" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστολή του captain-Γιάννη σχετικά με το "φιλί του Ζουράρη (με τον μαύρο!)" και με τον μητροπολίτη Λαγκαδά. Σχόλιο

Αγαπητέ ΠΑΙΔΑΓΩΓΕ, 

Αφορμή για την επιστολή μου αυτή έδωσες με δύο αναρτήσεις σου που η μεν πρώτη αφορούσε τον "αξιότιμο" κ.Ζουράρι,η δεύτερη δε τον μητροπολίτη Λαγκαδά κ.Ιωάννη.... (δείτε την ανάρτηση για τον Ζουράρη εδώ και για τον μητροπολίτη Λαγκαδά εδώ.)
Γνωρίζεις ότι η φύση της εργασίας μου δεν μου επιτρέπει πολλές φορές να έχω άμεση πρόσβαση στο internet και ως εκ τούτου μαθαίνω τα γενόμενα κάπως "μπαγιατεμένα" τα οποία όμως εξακολουθούν να γίνονται επίκαιρα....


Οσον αφορά τον εν λόγω "πολιτικό της πλάκας" θεωρώ ότι κακώς κατανάλωσες μελάνι και χρόνο γραφής....
Ανάξιος λόγου και αν τώρα αναφέρομαι εις αυτόν είναι επειδή από την συνέντευξη του κατάλαβα ότι του έμεινε απωθημένο το ρουφηχτό-μακρόσυρτο φιλί του 250κιλου μαύρου και αμφιβάλλω αν τον πήγε τόση απόσταση φιλώντας μόνο......!!!!!!!

Βλέπεις λοιπόν τι πολιτική "ελιτ" εκλέγεται στη πατρίδα του Σωκράτη,του Θουκυδίδη,του Πλάτωνα......



Όσον αφορά τον "ευπαρουσίαστο" μητροπολίτη Λαγκαδά και τους υπαινιγμούς αυτού στους Ορθόδοξους κληρικούς και λαϊκούς που μάχονται τη πανθρησκεία του οικουμενισμού, 




θέλω να του υπενθυμίσω ότι υπήρξαν επίσκοποι υπέρβαροι όχι στο σώμα αλλά στο πνεύμα και στην πίστη, 
που θυσιάστηκαν πολεμώντας τους αιρετικούς 
και έλαμψαν αφήνοντας μας παρακαταθήκη το παράδειγμα τους....



Σεβασμιώτατε κ.Ιωάννη,
επειδή προφανώς λησμονείς τον Αγιο Μάρκο τον Ευγενικό,τον Αγιο Νικόλαο, όλους τους Αγίους και Θεοφόρους Πατέρας της Εκκλησίας μας 

σε καλώ και προκαλώ όπως πέραν των σαρκικών σου αναγκών "θρέψεις" και τις πνευματικές σου ανάγκες και πάψεις να αερολογείς περί Ορθοδόξων, πολύ περισσότερο δε να γίνεις αρεστός δια του ορθού λόγου σου στο ποίμνιο σου αλλά και εις Αυτόν ο Οποίος σου έκανε την υψίστη τιμή να Τον υπηρετείς.....
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν......!!!!!


Γιαννης Κοντοπος
captaingiannis
Σχόλιο:

Σεβόμαστε την επιθυμία του captain-Γιάννη και δεν θα σχολιάσουμε τίποτε άλλο για τον κύριο Ζουράρη.




9-10 Μαϊου 2016 Ιερά Μητρόπολις Λαγκαδά: Εγκαίνια ναού Οσίου Πορφυρίου.
Ξεχωρίζουν τα μεγάλα πόστερ του αρχιεπισκόπου. Τέτοιες δόξες θα τις ζήλευες κι ο Πάπας!

Ανάμεσα στους τρούλους και αεροπανό!! 
Απ τη μια ο Άγιος κι από την άλλη ο αρχιεπίσκοπος! Έλεος!
Πόστερ με πρωσοπογραφίες δεσποτάδων.. Γνήσια "Ορθόδοξη" παράδοση ...



Πάνω από την εικόνα του Αγίου Πορφυρίου, το πόστερ του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου..

