" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ευνουχισμένοι διανοούμενοι, μικροί ανίκανοι και τυφλοί κυβερνήτες.....

Οι συζητήσεις για τη «Λύση» στο Κυπριακό φανερώνουν (για ακόμη μία φορά) την ανεπάρκεια, την ανικανότητα, το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, την απουσία γνώσης του ιστορικού ρόλου του λεγόμενου πολιτικού προσωπικού και τον ευνουχισμό των αποκαλούμενων διανοούμενων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Τόσο βεβαίως για το ζήτημα εισβολής και κατοχής και εισβολής της φασιστικής -χουντικής Τουρκίας στην Κύπρο, όσο και για την εθνική, οικονομική, κοινωνική και δημογραφική επιβίωση του Ελληνισμού.


Οι προτάσεις και οι σκέψεις, οι θέσεις και οι απόψεις της πολιτικής τάξης, αποτελούν μνημεία ανακολουθίας σε σχέση με τον ιστορικό ρόλο και πορεία του Ελληνισμού. Μία τάξη απροετοίμαστη χωρίς σχέδιο, με παράκαμψη του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατικής νομιμότητας, με εκβιασμούς, έτοιμη να υπουδουλωθεί στη φασιστική Τουρκία.



Από κοντά και οι λεγόμενοι διανοούμενοι οι οποίοι όταν δεν σιωπούν για το φασισμό, για την κατοχή, για την Κεμαλική χούντα και το βάρβαρο καθεστώς Ερντογάν, φλυαρούν και προπαγανδίζουν τη «Λύση» .



Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται ο Γιώργος Σεφέρης, παρών, στις διαπραγματεύσεις για την Κύπρο, στη δεκαετία του 1950: 
«Ευνουχισμένοι διανοούμενοι, μικροί ανίκανοι και τυφλοί κυβερνήτες.....
Η βλακεία, η εγωπάθεια, η
μωρία, η γενική αναπηρία της ηγετικής τάξης στην Ελλάδα σε φέρνει στην ανάγκη να ξεράσεις…. είμαι βέβαιος πως τούτοι οι ελεεινοί δεν αντιπροσωπεύουν τη ζωντανή Ελλάδα......».



Σήμερα στη γνωστή ως Διεθνή Διάσκεψη κρίνεται το μέλλον του Ελληνισμού στην Κύπρο, στο Αιγαίο, στη Θράκη, καθώς και όλου του Ελληνικού λαού και της ιστορίας του. Της αντίστασης και όχι της υποταγής, της αξιοπρέπειας και όχι της συνθηκολόγησης, της ελευθερίας και όχι της δουλείας.

Θ. Μαλκίδης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βωα το αγνο αιμα των αθανατων παληκαριων της ΕΟΚΑ
επεσαν επανω στην νιοτη τους για την μανα Ελλαδα για την ενωση της Κυπρου και το αποτελεσμα ειναι μετα απο τοσα χρονια να πηγαινουν οι προδοτες πολιτικοι και να πουλανε την κυπρο
ποια μανα τους γενησε αυτους; δεν τους εμαθε κανενας ιστορια τι θα πει αξιες και ιδανικα;
γενιτσαροι ειναι αθλιοι δεν χτυπα η καρδια τους για Χριστο και Ελλαδα δεν εχουνε σηνειδηση ΕλληνΟρθοδοξη αφου εχουν περασει απο τις καταραμενες μασονικες στοες πολιτικοι και εκκλησιαστικοι
και γιατι να λυπηθει ο Θεος την Κυπρο; εφοσον προδωσανε την Πιστη οι εκκλησιαστικοι εξουσιαστες εφεραν τον αντιχριστο παπα στα ιερα χωματα της κυπρου ειναι δυνατον να ερθει καλο;
αφου κουβαλαει τις καταρες των αγιων πατερων ο παπας
οι Πατερες στην Κανταρα μαρτυρισανε το 1280 για να μην υποταχτουν στον παπα και τωρα γινεται το αντιθετο τουλαχιστον για τις θυσιες των παληκαριων
να δωσει ο Θεος την λευτερια αλλα δεν την αξιζουμε γιατι ειμαστε ολοι προσκηνημενοι και δεν αγωνιζομαστε κανενας
μονο αμα βγουν ψυχες και αμα γινουμε σαν τις θρυλικες ψυχες των ηρωων θα μας ευλογησει ο θεος
το αποδεικνυει η ιστορια
αλεξιος κ

Ανώνυμος είπε...

Ο Κεμαλισμός και η αποκαλούμενη Eλληνική Aριστερά

Συνολικά η σοβιετική βοήθεια προς την κεμαλική Τουρκία από τον Αύγουστο του 1920 έως το Μάιο του 1922 ήταν 11 εκατομμύρια χρυσά ρούβλια και 100.000 χρυσές οσμα­νι­κές λίρες. Συ­γκρι­τι­κά, ο προ­ϋ­πο­λο­γι­σμός για το 1920 της κυ­βέρ­νη­σης της Άγκυ­ρας α­νερ­χό­ταν σε 63.018.354 τουρ­κι­κές λί­ρες και του 1921 σε 79.160.058, και στην ε­θνι­κή ά­­μυ­να εί­χαν α­φιε­ρω­θεί για το 1920, 27.576.039 ε­νώ για το 1921 εί­ναι 54.160.058 τουρ­κι­κές λί­ρες, δη­λα­δή η σο­βιε­τι­κή βο­ή­θεια ή­ταν με­γα­λύ­τε­ρη α­πό το σύ­νο­λο του ετήσιου προ­ϋπο­λογισμού της Τουρκίας και το σύ­νο­λο των πο­λε­μι­κών δα­πα­νών δύ­ο χρό­­νων. (8)

