά γυμνάζονται και ρισκάρουν Τα ΠΑΝΤΑ, ακόμη και τη ζωή τους, για να είναι εκεί, για εμάς είναι μια ελπίδα. Κάποιοι -από την δική τους έπαλξη- πολεμούν. Κόντρα στην λαθρομετανάστευση, κόντρα στην επιβολή της ανωμαλίας κλπ.

Σταύρος Τ. είπε...

Το θεμα ειναι πολυ σοβαρο κι επικινδυνο, γι΄αυτο και γραφω
Πολυ καλα κανουνε καποια παιδια και γυμναζονται, αλλα ας τα προστατευσουμε, μαζι και την Πατριδα, απο αυτο το σιωνιστικο μορφωμα της ναζιστικης ιδεολογιας κι οχι αρχαιοελληνικης που ισχυρίζονται, όπως θα αποδείξω επιπλεον παρακατω
Τους εβλεπα στο Συνταγμα τελειως ανοργανωτους, αλλα και διστακτικους, καθως ο Λαγος τους ελεγε να μην κανουνε επιθεσεις για να μην πετανε χημικα τα ΜΑΤ...

1) Συννημενο μερικο από το πλουσιο σχετικο αποδεικτικο υλικο και πιο συγκεκριμενα από τον Βουλευτη Παπα. Δεν εχουν απλως το αρχαιο Ελληνικο συμβολο της σβαστικας, αλλα την σημαια των ναζι, όπως και νταραβερια μαζι τους
https://jailgoldendawn.com/2018/06/26/%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%80%cf%80%ce%ac-2-%cf%84%ce%bf-%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c/

2) Δειτε εδω σε συγκεντρωση με Μιχαλολιακο, Κασιδιαρη, Γερμενη κ.α να τραγουδανε (μετα το 3.15) μπροστα στη σημαια των Ναζι το "deutschland uber alles"
https://www.youtube.com/watch?v=ClFo51cLowE

3) Τολμανε να συγκρινουνε τις (κατα πλειοψηφια) χουλιγκανικες συμπεριφορες τους και τους εγκληματιες ναζι, ως ισα και ομοια με τον κατακτητη Μεγα Αλεξανδρο. Ο οποίος οπου πηγε μετεδωσε πολιτισμο και μην ξεχναμε οτι ο υπερμετρος πολεμικος ζηλος κυριαρχουσε την εποχη προ του Ευαγγελιου της Καινης Διαθήκης

4) Αν καποιος αποτειχισμενος, οπως λετε, κηρυξει δημοσια βλασφημια ή αιρεση (τετοιου, αναλογικά, μεγεθους ειναι η προδοσια του Αμερικανου φασιστα, που εχει κολλητιλικια με την Χ.Α), τοτε οι υπολοιποι ειναι υποχρεωμενοι να τον ελεγξουνε κι αν δεν αποκηρυξει τα λεχθεντα, να ξεκοψουνε μαζι του

5)Οταν λεμε οτι ειναι εργαλειο του συστηματος, δεν εννοουμε οτι ειναι "μιλημενη" ολη η ηγεσια τους. Αρκουν 1-2 ανωτατοι . Οι υπολοιποι απλα κανουνε αυτο που κανανε μια ζωη και βολευει το συστημα

6) Οι πραγματικοι Πατριωτες παραιτουνται απο αυτη την Βουλη, αν όχι τώρα, τουλάχιστον οταν ερθει για ψηφιση στην Βουλη, ακομα κι αν ψηφιστει με 180 ή 250. Αλλα το δηλωνουνε απο τωρα κι επισης δεν στηριζονται σε ανακοινωσουλες (οπως θα αναφερω παρακατω)και νομιζουνε οτι εκαναν το χρεος τους (δυστυχως ξεγελασαν πολλους)
Παραιτουνται και μιλουν για Εσχατη προδοσια κι όχι για απλά για
"συνταγματική και πολιτειακή εκτροπή"
και για
"την προκήρυξη δημοψηφίσματος «για κρίσιμα εθνικά θέματα» ως υπόδειξη της λαϊκής βούλησης."
που λεει στην ανακοινωσουλα της η Χ.Α.
Δημοψηφισμα για τα αυτονοητα δεν κανουμε
Τετοιες ηπιες ανακοινωσουλες βγαζουνε και οι "Μακεδονομαχοι" Πασοκοι (εκτος αν αναγκαστουνε να ψηφισουνε για 180, και τοτε θα πεσουνε οι "μασκες")
Και μετα θα συνεχισουνε οι της Χ.Α. μεσα στην Βουλη να λενε "μαλιστα κ. Προεδρε" και να συζητανε στις επιτροπες με τους προδοτες, σαν να μην τρεχει τιποτα...Σκεφτειτε τον Κολοκοτρωνη και τους λοιπους ηρωες να ειχανε τετοια συμπεριφορα απεναντι στους προσκυνημενους. Ποσο μαλλον απεναντι σε προδοτες..






Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.