" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Η Βουλή θα ντυθεί το Σάββατο στα χρώματα του gay pride. Το δικό μας σχόλιο : Και τώρα; Τι κάνουμε;;;



Η Βουλή θα ντυθεί το Σάββατο στα χρώματα του gay pride- Αντιδράσεις από τους βουλευτές

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Βουλή των Ελλήνων προδοτών, το Σάββατο 9 Ιουνίου, θα φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride.


Η πρωτοβουλία εντάσεται στα πλαίσια του φετινού Athens Pride, που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου, στο Σύνταγμα. Η παρέλαση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και το σλόγκαν του Athens Pride 2018 είναι «Παρούσα».

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποφάσισε το κοινοβούλιο να φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride, που είναι τα χρώματα του Ουράνιου τόξου, αλλά και με το σήμα του ελληνικού Gay Pride που είναι η Ακρόπολη βαμμένη στα χρώματα του ουρανίου τόξου.

Εκτός από τη Βουλή, χορηγοί στο φετινό gay pride είναι το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η Ευρωπαΐκή επιτροπή στην Ελλάδα, η περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, οι πρεσβείες της Αυστραλίας της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ αλλά και το ίδρυμα Ωνάση και το ίδρυμα Μποδοσάκη.
Οι πρώτες πληροφορίες πάντως θέλουν αρκετούς βουλευτές να μην βλέπουν με καλό μάτι αυτήν την πρωτοβουλία και ετοιμάζονται να αντιδράσουν.




Σχόλιο 1ο: 
σχόλιο Γ.Θ : Βάλτε και ένα κόκκινο φανάρι απ' έξω να τελειώνουμε.

Μια από τις μεγαλύτερες ευχές των Ελλήνων είναι να δουν την Βουλή "ντυμένη" και με ένα άλλο χρώμα... αυτό της φωτιάς...

πηγή




Σχόλιο 2ο: 

Η θρασύτητα και η προκλητικότητα της κυβερνώσας συμμορίας δεν έχει ταίρι. Άνθρωποι(;) γδυμένοι από ηθική ευαισθησία και αξιοπρέπεια αποφάσισαν το "ντύσιμο" της Βουλής στα χρώματα του φεστιβάλ της ξετσιπωσιάς. Πρόκειται για εσμό αδίστακτων δολοφόνων των πνευματικών και ηθικών αξιών του Έθνους. 

Χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη λαική νομιμοποίηση και σε προφανή αντίθεση προς το φρόνημα και τη θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού τα φασιστοειδή του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμπόρευση των διαφόρων βοθρο-πόταμων της πολιτικής ζωής και κάποιων φαιδρών και φθαρμένων κινημάτων αλλαγής-"προόδου" επί τα χείρω και με την ένοχη ανοχή των Καμμένων και των Μητσοτάκηδων διαρκώς προωθούν το διαστροφικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας.
Δεν ορρωδούν προ ουδενός. Αν υπήρχε βραβείο αδιστακτωσύνης και εξαχρειώσεως θα το είχαν κατακτήσει με τη μία και χωρίς συναγωνισμό.

Ποντάρουν στην αδιανόητη και ακατανόητη έλλειψη ουσιαστικής αντίδρασης και αντίστασης των νεοελλήνων, ικανό ποσοστό των οποίων έχει προσβληθεί απί τις νόσους του ωχαδελφισμού, δεν-μεμελισμού και εφησυχασμού. Κυρίως, όμως, ποντάρουν σε μια ανάξια, ψοφοδεή και συμβιβασμένη εκκλησιαστική και λεγόμενη πνευματική ηγεσία.

Όσο για τους χορηγούς του φεστιβάλ προβολής και διαφήμισης της αναισχυντίας και του αυτοεξευτελισμού (Ευρωπαικό ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΙΟ, Ευρωπαΐκή επιτροπή στην Ελλάδα, περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, πρεσβείες της Αυστραλίας της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ αλλά και το ίδρυμα Ωνάση και το ίδρυμα Μποδοσάκη) ανακαλέσαμε στη μνήμη μας το γραφικό χωρίο "λεγεών ονομά μοι ότι πολλοί εσμέν"...
Λυκούργος Νάνης



Σχόλιο 3ο: 
Υ.Γ.1. Είναι πασίγνωστα τα αίσχη που λαμβάνουν χώρα στα gay prides, και μάλιστα μπροστά σε μικρά παιδιά. Τα εν λόγω αίσχη δεν συνιστούν προσβολή της δημοσίας αιδούς; Τι πράττουν, εν προκειμένω, οι αρμόδιες αρχές, αστυνομικές και δικαστικές;

Υ.Γ.2. Δεν ντρέπονται λιγάκι οι υπεύθυνοι των ιδρυμάτων Ωνάση και Μποδοσάκη; Έτσι τα οραματίστηκαν οι αείμνηστοι ιδρυτές τους; Ως κοινωφελή ιδρύματα ή ως ιδρύματα χορηγά διαστροφικών εκδηλώσεων; Αιδώς κύριοι!

