" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Η Νέα Τάξη τρίζει τα δόντια της: 20 χρόνια φυλάκιση στον ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου Μεθόδιο! 20 χρόνια φυλάκιση και στον μοναχό π.Αντύπα! 10 έτη και 4 μήνες σε άλλους 6 μοναχούς!

"Εἰ ὁ κόσμος ὑμᾶς μισεῖ, γινώσκετε ὅτι ἐμὲ πρῶτον ὑμῶν μεμίσηκεν"





Σταθήκαμε κι εμείς τις τελευταίες ημέρες στο πλευρό των πατέρων της Γνήσιας Ι.Μ Εσφιγμένου κατά την διάρκεια της δίκης όπου κατηγορούνται (από την νέα ψευδο-αδερφότητα) για την αντίσταση που προέβαλαν στις 29/7/2013, όταν μεγάλη ομάδα ατόμων μαζί με δικαστικό επιμελητή, προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα από το κονάκι -αντιπροσωπείο τους στις Καρυές Αγίου Όρους.

Μέλη του Ιερού Λόχου 2012 δίπλα στους δικαζόμενους αγιορείτες πατέρες, έξω από τη δικαστική αίθουσα.


Kατά την δήλωση των ιδίων των ψευδο-Εσφιγμενιτών, στο δικαστήριο, αιτία της διαμάχης είναι : "εμείς χάσαμε 1.400.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ που είχε εγκριθεί για το συγκεκριμένο κονάκι".




Όταν οι μοναχοί της γνήσιας Ι.Μ Εσφιγμένου παλεύουν χωρίς φάρμακα,χωρίς ρεύμα,χωρίς τροφές, αποκλεισμένοι και παρόλ' αυτά ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΙ για θέματα Ορθοδόξου πίστεως,
αυτοί ,κόπτονται για τα ευρώ!!!!!
Καταλαβαίνουμε λοιπόν ποιοί αγωνίζονται και γιατί......

την ώρα που κάποιοι "μοναχοί" μετράνε τα "εκατομμύρια ευρώ που έχασαν από τα ΕΣΠΑ",..., κάποιοι άλλοι, δικάζονται ως κατηγορούμενοι και κάνουν κομποσχοίνι για τους διώκτες τους.


Όσοι παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα στην εκκλησία μας, δεν δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε ότι εντάσσεται στα πλαίσια εγκαθίδρυσης της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού στο Άγιο Όρος. 

Οι φωνές που αντιστέκονται στο ηλεκτρονικό φακέλωμα, στην Κάρτα του Πολίτη, στον Οικουμενισμό, πρέπει να πάψουν. 



Η ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΑ εξοντωτική ποινή φυλάκισης των 20 ετών (!) στον γέροντα της Εσφιγμένου π.Μεθόδιο και στον μοναχό π.Αντύπα (με πρόσχημα την αντίδραση των μοναχών στην προσπάθεια εισβολής στο κονάκι τους στις Καρυές), εκτιμούμε ότι αποσκοπεί στο να μην τολμήσει να βγει ξανά εκτός Αγίου Όρους ο γέροντας Μεθόδιος για ομιλία αφού θα κινδυνεύει να συλληφθεί και να βρεθεί στην φυλακή.
Πάντοτε ο γνήσιος ορθόδοξος χριστιανός θα υφίσταται διωγμό.



Όπως πληροφορηθήκαμε (Παρασκευή 27/1/2017, αργά το απόγευμα που ανακοινώθηκαν οι ποινές), οι 3 λαϊκοί που βρισκόταν μέσα στο κονάκι -κατά την προσπάθεια της εισβολής των αστυνομικών- αθωώθηκαν, ενώ οι 6 μοναχοί καταδικάστηκαν με ΠΑΝΩ από 10 έτη Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ!!! - άσκησαν έφεση (ζητούμε συγνώμη από τους αναγνώστες που νομίζαμε ότι το "συνολικά" αφορούσε όλους μαζί, ενώ αφορούσε άθροισμα ποινών).
Οι ποινές προς τον ηγούμενο Μεθόδιο και προς τον π.Αντύπα -αν καταλάβαμε καλά- είναι ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΕΣ (!), ακόμη κι αν ασκήσουν έφεση!




