" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΥΗΔΙΑ: Αναξιοπαθούντες μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» σκότωσαν ομοφυλόφιλο που πήγε να τους προσφέρει «ανθρωπιστική» βοήθεια. Δολοφονίες και βιασμοί Σουηδέζων από "πρόσφυγες".

Πριν λίγες ημέρες διαβάσαμε και αυτό:
Σοκ στην Σουηδία: Γυναίκα βιάστηκε μέχρι θανάτου απο Μουσουλμάνο μετανάστη

Ένας 34χρονος Σομαλός μετανάστης συνελήφθη μετά απο την άγρια επίθεση μιας γυναίκας στο γκαράζ του ξενοδοχείου Sheraton στη Σουηδία.

Η γυναίκα πέθανε ενώ την βίαζε σύμφωνα τα ξένα μέσα. Η αστυνομία ωστόσο, αναφέρει ότι ο δράστης συνέχισε να βιάζει το πτώμα της γυναίκας και αφού είχε πεθάνει.

Η Σουηδία και η Νορβηγία είναι στη μέση μιας τεράστιας επιδημίας βιασμού. Στατιστικά για την εγκληματικότητα δείχνουν, ότι οι βιασμοί και στις δύο χώρες διαπράττονται από μουσουλμάνους μετανάστες.
Φωτογραφία-αρχείου από βιασμό γυναίκας απο Μουσουλμάνους

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα ενα Σουηδικό μέσο,κατά τους πρώτους επτά μήνες του 2013, πάνω από 1.000 Σουηδέζες ανέφεραν ότι βιάστηκαν από μουσουλμάνους μετανάστες. 300 από αυτές ήταν κάτω από την ηλικία των 15. Ο αριθμός των βιασμών φτάνει το 16% σε σύγκριση με το 2012.

Θυμίζουμε και μια άλλη περίπτωση 
Δώδεκα Αφγανοί βίαζαν Σουηδή μητέρα δυο παιδιών σε κέντρο φιλοξενίας αιτούντων ασύλου στη Σουηδία!

Ενώ ένας μεγάλος αριθμός Αφγανών επευφημούσε αποκαλώντας την πόρνη (Έτσι λένε τις μη-μουσουλμάνες γυναίκες).Εφτά από τους δώδεκα συνελήφθησαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την υπόθεση που είχε συγκλονίσει

Δείτε και το βίντεο για να μην έχετε αμφιβολίες ότι η είδηση ισχύει:

https://www.youtube.com/watch?v=KBdmdCW_-A4

Όπως βλέπετε η επιπολαιότητα της Ευρώπης, πληρώνεται πλέον με αίμα. Εκτός αν δεν πρόκειται μόνον για επιπολαιότητα αλλά για σχέδιο.

"Καλή Χρονιά" 
ίσως η τελευταία σε μια ελεύθερη Ευρώπη. Πάντως το κύκνειο άσμα πλέον ακούγεται τόσο καθαρά.


Ιστολόγιο-Ομάδα Εκπαιδευτικών ο Παιδαγωγός


Και η νέα είδηση που σοκάρει. 
ΣΟΥΗΔΙΑ: Αναξιοπαθούντες μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» σκότωσαν ομοφυλόφιλο που πήγε να τους προσφέρει «ανθρωπιστική» βοήθεια (μετά τους πήγε σπίτι του), αφού του τύλιξαν φίδι γύρω από τον λαιμό του:


Άλλη μία καθημερινή είδηση από τον πολυπολιτισμικό μας παράδεισο που αποδεικνύει πόσο γερά δίνει την μάχη η Ευρώπη για να μην χαθούν οι ανθρωπιστικές της αξίες.

Δύο νεαροί μουσουλμάνοι μετανάστες στην Σουηδία, κατηγορούνται για την δολοφονία με κίνητρο το «μίσος»* ενός ομοφυλόφιλου, τον οποίον αφού τον έντυσαν με γυναικεία ρούχα, του τύλιξαν ένα φίδι γύρω από τον λαιμό και τον κακοποίησαν μέχρι θανάτου.


Οι δύο δράστες - ο ένας 16 χρονών και ο άλλος 19 χρονών – είναι "πρόσφυγες" από το Μαρόκο**. Σύμφωνα με την εισαγγελία, το θύμα ήταν
εσκεμμένα στόχος, λόγω της σεξουαλικότητάς του.


Το περιστατικό άρχισε όταν ο ομοφυλόφιλος άνδρας συναντήθηκε με τον 16χρονο "πρόσφυγα" σε ένα πάρκο στο Γκέτεμποργκ και προσφέρθηκε να τον βοηθήσει δίνοντας ρούχα και τρόφιμα.

Τα τρία άτομα κατέληξαν στο διαμέρισμά του ομοφυλόφιλου άντρα όπου
ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι ο άντρας προσπάθησε να κάνει σεξ με τους δυο μετανάστες και ότι αυτοί ενήργησαν σε αυτοάμυνα.

