" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΕΙΓΟΝ: Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, ΟΛΟΙ στα δικαστήρια της Ευελπίδων. ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ τα αδέρφια μας που ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ στο βλάσφημο έργο Corpus Christi


Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016,στα δικαστήρια της Ευελπίδων στο κτήριο 8 και ώρα 9π.μ δικάζονται τρία εν Χριστώ αδέλφια μας γιατί ήταν μέσα σε αυτούς που αντιδράσανε για να μην παιχτεί η βλάσφημη παράσταση “ CORPUS CHRISTI “ στο θέατρο “ ΧΥΤΗΡΙΟ “ τον Οκτώβριο του 2012 στην οποία παρουσιάζανε τον κύριο ημών Ιησού Χριστό και τους αγίους αποστόλους ως ομοφυλόφιλους, 
ΔΕΝ ήταν έτσι ο Χριστός και οι μαθητές Του. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Ούτε φυσικά ήταν ομοφυλόφιλοι όπως θα ήθελε η αρρωστημένη φαντασία σας.
Αλλά αν τολμάτε γράψτε ένα αντίστοιχο έργο για τον Μωάμεθ. Τολμήστε.
Να δούμε το κεφάλι σας καρφωμένο σε κανέναν πάσσαλο. Έτσι αντιλαμβάνονται οι μουσουλμάνοι την "ελευθερία της σκέψης".
Γιατί το "καλλιτεχνικό" "ταλέντο" σας περιορίζεται στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό;


Αντί η Ελληνική πολιτεία να επέμβει ως όφειλε βάση του νόμου και να σταματήσει αυτήν την αθλιότητα με βάση το άρθρο 5 παρ.1 του συντάγματός μας το οποίο λέει 
"Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική ,πολιτική και οικονομική ζωή της Χώρας μας, εφόσον δεν προσβάλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το σύνταγμα ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ!"… 

η Ελληνική πολιτεία έστειλε τα ΜΑΤ έξω από το ΧΥΤΗΡΙΟ 
για να ρίξουν χημικά και να χτυπήσουν τους Ορθοδόξους Χριστιανούς για να μπορέσει να παιχτεί η βλάσφημη αυτή παράσταση κάτι που τελικά δεν έγινε, αφού οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν πτοήθηκαν και δεν σταμάτησαν τον αγώνα τους μέχρι το τέλος.

Την μήνυση στους εν Χριστώ αδελφούς μας έκαναν η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου , και ο σκηνοθέτης του έργου Λαέρτης Βασιλείου. 

ο σκηνοθέτης του "έργου"
Καλούνται όλοι οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι να συμπαρασταθούμε στους αδελφούς μας με την φυσική μας παρουσία και την προσευχή μας την

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στα δικαστήρια της Ευελπίδων 
στο κτήριο 8 και ώρα 9π.μ

Ενημερώστε τους αδελφούς.
Σπυρίδων Βούκαλης, πηγή

Ας δούμε τι λέει το Σύνταγμα της Ελλάδος:






Διαβάστε σχετικές αναρτήσεις :

Πέμπτη 4/10/2012, 5μμ - Κάλεσμα ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ- Κάλεσμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

"Σώπα ... μην μιλάς". ΚΑΛΕΣΜΑ Πέμπτης 11/10/2012. Θα είσαι και πάλι απών;;;

Σου γράφω και ακόμη φτύνω ... από τα χημικά

Το Σύνταγμα προστατεύει το πρόσωπο του Χριστού από τους (θεατρίνους) υβριστές του. Αποδείξεις.


Επίσκοπος Γόρτυνος Ιερεμίας: "Ευχαριστώ και συγχαίρω τους χριστιανούς που διαμαρτυρήθηκαν κατά του βλάσφημου έργου Corpus Christi. Πολύ καλώς επράξατε και να το ξανακάνετε! "

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

+Ι.Γ.Ζ.

Ηταν τότε που επίσημα η Εκκλησία των ΓΟΧ είχε λουφάξει κανονικά, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων μεταξύ αυτών και ο γράφων.
Μαρτυρικό αίμα έχυσε ο Γιατρός Αθανάσιος Παπαγεωργίου ( με το πάτριο ) ας είναι καλά τα ΜΑΤ - είμαι αυτόπτης μάρτυρας.
Του βάζω μετάνοια.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την ενημέρωση μας. Ας κάνουμε και εμείς κάτι μην τα περιμένουμε όλα από τους "φασίστες".
Αν και των φρονίμων τα παιδιά ...τα παρακάτω από το 2009!!!

