" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Εικόνες ΣΟΚ. Λόγω «έξωσης», Αστυνομικοί σπρώχνουν το αναπηρικό καροτσάκι για να πετάξουν ΕΞΩ από το σπίτι του 82χρονο ανάπηρο.

Η εγκληματικότητα έχει απογειωθεί.

Τα κέντρα των μεγάλων πόλεων 
όταν σκοτεινιάζει μετατρέπονται σε «γκέτο» από συμμορίες αλλοδαπών που επιτίθεται η μία στην άλλη.

Σπείρες ρημάζουν καθημερινά σπίτια και μαγαζιά φτάνοντας πρόσωπο με πρόσωπο με τους ιδιοκτήτες.

Διακίνηση ναρκωτικών, απειλές, εκβιασμοί, κλοπές, βία και συμμορίες ακόμη και σε ανηλίκους.

Η αστυνομία ΑΦΑΝΤΗ!


Κι όμως, σήμερα 28/11/2023 πήγαν για 2η φορά και ΠΕΤΑΞΑΝ έξω από το σπίτι του στα Φλογητά Χαλκιδικής τον 82χρονο με 82% ποσοστό αναπηρίας, παρά το ότι δικαστικά είχε κερδίσει αναβολή της έξωσης.

Μπούκαραν απροειδοποίητα στο σπίτι του, και αφού έβγαλαν όλα τα πράγματα (τα προσωπικά αντικείμενα του 82χρονου όπως και ο σκύλος όπως βλέπετε στα βίντεο πετάχτηκαν στο πεζοδρόμιο),
στο τέλος έβγαλαν και πάνω στο καροτσάκι του τον 82χρονο από το σπίτι του.

Φωτογραφία: Xalkidikipolitiki.gr


ΑΥΤΗ είναι η χούντα του Μητσοτάκη!

ΑΥΤΗ είναι η χούντα της Νέας Τάξης.Οι τράπεζες σου έδωσαν δάνειο γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να το αποπληρώσεις, τώρα πουλάνε τα δάνεια σε εξευτελιστικές τιμές σε «εισπρακτικές» κολλητών, σου κατάσχουν το σπίτι, σε πετάνε στο δρόμο με τον σκύλο σου, και ακόμη τους χρωστάς (το δάνειο που σε έβαλαν να πάρεις)!

ΕΤΣΙ θα βγουν οι Έλληνες από τα σπίτια τους για να μπουν οι «νέοι κάτοικοι» της Ελλάδος, οι αποκαλούμενοι «επενδυτές», όταν βαρεθούνε να «λιάζονται». Τα παιδιά σου θα φύγουν αργά ή γρήγορα ως μετανάστες στο εξωτερικό, χάνοντας σιγά σιγά και την ταυτότητά τους. 


Η Ελλάδα μας, (ότι απέμεινε δηλαδή ως σύνορα από τις προδοσίες των πολιτικών)
ο προικισμένος αυτός τόπος από τον Τριαδικό μας Θεό, 
έρμαιο στα αρπακτικά της Νέας Τάξης ...

Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο που είδαμε σε τοπικό ΜΜΕ, εδώ
Παρατηρήστε στο επόμενο βίντεο την ΑΜΕΣΗ επέμβαση της ΟΠΚΕ και ασφαλιτών όταν ένας μοναδικό νεαρός τόλμησε να προχωρήσει 2 μέτρα μπροστά μην αντέχοντας την εικόνα με τον ανάπηρο να τον πετάνε ΕΞΩ από το σπίτι πάνω στο καροτσάκι του.Τελικά (όπως σε κάθε απολυταρχικό καθεστώς) και κράτος υπάρχει, και «Δικαιοσύνη» 
και η άφαντη αστυνομία εμφανίζεται και μάλιστα πολυπληθής!!!
και φυσικά μεγάλα συγκροτήματα ΜΜΕ που κάνουν ότι ΔΕΝ βλέπουν.


ΜΗΝ μένεις σιωπηλός, ΔΙΕΔΩΣΕ την αλήθεια που σου κρύβουν!

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

6 σχόλια:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἐφόσον ὑπάρχει δικαστική ἀπόφασις γιά ἀναβολήν τῆς ἐξώσεως μέχρι τήν 19-2-2024, μέ ποῖον δικαίωμα ἀστυνομικοί τῶν τριῶν χρυσῶν ἀστέρων ἐκτελοῦν τήν ἔξωσιν τήν 28-11-2023; Δέν πρέπει νά μηνυθοῦν ὅλοι οἱ παράγοντες τῆς ἐξώσεως διά παράβασιν καθήκοντος;

Ανώνυμη είπε...

Για αυτό η ανθελληνικη κυβέρνηση επισπεύδει τους πλειστηριασμους και τις εξώσεις. Για να περάσουν οι περιουσίες των Ελλήνων στους λαθρομετανάστες. Μέσω δυσβασταχτων φόρων το πέτυχαν. Όπως ο ενφια δήθεν θα είχε ισχύ για 1 χρόνο και τελικά έγινε μόνιμος.

Ανώνυμη είπε...

Δάνεια για σπίτι, για αυτοκίνητο, για διακοπές. Αυτά κατέστρεψαν τον κόσμο.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

«Ἐφόσον ὑπάρχει δικαστική ἀπόφασις γιά ἀναβολήν τῆς ἐξώσεως μέχρι τήν 19-2-2024 (...)
Δέν πρέπει νά μηνυθοῦν ὅλοι οἱ παράγοντες τῆς ἐξώσεως διά παράβασιν καθήκοντος;»

Πιθανώς αξιοποίησαν κάποιο νομικό τερτίπι, κάποια λεπτομέρεια, για να αλλάξει η αναβολή της εξώσεως.
Δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμη και δικηγόροι πληρώνονται από τους αντιδίκους για να κάνουν ένα γραφειοκρατικό «λάθος» που θα αντιστρέψει την έκβαση της υπόθεσης.

Αυτοί που έχουν την δύναμη να στέλνουν τόσες διαφορετικές μονάδες της ΕΛ.ΑΣ. (ασφαλίτες, ΟΠΚΕ, αστυνομία κλπ) - ενώ οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ επικαλούνται μόνιμα λειψανδρία-
έχουν σίγουρα άκρες και στη δικαιοσύνη και στα ΜΜΕ.

Χιλιάδες Έλληνες χρωστάνε σε άλλους.
Δεν υλοποιείται τόσο εύκολα μια έξωση, πόσο μάλλον σε πρόδηλα και βεβαιωμένα υπερήλικα και ανάπηρο.
Ούτε συντονίζονται τόσες διαφορετικές μονάδες της ΕΛ.ΑΣ. τυχαία.

Ανώνυμη είπε...

Γιατί δεν κατάσχουν και τα περιουσιακά στοιχεία κομμάτων πχ. γραφεία; τα κόμματα χρωστάνε πάνω από 400 εκατομμύρια. Αλλά εκεί είναι πολιτικοί. Ποιος θα τολμήσει να τους βάλει χέρι;

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ είπε...

Το σπίτι του γεροντακου το αγόρασε Σκοπιανος για εκατόν πενήντα χιλιάδες και ένα ευρώ! Σκοπιανοί και Βούλγαροι κατ' εξοχήν αγοράζουν τα σπίτια από πληστηριασμους! Χωρίς πόλεμο με τους λάθρο και τους ξένους αγοραστές σβήνουν τους Έλληνες!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.