" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Φωτορεπορτάζ από την σημερινή συγκέντρωση ΕΝΑΝΤΙΑ στον Εποικισμό και την Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Τα σχόλια μας.

Μόλις προστέθηκε και ΒΙΝΤΕΟ με αποσπάσματα από τις ομιλίες, από την απολύτως πετυχημένη σημερινή ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΕΝΑΝΤΙΑ στον εποικισμό και της ισλαμοποίηση της Ελλάδος.



Πριν παραθέσουμε μια πρώτη επισκόπηση της χθεσινής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ και την ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της πατρίδας μας, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης,

θα κάνουμε 2-3 σχόλια, όπως πάντα χωρίς να αποφεύγουμε να ψηλαφίσουμε "επί τον τύπον των ήλων" :

Μας χαροποίησε το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη νέοι με αποφασιστικότητα, μαχητικότητα και θάρρος. 
Νέοι που αψηφούν τις "πολικές" (κυριολεκτικά) θερμοκρασίες (κάτω των 10 βαθμών υπό του μηδενός) και "κρατάνε" κυριολεκτικά "θερμοπύλες", εμποδίζοντας τους αναρχικούς να πλησιάσουν στην συγκέντρωση. 

Καλό είναι κάποιοι "χριστιανοί" γονείς να αναλογιστούν γιατί τα δικά τους παιδιά προτιμάνε το πληκτρολόγιο και τον καναπέ. Μήπως τελικά έπαψαν οι ίδιοι, οι γονείς τους, να είναι "ζωντανοί";
  

Μας χαροποίησε ακόμη το γεγονός ότι μια συνοικία, πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση σε όλη την Ελλάδα, ξεσηκώθηκε αυθόρμητα, δεν πτοήθηκε ούτε από τις λασπολογίες των ΜΜΕ ούτε από τις γνωστές ομάδες πραιτωριανών του συστήματος (αναρχικών), και πάλεψε με πίστη στο Θεό για τον τόπο τους.
Ως τώρα οι αγώνες τους έχουν δικαιωθεί: ΚΑΝΕΝΑ παιδί λαθρομεταναστών δεν πήγε στα σχολεία τους. Αντιθέτως, χιλιάδες λαθρομετανάστες (αγνώστους φυλής, εθνικότητας, θρησκείας κλπ) έχουν εγκατασταθεί μόνιμα σε διάφορους δήμους της Βόρειας κυρίως Ελλάδος (με δωρεάν παροχές, ενοίκιο, οικοσυσκευές, λογαριασμούς και προσεχώς και 400 ευρώ μηνιαίο εισόδημα!) τα παιδιά των οποίων σε 6 έτη θα έχουν αποκτήσει ελληνική ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!!


Μας χαροποίησε το γεγονός ότι ένας άγνωστος μέχρι χτες σύλλογος, ο Ιερός Λόχος 2012 - έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων, ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ στην νεκρή από ιδανικά Ελλάδα μας. 
Πριν 9 μήνες οργάνωσε την 1η συγκέντρωση (πανελλαδικά, δείτε εδώ) ενάντια στην Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας, στην Θεσσαλονίκη.

9 μήνες μετά συνεχίζει την αγωνιστική του πορεία χωρίς να λογαριάζει τις δυσκολίες.


Μας χαροποίησε τέλος το ότι διαπιστώσαμε πως όλοι οι ομιλητές δεν εκφράστηκαν με συνθήματα ή αερολογίες. Αναφέρθηκαν σε όλα όσα συνθλίβουν σήμερα την Ελληνική κοινωνία:
στους προδότες πολιτικούς (διαχρονικά), στο ηλεκτρονικό φακέλωμα-σκλαβιά, στην "πολυπολιτιστική" προπαγάνδα, στα ΜΜΕ, στην προδοσία των ταγών της εκκλησίας, στον οικουμενισμό και τις συμπροσευχές με τους αιρετικούς, στον Βαρθολομαίο και τον Ιερώνυμο, έδειξαν ότι ξέρουν πολύ καλά ΠΟΙΟΣ είναι πραγματικά ο εχθρός και αυτό είναι που μας χαροποιεί περισσότερο από όλα.