Ωστόσο, η αστυνομία ανακάλυψε ένα βίντεο από το κινητό του 16χρονου που δείχνει τον ομοφυλόφιλο άντρα κακοποιημένο και δεμένο στο δάπεδο του διαμερίσματος. Ο 16χρονος ακούγεται να ουρλιάζει και να βρίζει τον άνδρα, ενώ τον προσβάλλει για τον «σεξουαλικό προσανατολισμό» του.

Οι δράστες ισχυρίζονται ότι το θύμα ήταν ήδη ντυμένο σαν γυναίκα, όταν το γνώρισαν, αν και ο φίλος του θύματος αρνείται ότι ο σύντροφός του ντυνόταν γυναικεία και ισχυρίζεται ότι το θύμα το έντυσαν με γυναικεία ρούχα για να το χλευάσουν.

Ένα νεκρό φίδι βρέθηκε τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του θύματος στο οποίο η αστυνομία βρήκε σταγόνες αίματος από τον 16χρονο. Οι δράστες έδεσαν το θύμα και του έβαλαν μια κουβέρτα στο πρόσωπό του κάτι το οποίο επέφερε τον θάνατό του, σύμφωνα με την εισαγγελία, η οποία χαρακτήρισε το περιστατικό "ανόητη επίθεση και στυγερή δολοφονία."

«Οι δύο κατηγορούμενοι έφηβοι έχουν περάσει από αρκετές ευρωπαϊκές χώρες πριν έρθουν στη Σουηδία», αναφέρει η Speisa.

Σύμφωνα με την σουηδική Expressen, οι νεαροί μετανάστες από το Μαρόκο και άλλες χώρες της Βόρειας Αφρικής είναι γνωστοί για την εγκληματική συμπεριφορά τους.

Η Σουηδία είναι η «Μέκκα» της θρησκείας του «προοδευτισμού» στην οποία έχουν προσηλυτισθεί εκατομμύρια Ευρωπαίοι και για αυτό ο κόσμος πάει από το καλό στο καλύτερο. Η Σουηδία επίσης, είναι υπερήφανη ότι κατέχει τον τίτλο της «πρωτεύουσας των βιασμών της δύσης».

Οι αριθμοί των βιασμών στη Σουηδία έχουν εκτοξευθεί με ένα συγκλονιστικό ποσοστό 1.472% (!) από τα μέσα της δεκαετίας του '70, όταν το έτος 1975 υπήρχαν μόλις 421 περιστατικά, ενώ τον περσινή χρονιά οι βιασμοί (όσοι αναφέρθηκαν από την αστυνομία, φυσικά) ανέβηκαν στους 6.620.

Πρόκειται αναμφίβολα, περί ενός επιτεύγματος, για το οποίο ολόκληρος ο προοδευτικός ευρωπαϊκός πληθυσμός εκφράζει τον θαυμασμό του.


ΥΓ. Εννοείται ότι οι δράστες των βιασμών στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι «Σουηδοί». Απλά, δεν είναι και πολύ ξανθοί.


* Προφανώς, υπάρχει και δολοφονία με κίνητρο την συμπάθεια ή την αλληλεγγύη.
** Το Μαρόκο δεν έχει πόλεμο, από ό,τι θυμάμαι, αλλά αφού όλα τα κανάλια τους λένε όλους «πρόσφυγες» και εμείς πρέπει να λέμε το ίδιο, διότι αλλιώς είμαστε «φασίστες».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς κι είναι σχέδιο Σιωνιστών η ισλαμοποίηση της Ευρώπης κι ο κατακλυσμός με μεταναστες
https://www.youtube.com/watch?time_continue=96&v=e78k7S21ojE
http://voicenews.gr/index.php/diethni/41636-2015-10-06-07-46-29.html
κι η σιωπη μπροστα στα σχεδια του Σιωνισμου
http://redskywarning.blogspot.gr/2011/02/11.html

Τους αφηνουνε να πνιγονται στα σαπιοκαραβα, για να προκαλουνε την λυπη του κοσμου (εννοειται και την δικη μας)ώστε να τους δεχτεί κι απ΄την άλλη δινουνε δισεκατομμυρια κονδυλια για το προσφυγικο. Μ΄αυτα τα χρηματα θα μπορουσανε να τους μεταφερουνε κατευθειαν απο τις χωρες τους, να κανουνε απευθειας εγκυροτερο ελεγχο (δεν θελουνε, περνανε έτσι και οι δικοι τους "τρομοκρατες"...)και να τους μοιρασουνε σε άλλες Χωρες

To 23% βιαζεται στην Σουηδια (και στη Νορβηγια μεγαλα ποσοστα) και γινεται αποκρυψη χαριν προοδευτικοτητας, "αλληλεγγυης" και ανωθεν εντολων...
μολις τρια χρονια φυλακη για βιασμο
http://www.eglimatikotita.gr/2014/04/40-14.html
κι εδω
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/11/blog-post_6072.html
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/11/23.html
κι εδω
http://voicenews.gr/index.php/diethni/41637-2015-10-06-07-48-16.html

