" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Όταν η ΑΔΙΚΙΑ γίνεται «ΝΟΜΟΣ», η Αντίσταση γίνεται ΚΑΘΗΚΟΝ. Ο «παλαιοχριστιανός» ξεφτίλισε μία ακόμη φορά την Νεοταξική ΧΟΥΝΤΑ τους.




Πριν μήνες ΠΑΝΟΠΛΟΙ άντρες των ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ασφαλιτών κλπ πήγαν σε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ να συλλάβουν μέσα στο δάσος όχι φυσικά κάποιον μεγαλέμπορο ναρκωτικών, ούτε κάποιον πολιτικό κατηγορούμενο για «μίζες» από τα «εξοπλιστικά, αλλά έναν πολύτεκνο ορθόδοξο πιστό που ζούσε με την οικογένειά του στο δάσος καλλιεργώντας με πολύ μόχθο τη γη και εκτρέφοντας κότες κ λίγα κατσίκια.






Η σύζυγός του, αν και έγκυος, κυνηγήθηκε ανελέητα και αναγκάστηκε να κρύβεται για μήνες μαζί με τα παιδιά της, τα οποία ήθελαν να της τα πάρουν (ο μεγάλος γιός είχε ήδη «απαχθεί» και στάλθηκε σε «δομή»). 

Παρά το ότι έψαχναν ΠΑΝΤΟΥ σε όλη την Ελλάδα (από τον Πειραιά, μέχρι την Ικαρία και την Κρήτη) να βρούνε την έγκυο πολύτεκνη μητέρα -θέτοντας σε τεράστιο κίνδυνο την υγεία της, και ενώ σε βάρος της δεν εκκρεμούσε καμμία απολύτως κατηγορία, αυτή αναγκάστηκε να πάει τελευταία στιγμή στο νοσοκομείο για να γεννήσει (γιατί λόγω επιπλοκών με τόσα που βίωσε κινδύνευε πλέον η ίδια της η ζωή).

Και εκεί, στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» ξεκινάει ένα νέο «σπάσιμο νεύρων».

Η «κοινωνική λειτουργός» επικαλείται γενικά κ αόριστα «εισαγγελική εντολή» και προετοιμάζει τους γονείς ότι το νεογέννητο θα δοθεί σε «Δομή». Το ζευγάρι, έχει ήδη εξασφαλίσει κατοικία ασφαλή για το νέο μωρό αλλά οι «αρμόδιοι» κωφεύουν.
Πριν 1 περίπου εβδομάδα ανακοίνωσαν στους γονείς ότι θα ναρκώσουν το μωρό με κάποιο «ηρεμιστικό» για κάποια «εξέταση». Η άμεση κινητοποίηση του πατέρα και η δημοσιοποίηση του θέματος, μαζί με την μαζική Συλλογή Υπογραφών έξω από το Αλεξάνδρα απέτρεψε και αυτό τους το σχέδιο (δείτε εδώ κ εδώ
 

Το νοσοκομείο επιμένει μέχρι τέλους να ΑΡΝΕΙΤΑΙ  να επιδείξει την δήθεν εισαγγελική εντολή και προσπαθεί να της πάρει με τη βία το μωρό.



Την Τρίτη 24/9/2024, η μητέρα κατά το θηλασμό αρνείται να τους παραδώσει το μωρό της εφόσον δεν της επιδεικνύεται κανένα νόμιμο έγγραφο (το ανυπόγραφο, χωρίς σφραγίδα, χωρίς ονοματεπώνυμο και χωρίς αρ,.πρωτοκόλλου «υπηρεσιακό σημείωμα» (!!!) νομικά είναι απλά κουρελόχαρτο). 

Επιστρατεύουν δύο σεκιουριτάδες και την αναγκάζουν να μείνει για 5 ώρες χωρίς δυνατότητα να πάει στην τουαλέτα! Νέο «καψόνι» ... (υπάρχει βίντεο που μάλιστα προβλήθηκε για λίγα δευτερόλεπτα στο Live News του Χατζηνικολάου που το αποδεικνύει αυτό). Μιλάμε για κακοποίηση. Για βασανιστήρια.