Υ.Γ.3. Εκφράζει τη βούληση της πλειοψηφίας των Αθηναίων πολιτών ο δήμαρχος Καμίνης (αυτοδιοικητικό "μέγεθος" ομοειδές και ομότροπο του Μπουτάρη...) προτού ο Δήμος γίνει χορηγός του βρωμερού φεστιβάλ; Και οι Αθηναίοι πολίτες ως πότε θα ανέχονται αδιαμαρτύρητα τα καραγκιοζιλίκια του δημάρχου τους;

Υ.Γ.4. Κανονικά θα έπρεπε να χαλάσουν τον κόσμο οι βουλευτές που αντικειμενικά προσβάλλονται από το "ντύσιμο" της ελεεινότητας και της ηθικής παραλυσίας. Θα το πράξουν όμως; Ή τρέμουν το διασυρμό που τους επιφυλάσσεται από τις διάφορες "πατσαβούρες" της δημοσιογραφίας και τα εξωνημένα ΜΜΕ;

Υ.Γ.5. Ως πότε θα μας ανέχεσαι Κύριε; Ως πότε υπ-άνθρωποι, γέμοντες διαστροφής, πονηρίας και αδιστακτωσύνης θα ασχημονούν κατά τέτοιο τρόπο και οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας Σου θα καθεύδουν υπνώττοντες τον νήδυμον και ρέγχοντες ως ο Ιωνάς εν τη κοιλία του κήτους;


Σχόλιο 4ο: 

Το κτίριο της Βουλής ποτέ δεν «ντύθηκε» με τα χρώματα της γαλανόλευκης για τους ήρωες του 1821 και του 1940, για τους 1619 αγνοούμενους της Κύπρου, για τους πεσόντες πιλότους μας, για τις αλύτρωτες πατρίδες, για τις εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς του Πόντου και της Μικράς Ασίας ή ακόμη και για το πιο ιερό πρόσωπο στο Έθνος, την Ελληνίδα Μάνα. 
Θα ντυθεί όμως στα παρδαλά χρώματα, για να συμμετάσχει στο καρναβάλι της αλμπάνικης θεωρίας των «62 φύλων»..
Σχόλιο 5ο: 
Το δικό μας σχόλιο : Και τώρα; Τι κάνουμε;;;

Αναφορικά με τη Βουλή, δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από εντολοδόχους ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 


Οι παρακάτω εικόνες είναι πολύ πρόσφατες, από το Αίγιο.

Έτσι αντιλαμβάνονται τα "δικαιώματα" τους οι ομοφυλόφιλοι (βεβήλωση εθνικού συμβόλου, κακόβουλη βλασφημία : ο σταυρός ως ιερό σύμβολο της ορθόδοξης εκκλησίας κλπ). 
Και φυσικά η αστυνομία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν συνέλαβε ΚΑΝΕΝΑΝ, "τα παιδιά" πρέπει να πάρουν το μήνυμα: βεβηλώστε τις εκκλησίες. Ελεύθερα...


Κάποιοι επέλεξαν και φέτος μια κάπως "βολική" λύση. Μία ακόμη φορά, μια αγρυπνία.
ΟΧΙ όμως την ημέρα και  ώρα του gay pride αλλά την προηγούμενη μέρα, Και μετά τέλειωσε, σπίτι μας.  Μην εμπλακούμε σε τυχόν "επεισόδια" εμείς οι ευυπόληπτοι πολίτες. 


Η αγρυπνία ως μια πρώτη αντίδραση την πρώτη χρονιά, θα είχε κάποια λογική. 
Τώρα, που η πατρίδα μας βεβηλώνεται και εξευτελίζεται για πολλοστή φορά, ΔΕΝ ΕΧΕΙ.


Έχει νόημα να κλειδαμπαρωνόμαστε για να κάνουμε αγρυπνία όταν ο εχθρός πανηγυρίζει στους δρόμους ή στα θεωρεία της Βουλής τις συνεχόμενες επιτυχίες του; (σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων που παρέχει όλα τα δικαιώματα με τον γάμο, δυνατότητα υιοθεσία παιδιών!!!). 
Ας μην σχολιάσουμε ποιον επίσκοπο θα μνημονεύσουν στην αγρυπνία - δηλώνοντας έτσι την κοινή πίστη τους...


Η αγρυπνία γίνεται πριν τη μάχη, για να μας δώσει δύναμη να πολεμήσουμε, όχι ως αφορμή για να αδρανήσουμε.

Άλλοι, πιο "έξυπνοι", χρησιμοποιούν την αγρυπνία ως δούρειο ίππο για να "επιστρέψουν" τα "πρόβατα" στον μισθωτό ποιμένα (=εκάστοτε δεσπότη/προδότη).



