" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΑ ακτιβιστική δράση του Εθνικιστικού Απελευθερωτικού Κινήματος στο οδόφραγμα του Λήδρα Παλάς στην Κύπρο.

Μόλις προχθές γράψαμε (εδώ) για τον "αποχειρετισμό" που έκανε το νεοσύστατο "Εθνικιστικό Απελευθερωτικό Κινημα" (Κύπρου) στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Ανα(ν)στασιάδη.



Προβάλουμε σήμερα μια νέα ακτιβιστική δράση του ακομμάτιστου αυτού κινήματος, αυτή τη φορά ως αντισυγκέντρωση σε μια φιέστα "Τούρκων και Τουρκοπροσκυνημένων".
Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δείτε:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Εθνικιστικό Απελευθερωτικό Κίνημα (Ε.Α.Κ.) πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης (10/1) αντισυγκέντρωση στο οδόφραγμα του Λήδρα Παλας, παρατάσσοντας 50μελη ομάδα απέναντι από εκατοντάδες Τούρκους και Tουρκοπροσκυνημένους.

Δεχθήκαμε τις βρισιές των Τούρκων και των Τουρκόφιλων και όταν η ομάδα του Κινήματος μας απάντησε στις προκλήσεις, δυο πάνοπλες διμοιρίες της ΜΜΑΔ μας επιτέθηκαν και άρχισαν να μας κτυπούν λυσσασμένα, τραυματίζοντας δυο συναγωνιστές μας.
Στη συνέχεια ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα.




ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΜΑΣ.
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!





Νεότερη Ανακοίνωση:

Απέναντι στους Τούρκους και τους κυπριλέζους φίλους τους, τους τουρκοπροσκυνημένους γραικύλους, το συνονθύλευμα αυτό των απάτριδων μπολσεβίκων(βλεπε πανό) 

αλλά και των
πλουτοκρατών/καπιταλιστών, των οποίων η πρώτη και μοναδική τους έγνοια είναι η κονόμα και η κερδοσκοπία, μέσα από μίαν ολέθρια, για τον Ελληνισμό της Κύπρου λύση.

Απέναντι σε όλο το κυνοβουλευτικό τόξο που καλύπτει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο την προδοσία, αποσιωπώντας απαρνημένοι την λύση την οποία διακαώς ποθεί ο λαός μας εδώ και δεκαετίες.

Απέναντι σ΄ όλο αυτό το συνονθύλευμα, ορθώθηκε σήμερα, η λεβεντιά των τελευταίων πιστών στην Ένωση, η Νεολαία του Εθνικού Απελευθερωτικού Κινήματος, η οποία διατράνωσε και σήμερα με την επέμβαση της προς όλους αυτούς τους τουρκοπροσκυνημένους αλλά και προς τους νοικοκυραίους του καναπέ, οι οποίοι απαθώς παρακολουθούν την Πατρίδα να χάνεται, την ακράδαντη πίστη τους στον Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη.
Καλούμε επίσης τα τσιράκια του κράτους (αστυνομικοί και λοιποί) τους προστάτες των προδοτών και των πασης φύσεως εκφυλισμένων, να μείνουν μακριά. Κανένα πισώπλατο χτύπημα, καμία δίωξη δεν πρόκειται να μας λυγίσει.

Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν!
ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΘΑΡΗ, ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tο de facto (κατεχόμενο έδαφος), πάει να γίνει de jure (δια νόμου δηλαδή). H Τουρκία θα πάρει «νόμιμα» ελληνικό έδαφος, παρά την καταδικαστική απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ (353 /20 Ιουλίου 1974) για την Τουρκία, που αφορά την παράνομη κατοχή της Κύπρου, αλλά και να ελέγχει την λειτουργία του υπόλοιπου τμήματος.
Μ΄αυτό το σχέδιο ΑΝΑΝ νουμερο 2 (κι ακόμα χειρότερο) καταλύουνε την Κυπριακή Δημοκρατία-ανεξάρτητο κράτος και δημιουργούν ένα προτεκτοράτο, κι οι ισχυρές δυνάμεις κάνουνε συνδικαιούχο στην Ελληνική ΑΟΖ την Τουρκία.
Για οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να ψηφίζει τουλάχιστον ένας τουρκοκύπριος στο υπουργικό συμβούλιο. Εάν δεν ψηφίσει η απόφαση δεν υιοθετείται. Το ίδιο θα συμβεί και στο νομοθετικό σώμα και στο Ανώτατο Δικαστήριο το ίδιο θα γίνεται και όταν θα στέλνει εκπρόσωπο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Το πολιτειακό μόρφωμα της ΠΡΟΔΟΣΊΑΣ προβλέπει και συμμετοχή ξένου δικαστή όταν δεν καθίσταται εφικτό να ληφθεί μια απόφαση !!!
Το χειρότερο είναι ότι θα διαλυθεί ως εθνική οντότητα ο Κυπριακός Ελληνισμός, θα έχει την τύχη του ελληνισμού της Κωνσταντινουπόλεως, της Ίμβρου και της Τενέδου.
Σε τι διαφέρουνε λοιπόν οι Τσίπρας, Καμμένος, Αναστασιάδης και Κυπριανού, από την Ιωαννιδική στρατιωτική ηγεσία του 1974, αλλά επίσης και τους μεγάλους Ελληνόφωνους «ηγέτες» που βοήθησαν στην παγίωση της κατάστασης ;; ειδικά του αρχιεκτελεστή της Συνθήκης Ζυρίχης του 1959 ;;
Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας απούσα (διορίστηκαν κι εκεί οι ημέτεροι), σκέπτονται μόνο το μηνιάτικο κι αρκετοί στρατιωτικοί ψηφισαν τους προδότες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μετά τις υποσχέσεις του «μπούλη» . Και του πάει γαντι ο όρος, που να βρει ενας μπούλης την ανδρεία ;; μόνο να καβαντζώνεται προσπαθεί στα μουλωχτά, μαζί με τον Κουικαρα που αναψε την εβραϊκη λυχνία και τους λοιπούς μειοδότες και πετάει που και που κανενα κουγκι μιας και το σανο εχει ακομα πολύ περαση. Τον θυμαμαι σαν βρεγμενη γατα μετα στο Προεδρικο Μεγαρο με την ιστορια του non paper το 2012 (από τοτε ο μοναδικος σκοπος του ήτανε να κανει κουμαντο στο Αιγαίο) κι ενώ είχε μαζί του τοτε το 10% των ψηφοφορων. Κρεμαλα θελει, αλλα θα κλαψουριζει σαν γυναικουλα και νιάνιαρο μεχρι να τον πανε εκει
Για Μητροπολίτη Κύπρου τί να πούμε ; περιμέναμε κάτι περισσότερο μετά απ τη προδοσια της Πιστεως ;

«ο σιωπών δοκεί συναινείν»

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Αν προχωρήσουν τα σχέδια τους, πάει η ΑΟΖ, πάει το Καστελόριζο κλπ
αφού για να ανακηρύξουν ως κράτος ΑΟΖ με την Ελλάδα, θα πρέπει να μην ασκήσουν βέτο οι Τούρκοι.
Άρα ΔΕΝ πρόκειται να γίνει ΑΟΖ με την Ελλάδα τουλάχιστον με τις σημερινές επιδιώξεις.
Μήπως γι αυτό βιάζονται;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δείτε σχετικό άρθρο και του κ.Χειλαδάκη που δημοσιεύθηκε πριν λίγο :

ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!
http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B1%CE%BA%CF%85%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CF%80/

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.