Αυτή τη φορά, ο Ζουράρης, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, όπου –μεταξύ των άλλων… κουλών που ξεστόμισε- περιέγραψε μια αξέχαστη σεξουαλική εμπειρία που έζησε την δεκαετία του ’80 στο Παρίσι. Ιδού:



«Στο Παρίσι, τη δεκαετία του ’80, ανέβηκα πάνω στο άρμα μιας gay pride διοργάνωσης και ξαφνικά με σηκώνει στον αέρα ένας τεράστιος μαύρος 250 κιλών με ύψος 2,10 και με πήγε με ρουφηχτό φιλί στο στόμα από τη Σαμαριτέν μέχρι το γαλλικό δημαρχείο».





Ας κάνουμε μια ανασκόπηση στο "πνευματικό έργο" του κ.Ζουράρη :


ο Ζουράρις κατέθεσε υπέρ του Αρχηγού της 17 Ν, Γιωτόπουλου ότι είναι “ευπατρίδης με εσωτερική ευγένεια και ευλάβεια” ..., διαβάστε εδώ


Ο κ.Ζουράρης (δεν κατανοούμε γιατί η τελευταία συλλαβή του ονόματος του καταλήγει σε "ι", είναι μεταφρασμένο από άλλη γλώσσα;), 
υπερψήφισε το Σύμφωνο Συμβίωσης ομοφυλόφιλων, και καλούσε και τους υπόλοιπους βουλευτές των ΑΝΕΛ να το υπερψηφίσουν! δείτε εδώ




Δείτε τώρα και το "γλείψιμο" της ΠΕΘ (Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων). 


E, βέβαια, συνέδριο της ΠΕΘ με "ορθόδοξη εκκλησιαστική θεώρηση" χωρίς ομιλητή τον Ζουράρη, γίνεται; Δεν γίνεται:

Πάλι καλά που δεν τους είπε για τον "μαύρο" στο gay pride.


Ζουράρης: η ελπίδα κάποιων "χριστιανικών" ιστολογίων :



Όπως έχουμε ξαναγράψει (εδώ), το μεγαλύτερο πρόβλημα του σημερινού Έλληνα και ορθοδόξου, είναι ο "μεσσιανισμός" και η "γκουροποίηση". 

Περιμένει έναν "Μεσσία" να τον σώσει (για να επιστρέψει στην ευδαιμονία του). Αντί να πάρει ο ίδιος το αλέτρι να "οργώσει", τεμπελιάζει και περιμένει να γίνει "θαύμα". 

Και αναζητεί και "πνευματική" τεκμηρίωση (συνήθως απομονώνοντας φράσεις γερόντων), για να πειστεί ότι όλα "θα πάνε καλά" και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το τι συμβαίνει -και στην πατρίδα και στην ορθόδοξη εκκλησία. 

Και συχνά, πέφτουν και οι γέροντες στην τρύπα, να παριστάνουν τους προφήτες. Ποιος θα αρνιόταν τον ρόλο του "γκουρού", με τόσα "βλήματα".. 





Είπαμε ... "Μεσσιανισμός".
Είδατε πως σιώπησαν (η ΠΕΘ) τώρα για τα Θρησκευτικά; Κανείς τους δεν τόλμησε να αποκαλύψει την κοροϊδία που τους έπαιξε ο Ιερώνυμος..

Ο Θεός μας έπλασε όλους ελεύθερους. Κάποιοι όπως φαίνεται συνήθισαν το "σαμάρι" στην πλάτη. 
Τι να πεις; Γεννημένοι "ραγιάδες". Όσο κι αν τους φωνάζεις να βγάλουν τον "σαμάρι", δεν πρόκειται. Θέλουν ένα αφεντικό να ακολουθούν.



ΥΓ. 
Ο μαύρος με ύψος 2,10 και 250 κιλά, δεν μας μοιάζει παίκτης του NBA. 
Μάλλον παλαιστής Σούμο θα ήταν (πάντα στη φαντασία του Ζουράρη!)