Μία ακόμη φορά,  ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ
Ανακοινώθηκε που και πότε θα γίνει η παρέλαση της ντροπής. Ο καθένας μπορεί να συντονιστεί με εν Χριστώ αδερφούς και να δώσει δημόσια την μαρτυρία του, αναλαμβάνοντας προσωπικά την ευθύνη για την επιλογή του. Σε τελική ανάλυση, γιατί δικαιούνται οι ομοφυλόφιλοι να κατεβάζουν τις ελληνικές σημαίες από τους ιστούς των εκκλησιών και δεν δικαιούνται οι Έλληνες πολίτες να διαμαρτύρονται ειρηνικά, όπως προβλέπεται στο Σύνταγμα; Αυτοί δικαιούνται να εξευτελίζουν το κτήριο της Βουλής, να προκαλούν δημοσίως, εμείς δεν μπορούμε να εκφέρουμε την άποψη μας;

Όποιος αποφασίσει να πάει θα πρέπει να ξέρει ότι θα τον χλευάσουν, θα τον φτύσουν, αναίτια να το προσαγάγουν, μπορεί και να τον προπηλακίσουν, μέχρι να του πάρουν το κινητό (οι αναρχικοί που συμμετέχουν στις "παρελάσεις" ομοφυλοφίλων  (πόσα κείμενα δεν έχουν παπαγαλίσει, ενάντια στις "παρελάσεις"!) στις παρελάσεις των πρεσβειών ("αντιεξουσιαστές και καλά!!) είναι οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι και χαφιέδες, γι αυτό χρειάζονται οπωσδήποτε το κινητό = επαφές και μηνύματα σας!).
Σε χούντα ζούμε, κι όσοι τολμούμε να βγούμε "στο δρόμο" να διαμαρτυρηθούμε, αργά ή γρήγορα το διαπιστώνουμε.

Οι υπόλοιποι δεν θα καταλάβουν τίποτε, έχει αρκετή ησυχία στον ναό την ώρα της αγρυπνίας, κανείς δεν θα ταράξει τον "νιρβάνα" τους, κανείς δεν θα τους ενοχλήσει, γιατί πολύ απλά, κανέναν δεν ενοχλούν.


Την κρίσιμη στιγμή πάντα προκύπτει το ερώτημα:
«Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις

Θυμίζουμε τις αναρτήσεις μας:

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

7 σχόλια:

The Cave Dweller είπε...

Θέλετε αποτελεσματική λύση ?

Ιδού: Αποτείχιση από το κράτος του σοδομισμού με άρνηση παραλαβής της κάρτας μέλους αυτού του κράτους ( της νέας βιοτσιπαρισμένης ταυτότητας).

Αποτείχιση και αποδέσμευση από το ίδιο το κράτος του σοδομισμού.

Unknown είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΙΣΧΟΣ ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ που παμε δεν πρεπει να ξεσηκωθουμε; καλλα ο λαος κατεβηκε στους δρομους για την φιλτατη μΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για την ηθικη; την αγνοτητα δεν υπαρχει ενας να καψει την βουλη; που ειναι η ιεραρχια; προσκυναει τον οικουμενισμο πουλημενοι στα υτσιρακια του αντιχριστου ερχαιτε η οργη του ΘΕΟΥ

Δανάη Πολυχρονίου είπε...

Ίσως είναι και το καταλληλότερο "ένδυμα" για τη σημερινή βουλή...
Μάλλον από αυτογνωσια το κάνει...

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Δεν φταίω εγώ...
Εσείς μιλήσατε για "χρώμα της φωτιάς" 🙂

ΣΥΝΤΟΜΑ...
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/06/blog-post_7.html

GeorGRE είπε...

Η ΝΤΠ ξέρει ότι δεν θα 'χει καλύτερη ευκαιρία με Συριζανέλ και Συριζώνυμο.
Εαν ακολουθήσει Πειραιώς ή Νικόλαος με δεξιόστροφη κυβέρνηση δεν θα είναι το ίδιο. Θα μου πείτε σιγά τα ωά. Μα οτιδήποτε άλλο εκτός από τον τωρινό συνδιασμό μου φαίνεται καλύτερο.
Το άλλο που επιτέλους πρέπει να κάνουν οι ιεράρχες μας είναι ο αφορισμός, χωρίς δεύτερη κουβέντα, αυτών που επικροτούν ή ψηφίζουν στη βουλή τέτοια αίσχη. Απλά, ομορφα και Χριστιανικά να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ἁγιορείτης είπε...

Ὁ Ὅσιος Ἀνδρέας ὁ διἀ Χριστόν σαλός πρός ὀμοφυλλόφιλο:
«...Οὔτε τὸ φῶς τῆς Βασιλείας τῶν Οὐρανῶν βλέπεις, οὔτε τὴν ἀγριότητα τῆς γέεννας γνωρίζεις, οὔτε τὸν ἄγγελό σου, πού σὲ ἀκολουθεῖ καταλυπημένος, ντρέπεσαι...»

Ανώνυμος είπε...

Ανυπομονω να καει η Βουλη ολοσχερως και να μπουν ισοβια και μετα απο λιντσαρισμα ολοι οι προδοτες. Θα ειναι κ πολυ τυχεροι αν το τελος τους θα ειναι σαν αυτο του Τσαουσεσκου κι οχι αυτο που πραγματικα τους αξιζει.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.