εδω για οσες τους αρέσει η πολυτισμικοτητα και πως καποιοι μαυροι "δειχνουνε" καλοι ....Ὅλες οἱ μη μουσουλμανες εἶναι καταχωρημένες ὡς πόρνες στὴν συνείδησι τῶν μουσουλμάνων και το κορανι τους δινει το διακιωμα να κανουνε οτι θελουνε
http://redskywarning.blogspot.gr/2012/04/7.html

Ερχονται ασχημα γεγονοτα στη Πατριδα μας με τους μεταναστες κι η Κρατουσα ¨"Εκκλησια" συνεχιζει ΚΑΙ σ΄αυτο το θέμα να αποκοιμίζει τους Πιστους. Ήδη μας έχουνε κυριεύσει "ειρηνικά" με την αποεθνοποίηση κι αποχριστιανοποίησή μας, αλλα ερχονται και χειροτερα...Ξεχασα, θα παρουμε αναιμακτα τη Πολη, χωρις να πληρωσουμε για τις αμαρτιες και την έλλειψη μετανοιας

ΣΤΑΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί να βάλετε φωτογραφία από βιασμένη γυναίκα; ;;;
Δεν το εμπεδώσαμε καί έπρεπε περισσότερο; ;;
Είσαστε εσείς εκπαιδευτικοί που επιζητειτε παιδεία με ιδανικά; ;;
Τα χάλια σας! !!!

Χριστιανός μάχιμος

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!! σε Γνωστούς-Φίλους κτλ.
Αποτελεί Αφορμή για Ξύπνημα απο τον Κοινωνικό-Πνευματικό Λήθαργο του Νεοέλληνα...Όλοι Όσοι ψηφίσαν Κατά του Ν.Σ της Ιθαγένειας/Συμφώνου Συμβίωσης/είναι Κατά της Παγκόσμιας Δικτατορίας που μας επιβάλλεται μέσω του Πλαστικού Χρήματος-Κάθε λογής Κάρτας/Λαθροεισβολής/Κατά του 3ου Μνημοσύνου+Επαχθέστερου μέχρι το επόμενο..πιστεύω ότι ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ..ας έχει και χιονοθύελλα που λέει ο λόγος...αλλιώς να το Βουλώσουν/βουλώσουμε ΌΛΟΙ...

http://ekklisiaonline.gr/ellada/item/9798-diamartyria-kata-tis-kartas-politi-stis-7-fevrouariou-sta-propylaia-kai-poreia-sti-vouli

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Μόλις διαβάσαμε άρθρο της Σουλτάνας Χειλαδάκη:
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ… «ΓΕΥΣΗ» ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, (βίντεο)
http://nikosxeiladakis.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CE%B8/


αναφέρεται σε επιθέσεις εναντίον γυναικών από 1000 περίπου άντρες (λαθρο)μετανάστες που τις επιτέθηκαν σεξουαλικά στην Κολονία, την παραμονή πρωτοχρονιάς.


Τι να γράψουμε; ότι με λύπη βλέπουμε οι φόβοι μας να επαληθεύονται; Τελικά είμαστε "διχαστικοί", "ύπουλοι", και "φασίστες" ή η στοιχειώδης κοινή λογική μας υποχρεώνει να δούμε κατάματα την πραγματικότητα;
Έχουμε το δικαίωμα να λέμε την άποψη μας;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Είναι πολύ απλό αγαπητέ
προτιμάς να δεις την φωτογραφία τώρα, για να αφυπνιστείς,
ή να δεις εκ των υστέρων στην θέση της σουηδέζας την μητέρα,
την σύζυγο
ή την κόρη σου;

Επειδή εξηγώντας "θεωρητικά" κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο, ας τον εμπεδώσουν "εποπτικά", όπως λέμε και στα σχολεία μας.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν η επιχειρηματολογία είναι αβάσιμη, διότι το "εποπτικά", εμπεριέχει τη διάκριση.
Ωστόσο όμως ανακαλώ το ανωτέρω σχόλιο εκφράζοντας μόνο την άποψη ότι δεν αρμόζει ηθικά τέτοιο εγχείρημα.
Αυτή είναι η άποψή μου.

Χριστιανός μάχιμος

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε το απόφαση. Έτσι είναι οι Έλληνες. Δεν έβαλες τη φωτογραφία. Σου λένε γιατί δεν την έβαλες. Για ποιο λόγο. Την έβαλες σου φωνάζουν μα γιατί την έβαλες. Δεν έπρεπε. Δεν βγάζετε άκρη παιδιά. Ψάχνει καθένας αφορμή να πετάξει την εξυπνάδα του και να διαφοροποιηθεί. Συνεχίστε. Γεμίστε το ιστολόγιο σας με ειδήσεις να διαβάζουμε και μην ασχολείστε με τις ανοησίες καθενός.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.