" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα εγκαίνια των γραφείων της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!. ΒΙΝΤΕΟ και Φωτογραφίες

Πριν λίγο καιρό γράψαμε διαδοχικά:

Δεν λέγατε, κύριοι κομισάριοι της κυβέρνησης, στις διάφορες τοπικές κοινωνίες, πως τους εγκαθιστάτε προσωρινά; Στο Ωραιόκαστρο γίνεται η πρόβα τζενεράλε της καταστολής της αντίδρασης των τοπικών κοινωνιών στον ισλαμικό εποικισμό


Η λαθροεισβολή προχωράει (οι Έλληνες πληρώνουν χαράτσια και οι λάθρο έχουν τζάμπα σπίτια!). Ξεκίνησε το τζαμί στο Βοτανικό. Κάποιοι τελευταίοι ΕΛΛΗΝΕΣ όμως ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.


ΣΗΜΕΡΑ 
σας παρουσιάζουμε με μεγάλη χαρά το αποτέλεσμα της προσπάθειας κάποιων αγνών πατριωτών, που μέσα τους ρέει ελληνικό αίμα. Που η ψυχή τους πλημμυρίζει Χριστό και Ελλάδα! 



Τα εγκαίνια των γραφείων της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Καμαρώστε γραφεία:









στα γραφεία υπήρχε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο. 
Κάποιοι αναγκάστηκαν να παραμείνουν έξω, περιμένοντας κάποιον να βγει για να μπούνε,
 αφού δεν χωρούσαν να εισέλθουν.

 Καμαρώστε έντυπα:





 Το ημερολόγιο 2017


Ορθόδοξα βιβλία για πνευματική καλλιέργεια.





Παραθέτουμε  6λεπτο βίντεο (με την ομιλία του Προέδρου της Πατριωτικής ένωσης Ωραιοκάστρου). Αξίζει να ακούσετε μια περήφανη αδούλωτη Ελληνορθόδοξη ψυχή! 



Επιμέλεια: Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

ΥΓ 1. ΔΕΝ βάλαμε λεζάντες στις φωτογραφίες μας. Τις αφήσαμε ελεύθερες. Εξ άλλου ανήκουν στα παλικάρια που οργάνωσαν, συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή και όχι σε εμάς.

ΥΓ2. Όσοι μπορείτε περάστε κάποιο απόγευμα από εκεί - είναι στο πιο κεντρικό σημείο του Ωραιοκάστρου-, για να τους στηρίξετε και να γνωρίσετε από κοντά και να πείτε ένα ΜΠΡΑΒΟ στους εμπνευστές της.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό έκαναν τον "εμφύλιο" οι αριστεροί;
Για αυτό βγαίνουν και ωρύονται Το χώμα που πατάς ελευθέρωσε ο Αρης και ο εαμ ελας;
Για ποιο λόγο είναι περήφανοι οι αριστεροί που πολέμησαν τους ναζί; Για να κάνουν μετά στην Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας τι;
Δηλαδή μας λένε οι ίδιοι οι αριστεροί πως είχαν δίκιο ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος σε οσα έλεγαν για τους αριστερούς.
Αλλά εμείς πιστεύαμε αυτους τους αριστερούς πως τους κυνηγούσαν γιατι δεν ηθελαν να φάμε οι εργάτες με χρυσά κουτάλια που μας στερούσαν οι κακοί δεξιοί και το κεφάλαιο!
Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα.
Που είναι η αντίδραση της "δεξιάς" Ν.Δ. και του "ακροδεξιού" Καμμένου΄;

Αλλα μάλλον θα αντιδράσει το ΚΚΕ που ...παλεύει για τον λαό και απειλεί και με πόλεμο τους "φασίστες και τους ναζί" που υποστηρίζουν το κεφάλαιο!!!

Επιμένει κανείς ακόμα να λέει πως ηταν εμφύλιος;


Τα χριστιανικά σύμβολα όπως Σταυροί και εικόνες πρέπει να αφαιρούνται!

http://attikanea.blogspot.gr/2016/12/blog-post_153.html

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη για το άσχετο με την ανάρτηση σας σχόλιο.
Αλλά με την αναθεώρηση του συντάγματος που ετοιμάζουν – εάν δεν αντιδράσουμε ως οι Ιταλοί – φοβάμαι πως θα ζήσουμε καταστάσεις “Οργουελ” και θα εξαφανιστεί μεταξύ των άλλων δια παντός η επίκληση του συντάγματος μας στην Αγία Τριάδα!

“Τα χριστιανικά σύμβολα όπως Σταυροί και εικόνες πρέπει να αφαιρούνται!”

Όλα αυτά πάνε “πολύ πολύ πίσω” στον χρόνο και οι Έλληνες έχουμε μνήμη όσο διαρκεί …μια κυβερνητική θητεία.