Δεσμευόμαστε ότι
θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους πατέρες της γνήσιας Ι.Μ Εσφιγμένου αλλά και ΟΠΟΙΟ μοναχό ή λαϊκό υπερασπίζεται την αλήθεια ενάντια στην Παναίρεση του Οικουμενισμού.



ΚΑΤΩ τα χέρια

από το τελευταίο ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!




Ενώνουμε την φωνή μας με τους αληθινούς Αγιορείτες πατέρες και
βροντοφωνάζουμε κι εμείς:

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!



Ας μην ξεχνούμε 'οτι
"ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ' OΡΑ"





Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και Φίλοι των ειδικών Δυνάμεων

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο π. ΑΝΤΥΠΑΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Όχι. Ο γέροντας π.Μεθόδιος και ο π.Αντύπας ΔΕΝ πήγαν οι ίδιοι στο δικαστήριο. Εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιο δικηγόρο.
Αλλά αν εντοπιστούν σε οποιονδήποτε έλεγχο, συλλαμβάνονται και φυλακίζονται.

Οι υπόλοιποι μοναχοί παραβρέθηκαν και έκαναν έφεση.

Ευχαριστούμε για το διευκρινιστικό ερώτημα.

Ανώνυμος είπε...

Καποτε μαζευομασταν απ ολη την Ελλαδα δεκάδες πούλμαν στην Ουρανουπολη, να διαδηλωσουμε για την Μονη Εσφιγμενου. Οι διχονοιες κι η νωθροτητα οδηγησαν στη σημερινη καταντια. Για να δούμε αν αυτη η "εκρηξη" φασισμου της Νεας Ταξης θα συσπειρωσει και θα ξυπνησει ή θα αφησουμε να στρωνουν ανενοχλητοι το χαλι του Αντιχρίστου.
Όσο για την αποκατάσταση της αλήθειας
http://psifides.pblogs.gr/2008/06/mhnythria-anafora-toy-b-kapernaroy-gia-thn-monh-esfigmenoy.html

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Αν γνωρίζει κάποιος τί εγινε με και με τον Ιερομόναχο Γρηγόριο Ζιωγο, του οποίου η Ιστοσελίδα (https://pmgrigorios.wordpress.com/) εμφανίζει παύση λόγω κλοπής, να ενημερώσει. Έχει ακυρωθει και το μαιλ του

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ.

Ιερός Λόχος 2012 είπε...

Καλημέρα Σε όλο τον μαχόμενο ελληνισμό.
Δυστυχώς αυτές τις μέρες όσοι παρεβρεθήκαμε στην δίκη γίναμε μάρτυρες στην ποινικοποίηση της Ορθοδοξίας.


Μία θρησκευτική διαφορά του Αγίου Όρους κατέληξε στα ποινικά δικαστήρια.
Είδαμε πως τo άσπρο παρουσιάζεται ως μαύρο, πως οι πιστοί μοναχοί λοιδορούνται με καυστικά σχόλια και πως οι υπηρέτες του μαμμωνά οργίζονται για τα χαμένα χρήματα του ΕΣΠΑ.


Δυστυχώς ελάχιστοι πιστοί στις ημέρες της δίκης της Ορθοδοξίας μας παρεβρεθηκαν στο δικαστήριο για να στηρίξουν τους Εσφιγμενιτες Ιερομόναχους.
Έτσι είναι βέβαια και ο δρόμος που χάραξε ο Κύριος μας.
Πολλοί στις χαρές και στους "μεγάλους σταυρούς" και λίγοι στο αγώνα...
Αυτό νιώσαμε και εμείς, όσοι παρακολουθούσαμε την δίκη, πολλές φορές φορές αποσβολωμένοι, βλέποντας τα ψεύδη και το μένος των κατηγόρων.


Ο οικουμενισμός χτυπάει την Ορθοδοξία και σε αυτό συμμετέχετε και όλοι εσείς που στηρίζεται όσους στηρίζουν τους οικουμενιστες και τον αρχηγό τους τον Βαρθολομαίο.


