" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Θέλουν την Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες

Εξαιρετική η συνέντευξη-τοποθέτηση του Νίκου Αργυρόπουλου, Πρόεδρου Συλλόγου Βετεράνων Κύπρου 1974, για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας :

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ιερομόναχος Γρηγόριος Ζιώγος
Ο Στόχος της Νέας Τάξης με τίτλους,
Η Γενοκτονία των αντρών. Με πολέμους, ναρκωτικά, τροχαία, κλπ. Για τους υπόλοιπους φρόντισαν να τους κάνουν τεμπέληδες και χαμένα κορμιά της καλοπέρασης… εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Τα τελευταία 20 χρόνια υπάρχει χειραγώγηση στον Σοδομισμό. Σήμερα είναι υποχρεωτική η Σοδομιτική διδασκαλία στα σχολεία της Ευρώπης και από σήμερα και στην Ελλάδα. Όλα αυτά αποσκοπούν στο εξής: Να εξαφανιστούν οι άντρες από την Ευρώπη, έτσι ώστε οι γυναίκες αναγκαστικά να παντρευτούν ( νόμιμα η παράνομα ) τα Μουσουλμανικά δίποδα που τα ξεφορτώνουν κατά χιλιάδες κάθε μέρα. Απόδειξη ότι είναι όλοι άντρες 20 - 30 ετών. Στόχος λοιπόν είναι η εξαφάνιση της λευκής χριστιανικής φυλής, και η υποχρεωτική Μουσουλμανική επιμιξία. Εδώ αρχίζουν οι υποσημειώσεις,
1.Κατάργηση των Χριστιανικών συμβόλων για να μην παρεξηγιούνται οι Μουσουλμάνοι, με τελικό αποδέκτη την ποινικοποίηση του Χριστιανισμού.
2. Το Μπαστάρδεμα της Χριστιανικής φυλής, καθώς στοχεύει στην θρησκευτική αμνησία, και στις όποιες ανθρώπινες αξίες καταφέραμε να αποκτήσουμε. Αυτό έχει δρομολογηθεί εδώ και 10 χρόνια στην Ευρώπη με εκατομμύρια βιασμούς, ενώ οι μισοί από αυτούς είναι Ομαδικοί. Περαιτέρω συγκάλυψη εν παντί. Όλα στο σχέδιο.
3. Οι Νόμοι ξεκίνησαν αναφανδόν Εναντίων των Ευρωπαίων, και Υπέρ των λαθρομεταναστών. Εκλεισαν όλες τις επιχειρήσεις ( μικρές και μεγάλες ) κλέβουν σπίτια και χωράφια με διαστημική φορολόγηση και τα χαρίζουν όλα στους λαθρομετανάστες εισβολείς Ισλαμιστές. Αυτός ο Στρατός που ειρηνικά έκανε αυτά που δεν μπόρεσαν να κάνουν 2 Παγκόσμιοι πόλεμοι, περιμένει το πράσινο φώς για να ξεχυθεί λυσσασμένος εναντίον των Λευκών Χριστιανών.
4. Σφράγισμα με κάρτες σήμερα, και RFID προσεχώς, ώστε να είναι άπαντες ελεγχόμενοι, να παρακαλάνε για συσσίτιο και να μην τους σβήσουν το τσιπάκι προκειμένου να ζήσουν ακόμα λίγη δυστυχία...
5. Οι θρησκευτικοί ηγέτες που ελπίζει και πιστεύει ο κουτός λαός, ανά τον κόσμο είναι όλοι στο Κόλπο και εργάζονται με υποδείξεις των από πάνω. By the way αν ζούσε σήμερα ο Χριστόδουλος θα πέρναγαν όλα αυτά τα Νεοταξίτικα σχέδια; ΟΧΙ βέβαια, γι’ αυτό και ΕΠΡΕΠΕ να γίνει η αντικατάσταση το συντομότερο… και ο νοών νοείτω.
6. Αποσκοπούν στην επόμενη γενιά. Αφού γεμίσει η Ευρώπη από εξαρτημένα πρεζάκια, χαμένα κορμιά της Αθεΐας και της καλοπέρασης, ζητιάνους μιγάδες και ομοφυλόφιλους, τότε λοιπόν είναι πολύ εύκολο να οδηγηθούν οι όχλοι και οι μάζες στο ζητούμενο. Δηλαδή στην Διδασκαλία του Lucifer.
7. Βασιλεία του Αντιχρίστου για 7 έτη
8. Και για να κλείσουμε με κάτι ευχάριστο: Οσοι δεν ακολουθήσουν τα παραπάνω Νεοταξίτικα σχέδια, βεβαίως θα υποστούν κακουχίες, διώξεις κλπ αλλά εν ημέρα κρίσεως ο Τρισυπόστατος Θεός θα τους αναδείξει τους Μεγαλύτερους αγίους από καταβολής κόσμου. Μεγάλη η θλίψις - Μεγάλη και η Δόξα. Διαλέγετε και παίρνετε.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.