" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

To Εθνικιστικό Απελευθερωτικό Κίνημα «αποχαιρέτησε» τον Ανα(ν)στασιάδη ... Διαβάστε περισσότερα

Εντός του Αερολιμένος Λάρνακος, από όπου ανεχώρησε ο μοιραίος για το Νησί, Πρόεδρος Αναστασιάδης, με αποστολή την παράδοση της Κύπρου στους Τούρκους, το Νεοσυσταθέν Κίνημά μας “Εθνικιστικό Απελευθερωτικό Κίνημα” έδωσε χθες παρουσία, με εικοσαμελή ομάδα και διένειμε φυλλάδιο με περιεχόμενο κατά της νόθας λύσης. 


Μέλη της ομάδας του EAK τοποθέτησαν προσωπίδα, με τα χρώματα της Γαλανόλευκης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να συμβολίσουν τον Κυπριακό Ελληνισμό, ο οποίος εξακολουθεί να αντιστέκεται και θα συνεχίσει να αντιστέκεται, μέχρι τη ΝΙΚΗ, στα άνομα σχέδια των ξένων, των Τούρκων και των εγχώριων λακέδων τους. 
Το Εθνικιστικό Απελευθερωτικό Κίνημα καλεί τον Έλληνες της Κύπρου για συστράτευση για ΑΓΩΝΑ ανακοπής των μεθοδεύσεων του ΔΗΣΑΚΕΛ, της ελεεινής πλουτοκρατίας και των ξένων πατρώνων τους, για μετατροπή της Κύπρου σε τουρκικό προτεκτοράτο!... 


To φυλλάδιο το οποίο διανεμήθηκε στο Αεροδρόμιο έχει το ακόλουθο περιεχόμενο: “Για μια ακόμη φορά, οι εξελίξεις έχουν πάρει το δρόμο τους προς το δραματικό αποκορύφωμα της διαδικασίας κατάργησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και ξεπουλήματος του Κυπριακού Ελληνισμού. Ο πρόεδρος Αναστασιάδης, καταχρώμενος την εξουσία, που υπέκλεψε από το εκλογικό σώμα, υπαναχωρώντας για πολλοστή φορά από τις δεσμεύσεις του και καταργώντας κάθε κόκκινη γραμμή της Ελληνικής Πλευράς, μεταβαίνει στη Γενεύη έτοιμος να δώσει Γη και Ύδωρ στον Τούρκο Κατακτητή, υπογράφοντας μια νόθα λύση, η οποία θα καταργεί την Κυπριακή Δημοκρατία και θα νομιμοποιεί τα τετελεσμένα της εισβολής και κατοχής και θα μετατρέπει τον Κυπριακό Ελληνισμό σε μια μίζερη μειονότητα στη Γη των Πατέρων του, σε διαδικασία εξαφάνισης σε προβλεπτό χρονικό διάστημα. 

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ να ευοδωθούν τα σχέδια Αναστασιάδη, ΔΗΣΑΚΕΛ και ελεεινής πλουτοκρατίας, ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ να υποθηκευθεί το μέλλον των παιδιών σου, ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ να ξαναγίνεις πρόσφυγας με άγνωστο προορισμό αυτή τη φορά, ΠΡΟΒΑΛΕ με κάθε τρόπο νόμιμη αντίσταση και ύψωσε τείχος ανάσχεσης στα σχέδια των ξένων επιβούλων, του Τούρκου κατακτητή και των εγχώριων λακέδων τους. Εθνικιστικό Απελευθερωτικό Κίνημα (Ε.Α.Κ.) Για την Πατρίδα και την Κοινωνία”... 

2 σχόλια:

Ιερός Λόχος 2012 είπε...

ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ
Βαστάτε Αδέρφια!Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μας από την μητέρα Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

Η διχοτομηση που αναπαραγουνε και τα συστημικα ΜΜΕ είναι ένας παλιός εκβιασμός των Τούρκων κι εμείς πρέπει να μείνουμε στο παρόν status, με έστω και μακρινή επιδίωξη επαναφοράς της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ. Η Τουρκία δεν ήθελε ποτέ διχοτόμηση, αλλά ήθελε τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, γιατί η διχοτόμηση θα έφερνε την Ελλάδα στο μαλακό υπογάστριο της Τουρκίας και η Άγκυρα ήθελε να αποφύγει με κάθε τρόπο την όποια παρουσία της Ελλάδας στην ανατολική Μεσόγειο για να μπορεί να επεκτείνει το δικό της γεωστρατηγικό της έλεγχο στην περιοχή.
Είναι ίσως το μεγαλύτερο αυτογκολ στην Ιστορία, αλλά δεν προέρχεται από άχρηστους, αλλά από ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Με την έκθεση του Νιχατ Ερίμ το 1955, έπειτα από λάθη της τότε ελληνικής κυβέρνησης, η Τουρκία κατέστησε τον εαυτό της ενδιαφερόμενο μέρος στο Κυπριακό, μέσω από τη συμμετοχή της στη τριμερή διάσκεψη του Λονδίνου.
Στη συνέχεια απέκτησε δικαιώματα στην Κύπρο μέσα από τις συμφωνίες της συνθήκης της Ζυρίχης και του Λονδίνου το 1957 όταν οι Βρετανοί εκχώρησαν τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής στις ΗΠΑ και διατήρησαν την Κύπρο ως δικό τους στρατηγικό στόχο και χώρο και η Τουρκία αποκτά εγγυητικά και επεμβατικά δικαιώματα.

Σταύρος

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.