Η Ορθοδοξία δεν πρόκειται ποτέ να χαθεί όσες ποινές και να τις επιβάλλουν τα κοσμικά δικαστήρια.
Αγωνιστές Εσφιγμενιτες Μοναχοί κρατάτε το λάβαρο της Ορθοδοξίας μας ψηλά,όπως κάνετε χρόνια τώρα και εμείς όσο μπορούμε θα σας στηρίζουμε.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΆΝΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έχουμε παραφρονήσει!
Προ ολίγου, σχετικώς, καιρού νεαροί ταραξίες εισέβαλλαν εν ώρα Θείας Λειτουργίας σε ιερό ναό βεβηλώνοντας εκ προθέσεως τη Θεία Λατρεία και προς κατάπληξη παντός εχέφρονος αθωώθηκαν!!!
Και χθες καταδικάσθηκαν δύο κληρικοί σε εξοντωτικές ποινές για τυχόν πράξεις τους οπωσδήποτε δυσανάλογες προς τις προαναφερθείσες ποινές.
Πάμε καλά;
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

20 ετη;;;!!! Επειδη αντισταθηκαν;;; Αθανατη ελληνικη δικαιοσυνη... Ποινες 2 και 5 ετων με αναστολες κ εξαγορασιμες σε βιαστες, παιδοφιλους κ δολοφονους κ 20 ετων σε γερο μοναχο για αντισταση... Και καπου εδω θα παραφρασω το " θεε μου τι μπλε ξοδευεις για να μη μας βλεπεις"...

Ανώνυμος είπε...

Η Σύνοδος των ΓΟΧ Καλλινίκου σήμερα ανοίγει σαμπάνιες.

Ειναι αυτη η σύνοδος που εχει απαγορευσει εδω και μήνες στον Μεθόδιο αλλά και σε όλους τους εσφιγμενίτες να ΜΗΝ Λειτουργούν έξω στον κόσμο, ούτε και να εξομολογούν.
Με την προφαση ότι δεν εχουν άδεια.
Η αλήθεια είναι ότι οι ΓΟΧ ΔΕΝ τους δίνουν άδεια επίτηδες, για να μην ξεσηκώνουν τον κόσμο για την κάρτα πολίτη και και την Ληστρική της Κρήτης.
Απόδειξη: πριν τα χριστούγεννα ο Μεθόδιος ήταν στην Αθήνα μίλησε στην Σύνοδο για τα παραπάνω... και καπάκι ΔΕΝ του έδωσαν αδεια να λειτουργήσει μετα απο δυο μερες στο Μοναστήρι του αγίου Στεφάνου.
Αποδειξη 2: πάλι στην σελίδα τους γράφουν ότι συζήτησαν για τους αγιορείτες που ιεροπρακτουν χωρις δικη τους αδεια.

Αφου ρε ψευτες εσεις δεν τους δινετε την αδεια επειδη ειστε αιρετικοι συνεργατες της επισημης εκκλησιας και νεοταξιτες.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;
ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΔΩ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΚ'ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ .
ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ Ή ΤΟΥΡΚΟΙ; ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ !
ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ .
ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΡΧΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Επαναλαμβάνουμε:
Η απόφαση 20ετούς φυλάκισης θα εκτελεστεί μόλις-αν εντοπιστούν.


Δεν είναι δυνατόν ενώ αυτός απουσίαζε από το κονάκι, να του καταλογίζουν "ηθική αυτουργία" και να τον τιμωρούν με 20 έτη φυλάκισης!!! Επειδή οι μοναχοί και οι 3 λαϊκοί που ήταν μέσα αντιστάθηκαν στην απόπειρα εισβολής των εντολοδόχων του Βαρθολομαίου. Ούτε τραυματίες, ούτε νεκροί αλλά 20 έτη φυλάκισης! (και άλλα 30 έτη συνολικά σε διάφορους μοναχούς). ΕΛΕΟΣ!


Αυτός ήταν ο στόχος: να μην μπορεί ο γέροντας Μεθόδιος να περιοδεύει στην Ελλάδα αφυπνίζοντας τους Έλληνες και τους Ορθόδοξους πιστούς.

GeorGRE είπε...