Ποιον προσκυνάει τελικά ο πιστός λαός; Τον Άγιο   ...;

οι φωτογραφίες από εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων, εδώ και εδώ




Όσο για τον μητροπολίτη Λαγκαδά, αλλά και κάθε μητροπολίτη  :


Η εκκλησία δεν είναι κατασκευαστική εταιρία ή φιλανθρωπικό σωματείο. Η εκκλησία δεν έχει ανάγκη μητροπολίτες bussinessmen, τεχνοκράτες ή ανθρώπους του marketing. 
ΓΕΜΙΣΑΜΕ καριερίστες δεσποτάδες, γεμίσαμε φιλόδοξους αρχιμανδρίτες -που είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν έναν "θρόνο".  

Γεμίσαμε και ηγουμένους αγίου όρους διαχειριστές περιουσίας και πετυχημένους στα public relations, που τον περισσότερο χρόνο βρίσκονται εκτός του Αγ.Όρους, που ακόμη κι όταν βρίσκονται εντός, δεν σταματάνε να φωτογραφίζονται με τους επίσημους προσκεκλημένους τους. 
Πλέον δεν ντρέπονται να προβάλουν οι ίδιοι, την πτώση τους.





Ο κόσμος σήμερα χρειάζεται αληθινή πνευματικότητα. Αναζητεί την ορθόδοξη ΑΛΗΘΕΙΑ. 
Την αλήθεια που ποδοπατήθηκε χυδαία πίσω από ένα ακόμη νέο "δόγμα" (από τα πολλά του οικουμενισμού): το "ΔΕΝ πειράζει". 
"Δεν πειράζει" αν δεν νήστεψες, "δεν πειράζει" αν έχεις κωλύματα ιεροσύνης για να χειροτονηθείς, "δεν πειράζει" να συμπροσεύχεσαι με αιρετικούς, "δεν πειράζει" αν δεν έχεις την κατάλληλη ηλικία για να χειροτονηθείς, "δεν πειράζει" ...
Ε λοιπόν κάποια πράγματα ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ
Ειδικά όταν αφορούν τα δόγματα της πίστεως μας και τους Ιερούς μας Κανόνες. 


Κάντε μια βόλτα σε μια παπική εκκλησία και προσέξτε τα άδεια καθίσματα την ώρα της (ψευδο)"λειτουργίας" τους. Ότι θεατρινισμούς και να κάνουν, δεν τα γεμίζουν. Έχουμε το προαίσθημα ότι δεν θα αργήσει η μέρα που αυτό θα βλέπετε και εσείς. 
Όχι επειδή θα αποκτήσει ξαφνικά ο λαός ευσέβεια στους κανόνες και θα αποτειχιστεί (=διακόψει την κοινωνία) με την νέα αίρεση, του Οικουμενισμού. Αυτό δεν θα συμβεί γιατί η ζημιά που του κάνατε είναι σχεδόν αδύνατο να επανορθωθεί. 

Μετά από κάθε ύβρη όμως έρχεται η ΝΕΜΕΣΙΣ
Οι εκκλησίες θα αδειάσουν επειδή ο κόσμος θα αηδιάσει από τις προκλήσεις σας και ο πιστός λαός δεν θα μπορεί να αναπνεύσει από την δυσωδία. Οι ιστορίες με τους γέροντες, οι αγιοποιήσεις  και οι "καραμελίτσες" με τις συστάσεις πως πρέπει να σας υπακούν τα "πρόβατα", εξαντλούνται. 


Κάνατε το λάθος να βγάλετε την προβιά σας, να ανοίξετε το στόμα σας, 
να υπερασπιστείτε την αίρεση, να μας δείξετε τα "δόντια" σας. να εκφοβίσετε, να απειλήσετε.., 
αρχίσατε -δοκιμαστικά- και να "δαγκώνετε" (δείτε στις ετικέτες του ιστολογίου μας: "Διώξεις Αγιρειτών", "Δίωξη π.Νικολάου Μανώλη", "Δίωξη π.Παϊσίου Παπαδόπουλου", "Διώξεις Κρητικών ιερέων",  αφορισμός Νικόλαου Σωτηρόπουλου κλπ) όσους δηλαδή έκαναν το χρέος τους υπερασπιζόμενοι την αλήθεια. 