Τελικά (όπως γράφουν στα ΜΜΕ) το ζευγάρι των αυτοπροσδιοριζόμενων «παλαιοχριστιανών» παίρνει το μωρό και φεύγει από το νοσοκομείο -κολαστήριο.



*********

Έτσι απλά,
η νέοταξική χούντα Μητσοτάκη αποφάσισε να σου πάρει το παιδί σου.

Χωρίς καμμία δικαιολογία.
Οφείλεις να υπακούσεις|!!!  

Ουδέποτε τους κοινοποιήθηκε η υποτιθέμενη εισαγγελική εντολή.
Παρά το ότι τη ζήτησαν εγγράφως εδώ κ καιρό ακόμη κ από τον Άρειο Πάγο με δυο μάλιστα δικηγόρους.


********

Η χούντα της Νές Τάξης 
κατηγορεί τους γονείς ότι "απήγαγαν"!!! το παιδί τους!
 
Ενώ θα έπρεπε να κατηγορείται το κράτος 
για την παράνομη απόπειρα απαγωγής κ ομηρία ενός μωρού και της μητέρας του για 1 μήνα στο «Αλεξάνδρα».


Ενδεικτικό δημοσιογραφικό δημοσίευμα εδώ.


Θυμίζουμε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας:








Σοβαρές καταγγελίες του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ. Έκκληση για βοήθεια.
https://opaidagogos.blogspot.com/2024/03/blog-post.html





Παρακαλούμε όποιος μπορεί κ έχει τρόπο να τον συναντήσει ας στηρίξει οικονομικά τον Μανώλη. Τόσες μέρες ταλαιπωρίας, σίγουρα ξεμένεις από χρήματα. 
Αλλά κυρίως ας ενώσουμε όλοι τις προσευχές μας. 
Ας προσευχηθούμε θερμά, κανένα παιδί, καμμία οικογένεια, 
όμηρος του «κράτους» τους.


Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

2 σχόλια:

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ο δικηγόρος της οικογένειας των παλαιοχριστιανών Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μίλησε στο DEBATER για όσα αναφέρθηκαν σχετικά με «αρπαγή» του βρέφους από το νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε οι πελάτες του δεν κατηγορούνται για κάτι, ενώ προχώρησαν σε αυτή την πράξη καθώς θεώρησαν πως το νοσοκομείο θα τους στερήσει το παιδί.

«Δεν κατηγορούνται οι πελάτες μου για κανένα ποινικό αδίκημα και ειδικά για αρπαγή ανηλίκου καθώς πρόκειται για το παιδί τους αναμφίβολα και δεν υπάρχει κανένα άλλο τεκμήριο ύστερα από εισαγγελική παρέμβαση, καθώς δεν απαγορεύεται η μάνα με το παιδί να έχουν αυτή την επαφή όπως το Σύνταγμα τάσσει και το οικογενειακό Δίκαιο για να υπάρξει αυτή η σχέδη ανηλίκου και γονέα» ανέφερε αρχικά για να προσθέσει:

«Από εκεί και πέρα, ως νομικός θεωρώ ότι η επιμέλεια αφού δεν έχει αφαιρεθεί από την Εισαγγελία Ανηλίκων και το ανήλικο τέκνο του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη και της Σεβαστής Κανάκη είναι υγιές και δεν έχει υποστεί κανένα κίνδυνο και η πράξη αυτή είναι γιατί θεώρησαν ότι το νοσοκομείο θα τους το στερήσει πηγαίνοντας το στο νοσοκομείο «Μητέρα».

Οι δυο γονείς υπεραγαπούν το μικρό κοριτσάκι που γέννησε η Σεβαστή Κανάκη μέσα στο καλοκαίρι. Θεωρούν ότι θα φροντίζουν το μωράκι όπως πρέπει. Για μας δεν υπάρχει υπόθεση και τίποτα ποινικό. Έχουμε καταθέσει μήνυση και κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου για συκοφαντική δυσφήμιση και για ειδήσεις που είναι προσωπικά δεδομένα».

https://debater.gr/ellada/theodoropoulos-sto-debater-den-katigorounte-i-paleochristiani-to-piran-giati-theorisan-pos-tha-tous-to-sterisoun/

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΑΠΙΑ ΜΕ ΣΑΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ;;;

τίτλος άρθρου από:
https://attikanea.info/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%B7/

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.