" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24-01-2017 ΟΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Σχόλιο:
Το σύστημα της Νέας Τάξης είναι πανίσχυρο. Ένας λοιπόν τρόπος για να κλείσεις το στόμα όσων αντιδρούν, είναι να τους φορτώσεις "δικαστήρια".
Η οικονομική αφαίμαξη που θα ακολουθήσει (δικηγόροι, παράβολα κλπ) και η ψυχική φθορά, θα τους κάνει να ξανασκεφθούν κάθε "δράση" που ενοχλεί.

Το ίδιο συμβαίνει και μέσα στην εκκλησία μας (στους ιερείς/ιερομονάχους/αγιορείτες) που δεν αποδέχονται τον Οικουμενισμό, αλλά συμβαίνει και στα εθνικά θέματα στα οποία δραστηριοποιούνται πατριωτικοί σύλλογοι.

Οφείλουμε λοιπόν να συμπαραστεκόμαστε στους Έλληνες που δεν σκύβουν το κεφάλι
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καλεί τα μέλη τους φίλους και όλους τους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες να βρίσκονται την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 9 το πρωί έξω από τα δικαστήρια της Κομοτηνής προκειμένου να συμπαρασταθούν στον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας Χάμο Αστέριο ο οποίος δικάζεται εκείνη την ημέρα.


Συγκεκριμένα δικάζεται για τις προκηρύξεις που έριξε ο Σύνδεσμος στις 24 Αυγούστου του 2014 έξω από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής αλλά και σε όλο το κέντρο της πόλεως. 


Η μήνυση έγινε από την εισαγγελία της Κομοτηνής κατόπιν απαιτήσεως του
Τουρκικού Προξενείου, του οποίου να σημειωθεί ότι στην περιοχή αυτή είναι κράτος εν κράτει. 

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να διατρανώσουμε ακόμη μια φορά ότι πρέπει να κλείσει το Προξενείο, το ζήτημα είναι Εθνικό και δεν αφορά μόνον τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο. Όσοι επιθυμούν να μας στηρίξουν με την παρουσία τους ας στείλουν ένα μήνυμα 

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 

ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω παραπάνω: "Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καλεί "..." και τους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες..."

Αγαπητό ιστολόγιο, συνηθίζεις να χρησιμοποιής τον όρο "εθνικιστής" που ως γνωστόν συνιστά ψόγο, επειδή αποτελεί την παρέκβαση της εθνικοφροσύνης, δηλαδή του πατριωτισμού. Είναι γνωστό ότι, συνδυαζόμενο με τον "σοσιαλισμό" ως εθνικοσοσιαλισμός, συνιστά τον δεξιό ολοκληρωτισμό: φασισμό, ναζισμό, σιωνισμό κλπ.
Υπάρχει καποιος ιδιαίτερος λόγος που γίνεται αυτό -αφού μάλλον δεν πρόκειται περί άγνοιας;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Εθνικισμός είναι η υπέρτατη αγάπη για την πατρίδα.
"Ως γνωστό ψόγο" συνιστά μόνον εξαιτίας της αριστερής προπαγάνδας που 20 χρόνια ποτίζει τα ελληνόπουλα στα σχολεία.

Ο εθνικισμός ως "παρέκβαση" του πατριωτισμού! Έλεος!!!
Θέλετε να σας παραθέσουμε μερικές φράσεις; Τι έγραφε ο 'Ιων Δραγούμης;;
Ή ο Κωστής Παλαμάς;

Την Ελλάδα δεν την απελευθέρωσαν αριστεροί κουλτουριάρηδες αλλά εθνικιστές. Πρόσωπα που λάτρευαν την πατρίδα και θυσιάστηκαν για αυτήν.

Όσο για τον "συνδυασμό" με τον "σοσιαλισμό". Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι πολιτική ιδεολογία. Καθόλου δεν μας αφορά λοιπόν. Καμία σχέση.
Ομοίως ο φασισμός που είναι άλλη πολιτική ιδεολογία.
Τώρα αν ταυτίζετε τον φασισμό και τον ναζισμό με τον Σιωνισμό, μάλλον δεν χρειάζεται να απαντήσουμε καθόλου σε τόσο χοντροειδή άγνοια και αντίφαση.

Συνηθίζεται στην εποχή μας να μαζεύουμε όλους τους όρους μαζί για να προκαταλαμβάνουμε αρνητικά τον άλλο. Κάθε τι "ΜΗ πολιτικά ορθό" αποκαλείται "φασισμός" ή "ναζισμός".
ΟΧΙ, δεν θα υιοθετήσουμε την αριστερή φρασεολογία και προπαγάνδα.
Δηλώνουμε Έλληνες εθνικιστές και εξίσου συνειδητοί Ορθόδοξοι πιστοί.

ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση και στην Νέα Τάξη που επιδιώκει να μετατρέψει την πατρίδα μας και όλο τον κόσμο σε πολυπολιτισμικό χωνευτήρι.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.