Τα ίδια που κάνατε και στους αδερφούς μας του Πατρίου ημερολογίου πριν 100 περίπου χρόνια, το 1924 (αμέσως μετά από την Μικρασιαστική καταστροφή. Πριν υλοποιηθεί το επόμενο σχέδιο, πάντα φροντίζουν να έχει εξαθλιωθεί ο λαός, να μην έχει άλλο κουράγιο. Όπως και σήμερα με την οικονομική κρίση και τα μνημόνια). 


Τότε όμως δεν υπήρχε διαδίκτυο. Τότε ο αστυνομικός μπορούσε να ξυρίζει και να αποσχηματίζει τους ευλαβείς ιερωμένους χωρίς να διαδίδεται στην υπόλοιπη Ελλάδα (δείτε ενδεικτικά εδώ).


Για κακή σας τύχη όμως, τώρα ΞΕΡΟΥΜΕ ότι έχουμε να κάνουμε με λύκους.



Νομίζετε ότι θα μπορεί πάντα ο εναγκαλισμός σας με την κοσμική εξουσία να σας "σώζει" από την οργή του πιστού λαού ; Από την οργή του Θεού;;; Ποιος θα σας σώσει;

Πολύ φοβόμαστε ότι ακόμη δεν αντιλαμβάνεστε την κατάσταση. Όπως δεν αντιλήφθηκε ποτέ, κανείς αιρετικός και κανείς δικτάτορας το τέλος του. Η αλαζονεία είναι κακός σύμμαχος. Έχετε εξιδανικευμένη εικόνα από τα μητροπολιτικά σας μέγαρα, από τις λιμουζίνες και
τους παρατρεχάμενους σας. 


Εμείς αποφασίσαμε να
δώσουμε την μάχη στις επάλξεις. Στον κόσμο αυτό είμαστε πάροικοι και παρεπίδημοι. Δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε. 
Ο Θεός είναι μαζί μας. Θα πολεμήσουμε  μέχρις εσχάτων. Όπως πολεμούσαμε πάντα στην αιματοβαμμένη ελληνική γη: "Υπέρ βωμών και  εστιών". "Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος".


Όπως σας έγραψε κι ο καπετάνιος: 
"Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν......!!!!!"

Στην εκκλησιαστική ιστορία, εκ των υστέρων, μετά από κάθε αίρεση, καταγράφονται μόνον δύο κατηγορίες : οι ομολογητές και οι προδότες.
Η επιλογή είναι δική σας.



ΥΓ. Φυσικά δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα και κανένας λόγος που ασχοληθήκαμε ειδικά με τον μητροπολίτη Λαγκαδά. Η αφορμή μας δόθηκε με τις πρόσφατες προσβλητικές δηλώσεις του εναντίον όσων αντιδρούν στην ψευδοσύνοδο της Κρήτης. Ήταν αυτονόητο ότι θα ψάχναμε να δούμε ποιος ήταν αυτός που εγκαλεί όσους -κόντρα στις απειλές- ομολογούν την ορθόδοξη πίστη αλήθεια.
Δυστυχώς με όποιον μητροπολίτη και αν ασχοληθούμε, η κατάσταση είναι ΕΞΙΣΟΥ απογοητευτική στο διαδίκτυο. 
η φωτογραφία σημερινή, από εκκλησιαστικό πρακτορεία (romfea). 
Ατελείωτα "λαμπρά" συλλείτουργα κάθε μέρα στα εκκλησιαστικά πρακτορεία ειδήσεων. Ατελείωτες φωτογραφίες και πόζες περιοδευόντων δεσποτάδων ανά την Ελλάδα, με αφορμή ονομαστήρια δεσποτάδων ή εορτασμούς Αγίων. 
Ήρθε η ώρα να δούμε ποιοι είναι αυτοί που μας κουνάνε το δάκτυλο και απαιτούν να κάνουμε "υπακοή στην εκκλησία", εννοώντας στους ίδιους!
Προστάτης και εγγυητής της ορθόδοξης αλήθειας είναι ο πιστός λαός. Αυτός είναι αρμόδιος να καταγγείλει τις ψευδοΣυνόδους ως Ληστρικές.  Αλίμονο αν αφήναμε τα δόγματα μας βορά να τα διαχειριστεί ο κάθε Άρειος,  Νεστόριος και ... Βαρθολομαίος. 