Εμείς όμως ...βράχοι προοδευτικοί αριστεροί!
Στηρίζουμε τους υποστηρικτές του Ομπάμα , προοδευτικούς , κεντρο”δεξιούς”, φιλοευρωπαικές δυνάμεις , φιλελεύθερους αριστερούς και λοιπούς.
Οποιον πρωτείνει το αριστερό κατεστημένο και μετά …τρεχάτε ποδαράκια…στα δικαστήρια για τα αυτονόητα.

Οσο για το σύνταγμα μας , πιστεύεται πως αυτό ισχύει ακόμα; Εάν ίσχυε, δεν θα ήταν αυτεπάγγελτη η δίωξη των υπευθύνων του κατάπτυστου βλάσφημου έργου; Γιατί δεν έκανε μηνύσεις η εκκλησία; Και εάν έκανε τι απέγιναν;

Ακόμα οι Χριστιανοί δεν έχουμε δει τίποτα. Ακόμα απορούμε γιατί οι Αμερικανοί ψήφισαν τον “φασίστα, ναζιστή” τραμπ, γιατί ψηφίζουν δεξιούς(άντε βρές τους στην Ελλάδα) και εθνικιστές στις υπόλοιπες Ευρωπαικές χώρες και στέλνουν “προοδευτικούς” φιλελεύθερους αριστερούς στα αζήτητα.
Σύντομα και στα δικά μας με όλους αυτούς που στηρίζουμε και ακόμα δεν έχουμε δεί τίποτα!

Τρίτη, 5 Μαΐου 2009
Νέος νόμος στις ΗΠΑ προστατεύει παιδόφιλους και λοιπούς "εναλλακτικούς"

Έτοιμος για ψήφιση ο νέος νόμος στις ΗΠΑ που θα προστατεύει τους παιδόφιλους. Με το Νόμο περί "Εγκλημάτων Μίσους" θα προστατεύονται εκτός από τους ομοφυλόφιλους και οι 547 "παραφιλίες".
Πηγή: © 2009 WorldNetDaily

Ηγέτης αμερικάνικης χριστιανικής οργάνωσης για την Προστασία της Οικογένειας, καλεί τις οικογένειες σε όλη τη χώρα να έλθουν σε επαφή με τους γερουσιαστές των ΗΠΑ, προκειμένου να εμποδίσουν ένα νομοσχέδιο που ήδη έχει περάσει από το Κονγκρέσο και περιμένει τον πρόεδρο Obama – σύμφωνα με το οποίο θα προστατεύονται "και οι 547 μορφές σεξουαλικής παρεκτροπής ή «παραφιλίες» που καθορίζονται από τον Αμερικανικό Ψυχιατρικό Σύλλογο."

[ Για τις Παραφιλίες (ή Σεξουαλικές Παρεκκλίσεις) στις οποίες περιλαμβάνονται η παιδοφιλία, ο φετιχισμός, η κτηνοβασία, η νεκροφιλία κλπ βλέπε το http://www.psychologia.gr ΕΔΩ].

Το νομοσχέδιο HR 1913, που αφορά τα λεγόμενα "εγκλήματα μίσους", ("Hate Crimes") που έφεραν στο Κονγκρέσο για ψήφιση οι Δημοκρατικοί Γερουσιαστές Edward Kennedy (φωτο) και Patrick Leahy, εγκρίθηκε τελικά με ψηφοφορία, 249 ψήφους υπέρ και 175 ψήφους κατά.

Ο Gohmert προειδοποίησε ο νόμος θα χρησιμοποιείται κατά των παστόρων - ή οποιουδήποτε άλλου - που θα μιλά κατά της ομοφυλοφιλίας ή της «εναλλακτικής» σεξουαλικής ζωής. Είπε ότι προβλέπει ότι όποιος μέσω ομιλία "προκαλεί" διάπραξη «βίαιου εγκλήματος μίσους» θα δικάζεται σαν να είναι ο δράστης του βίαιου εγκλήματος.

