" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ : 20 χρόνια φυλάκισης στον γέροντα Μεθόδιο της Εσφιγμένου

«Ει εμέ εδίωξαν και υμάς διώξουσιν»
ΙΔΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!
20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ" ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ . ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ .ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΖΥΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ " .ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ .ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ .ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΟΤΕ .............................ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ !!! 


ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ "ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ" ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ :ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ [ΔΙΟΤΙ 3 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ] ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ [ΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ] ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΡΤΙΖΟΤΑΝΕ ΑΠΟ 3 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ 4 ΕΝΟΡΚΟΥΣ !
ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ [ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ] ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 4 ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ [ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ] ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ .

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ "ΕΧΑΣΑΝ" ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ .ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.400.000 ΕΥΡΩ !!!
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΜΕ : ΑΦΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΤΕ ΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ;

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΙΚΟΙ [ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ Κ.Α. ] ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η "ΕΔΡΑ" ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΟΥΤΕ ΕΙΔΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ : ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΕΝΟΧΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ !!!


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΕΙΔΑΝ" ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΤ΄' ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ [ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ] ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΤΟΝΙΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ .

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ [ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ" ] ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΘΘΩΘΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ "ΣΗΜΑ" ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ !!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΘΑ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΩΧΘΗΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ :ΝΑ ΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ !!!



ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ :
  • Μοναχός Αντύπας (φυσικός αυτουργός) συνολικά 20 έτη κάθειρξη (χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα η έφεση)
  • Γέροντας Μεθόδιος (ηθικός αυτουργός) συνολικά 20 έτη κάθειρξη (χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα η έφεση)
  • Μοναχός Μαρδάριος συνέργεια, συνολικά 10 έτη και 4 μήνες φυλάκιση, (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος)
  • Μοναχός Αβραάμ, συνέργεια, συνολικά 10 έτη και 4 μήνες φυλάκιση, (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος)
  • Ιερομόναχος Σάββας, συνέργεια, συνολικά 10 έτη και 4 μήνες φυλάκιση, (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος)
  • Μοναχός Λυσίμαχος, συνέργεια, συνολικά 10 έτη και 4 μήνες φυλάκιση, (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος)
  • Μοναχός Γάϊος, συνέργεια, συνολικά 10 έτη και 4 μήνες φυλάκιση, (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος)
  • Μοναχός Ορέστης, συνέργεια, συνολικά 10 έτη και 4 μήνες φυλάκιση, (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος)
Τρείς λαϊκοί που αθωώθηκαν ομόφωνα και αφέθηκαν ελεύθεροι. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΛΥΠΗ 


ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ : 
  • ΠΡΩΤΟΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 20 ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!
  • ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΗΝ ΛΕΓΑΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ "ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ !!!
  • ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΓΟΧ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ !!!

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ !!!

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΑΔΕΡΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ;;;

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ "ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ"¨!!!


ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η' ΘΑΝΑΤΟΣ !!!

Πηγή


Διαβάστε και:

Η Νέα Τάξη τρίζει τα δόντια της: 20 χρόνια φυλάκιση στον ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου Μεθόδιο! 20 χρόνια φυλάκιση και στον μοναχό π.Αντύπα! 10 έτη και 4 μήνες σε άλλους 6 μοναχούς!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναδημοσιευω το σχόλιο
Η Σύνοδος των ΓΟΧ Καλλινίκου σήμερα ανοίγει σαμπάνιες.

Ειναι αυτη η σύνοδος που εχει απαγορευσει εδω και μήνες στον Μεθόδιο αλλά και σε όλους τους εσφιγμενίτες να ΜΗΝ Λειτουργούν έξω στον κόσμο, ούτε και να εξομολογούν.
Με την προφαση ότι δεν εχουν άδεια.
Η αλήθεια είναι ότι οι ΓΟΧ ΔΕΝ τους δίνουν άδεια επίτηδες, για να μην ξεσηκώνουν τον κόσμο για την κάρτα πολίτη και και την Ληστρική της Κρήτης.
Απόδειξη: πριν τα χριστούγεννα ο Μεθόδιος ήταν στην Αθήνα μίλησε στην Σύνοδο για τα παραπάνω... και καπάκι ΔΕΝ του έδωσαν αδεια να λειτουργήσει μετα απο δυο μερες στο Μοναστήρι του αγίου Στεφάνου.
Αποδειξη 2: πάλι στην σελίδα τους γράφουν ότι συζήτησαν για τους αγιορείτες που ιεροπρακτουν χωρις δικη τους αδεια.

