" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Θα μηνύσετε και την Κυρά της Ρω μετά θάνατον επειδή ύψωνε την ελληνική σημαία και μας έθετε σε κίνδυνο κύριοι της κυβέρνησης;

Με την εικόνα του πολιτικού μας συστήματος ο Ερντογάν μας κάνει και λίγα....!

Με αφορμή το περιστατικό της ανύψωσης της ελληνικής σημαίας στις 5 βραχονησίδες, το μεγαλύτερο κομμάτι του πολιτικού μας συστήματος φανέρωσε την υποδούλωση του σε αριστερόστροφες και προδοτικές αντιλήψεις.


Με αφορμή τη βαθύτατα πατριωτική και συνάμα αυτονόητη πράξη 3 Ελλήνων, να ανυψώσουν την ελληνική σημαία σε ελληνικό έδαφος, αντιλήφθηκε και ο πιο δύσπιστος ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι χειρότερο από απλούς πολιτικούς απατεώνες. Έχουμε να κάνουμε με συνειδητούς εντολοδόχους οι οποίοι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προδώσουν κάθε ιερό και όσιο της πατρίδας μας προκειμένου να παραμείνουν στις θέσεις τους λίγο παραπάνω. Φυσικά το ίδιο ήταν και οι προηγούμενοι αλλά δυστυχώς, αν δεν αφυπνισθεί ο ελληνικός λαός, το ίδιο θα είναι και οι επόμενοι.
Από τη στιγμή που έγινε λοιπόν γνωστή η είδηση για το περιστατικό με τις ελληνικές βραχονησίδες, πλήθος πολιτικάντιδων περιδιαβαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα και άλλοι μέσω κοινωνικών δικτύων και ρίχνουν εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες στα 3 ελληνόπουλα επειδή (άκουσον άκουσον) τόλμησαν να τοποθετήσουν ελληνικές σημαίες σε ελληνικά εδάφη. 
Από τη μία έχουμε Συριζαίους, όπως ο βουλευτής κ. Βέττας ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων «Μας ντροπιάζει το περιστατικό με τη σημαία στη βραχονησίδα».......ή ο κ. Ξυδάκης που έκανε δηλώσεις με βάση τις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ απαγορεύει στους Έλληνες να τοποθετούν ελληνικές σημαίες σε ελληνικό έδαφος για τον φόβο των Τούρκων. 
Από την άλλη έχουμε τον ίδιο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο να δηλώνει στο ίδιο μήκος κύματος πως αν κάποιος θέλει να βάλει σημαία σε ελληνικό έδαφος θα πρέπει να είναι και έτοιμος να την υπερασπιστεί ο ίδιος με το αίμα του και πλήθος άλλων τέτοιων δουλικών δηλώσεων από τους πολιτικούς μας ταγούς που έφτασαν σε σημείο να υποστηρίζουν ότι η ανύψωση της ελληνικής σημαίας σε ελληνικό έδαφος είναι πράξη εξωτερικής πολιτικής...!


Καταρχήν να είστε σίγουροι ότι αυτά τα ελληνόπουλα μαζί με όλους εμάς θα υπερασπιστούμε την πατρίδα σε περίπτωση πολέμου με τη Τουρκία. Εσείς θα είστε αυτοί που θα φεύγετε με ελικόπτερα...! 
Και επίσης είναι εντελώς προδοτική η αντίληψη ότι η τοποθέτηση σημαίας σε ελληνικό έδαφος συνιστά πράξη εξωτερικής πολιτικής..! Τι δηλώνουν επί της ουσίας όλοι αυτοί οι πολιτικοί νάνοι με παρόμοιες δηλώσεις όμως; «Αν θέλετε να βάζετε σημαίες και να τονίζετε την ελληνικότητα των εδαφών....εμάς τους πολιτικούς μην μας υπολογίζετε!! Εμείς δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία!!». Δηλώνουν δηλαδή ανοικτά και επίσημα την αδυναμία του ελληνικού κράτους να προστατεύσει τα ελληνικά εδάφη. Δηλώνουν ανοικτά και επίσημα πως δεν θα πρέπει οι Έλληνες να υψώνουν ελληνικές σημαίες σε ελληνικά εδάφη γιατί ο Ερντογάν παραμονεύει...!
 Και φυσικά όοολα αυτά τα βλέπει και τα ακούει ο Ερντογάν και σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του, μια εκ των οποίων ίσως είναι και η πρόωρες εκλογές. Και με δεδομένη τη στάση των Ελλήνων(;) πολιτικών και λίγα μας κάνει ο Ερντογάν μέχρι στιγμής! Τέλος ένα ρητορικό ερώτημα προς τους «φιλήσυχους» και τρομαγμένους της κυβέρνησης. 
Μήπως κύριοι θα μηνύσετε και την Κυρά της Ρω επειδή ύψωνε μέχρι το θάνατο της την Ελληνική σημαία καθημερινώς στο ακριτικό νησί και μας έθετε σε κίνδυνο καθώς ενοχλούσε τους τούρκους..;


Σχόλιο:
Είναι φανερό ότι οι νεοταξίτες που βρίσκονται στην πολιτική "σκηνή" (και όχι μόνον εκεί, έχουν καταλάβει κάθε μορφής εξουσία), θέλουν να ενοχοποιήσουν και να εξαφανίσουν έτσι,  κάθε τελευταία εστία αντίστασης. 

Από την νέα δικαστική περιπέτεια που αναγκάζεται να περάσει ο μητροπολίτης Αμβρόσιος για τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους και για αυτούς που τους προωθούν, επειδή η αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου δεν άρεσε στον Υπουργό της "Δικαιοσύνης", 


μέχρι τον χλευασμό του Υπουργού Άμυνας κ.Καμμένου προς τα παλικάρια από τους Φούρνους που  έστησαν την Ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες.

Γνωρίζοντας ότι -οι νεοταξίτες-  είναι όλοι τους στο απυρόβλητο, μας πιέζουν να πιούμε τις τελευταίες κουταλιές "δηλητηρίου".
Στο χέρι μας είναι να αποδεχθούμε να το πιούμε
 ή να αντιδράσουμε.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

1 σχόλιο:

Στυλιανός είπε...

Τραγικό 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.


Από σήμερα 2/10/2018, έχουμε προσωρινά διακόψει την δημοσίευση σχολίων στο ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.