Οι επικριτές λένε ότι με το νόμο αυτόν θα καταστεί δυνατή η άσκηση διώξεων εναντίον παστόρων οι οποίοι θα κηρύττουν την βιβλική απαγόρευση της ομοφυλοφιλίας, αν κάποιος που ακούσει ένα τέτοιο κήρυγμα, πάει αργότερα και κατηγορηθεί ότι έπραξε οποιοδήποτε έγκλημα.

Πρόκειται για μια προσπάθεια για να πέσει τελικά, ένα λεπτό πέπλο σιωπής – με δικαστική ποινή- της οποιασδήποτε αντίθεσής προς τον ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής – είτε αυτή η αντίθεση πηγάζει από την ηθική, την ιατρική ή την Βίβλο», είπε.

Αναρτήθηκε από SkyWatcher στις 11:45 μ.μ.
http://redskywarning.blogspot.gr/2009/05/blog-post_05.html

Μόνο οι Ελληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι
δεν βλέπουμε
δεν ακούμε
δεν μιλάμε
και να ηταν μόνο τα παραπάνω καλά θα ήταν.
Οποιον τολμήσει και αντισταθεί τον χαρακτηρίζουμε φασίστα και ναζί για να τα έχουμε καλά με την κοσμική εξουσία... κατά τα άλλα Χριστιανοί!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...

Δυστυχώς υπήρχε πολύ μεγάλη προπαγάνδα για τις αντιδράσεις στο θεατρικό έργο. Επειδή βρισκόμαστε και εμείς εκεί αποθανατίσαμε τα γεγονότα με βίντεο και φωτογραφίες:
https://eleftheroiellines.blogspot.com/2012/10/corpus-christi-251012_26.html
και
https://eleftheroiellines.blogspot.com/2012/10/corpus-christi-251012_26.html
Θα επιθυμούσαμε να κάνουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις:
1ον οι άνθρωποι που είχαν μαζευτεί για να διαμαρτυρηθούν δεν ήταν μόνο από το πάτριο και αυτή η διαφήμιση για το πάτριο που πραγματοποιείται από ορισμένους πρέπει πλέον να σταματήσει με τους άσκοπους σχολιασμούς τους. Στους καιρούς που ζούμε θα έπρεπε να σκέφτονται ότι ο εχθρός είναι κοινός και σίγουρα δεν είναι το νέο ημερολόγιο, ούτε αυτοί έχουν μονάχα το προνόμιο να διαμαρτύρονται σε όσα συμβαίνουν και που προσβάλλουν το έθνος μας και την πίστη μας.
2ον αυτά που περιγράψαμε στα δημοσιεύματα μας είναι ότι οι διαδηλωτές δεν δημιούργησαν κανένα επεισόδιο και είχαν παρευρεθεί ειρηνικά για να διαμαρτυρηθούν για το βλάσφημο θεατρικό έργο, ενώ τα ΜΑΤ τους απώθησαν μακριά με την χρήση μικρής ποσότητας δακρυγόνων.
Φυσικά την άλλη μέρα οι φυλλάδες και τα ΜΜΕ αναφέρθηκαν ψευδός σε επεισόδια που δήθεν δημιούργησαν οι διαδηλωτές, στο βίντεο μας φαίνεται ξεκάθαρα η στάση της αστυνομίας αλλά και όσων διαμαρτυρήθηκαν.

Με εκτίμηση,
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αγαπητοί Ελεύθεροι Έλληνες

Δεν νομίζουμε να έγινε διαφήμιση του πατρίου,
στο μοναδικό σχόλιο του "+Ι.Γ.Ζ.":
"Ηταν τότε που επίσημα η Εκκλησία των ΓΟΧ είχε λουφάξει κανονικά, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων μεταξύ αυτών και ο γράφων."
φαίνεται ότι επίσημα τόσο οι ΓΟΧ (πάτριο) όσο και η επίσημη Ελλαδική εκκλησία, δεν συμμετείχαν στις αντιδράσεις.