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφανεστετα η πολιτικη "ελιτ" εκλεγεται αφου συμφωνησει πρωτα με στοχους μυστικου Υπερμνημονιου 2014, το οποίο βλεπουμε το εφαρμοζουνε κανονικοτατα (στρώνοντας το χαλι του Αντιχρίστου), βρισκοντας προσφορο εδαφος με τους Εληνοφωνους. Έτσι κι αυτο το ανθρωπακι, που έγινε Υφυπουργός Παιδείας, το εφαρμοζει απολυτα με τα περι gay, αγοραίου έρωτα, ψηφιση νομου ομοφυλοφίλων κ.α.
Ας δουμε μερικα που εφαρμοστηκαν κι άλλα που έρχονται
Άρθρο 4:
Υποχρεωτική επίσκεψη σε Συναγωγή και Ισλαμικό Τέμενος από Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού και σταδιακώς σε εκπαιδευτικές βαθμίδες Γυμνασίου και Λυκείου, από 11.11.2016.
Άρθρο 10:
.....Κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών σε όλες τις Εκπαιδευτικές Βαθμίδες, από 11.9.2016, και εισαγωγή μαθήματος Θρησκειολογίας από 12.9.2016.
Άρθρο 6:
Β: Νομιμοποίηση ομοφυλοφιλίας και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα – διδασκαλία για ομοφυλοφιλία στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, από 20.9.2016.
Άρθρο 8:
8 Α: Εισαγωγή περισσοτέρων αντιρατσιστικών νομοσχεδίων και ψήφιση στις ευρωπαϊκές βουλές, από 15.5.2016.
8 Β: Αποδοχή συμφώνου συμβίωσης και για τους ομοφυλόφιλους και κατάργηση για όλη την ευρωπαϊκή ένωση του υποχρεωτικού των θρησκευτικών και πολιτικών γάμων, από 21.10.2017.
(Σημείωση : οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δειξανε προωρα αποτελεσματα για το συμφωνο στα αφεντικα τους, θα παρουν μπονους)
Άρθρο 11
11 Γ: Όλοι οι υπογράψαντες το παρόν κείμενο δεσμευόμεθα για επαναφορά του Πολιτεύματος της Βασιλευομένης Δημοκρατίας και ειδικότερα στην Ελλάδα μέχρι του τέλους του 2016. Ειδικότερα στην Ελλάδα επαναφορά ως επίσημη θρησκεία του πρώην εθνικού κράτους της αρχαιοελληνικής θρησκείας έως τέλους του 2016.
(τυχαίο που έχουν ανθιση τυποι σαν τον Σωρρα ;;)

Μερικά από αυτά που έρχονται:
Άρθρο 5: Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11.10.2016.
(το είδαμε ήδη με Φίλη)
Άρθρο 6:
Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018.
Άρθρο 7:
Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 11.12.2017.
Άρθρο 8:
Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, από 16.10.2016. (αγάλι..)
Άρθρο 12:
12 Α: Εισαγωγή εικόνων-slides στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, από 19.9.2016.
12 Β: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής ταυτοποιήσεως των μαθητών, από 20.9.2017.
12 Γ: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Μπάρας ασφαλείας σε όλα τα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και εισαγωγή μαθητών-σπουδαστών-καθηγητών στα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με Κάρτα Ασφαλείας.
12 Δ: Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως, από 17.9.2017.
12 Ε: Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016.
και πολλά άλλα...