Όσο είναι δεξιά η Ν.Δ. και οι ΑΝΕΛ , άλλο τόσο είναι υπεύθυνος ο Σιωνισμός για την καταστροφή της Ελλάδος μας.
Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι φύγαμε από τον δρόμο του Χριστού μας και παρόλα όσα βλέπουμε ΔΕΝ μετανοούμε.
Το τι σημαίνει αριστερά το έχει νοιώσει στο πετσί της όλη η ανατολική Ευρώπη , εμείς επιμέναμε να το δοκιμάσουμε και στην πιο ακραία εκδοχή του , την κομμουνσιτική!

Για την Ν.Δ. είναι ολοφάνερο – μόλις πριν δυο χρόνια κυβερνούσε παρέα με ΠΑΣΟΚ και δημοκρατική αριστερά. (Πρώτη φορά αριστερά γελούν και οι πέτρες με το IQ των Ελλήνων ψηφοφόρων).
Και τώρα τι υποστηρίζουν οι Έλληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι;
Πρώτη και με μεγάλη διαφορά η Ν.Δ. …οι σιωνιστές μας φταίνε!

Παρόλα αυτά είναι ολοφάνερο πως και από ποια κυβέρνηση ξεκίνησε ο αποχριστιανισμός της Ελλάδας μας. Και τότε όποιος αντιδρούσε χουντικό και φασίστα τον ονόμαζε το τόξο ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ αναλλοίωτο στο χρόνο.

Εάν και τώρα δεν αντιδράσουμε στην ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της Χριστιανικής ορθόδοξης θρησκείας μας – που προστατεύεται από το σύνταγμα μας – σε καμιά εικοσαριά χρόνια από τώρα στους τότε νέους θα φταίνε και πάλι οι σιωνιστές και όχι εμείς οι σημερινοί γονείς και δάσκαλοι τους.

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Σιωνισμός εν Δράσει: To ΚΙΣ ως ΝΠΔΔ καταγγέλει την ύπαρξη Θρησκευτικών Συμβόλων στα Αστικά Λεωφορεία

Τι κυβέρνηση είπαμε πως είχαμε το 1978; Μήπως του.. "Εθνάρχη" Κωνσταντίνλου Καραμανλή;


Στον παρακάτω σύνδεσμο που σας δίνω, υπάρχει η ΑΠΟΔΕΙΞΗ αυτων που ισχυρίζεται ο κ. Διακογιάννης, ότι δηλαδή συγκεκριμένοι "κύκλοι" (δηλαδή ο εξής ένας : το ΚΙΣ) απαίτησαν την αφαιρεση των θρησκευτικών συμβόλων από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς , λεωφορεία, κλπ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για επερώτηση στη Βουλή, απο τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 1978 (παρακαλώ!) όπου αναφέρεται ότι το ΚΙΣ με την επιστολή του 653/16-6-1978, ζητά (ως ΝΠΔΔ και άρα Κράτος εν ΚΡΑΤΕΙ) από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ των Αστικών Συγκοινωνιών, ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ απο τα λεωφορεία, κάθε είδους Θρησκευτικές εικόνες και σύμβολα της Ορθόδοξης Πίστης μας, διότι ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!

Από το 1978 παρακαλώ

http://attikanea.blogspot.gr/2014/01/to_22.html

Πάρα πολλοί επικαλούμαστε το ισχύον σύνταγμα και δεν βλέπουμε τι μας ετοιμάζουν. Τα περί ευθύνη υπουργών είναι για τους …χαχόλους.
Θέλουν εκτός των άλλων να παρατείνουν την κυβερνητική θητεία στα πέντε χρόνια χωρίς δυνατότητα προσφυγής στις κάλπες νωρίτερα. Πέντε χρόνια σκλαβιά. Εκλέγουμε ΦΟΥΜΑΡΑ για να καταργήσουν τον εμφια στρογγυλοκάθονται στην καρέκλα τον ΑΥΞΑΝΟΥΝ και θα αναμένουμε πέντε χρόνια ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!
Μέχρι να έρθουν τα άλλα φούμαρα αντί να πάνε τα προηγούμενα φυλακή για τον εμπαιγμό του Ελληνικού λαού!
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….

Εκδήλωση για το νέο Σύνταγμα
Μητσοτάκης: Κυβερνητική θητεία ακόμα και 5ετούς διάρκειας


ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «η νέα Ελλάδα που οραματιζόμαστε χρειάζεται νέο Σύνταγμα», και πως αυτή η αναθεώρηση πρέπει να ξεκινήσει από αυτή τη Βουλή.

«Πρέπει να είναι γενναία και να αντιμετωπίζει τις παθογένειες» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας πως ήρθε η ώρα για μια νέα πολιτική γενιά να γράψει το δικό της Σύνταγμα.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500067683

Γεννηματά: Άμεσα η αναθεώρηση του Συντάγματος, οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500067689

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΥ …ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΑ!

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ
ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ…

ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ
ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ;

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.