Επειδή για οποιουσδήποτε λόγους οι επίσημες σύνοδοι ιεραρχών μπορεί να επιλέγουν την σιωπή,
ο πιστός λαός οφείλει να ακούει την φωνή της συνείδησης του και να αντιδρά αυθόρμητα ακόμη και χωρίς επισκόπους, όταν χρειάζεται.

Είναι παρήγορο κατά την γνώμη μας που τελευταία αρκετές φορές συνεργάστηκαν πιστοί του νέου και του πατρίου ημερολογίου πχ τελευταίες συγκεντρώσεις για Κάρτα του Πολίτη. Αυτό είναι αισιόδοξο. Κόντρα στα σχέδια της Νέας Τάξης και του Οικουμενισμού, οφείλουμε όλοι μαζικά να κάνουμε το χρέος μας.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους αντέδρασαν.
Αύριο έχουμε όλοι μια νέα ευκαιρία να δώσουμε το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

+Ι.Γ.Ζ.

Προς τους ελεύθερους Ελληνες,

Το να ομολογείς ποιος είναι μάρτυρας δεν είναι άσκοπο σχόλιο αλλά υποχρέωση.
Αυτόν διάλεξε ο Χριστός να χύσει το αίμα του, εαν είμασταν άξιοι θα διάλεγε εσάς και μένα, αλλά δυστυχώς... ( δες στο σαιτ Μαρτυρική Εκκλησία την απόδειξη με φωτό - θα το ανεβάσω εκ νεου μόνο για εσας )

Οσο για τη διαφήμιση στους ΓΟΧ... παρακαλώ να είστε πιο προσεκτικοί στην ανάγνωση.
Καλή σαρακοστή απο αύριο δευτέρα (με το πάτριο)

Ανώνυμος είπε...

+I.Γ.Ζ.

Προς τους ελεύθερους Ελληνες,
και μην μου πείτε ότι και αυτό είναι άσκοπο σχόλιο και διαφήμιση.

Απο το σαιτ ορθόδοξη φωνή ( για να το διασταυρώσετε )

Ο γνωστός πανεπιστημιακός καθηγητής και ιερέας πατέρας Γεώργιος Μεταλληνός μιλά για τους ακολουθούντες το πάτριο εορτολόγιο.

"Ξέρετε αυτούς που κοροιδευτικά εμείς οι έξυπνοι υιοί τους ονομάζουμε Παλαιοημερολογίτες και που σήμερα αρχίζουμε να κατανοούμε πόσο τους αδικήσαμε. Διότι εμείς δεν κρατήσαμε Θερμοπύλες όπως αυτοί, οι τόσοι λίγοι. Εμείς υποχωρήσαμε και υποχωρούμε συνέχεια. Ο διάβολος μας κλέβει σιγά σιγά και με μαστοριά. Έγιναν τόσα βήματα με ξεκάθαρο το στόχο της ένωσης. Άρση αναθεμάτων, αναγνώριση μυστηρίων, αποδοχή αρχιερωσύνης και πρωτείο της τιμής. Και ορίστε σήμερα ενώπιον του κοινού ποτηρίου και του παπικού πρωτείου εξουσίας ο λαός του Θεού κοιμάται. Το πιο λυπηρό είναι οτι αυτοί που εχθρεύονται τους φιλότιμους και ειλικρινείς παλαιοημερολογίτες νομίζοντας ότι έτσι σαπουνίζουν την σπιλωμένη και προδομένη πίστη τους. Ο Χρόνος όμως θα τους νουθετήσει. Οι προθέσεις θα αποκαλυφθούν. Τα σχέδια και τα προγράμματα θα γίνουν έργα και τότε μαζί με όλους τους συντηριτικούς κληρικούς του νέου ημερολογίου θα κατανοήσουν ότι ο αγώνας που ξεκινούν τόσο αργά, δεν είναι παρά ο αγώνας που έχουν αρχίσει εδώ και τόσα χρόνια οι παλαιοημερολογίτες παππούδες μας".

Ανώνυμος είπε...

Ανάρτηση της «Ορθόδοξης Φωνής» τον Οκτώβριο του 2012 :
Γράφει ο “Ποιμένας” Σιατίστης Παύλος :

Ναι είμαι θυμωμένος με αυτούς τους ψευτο-ομολογητές (εννοεί τα εν Χριστώ αδέλφια μας που αντιδράσανε για να μην παιχτεί η βλάσφημη παράσταση “ CORPUS CHRISTI “ στο θέατρο “ ΧΥΤΗΡΙΟ “ τον Οκτώβριο του 2012).

