" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ» ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ! ΟΛΟΙ στο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/1/2017

Δυστυχώς μόλις τώρα -λίγες ώρες πριν το κάλεσμα- διαβάσαμε την παρακάτω δήλωση.
Καλούμε κάθε αγωνιστή πατριώτη και συνειδητό ορθόδοξο πιστό να παρευρεθεί στο δικαστήριο.
Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στο Άγιο Όρος υπάρχει ένα και μόνο μοναστήρι που ποτέ δεν υπέκυψε στον Οικουμενισμό και αυτό το πληρώνει κατά καιρούς με πολλές διώξεις, όπως το δικαστήριο που σύρουν τους μοναχούς στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στις 25/1. «ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 25/1/2017 Νέο Ημερολόγιο.

Καί πάλι δίωξη! Καί πάλι δίωξη φρονήματος!
Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης γίνεται καί πάλι δίκη κατά τών γνησίων ΕσφιγμενιτώνΜοναχών.Οι εγκαταβιούντες στό κονάκι τών Καρυών πατέρες δικάζονται διότι δεν επέτρεψαν στην χαλκευμένη υπό των ψευδοεσφιγμενιτών εισβολή να καταβάλει και να υποστείλει την τελευταία σημαία ομολογίας στην πρωτεύουσα του Αγίου Όρους.

Καλούμε όλους τους εν Χριστώ αδελφούς να δώσουν το παρών στην δίκη των πατέρων όχι μόνο για ηθική υποστήριξη αλλά καί για να διατρανώσουμε τέλος πάντων ότι υπάρχουν ακόμη ορθόδοξοι καί Έλληνες που αντιστέκονται.

Καλούμε όλους τους πιστούς Πατριώτες που κατανόησαν σε βάθος το νεοταξικό μένος του Φαναρίου να μας συμπαρασταθούν.

Καλούμε καί τούς συναγιορείτας αδελφούς πού προσφάτως ερράπισαν γενναίως το δαιμονικό προσωπείο του Οικουμενισμού με την εκκοπή του Πατριαρχικού μνημοσύνου να
έλθουν τήν Τετάρτη στό Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, για να πούμε όλοι μαζί τήν αλήθεια:
– Ότι οι Εσφιγμενίτες δέν διώκονται ώς ποινικοί άλλ’ ώς πιστοί.
– Ότι οι Εσφιγμενίτες δέν διώκονται ώς φονταμελιστές, άλλ’ ώς ομολογητές.
– Οι Εσφιγμενίτες δέν δικάζονται ένεκα εγκλήματος άλλ’ ένεκα φρονήματος.
Ότι οι Εσφιγμενίτες δέν σκοτώνουν για τήν πίστη των, ΑΛΛΆ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ!!!


Όλους εσάς καλούμε, τούς εντός καί τούς εκτός, τούς Εγγύς καί τούς μακράν διότι πάντες » οι μή όντες καθ’ ημών»…κατά κάποιον τρόπον…
《 ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΕΙΣΙΝ 》!!!»
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

6 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Αγαπητοί,του Αρχιαιρετικου και απιστου Κατά τον Νικ.Σωτηροπουλο κ. Βαρθολομαιου, δεν θα του περά σει, γιατί στο Αγιον Ορος την φροντιδα και την προστασία την έχει αναλάβει η Κυρια Θεοτοκος, η Παναγια, η οποία δεν θα επιτρέψει σε αυτόν, και στους ισχυρούς φίλ ους του να το συλλησουν. Συνταχθειτε με την Γνήσια Ιερα Μ. του Εσφιγμενου, για να δικαιωθ ειτε και σεις στο τελος μαζίτους.

Κωνσταντινος είπε...

Λυπούμαι βέβαια τον υπέρ του Νεσ τορίου, Σεβηρου, Βεκκου, Μετάξακ ή, ενεργησαντα κατά της Ορθοδο ξιας, για το ασχημο τελος που πε ριμενει την ψυχη του, αν δεν μετα νοησει, καθως και το πληθος των "πιστων" του, σε αποσιωπητικα, οι οποιοι θα λαβουν απο την μεριδα αυτου που επιλεξανε, χωρις να τον ελέγξουν, ως ωφειλαν, αν τηρεί την Πίστη, που στην αντίθετη περίπτωση θα τους οδηγούσε στον ποθητο Παραδεισο.

Ανώνυμος είπε...

Η μασονία δυστυχώς έφερε το διχασμό μέσα στο χώρο της Εκκλησίας. Καινοτομίες και οικουμενισμός πώς έγιναν από μόνα τους; Όχι,ο διχασμός και όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν ονοματεπώνυμο. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν βροντερές φωνές,φωνές που δεν υπολογίζουν το κόστος,φωνές μέσα από τα σπλάχνα της ορθής πίστης. Ψελλίζουν επειδή φοβούνται. Πού είναι το ομολογιακό ύφος; Διώκονται μοναχοί και ιερείς,αύριο και θεολόγοι,αλλά οι επι σκοπόν και επί τύπον Χριστού σιωπούν ή ψελλίζουν,ενώ γνωρίζουν πολύ καλά που οδηγείται το πράγμα. Ευτυχώς υπάρχει χώρος αμόλυντος ο οποίος γρήγορα αντιλήφθηκε το βδελυρό της υπόθεσης και αυτός ο εκκλησιαστικός χώρος αποτελεί όαση υγείας και σωτηρίου μηνύματος..

GeorGRE είπε...

Για να αντιληφθούμε την εκτροπή της Κολυμπαρίου συνευρέσεως αρκεί να σκεφτούμε με ποια θέματα θα έπρεπε να είχε ασχοληθεί:
Καταδίκη της παναιρέσεως του οικουμενισμού
Καταδίκη της μασονίας ως σατανοκίνητη θρησκεία
Καταδίκη του Πάπα για την αμετανόητη στάση του.
Ανάδειξη της ορθόδοξης εκκλησίας ως της μόνης αληθινής εκκλησίας στις προκλήσεις του 21ο αιώνα.

Αντί αυτών έχουμε διωγμούς ορθοδόξων και εναγκαλισμούς-σαλιαρίσματα με αιρετικούς "για να γίνουμε ένα" όπως μας λένε οι οικουμενόπληκτοι.

Ανώνυμος είπε...

Ας διαβαστεί απ' όλους: Η σιωπή μερικές φορές είναι χειρότερη από τη βλασφημία...
Πηγή: http://synaxipalaiochoriou.blogspot.gr/


Ανώνυμος είπε...

Επιβαλεται να υποστηριζουμε τους πατερες της ιερας μονης εσφιγμενου και οποιον μοναχο η λαικο υπερασπιζεται την αληθεια και κατατροπωνει την παναιρεση του οικουμενισμου και διωκεται
ειμαστε διπλα τους γιατι θελουν και αυτοι συμπαρασταση αν ο Αποστολος Παυλος ειδε τους αδελφους και χαρηκε πηρε θαρος ποσο μαλλον οι σημερινοι πατερες που αγωνιζωνται για τα ιερα και τα οσια της Πιστεως μας και ο τριαδικος Θεος θα ειναι παντοται μαζι τους και θα τους δυναμωνει
οτι και να τους κανουνε οι εχθροι του χριστου ξερουμε ποιοι ειναι οι αληθινοι ποιμενες ο γνησιος χριστιανος θα εχει διωγμο αν δεν εχει διωγμο δεν ειναι γνησιος ΕΙ ΕΜΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΗΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΣΙΝ
αλεξιος κ

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.