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Ας δούμε λίγο και τα Εκκλησιαστικά, βάση Υπερμνημονιου

Άρθρο 1: Ειδικόν
1 …. Τέλεση Θείας Λειτουργίας Κυριακή πρωί, από 10η πρωινή έως 11:30 πρωινή…. (αφού δεν πατάμε στον όρθρο..)
1 Β: Κατάργηση Τέμπλων Ιερών Ναών, από 26.10.2017.
1 Γ: Εισαγωγή αναγεννησιακών εικόνων – αντικατάσταση από βυζαντινή νοοτροπία, από 1.3.2017.
1 Δ: Εισαγωγή μουσικών οργάνων της Εκκλησίας, από 1.3.2017.
Άρθρο 2:
2 Α: Κατάργηση υποχρεωτικών ράσων εκτός Ιερών Ναών από 15.8.2017.
2 Β: Αφαίρεση γενείων και μαλλιών από κληρικούς, από 1.5.2017.
Άρθρο 3: Κατάργηση αγρυπνιών σε Ιερούς Ναούς και Μονές, από 14.8.2018.
Άρθρο 4: Κατάργηση αντισημιτικών αγίων, από 15.8.2016
Άρθρο 5: Εισαγωγή αντιρατσιστικού κηρύγματος από όλους τους κληρικούς, όλων των βαθμιδων, από 15.9.2016.
Άρθρο 6: Αφαίρεση αντισημιτικών ύμνων απ’ όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες, από 16.9.2016.
Άρθρο 7:
7 Γ: Εισαγωγή Περιβαλλοντολογικών εορτών την 5η Ιουνίου εκάστου έτους, την 21η Δεκεμβρίου, αφιερωμένη στη μητέρα γη και τέλος την 14η Απριλίου. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως 20.9.2016.
7 Δ: Εισαγωγή εορτής για το εβραϊκό ολοκαύτωμα, με ειδική ακολουθία σε όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες. Η εορτή ορίζεται τρεις (3) φορές τον χρόνο, ειδικότερα στις 27 Ιανουαρίου, 21 Απριλίου, την Β Κυριακή Χριστιανική του αποκαλούμενου Αγίου Θωμά. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 1.7.12016.
7 Ε: Κατάργηση όλων των Εθνικών Εορτών απ’ όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες, από 15.7.2017.
Άρθρο 8:
8 Γ: Κατάργηση ΑΒΑΤΩΝ σε όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες, από 17.4.2017.
8 Δ: Σύνδεση Ο.Η.Ε. που θα αναλάβει την επίβλεψη της χριστιανικής ενοποιημένης εκκλησίας, από 15.7.2017.
8 Η: Αλλαγή Εκκλησιαστικών Σχολών σε Θρησκειολογικές σχολές, όλων των χριστιανικών εκκλησιών, από 17.7.2017.
Άρθρο 9
9 Β: Η Ελλαδική Εκκλησία αποδέχεται την συντήρηση, με δικών της χρημάτων αλλά και της ευρωπαϊκής ενώσεως ευκτηρίων οίκων Μουσουλμάνων.
9 Γ: Επίσης (αποδέχεται η ελλαδική εκκλησία) ευκτηρίων οίκων βουδιστών και γενικώς όλων των θρησκευτικών πεποιθήσεων, από 1.9.2016.
9 Δ: Μάθημα σε όλους τους πιστούς για όλες τις θρησκευτικές πεποιθήσεις σε όλα τα θρησκευτικά κέντρα όλων των χριστιανικών εκκλησιών, από 20.9.2016.
Άρθρο 10
10 Α: Εισαγωγή νέων πολυθρησκειακών ακολουθιών μετά μουσικών οργάνων σε όλες τις χριστιανικές εκκλησίες, από 20.5.2017.
10 Β: Εισαγωγή σε όλες τις εκκλησίες μουσικών οργάνων και διοργάνωση συναυλιών όχι μόνο θρησκευτικών, εντός θρησκευτικών ναών, από 20.10.2017.
10 Γ: Αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές συναυλίες εντός και εκτός ναών, όπως διοργανώνουν τακτικώς οι χριστιανικές εκκλησίες, από 1.5.2017.
10 Δ: Κατάργηση ΑΒΑΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, από 1.6.2017.
10 ΣΤ: Αποδοχή παγκοσμίου διακυβερνήσεως από Ο.Η.Ε. σε διεθνείς ενώσεις, από 1.9.2018.
Άρθρο 11
11 Α: Αποδοχή ως πρώτου ρόλου στην χριστιανική εκκλησία του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, από 15.8.2017.
11 Β: Εισαγωγή Καθολικών (δηλ. Παπικών) μοναχών των καθολικών ταγμάτων και μοναχών αρχαιοελληνικών λατρειών στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, από 20.11.2017 έως 18.8.2018.
11 Γ: Αποδοχή σε ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: τελεφερίκ – έξυπνων συστημάτων – αγαλμάτων αρχαίας λατρείας – μετατροπή του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ σε οικολογική αρχαιο-βυζαντινή κοινοπολιτεία – κρατικής ανεξάρτητης οντότητας – νέου κέντρου νέας χριστιανικής κατευθύνσεως – νέου κέντρου νέας θρησκευτικής κατευθύνσεως και νέας εκκλησιαστικής μουσικής, από 1.4.2018.
Άρθρο 12: Αποδοχή χριστιανικών εκκλησιών ότι εισαγόμαστε πλέον στην νέα εποχή, από το 2016.
Άρθρο 14
14 Α: Διοργάνωση συμποσίων οικολογίας, αλλά και διοργάνωση συνεδρίων διεθνών ενώσεων σε νησιά Ελλάδος, αλλά και στην ΚΥΠΡΟ και στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.
14 Β: Αποδοχή από χριστιανικές εκκλησίες καταργήσεως των Εθνών Κρατών και όπως δημιουργηθούν ενώσεις πολυκρατικές, πολυκεντρικές, πολυπολιτισμικές, πολυπολυθρησκευτικές και δημιουργία θρησκευτικών κρατιδίων, όπως το κρατίδιο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, από 15.8.2017.
14 Γ: Κατάργηση ψαλτών στις χριστιανορθοδόξους εκκλησίες και εισαγωγή χορωδιών, από 16.10.2014.
Άρθρο 15
15 Α: Οι ως άνω συμφωνίες όπως επικυρωθούν από της Οικουμενικής Συνόδου της χριστιανορθοδόξου εκκλησίας, από 19.6.2016 έως 9.7.2016.