Αντίστοιχα είχαμε εκδηλώσεις και στην Αθήνα, από μια χούφτα ευαισθητοποιημένων πιστών (οι άλλοι, οι συνετοί, απλά παρακολουθούν άπραγοι τα τεκταινόμενα):






Θα τολμήσουμε να εκφράσουμε δημόσια και κάτι που προσέξαμε:
Παρατηρήσαμε ότι τα "γνωστά" εθνικιστικά -υποτίθεται- έντυπα και ιστοσελίδες (πχ stoxos.gr, elkosmos.gr, greek alert κλπ) ΔΕΝ πρόβαλαν ΚΑΘΟΛΟΥ την συγκεκριμένη εκδήλωση ενάντια στην Ισλαμοποίηση.  Πολύ παράξενο ε;;; Τυχαίο;;; 
Ίσως τελικά να μην είναι καθόλου τυχαίο.
Παραδόξως διαβάζουν τις συγκεντρώσεις των αναρχικών στο indymedia. Αλλά δεν διάβασαν την ίδια μέρα -ούτε τις προηγούμενες ημέρες- για τις αντισυγκεντρώσεις στην Θεσσαλονίκη;! 
Ή μήπως δεν έλαβαν τα εμαιλ των διοργανωτών;!


Το σύστημα ΤΡΕΜΕΙ ότι δεν ελέγχει. 
Και φροντίζει να το καταστείλει (δείτε πχ πως συμπεριφέρθηκε η αστυνομία τον Μάϊο 2016, 2 μήνες μετά την συγκέντρωση ενάντια στην ισλαμοποίηση, εδώ), 
ή να το εξαφανίσει (όπως διαπιστώνουμε, μόλις ένα τοπικό ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης πρόβαλε την συγκέντρωση ενάντια στην Ισλαμοποίηση!).

Στις κρίσιμες στιγμές, την ώρα του πολέμου, φαίνεται ο πραγματικός ρόλος του καθενός. 
Όπου δεν φτάνει το γκαζάκι του αναρχικού (διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε), ίσως, ίσως λέμε, φτάνει η προδοσία του (υποτιθέμενου) "ακροδεξιού".

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Νεότερη Ενημέρωση (9/1/2017, 3:49 μμ)
Πάγια πρακτική μας είναι να αναρτούμε τα σχόλια όλων όσων αισθάνονται ότι προσβάλλονται. Δεν είμαστε αλάθητοι. Όταν γράφουμε κάτι δεν αποκλείεται κάπου να σφάλουμε, οπότε γιατί να μην επανορθώσουμε το λάθος μας.

Μόλις διαβάσαμε εμαιλ που λάβαμε από το stoxos.gr (αν δεν έχουν αντίρρηση μπορούμε να το δημοσιεύσουμε αυτούσιο ή μπορούν να το προσθέσουν οι ίδιοι ως σχόλιο στην παρούσα ανάρτηση, πάντως δεν διευκρινίζουν αν επιθυμούν να δημοσιοποιηθεί), 
με το οποίο μας ενημερώνουν ότι είχαν ανακοινώσει την συγκέντρωση 1 βδομάδα πιο πριν εδώ: http://www.stoxos.gr/2016/12/8-2012.html

Ναι, πράγματι το ανακοίνωσαν τότε (Δεκέμβριο, όπως φαίνεται και στον σύνδεσμο της ανάρτησης "2016/12"), αλλά έκτοτε ΔΕΝ το ξαναπρόβαλαν, οπότε δεν ήταν ορατό σε όσους επισκεπτόταν την σελίδα τους. Το ανακοίνωσαν και το "έθαψαν" με άλλες ειδήσεις. Το διαπιστώναμε καθημερινά αφού αναζητούσαμε ποια ιστολόγια προβάλουν την συγκέντρωση. Ας μην σχολιάσουμε τον λανθασμένο τόπο συγκέντρωσης ... 

Αν νομίζουν ότι αυτή η συμπεριφορά είναι "πατριωτική", αν αυτοί γνωρίζουν πολλές ακομμάτιστες πατριωτικές δράσεις στη Θεσσαλονίκη, ή αν περισσεύουν οι δράσεις ενάντια στην ισλαμοποίηση στην πατρίδα μας, οπότε δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να το προβάλουν έντονα, τότε δικαιούμαστε κι εμείς να τους κρίνουμε. Και αυτούς και ένα σωρό άλλα πατριωτικά έντυπα και ιστολόγια.

Αν τους αδικούμε, ας μας απαντήσουν οι ίδιοι γιατί εσκεμμένα δεν πρόβαλαν την συγκέντρωση.


