" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Θεία Λειτουργία αύριο 24 Δεκεμβρίου 2016, στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης, από πατέρα που ΔΕΝ μνημονεύει τον Βαρθολομαίο

Για την διευκόλυνση των πιστών από άλλες πόλεις:
Στις 24 Δεκεμβρίου 2016, ο π.Ευθύμιος θα λειτουργήσει στο παρεκκλήσιο του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού, στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης 


Ο π.Ευθύμιος Τρικαμηνάς, 
λειτουργεί σε μοναστήρι στον Βόλο και 1 φορά κάθε μήνα στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας (για Λάρισα - Βόλο τηλ: 2410284449 και για τη Θεσσαλονίκη: 6972896024),


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ:Πηγαίνοντας προς Σουρωτή (Μοναστήρι π.Παϊσίου), μόλις δείτε (στα δεξιά σας) το γήπεδο της Σουρωτής, στρίβετε δεξιά
Στο τέλος του δρόμου έχει ένα εργοστάσιο, εκεί στρίβετε αριστερά
Σε λίγο, κατεβαίνοντας μια κατηφόρα, θα δείτε πιθανώς σταματημένα λεωφορεία στο δεξί σας χέρι. Καλύτερα να παρκάρετε εκεί. Ίσως προσέξετε μια μικρή ταμπέλα "οδός Αγίου Μάρκου" στα αριστερά (λίγο πριν το στενό). 

Κατευθύνεστε (καλύτερα πεζοί) προς τα αριστερά στο μονοπάτι και θα καταλήξετε (100-200 μέτρα μετά) στο χώρο όπου υπάρχει το παρεκκλήσιο (ανάμεσα σε σπίτια). 
Θα δείτε ένα μικρό εικονοστάσι απέξω από το συγκρότημα οικιών.Στις 31 Δεκεμβρίου 2016, ο π.Ευθύμιος θα λειτουργήσει στην Λάρισα (επικοινωνήστε με το τηλ του Ορθοδόξου βιβλιοπωλείου στη Λάρισα για πληροφορίες).


Οι υπόλοιπες εορτές-Θείες Λειτουργίες θα γίνουν κανονικά στο μοναστήρι στο Βόλο.

Δείτε που βρίσκονται και άλλοι ιερείς που ΔΕΝ μνημονεύουν, εδώ.

Σε λίγες ώρες θα προβάλουμε βίντεο με την άριστη ομολογιακή τοποθέτηση του π.Θεοδώρου Ζήση, με την οποία ανακοινώνει ότι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ θα διακόψει το μνημόσυνο του Ανθίμου (και έτσι του Βαρθολομαίου). Εύγε στον π.Θεόδωρο Ζήση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

+i.Γ.Ζ.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίζονται κληρικούς και λαικούς.
Αυτός ο αγώνας θα είναι και το εισητήριό μας στην κατά γράμμα Ουρανούπολη

Απόστολο είπε...

Έτσι μπράβο!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.