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Aς δουμε και πως οι ΓΟΧ (με τα περίεργα που κανουν τα 2-3 τελευταία χρόνια…) με το θρησκευτικο νομοσχεδιο υπεγραψαν τη φιμωση τους. Ελπίζω φυλλάδια «αντιστασης» που βγαινουνε για εσωτερικη καταναλωση (αφου δημοσίως και στις αρχες διαμαρτυρηθηκαν ΜΟΝΟ που τα θρησκευτικα έγιναν 1 ωρα από 2 κι όχι για το περιεχέμενό τους, ενώ τα «βρηκαν» και με Κουρουμπλη στην καρτα πολιτη..), ελπίζω τουλάχιστον να είναι ειλικρινή, έστω και χλιαροτάτης αντίδρασης, κι όχι να έχουμε νέα φαινόμενα εξαπατήσεως κι αποκοιμίσεως, όπως αποκοιμίζει τους νεο/τες ο χαρτοπολεμιστης Πειραιως
Ας δουμε το θρησκευτικο νομοσχεδιο και μετα τι επιτασσει το Υπερμνημονιο, που έγινε ευρεως γνωστο από τα τελη 2014 (οπότε ήξεραν…)
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Άρθρο 10 / Διάλυση θρησκευτικού νομικού προσώπου
1. Το θρησκευτικό νομικό πρόσωπο διαλύεται στις περιπτώσεις που προβλέπει ο κανονισμός του και σε περίπτωση που τα μέλη του μείνουν λιγότερα από εκατό. Με απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου, το θρησκευτικό νομικό πρόσωπο μπορεί να διαλυθεί αν το ζητήσει η διοίκησή του για οποιονδήποτε λόγο και αν το ζητήσει η εποπτεύουσα αρχή ή ο αρμόδιος εισαγγελέας:
α) αν δεν έχει τουλάχιστον έναν θρησκευτικό λειτουργό για διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών,
β) αν στην πραγματικότητα επιδιώκει σκοπό διαφορετικό από αυτόν που ορίζει ο νόμος και
γ) αν η λειτουργία του έχει καταστεί παράνομη ή ανήθικη ή αντίθετη προς τη δημόσια τάξη. Η αίτηση εκδικάζεται κατά την εκούσια δικαιοδοσία.
Η εποπτεύουσα αρχή μπορεί να προβαίνει σε τακτικούς ή έκτακτους ελέγχους για τη διακρίβωση της νόμιμης λειτουργίας του νομικού πρόσωπου, οι οποίοι περιορίζονται αποκλειστικά στη συνδρομή ή μη των λόγω διάλυσής του.

