" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Για να μην ξεχνιόμαστε. Δείτε πως οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ» σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ στην ΕΛΛΑΔΑ

Οι ισλαμοφασίστες που έδιναν μάχες κατά της κυβέρνησης του Μπασαρ αλ Άσαντ στη Συρία και στο Ιράκ, σκοτώνοντας και σφάζοντας ανθρώπους, ως επί το πλείστον χριστιανούς, βλέπουν τώρα πώς με τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς που έχει εξαπολύσει εναντίον του ISIS η Ρωσία δεν τους «παίρνει», τα μαζεύουν και φεύγουν.

Μεταμορφώνονται σε… πρόσφυγες, παίρνουν τις οικογένειες τους και βάζουν στόχο να περάσουν τη Μεσόγειο και να βρεθούν μέσω της Ελλάδας ή της Ιταλίας στην Ευρώπη. Ξεχνούν ωστόσο να διαγράψουν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook τις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει ποζάροντας με τα όπλα στα χέρια, στο πλευρό άλλων μελών του ISIS.





Αυτές οι φωτογραφίες τους προδίδουν σήμερα. Σε μία αναζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντοπίστηκαν άνθρωποι που μέχρι χθες έσφαζαν ή χειροκροτούσαν τέτοιες πράξεις του Ισλαμικού Χαλιφάτου να επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα και να βρεθούν στη Δύση.



Αρκετοί απ’ αυτούς έχουν περάσει τη Μεσόγειο Θάλασσα είτε μόνοι είτε με τις οικογένειες τους ως
… πρόσφυγες της Συριακής κρίσης που οι ίδιοι προκάλεσαν και αντιμετωπίζονται με… θαλπωρή από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παραγνωρίζουν ωστόσο οι Ευρωπαίοι πώς βάζουν ένα… φίδι στον κόρφο τους.


Υπάρχουν σαφώς πρόσφυγες τους οποίους η Τουρκία στέλνει από τα παράλια της στα ελληνικά νησιά (τους εκμεταλλεύονται ψυχρά οι Τούρκοι δουλέμποροι) αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Υπάρχουν όμως ανάμεσα τους και ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές που αναζητούν μία ανάπαυλα μέχρι να ορκισθούν και πάλι τζιχάντ σε ένα άλλο κράτος. 


Αυτό το νέο πεδίο για τους ισλαμοφασίστες μπορεί να είναι η Ελλάδα ή κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Το έχει παραδεχθεί άλλωστε και ο αρμόδιος υπουργός πως ανάμεσα στους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες «κρύβονται» ισλαμοφασίστες ή έχουν προωθηθεί στην Ευρώπη. Σε άλλες μάλιστα χώρες, όπως η Ουγγαρία έχουν συλληφθεί κι όλας. 


Δεδομένου ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και έχουν μάθει στη Συρία και στο Ιράκ να σφάζουν και να σκοτώνουν εν ψυχρώ το θέμα των λαθρομεταναστών αποτελεί μείζον για την εθνική ασφάλεια. Ειδικά τώρα που ολοένα και περισσότεροι εγκαταλείπουν τη Συρία λόγω των ρωσικών βομβαρδισμών.


έχουμε επισημάνει επανειλημμένα τον κίνδυνο. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε το εννοούμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε να πείτε να αναμένουμε σχετικά τρομοκρατικά επεισόδια;;;

Ανώνυμος είπε...

Καημένη Ελλάδα...
Το τέλος της πατρίδας μας πλησιάζει και βιολογικά και κανείς ΔΕΝ ενδιαφέρεται!...

ΔΙΓΕΝΗΣ-ΑΚΡΙΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν επειδή η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω απο επικίνδυνη...και το εν λόγω θέμα είναι γνωστό με τις Πολλές Παραμέτρους που έχει αυτό που θεωρώ ότι πρέπει να συμβεί είναι η Δημιουργία Όμάδων Πολιτικής Προστασίας ή Πολιτοφυλακής οι οποίες αφού οργανωθούν σε επίπεδο Τοπικής Γειτονιάς-Περιοχής να έρθουν σε συννενόηση με τους Υπόλοιπους Συνδέσμους ανά Περιοχή Πόλη ώστε να Συντονιστούν για να δράσουν Αποτελεσματικά απέναντι στα φαινόμενα εκτροπής που πρόκειται να λάβουν χώρα αργά ή γρήγορα στην Ελλάδα..Αυτή είναι η Σκέψη μου και την καταθέτω,δεν ξέρω με ποιό τρόπο+πότε θα οργανωθεί αλλά νομίζω ότι είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ που πιθανόν να ανακόψει την ταχύτητα της Ισοπέδωσης που έρχεται με Καλπασμό Αραβικού Αλόγου..αλλιώς ας κάτσουμε στα 4 να το απολαύσουμε...ο καθένας να κάνει την επιλογή του.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.