Η προ­σέγ­γι­ση των κε­μα­λι­κών με τους Σο­βιε­τι­κούς -που άλ­λω­στε δεν ή­ταν πα­ρά μια ευ­και­ρια­κή στά­ση του τουρ­κι­κού πα­ρά­γο­ντα για την εκ­δί­ω­ξη των Ελ­λή­νων και των λοι­πών χρι­στι­νικών ε­θνο­τή­των, “δεν υ­πάρ­χει α­ντί­στα­ση κα­τέ­να­ντι των ι­σχυ­ρών ι­μπε­ρια­λι­στι­κών κρα­τών, μό­νο κα­τέ­να­ντι των Ρω­μιών και των Αρ­με­νί­ων”, γρά­φει η Χα­λι­ντιέ Ε­ντίπ Α­ντι­βάρ, (9)- χα­λα­ρώ­νει, μό­λις ε­ξα­σφα­λί­ζε­ται η υ­πο­στή­ρι­ξη των δυ­τι­κών δυ­νά­με­ων. Ο κε­μα­λι­σμός εί­χε πε­τύ­χει τους κύ­ριους σκο­πούς του.
http://malkidis.blogspot.gr/2017/01/blog-post_5.html

Για αυτό τιμούν οι πολιτικοί μας τον Κεμάλ;
Για αυτό υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια τον κομμουνσιμό που βοήθησε τον Κεμάλ να πετύχει
την εκ­δί­ω­ξη των Ελ­λή­νων και των λοι­πών χρι­στι­νικών ε­θνο­τή­των;

Το χειρότερο από όλα , αυτό που θα έπρεπε να προβληματίζει και να προκαλεί τρόμο σε όλους τους Έλληνες Χριστιανούς, σε ολόκληρο το Ελληνικό έθνος , είναι πως όλα αυτά είναι γνωστά στους “διανοούμενος” και παρόλα αυτά συνεχίζουν και δείχνουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στην αριστερά.
Μάλιστα για να την απενοχοποιήσουν για την μεταπολιτευτική ιδίως αλλά όχι μόνο- η ιστορία πάει πολύ πίσω - κατρακύλα του έθνους μας , την παράδοση μας ως δούλους , την αρπαγή της δημόσιας και ατομικής ιδιοκτησίας μας στους τραπεζίτες, δεν διστάζουν να φτάνουν κάθε φορά , κατόπιν εορτής βέβαια , να την απενοχοποιούν , ως κυβέρνηση “αριστεράς”!
Πιστεύοντας πως έχουν να κάνουν με πραγματικά αγράμματους αμόρφωτους ανιστόρητους δούλους, που θα πρέπει εσαεί να τους υπηρετούμε, μέσω της περιβόητης αναδιανομής “υπερ των φτωχών” έως ότου εμφανιστεί στο μέλλον η …καλή αριστερά!!!

Αντί να ντρέπονται με όλα αυτά τα γεγονότα που έχει κάνει η αριστερά στην Ελλάδα μας και παγκόσμια προσπαθούν να αποδείξουν πως το ΠΑΣΟΚ, Η ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις κομμουνιστικές συνιστώσες του είναι… “αριστερά”!!!
Εννοείται πως δεν διστάζουν καθόλου τα βενιζελικά φιλελεύθερα κόμματα να τα χαρακτηρίζουν δεξιά.
Τα βενιζελικά κόμματα που όποιος έχει ελάχιστες γνώσεις ιστορίας ΞΕΡΕΙ πως έγινε εμφύλιος ανάμεσα στην δεξιά και τους αριστερούς φιλελεύθερους του εθνάρχη Βενιζέλου, ο οποίος (βενιζελισμός) επικράτησε χάρη στα Αγγλικά και Γαλλικά κανόνια!!!

Κατά τα άλλα η δεξιά …είναι ο σύμμαχος των Άγγλων Γάλλων και Αμερικανών ιμπεριαλιστών, υπεύθυνοι για όλες τις τραγωδίες του Ελληνισμού!!!

Σάμπως υπάρχει και κανένα δεξιό κόμμα στην βουλή να βάλει τα πράγματα στη θέση τους , έτσι που τουλάχιστον να μην συνεχίζουν το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ παραμύθι της κακού “ΠΑΤΕΡΑ” και της καλής “ΜΗΤΡΙΑΣ”!
Και αυτό όχι από ιδεολογική δεξιά , υπεροψία- υστερία , – άλλοι έχουν αυτό το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ φαινόμενο προνόμιο του παντογνώστη και ανεύθυνου για όλα – αλλά μήπως και αποφύγουμε την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ αυτή τη φορά- σε σχέση με τις άλλες που μάλιστα δεν τις παραδέχονται οι αριστεροί - γενοκτονία των Ελλήνων, τον αφανισμό του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας!
ΝΑ αποφύγουμε τον αφανισμό μας ως έθνος , διότι η οικονομική σκλαβιά μας είναι δεδομένη και υπογραμμένη από ΟΛΟΥΣ τους αντιχουντικούς …τους καλούς φιλελεύθερους- αριστερούς της μεταπολίτευσης!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.