Προφανώς η καταδίκη των 20 ετών (!!!!!) αφορά τη ζημιά των 1,4 εκ € χαμένα χρήματα του ΕΣΠΑ που επικαλούνται οι νεοεσφιγμενίτες λόγω της "κατάληψης".

Το να κερδίζεις μια δίκη αγιορείτη μοναχέ, βάζοντας το χρήμα μπροστά είναι σαν το αδίκημα της απιστίας.

Εαν δεχτούμε ότι έχασε η μονή τα λεφτά τότε σύμφωνα με τη λογιστική λογική σας θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι και οι άλλες μονές τόσα χρόνια δεν έδιναν το αναλογών ποσό στη μονή και την είχαν στραγγαλίσει οικονομικά και όχι μόνο. Άκουσε εκεί λογική! Σε βάζω φυλακή λόγω... Μαμωνά.

Unknown είπε...

Ο Γέροντας Μεθόδιος καταδικάστηκε ως ηθικός αυτουργός...
Εφόσον λοιπόν ο λόγος είναι περί ηθικής τότε από ποιόν ηθικό αυτουργό να ξεκινήσουμε και σε ποιόν ηθικό αυτουργό να καταλήξουμε....
Υπάρχουν μεγαλύτεροι ηθικοί αυτουργοί από τους ελεεινούς πατριάρχες:
Αθηναγόρα(αιρετικός-ακατανόμαστος),
Δημήτριο(αιρετικός-απαράδεκτος),
βαρθολομαίο
(Μέγας Αιρεσιάρχης της Μεγάλης Στοάς των Σαρδανάπαλων και αντίχριστων οικουμενιστών).....
Ποιοί πρόδωσαν,Ποιοί προκάλεσαν,Ποιοί παίζουν τόσα χρόνια με τα νεύρα όλων μας;
Δεν έπρεπε όχι πατριάρχες να είναι αλλά ούτε καντηλανάφτες!Έπρεπε να έχουν καταδικαστεί σε καθαίρεση και διωγμό από την Εκκλησία για δεκάδες δογματικές-ηθικές(όχι σεξουαλικές, αυτά τα γνωρίζει ο Θεός) ατασταλίες;Ποιός τους καταδίκασε;Κανείς!!!
Που είναι οι σιωπηλοί συνένοχοι τους,που τους έχει πιάσει μουγκαμάρα πανελλαδικά, οι ακατανόμαστοι ηθικοί συναυτουργοί,δεσποτάδες οικουμενιστές και μη;
Φταίνε οι Εσφιγμενίτες που κάνουν το χρέος τους τόσα χρόνια και σαν Αγιορείτες και σαν Ορθόδοξοι και να προσπαθεί ο ελεεινός και παναιρετικός βαρθολομαίος να τους διώξει από το σπίτι τους ,από την μετάνοια τους,παράνομα;Δεν θα αμυνθούν;Θα γυρίσουν και το άλλο μάγουλο στην αίρεση;ΠΟΤΕ!!!!
Και μπράβο τους!!!!
Ντροπή και στην δικαστική εξουσία για την παράνομη καταδικαστική απόφαση!
Απλά ντροπή τους!
Βαρθολομαίε ελεεινέ και τρισάθλιε εξαφανίσου από προσώπου γης γιατί μολύνεις και προσβάλλεις με τις ανηθικότητες σου και τον ουρανό και την γη.Αν έχεις ακόμα καμία ελπίδα να γλυτώσεις την κόλαση που έχεις ανοίξει εις βάρος σου, φρόντισε να την εκμεταλευτείς, γιατί είσαι αξιολύπητα αθεράπευτος!!!!
Κουράγιο άγιε ηγούμενε με την ευλογημένη συνοδεία σου...μπλέξατε με ερπετοειδή που δεν γνωρίζουν ούτε από ανθρωπιά, ούτε από δικαιοσύνη,ούτε από λεβεντιά,ούτε από φιλότιμο,ούτε από φόβο Θεού.Ο Κύριος να σας ενδυναμώνει και να ξέρετε ότι ο λαός του Χριστού είναι μαζί σας!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΜΑΣ ΜΙΣΕΙ ΓΙΝΩΣΚΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΜΕΜΙΣΗΚΕΝ
ετσι ειναι δεν ειναι καινουργια η ιστορια
πρωτα ο αρχηγος μας ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ δικαστηκε εις θανατον ο αναμαρτητος
μετα οι αποστολοι οι αγιοι πατερες
οι ισχιροι της γης κατεδικαζαν τους μεγαλους του πνευματος ενα δικαστηριο στηθηκε για τον χρυσοστομο τον αθανασιο τον παπουλακο ενα δικαστηριο για τον κολοκοτρωνη τους ηρωες