Την μέθοδο που χρησιμοποίησαν οι «αγωνιστές» την έχει αποδοκιμάσει ο ίδιος ο Κύριος μας.
Θα μπορούσε ο Χριστός να υπερασπισθεί τον εαυτό Του μόνος Του.
Με τις λεγεώνες των Αγγέλων Του. Θα μπορούσε να ρίξει φωτιά και να τους κάψει. Αμφιβάλλετε;


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Πυρά Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης, κ.κ. Παύλου για “Corpus Christi” και “Χρυσή Αυγή”
http://www.kozan.gr/post/43513#sthash.LmkTEab2.dpuf


Μία απάντηση στο "βαρύγδουπο" κείμενο του Μητροπολίτη Σιατίστης για τις αντιδράσεις εναντίον του βλάσφημου Corpus Christi
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/10/corpus-christi_9163.html

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...

Αγαπητοί φίλοι, πριν λίγους μήνες βρεθήκαμε στα πυρά μεταξύ των πιστών των δύο εκκλησιών της χώρας με την κοινή συνεργασία μας.
Δεν θα ήταν σκόπιμο να αναλυθεί δημοσίως αλλά επειδή όλοι μας γνωρίζουμε τι συνέβηκε με την συγκέντρωση ενάντια της κάρτας πολίτη τον Φεβρ. 2016 και τι ειπώθηκε και από τις δύο μεριές, έχουμε κουραστεί να προσπαθούμε να διατηρήσουμε ενότητα ενώ ορισμένοι εξαπολύουν ασταμάτητα βέλη και από τις δυο μεριές.

Διαπιστώνω την καλή διάθεση σε όσους σχολίασαν και ο σκοπός του δικού μου σχολίου ήταν να φροντίσουμε όλοι μας να μην εντείνουμε καταστάσεις, σεβόμενοι τα πιστεύω του κάθε ανθρώπου, όπως φαίνεται και από τα σχόλια σας.

Αν κάποιοι φρόντισαν να καπηλευτούν πολιτικά τους αγώνες και κάποιοι άλλοι να βάλουν ταμπέλες στους παρευρισκόμενους στις διαμαρτυρίες ώστε να τους απαξιώσουν, τόσο στο θεατρικό έκτρωμα “Corpus Christi” αλλά και "κάρτας πολίτη" για εμένα όμως μετρά το αποτέλεσμα που είχαν αυτές οι συγκεντρώσεις και μπορώ να πω ότι είχαν αυτό που επιδιώκαμε, στην πρώτη να σταματήσει το θεατρικό και στην δεύτερη να ακούσει την φωνή μας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πανικοβλήθηκε με το ποσοστό συμμετοχής και κάλεσε σε συζήτηση τους διοργανωτές.

Εύχομαι αύριο να παρευρεθούν πολλοί υποστηριχτές των αγωνιστών που εκδικάζονται και λυπάμαι που κι εμείς δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα.