Ας δουμε τι γραφει και το Υπερμνημονιο :
«Επίσης δεσμευόμεθα και αποδεχόμεθα για την παρακολούθηση των πάντων για Ασφάλεια με τοποθέτηση Ηλεκτρονικών καμερών εξελιγμένης μορφής και τεχνολογίας σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, δρόμους όλων των πόλεων της Ε.Ε., μονές, εκκλησίες και δημόσιες υπηρεσίες, καθώς και ίδρυση θρησκευτικής αστυνομίας.»
Kι όλα αυτά πάντα και σε συνδυασμό και με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Σταύρος

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Παρόλο που όλα όσα αναφέρονται στα άρθρα περιγράφουν την σημερινή κατάσταση και τα σχέδια τους, δεν υπάρχει -δημόσια τουλάχιστον- κάποιο τέτοιο μνημόνιο.

Ανώνυμος είπε...

Μυστικο έγραψα, όπως μυστικα ήτανε και τα πρωτόκολλα των Σοφων της Σιων. Και κανεις απ τους υπογραφοντες (πολιτικους, "Επισκοπος" κρατουσας, "Επισκοπος" Κωνσταντινουπολιτικής Εκκλησίας εκτός Κων/πολης, "Επισκοπος" Κυπρου και αλλων "Εκκλησιων", Ηγουμενος Αγιου Όρους) δεν έχει βγει να κανει διάψευση.

Σταύρος

Σταύρος

Unknown είπε...

Μπράβο στο ιστολόγιο σας!!!!Μπράβο!!!!Συνεχίστε έτσι,μην κάνετε πίσω.Ο Θεός είναι μαζί σας.Κατατροπώστε τούς εχθρούς της Εκκλησίας του Χριστού με την μάχαιρα της ενημέρωσης και του ελέγχου των προδοτών.Ευχαριστούμε!

Ανώνυμος είπε...

Φιλτατε Σταυρο, δεν ξερω που διαβασες ή ειδες ολα αυτα τα φρικαλεα- μπορεις να μας δωσεις καποια πηγη; Δεν ελπιζω ιδιαιτερα οτι δεν οδευουμε προς τα εκει, με οσα γινονται καθε μερα. Πιστευω ομως οτι ο Θεος δεν θα εγκαταλειψει οσους τον ακολουθουν. Τι και αν υπαρξει θρησκευτικη αστυνομια για να επιτρεπει -επιβαλλει ολες τις θρησκειες κ να κυνηγα την Ορθοδοξια; Θα γυρισουμε στις κατακομβες. Τι σημασια εχει; Το μονο που εχει σημασια ειναι η πιστη μας. Ο Θεος μαζι μας

Ανώνυμος είπε...

Σου στελνω την πηγή, όπου πρωτοαναρτηθηκε στις 14/08/2014, μέχρι την ψηφιση του αντιρατσιστικου στις 06/09/2014 (απο τους γαλαζιους "πατριωτες"...). Μετα το "ριξανε", αλλα είχανε προλαβει και το "σωσανε". Ο Ησαϊας Κωνσταντινιδης είχε γραψει μονολεκτικα στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ για ένα super μνημονιο που υπογραφηκε στην Ευρωπαικη ενωση
http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2015/04/blog-post.html

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Kι εδω η σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση σε παιδια δημοτικου σ΄αλλες χωρες (έρχεται και στην Ελλαδα..)
http://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.gr/2017/01/blog-post_69.html

Σταύρος

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.