" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Κι ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ νέο! ΑΘΩΏΘΗΚΕ ο π.Βασίλειος Βολουδάκης! Τον υπερασπίστηκε ο αγωνιστής καθηγητής Νομικής Κωνσταντίνος Βαθιώτης!

Επί εποχής πανδημίας,
ο καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Κωνσταντίνος Βαθιώτης, 
για να λειτουργηθεί χωρίς την προσβλητική για την θρησκευτική πίστη υποχρεωτική χρήση μάσκας,
πηδούσε τα κάγκελα του αυλόγυρου και ο π. Βασίλειος Βολουδάκης του άνοιγε την πίσω πόρτα του ιερού ναού του, για να τον δεχθεί κρυφά!

Τώρα δόθηκε η ευκαιρία στον ακέραιο αυτό καθηγητή της Νομικής 
(που παραιτήθηκε από την θέση του Καθηγητή Πανεπιστημίου διαμαρτυρόμενος για τα πρωτοφανή, παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα της νεοταξικής δικτατορίας), 
να υπερασπίσει τον π.Βασίλειο.Σχόλια: 

1) Αλάθητος δεν είναι κανείς.
Φυσικά και φέρει ευθύνη ο π.Βασίλειος Βολουδάκης όταν εμμένει σε σοβαρά θεολογικά σφάλματα.
Και για αυτά εφόσον διατυπώνονται δημόσια και σφάλει, θα επισημαίνονται δημόσια.

2) Από κει κ πέρα οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την αγωνιστικότητα που έδειξε ο π.Βασίλειος κατά την χούντα του κορονοϊού.

3) Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στον παραιτηθέντα (ποιος άλλος έχει να μας δείξει τέτοιο ήθος;) καθηγητή Νομικής του ΔΠΘ που όπως σωστά επισημαίνει επέλεξε να υπερασπίσει τον αδικημένο και την αλήθεια, χωρίς να συμφωνεί με όλες τις προσωπικές απόψεις του π.Βασιλείου.

4) Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας όταν διώκεται κάποιος από το νεοταξικό καθεστώς

5) Μετά και την αθώωση και του π.Αντωνίου Στυλιανάκη πριν λίγες μέρες για αντίστοιχη κατηγορία, το αφήγημά τους καταρρέει και νομικά!

Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό αναλυτικό άρθρο στα Αττικά Νέα, εδώ (σύνδεσμος)


Δείτε το βίντεο που έστειλε τον π.Βασίλειο κατηγορούμενο στο δικαστήριο:ΥΓ.1 Χαμένος αγώνας, είναι ο αγώνας που δεν δόθηκε! 
ΥΓ.2 Ίσως το πιο σημαντικό από τα 3 αυτά χρόνια της πρωτοφανούς επιβολής, ήταν ότι μετρήθηκαν οι αγωνιστές στην πράξη και χτίστηκαν δεσμοί φιλίας και εκτίμησης μεταξύ συναγωνιστών.

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»
https://opaidagogos.blogspot.com/2023/11/blog-post_13.html

Νεότερη Ενημέρωση (13/11/2023, 3:20 μμ)
Εκ παραδρομής αντί του ονόματος του π.Αντωνίου Στυλιανάκη ο οποίος αθωώθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης την περασμένη εβδομάδα, αναγράφηκε το όνομα του π.Στυλιανού Καρπαθίου (για την εκδίκαση της υπόθεσης του οποίου από το Συνοδικό Δικαστήριο δεν γνωρίζουμε επίσημα κάτι). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.