και παμε στο σημερα ενα παρανομο δικαστηριο στηθηκε για να δικασει ανθρωπους που μαχονται για την πιστη
τους μισουν με μισος ασπονδο οι οικουμενιστες και κυριως ο λυσωδεστερος ολων σουλτανος. βαρθολομαιος και θελουν παση θυσια να κλεισουν τα στοματα που λαλουν την αληθεια

καποτε ο πειρασμος εμφανηστηκε στον κυριο μας και του ειπε εαν θελεις να εχεις τις βασιλειες του κοσμου πεσε και προσκυνησε με και ο κυριος τον κατεκαυσε με την τρομερη απαντηση του ουκ επ αρτω μονο ζησεται ανθρωπος
αυτο κανουν και οι εσφιγμενιτες πατερες θελουν να ζουν με τον Θεο και οχι με τον κοσμο
αυτο αναλογει και στον καθενα μας με τον Χριστο η με τον διαβολο;
εμεις θελουμε να ειματε με τον Χριστο
αλεξιος κ

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Επαναλαμβάνουμε:
Η απόφαση 20ετούς φυλάκισης θα εκτελεστεί μόλις-αν εντοπιστούν.


Δεν είναι δυνατόν ενώ αυτός απουσίαζε από το κονάκι, να του καταλογίζουν "ηθική αυτουργία" και να τον τιμωρούν με 20 έτη φυλάκισης!!! Επειδή οι μοναχοί και οι 3 λαϊκοί που ήταν μέσα αντιστάθηκαν στην απόπειρα εισβολής των εντολοδόχων του Βαρθολομαίου. Ούτε τραυματίες, ούτε νεκροί αλλά 20 έτη φυλάκισης! (και ποινές φυλάκισης ΠΑΝΩ από 10 έτη στον καθένα, σε 6 μοναχούς). ΕΛΕΟΣ!


Αυτός ήταν ο στόχος: να μην μπορεί ο γέροντας Μεθόδιος να περιοδεύει στην Ελλάδα αφυπνίζοντας τους Έλληνες και τους Ορθόδοξους πιστούς.

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

οι αρρωστεροί αναρχοάπλυτοι εαμοβούλγαροι ληστοσυμμορίτες προδότες θολοκουλτουριάρηδες εθνομηδενιστές αντίχριστοι που παν πάντα στ' αριστερά μορφώματα ρημάζουν τόσα χρόνια τον τόπο με μολότωφ και γλυτώνουν με ...χάδια ενώ για 1 στουπί (όπως είπαν κάποιοι)20 χρόνια. Έχει τρομοκρατικό και κάθε ένας μουδιάζει όταν το ακούει. Δεν πρέπει όμως να έχουμε αυταπάτες. κάθε σωστός άνθρωπος θα βρίσκει προβλήματα με το καθεστώς των πουλημένων στο μαμωνά

Η συντακτική επιτροπή του Συλλόγου είπε...

http://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.gr/2017/01/blog-post_56.html

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ευχαριστούμε για τον σύνδεσμο, θα προβληθεί αύριο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΦΥΛΑΚΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΑΛΑΝ TOYΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΡΟΛΕΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΕ ΑΠΑΘΕΙΑ!
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

+Ι.Γ.Ζ.

Προς Σταυρο,

γραψε μου το email σου σε σχόλιο και θα σε βρω
επισης θελω το email του παιδαγωγου σε σχολιο

οσο για την ληστεία που εγινε στο κελι μου... ???????

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Το εμαιλ μας -για κάθε ενδιαφερόμενο: opaidagogos@gmail.com

Επικοινωνήσαμε ήδη με τον αυθεντικό +ΙΓΖ
(γιατί με τα ανώνυμα σχόλια ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει)

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.