Νεότερη Ενημέρωση (10/1/2017, 11:30 μμ)
Λάβαμε εμαιλ από τον ελεύθερο Κόσμο (elkosmos.gr), που μας επιδεικνύουν την ανάρτηση με την οποία πρόβαλαν την εκδήλωση του Ιερού Λόχου: http://www.elkosmos.gr/ochi-ston-epikismo-tis-patridos-mas/
Εμείς επισκεπτόμασταν και τις 2 ιστοσελίδες (stoxos και elkosmos) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
Ουδέποτε είδαμε την παραπάνω ανάρτηση (τουλάχιστον κάπου εμφανώς, πχ στην 1η σελίδα της ιστοσελίδας τους).
Εφόσον είναι τα μεγαλύτερα σε κυκλοφορία πατριωτικά έντυπα, και τέτοιες συγκεντρώσεις ενάντια στην λαθρομετανάστευση ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι έπρεπε να προβληθούν έντονα.



Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ από τον Ιερό Λόχο 2012:

Φωτορεπορτάζ από την σημερινή συγκέντρωση ΕΝΑΝΤΙΑ στον Εποικισμό και την Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.


Θα ακολουθήσει βίντεο με τις ομιλίες,  από την απολύτως πετυχημένη σημερινή ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΕΝΑΝΤΙΑ στον εποικισμό και της ισλαμοποίηση της Ελλάδος.



Συγκέντρωση που έγινε στους -12 βαθμούς!!
Ώρα 11:30 πμ. Συναγωνιστές ανοίγουν το πανό του Ιερού Λόχου. Προσέξτε τον πάγο στο οδόστρωμα!


Εύγε σε όλους τους συναγωνιστές που παραβρέθηκαν!



Από τις 9 το πρωί και παρά το δριμύ ψύχος, ομάδες περιφρούρησης είχαν καταλάβει όλα τα κεντρικά σημεία -διόδους- προς το Ωραιόκαστρο, για να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη διέλευση στον χώρο της συγκέντρωσης.
Συναγωνιστές έχουν καταλάβει όλες τις εισόδους-εξόδους.


Ομοίως εξ αρχής διασφαλίστηκε ο δρόμος μπροστά από τα γραφεία της Πατριωτικής :





Εκφοβισμός 1ος:
Σήμερα στις 5 τα ξημερώματα, "άγνωστοι" έβαλαν γκαζάκια στην είσοδο της οικοδομής όπου στεγάζονται τα γραφεία της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου:




(πηγή φωτογραφιών oraiokastro24)

 


Παραδόξως ... η είδηση έπαιξε ΑΜΕΣΩΣ σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ (αντιλαμβάνεστε γιατί ..).



Τα περισσότερα πήραν την είδηση από την κρατική ΕΡΤ (!):
Αυτήν την ώρα άτομα, περίπου 150 άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικούχώρου πραγματοποιούνπορεία στην πορεία του συλλόγου Ιερού Λόχου 2012 αντιδρώντας στην πορεία του συλλόγου Ιερός Λόχος 2012.  "πορεία στην πορεία .... αντιδρώντας στην πορεία" 
Ναι, ΕΜΕΙΣ τους πληρώνουμε τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ!!!



Εκφοβισμός 2ος:


Μόλις καμιά 50αριά αναρχοάπλυτοι μαζεύτηκαν τελικά, παρά τα άφθονα καλέσματα αναρχικών ομάδων, 
παριστάνοντας ότι κάνουν αντισυγκέντρωση(!) στο κέντρο της πόλης! 
Κατάφεραν τελικά να περπατήσουν από την Αριστοτέλους μέχρι την Καμάρα(!!!) όπου και διαλύθηκαν αμέσως!!! 
Πολικές θερμοκρασίες, δεν είναι καιρός για "επαναστάσεις"!!!
Φυσικά τους πρόβαλαν ΟΛΑ τα ΜΜΕ!



Εμείς θα προειδοποιήσουμε τους "επαναστάτες της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά", ότι για κακή τους τύχη το Ωραιόκαστρο δεν έχει πολλές εξόδους διαφυγής.
"Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη" όπως λέει ο λαός. Που θα πάει!




Την ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ 
έδωσαν από νωρίς το πρωί οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου που παρά τις πολικές θερμοκρασίες περιφρούρησαν αποτελεσματικά την περιοχή και πλαισίωσαν μαζικά την εκδήλωση.

"ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ, ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑ
ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ" 

(το πανό της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου)













Με εξαίρεση ένα τοπικό ΜΜΕ (δείτε εδώ), 


ΚΑΝΕΝΑ άλλο ΜΜΕ δεν πρόβαλε την εκδήλωση. 

Μπράβο λογική! Προβάλουν την ανύπαρκτη αντισυγκέντρωση και ΟΧΙ την συγκέντρωση!
Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό να αντιληφθούμε τι τρέμει το σύστημα.