Αφου ρε ψευτες εσεις δεν τους δινετε την αδεια επειδη ειστε αιρετικοι συνεργατες της επισημης εκκλησιας και νεοταξιτες.

επισυνάπτω
Απόδειξη 3: μεχρι αυτη την στιγμη η εκκλησια ΓΟΧ δεν εχει βγαλει ουτε μια ανακοινωση συμπαραστασης προς τους εσφιγμενιτες

Την χαρά τους δεν μπορουν να την κρυψουν με τιποτα...

Ρε απατεωνες, εσεις δεν φερατε τον δικηγορο του Βαρθολομαιου Κιστάκης το ονομα να σας συμβουλευσει για να υπαχθειτε στο Νεοταξιτικο θρησκευτικο νομοσχεδιο? οπως και κανατε
Φερατε τον δικηγορο του εχθρου και του διαβολου να σας ορισει την κατευθυντηρια γραμμη της εκκλησιας σας, και μιλατε για αγωνα?
Στο αρθρο 10 υπογραψατε την φιμωση της εκκλησιας μιας και απαγορευεται να εναντιωνεστε στους νομους του κρατους και την δημοσια ταξη, διαφορετικα σας κανουν κατασχεση των ενοριων.
Στο αρθρο 16 πουλησατε την πιστι σας μιας και υπογραψατε οτι ειστε θρησκευτικη κοινοτητα ενω η εκκλησια του Χριστου ειναι μονο το Πατριαρχειο του βαρθολομαιου και οι συν αυτω εκκλησιες.

Μας λυνονται οι αποριες στο αρθρο 7 οπου οι αρχηγοι - επισκοποι μπορουν να παιρνουν επιδοτησεις και δανεια απο τραπεζικα ιδρυματα ελλαδας και εξωτερικου

Αντε απο δω ρε θεομπαιχτες ΓΟΧιτες

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΧ. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΜΑΧΗ

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

Άντε ρε, μην δικαιολογείτε τα καθάρματα και τα ανθωπόμορφα σκουλήκια δεν υπάρχει κανένας υπάλληλος του κατεστημένου που να μην έχει πουλήσει την ψυχή τυ σ' αυτή τη χώρα. "την ανώτατη" επειδή δεν ήξεραν; υπηρέτες του Μαμωνά είναι και το φχαριστιούνται μετρώντας τα αργύριά τους. Όσα τα δάχτυλα του ενός χεριού είναι τα παλληκάρια σαν τον Μεθόδιο.

Ανώνυμος είπε...

περασαν δυο μερες και ακομα δεν ειπαν μια κουβεντα συμπαραστασης στον Μεθόδιο οι ΓΟΧ
Νομίζω καταλάβαμε όλοι...

Ανώνυμος είπε...

την δευτερα θα παει ο δικηγόρος της εσφιγμενου να ασκήσει εφεση
Οψόμεθα.
Οτι άλλο μαθω θα γραψω σε σχόλιο

Η συντακτική επιτροπή του Συλλόγου είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ .
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

η υπόθεση αυτή θα είναι μάλλον το κερασάκι στην τούρτα
μάλλον ο Θεός αρκετά μακροθύμησε και είναι ώρα να δείξει την Δικαιοσύνη Του σε όλους, έχουμε την ελπίδα ότι θα επέμβει γρήγορα είναι δίκαιο αίτημα όσων διψουν την δικαιοσύνη και βλέπουν υπερβολικές αδικίες χρόνια τώρα, τραμπούκους να καταστρέφουν και να καίνε και να μην τους πειράζει κανείς, και βαρειές ποινές σε έναν μοναχό που έγινε εμπόδιο να πάρουν κάποιοι τα αργύρια ενώ ορκίστηκαν ακτημοσύνη

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.