Η συγκέντρωση διήρκεσε πάνω από 1μιση ώρα ενώ οι ομιλίες συνοδευόταν από αγωνιστικά συνθήματα (θα πάρετε προσεχώς μια γεύση από την δυναμική ατμόσφαιρα που επικρατούσε, μέσα από το βίντεο που θα ετοιμαστεί).


Στη συγκέντρωση, διαβάστηκαν χαιρετισμοί από τα αδέρφια μας από Κύπρο (Εθνικιστικό Απελευθερωτικό Κίνημα) και Βόρειο Ήπειρο (ΕΣΒΗ 1914),



Προηγήθηκε η

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/1/2017, 10 ΠΜ 

Η σημερινή μας συγκέντρωση μας θα γίνει στις 12 μμ, στο ηρωικό ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Θεσσαλονίκης.


Εκεί που οι Έλληνες βγήκαν μόνοι τους στον δρόμο και αντέδρασαν αυθόρμητα στην ισλαμοποίηση και τον εποικισμό της περιοχής τους.


Ωραιόκαστρο: ΣΥΜΒΟΛΟ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ σε όλη την Ελλάδα!




Ενώνουμε σήμερα την φωνή μας με την "Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου" και με τους πατριωτικούς φορείς που στηρίζουν την εκδήλωση.



Όλοι ξεκινάμε ΑΜΕΣΑ για το Ωραιόκαστρο, οδός Λεωφ. Δημοκρατίας 31 (δίπλα στην Τράπεζα Πειραιώς, στον πιο κεντρικό εμπορικό δρόμο του Ωραιοκάστρου, κάτω από τα γραφεία της Πατριωτικής Ένωσης!)



Συναγωνιστές (με ελληνικές σημαίες) έχουν εδώ και ώρα καταλάβει τον χώρο και σας περιμένουν.





Ιερός Λόχος 2012

Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν ακόμη Έλληνες!
Μπράβο σε όλους σας.
Μακάρι να μπορούσαμε να βρισκόμασταν μαζί σας,δυστυχώς η μεγάλη απόσταση και ο καιρός δεν το επέτρεψαν.

Ανώνυμος είπε...

1
οτι και να πω ειναι ελαχιστο πραγματικα αξιζεται χιλια συχγαρητηρια ειστε ηρωες οπως ελεγε και ο μεγας αυγουστινος σας λεω και εγω οτι δεν ειμαι αξιος να φιλησω τα ποδια σας που κανατε αυτον τον τεραστιο αγωνα
ηθελα παρα που να ανεβω αλλα δεν μπορεσα την επομενη φορα ταρακουνησατε τις κοιμισμενες συνηδεισεις αναπτερωσατε το ηθικο των ελληνων τιμησατε τους προγονους ηρωες μας
επιτελους να ξεσηκωθουμε δεν παει αλλο
η ταν η επι τας
η θα νικησουμε η θα πεσουμε δεν θα παραδωσουμε τα οσια και τα ιερα της πατριδος αμαχητη ο
χι ποτε

2
πρωτοφανες γεγονος το καψιμο της ισλαμικη σημαιας
χιλια ευγε και συγχαρητηρια στα παληκαρια αυτους τους ηρωες ηταν γεναια η αποφαση τους ηρωικη η πραξη τους γιατι χρονια δυστυχως βλεπουμε να καιγετε η ενδοξη Ελληνικη σημαια
την ειδηση αυτη την δειξανε τα βοθροκαναλα; οχι φυσικα για να μην μαθουν οι ελληνες οτι υπαρχουν τετιοι γενναιοι ανθρωποι και ξυπνησουν
αλλα οσο θελουν να σκεπαζουν τα γεγονοτα και να τα κρυβουν εις πεισμα των δαιμονων και των αθεων θα βγαινουν αυτα στη δησημοσιοτητα για να δοξαζεται η ελλας και ορθοδοξια οι υιοι του σκοτους δεν θα γινουν εξυπνοτεροι απο τους υιους του φωτους οχι το φως της αληθειας θα λαμψει
θελουμε την ελλαδα μας πισω μεχρις εδω θα αντιταξουμε αθανατο συναγερμο
αλέξιος κ

Ανώνυμος είπε...

το αναρτησαμε στην ελευθερη σκεψη http://eleftheriskepsii.blogspot.de/2017/01/blog-post_14.html
αν θελετε να στελνετε καποιες αναρτησεις ενδιαφερουσες εδω.eleftheriaskepsis@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.