Με εκτίμηση,
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ουδείς δύναται να λησμονήσει την ηττοπαθή και απαράδεκτη, δήθεν "συνετή", στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εν Ελλάδι επισκόπων απέναντι στο πρωτοφανές αυτό αίσχος.
Άφησαν να υβρίζεται σκαιότατα και χυδαιότατα ο πάσης επέκεινα καθαρότητος Ιησούς Χριστός αρκούμενοι σε ανώδυνες και πλατωνικές ανακοινώσεις.
Κάποιοι, μάλιστα, καυτηρίασαν τις δυναμικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των πιστών.
Αλλά και ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα έπρεπε να επιπέσει επί των κεφαλών των χυδαίων υβριστών αμέσως.
ΕΥΓΕ στο ιστολόγιό σας για την προβολή της σχετικής ειδήσεως.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Πρός ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αναφορικά με το Σχολιό σας στις 28 Νοεμβρίου-3:27 ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πανικοβλήθηκε σχετικά με την Προσέλευση των Πολιτών στις Συγκεντρώσεις που έγιναν σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη για το Γνωστό θέμα της Κάρτας του Πολίτη τον Περασμένο Φεβρουάριο στις 7 για την Αθήνα και στις 28/2 για Θεσ/νική,Με αφορμή αυτές τις Κινητοποιήσεις δηλαδή "Ταράχτηκε" η Κυβέρνηση και Κάλεσε Εκπροσώπους των Διαμαρτυρόμενων Σωματείων για να Κουβεντιάσουν;; Αν όντως έχει γίνει κάτι Τέτοιο είναι Πολύ Ευχάριστο ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!-βέβαια επειδή ο διάολος έχει Πολλά Ποδάρια οφείλω να διατηρήσω Επιφυλάξεις για το Αποτέλεσμα της οποιασδήποτε "Συνομιλίας"..Υπάρχει Επίσημη Ενημέρωση σε Κάποιο Ιστολόγιο-Ομάδα Διαμαρτυρομένων;; Αν Ναι θα ήθελα να το Αναρτήσετε ώστε να το Γνωρίζουμε,η Παρεμβασή μου είναι Καλοπροαίρετη σε Κάθε Περίπτωση απλά Εκφράζω την Απορία μου γιατί την ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ είναι σε ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ η Νομοθέτηση του ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ η οποία κατά τους Υπεύθυνους πρέπει να Επεκταθεί ει δυνατόν Παντού...με Πρόσχημα το Γνωστό Παραμύθι της Πάταξης της Φοροδιαφυγής..με ότι αυτό Συνεπάγεται
αφού ότι γίνεται ΤΩΡΑ είναι Προπομπός/Πρόλογος της Περίφημης Κάρτας του Πολίτη..

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...

Προς τον φίλο ανώνυμο, δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο ιστολόγιο να έχει αναρτήσει αυτά που σας παραθέτω όπως ακολουθούν, και που από μέρους μας γίνεται ανεπίσημα χωρίς να ερωτηθούν οι υπόλοιποι διοργανωτές, αλλιώς θα έπρεπε να είχε εκδοθεί δελτίο τύπου.

Έτσι για την συγκέντρωση οι αρχές ανάφεραν ότι υπολόγισαν το πλήθος των συγκεντρωμένων στους 18 χιλιάδες ανθρώπους, αυτό ήταν η αιτία να σχολιάσουν ότι ξεπέρασαν τις πολιτικές συγκεντρώσεις, δείχνοντας μεγάλη έκπληξη, αφού πριν από αυτή κάποιοι είχαν φροντίσει να την σαμποτάρουν ώστε να παρευρεθούν λιγότεροι. Υπενθυμίζουμε ότι το 2012 η αντίστοιχη συγκέντρωση ήταν ακόμα μεγαλύτερη με παρουσία περίπου 150 χιλιάδων ανθρώπων.

Τόσο ο κύριος Κουρουπλής όσο και οι συνεργάτες του κάλεσαν άμεσα και αρκετές φορές σε συνάντηση τους διοργανωτές οι οποίοι μετά το πέρας της συγκέντρωσης είχαν καταθέσει ψήφισμα διαμαρτυρίας.
Συζητήθηκαν οι λόγοι αντίδρασης μας και μη αποδοχής της κάρτας πολίτη, κάνοντας έτσι γνωστές τις θέσεις όλων μας.

Συζητήθηκε επίσης η απαράδεχτη γραφειοκρατία και οι επιπτώσεις της μη χρήσης του ΑΜΚΑ η οποία δεν δίνει το δικαίωμα στην σύνταξη αλλά και της ασφαλιστικής κάλυψης σε όσους εργάζονται και πληρώνουν τις εισφορές τους, με υποσχέσεις ότι θα το επιλύσουν

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν μας έχει ενημερώσει τι πρόκειται να κάνει, έλαβε όμως υπόψη της τις θέσεις μας, αλλά και την αποφασιστικότητα μας να βγούμε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούμε ξανά.
Τα ανωτέρω δεν είναι καθησυχαστικά αφού η κυβέρνηση είναι αναξιόπιστη, έκανε ένα μεγάλο ΟΧΙ σε ένα ΝΑΙ με νέα μνημόνια, φυσικά με την συμφωνία και των άλλων κομμάτων, αυτό σημαίνει ότι η αντιπολίτευση δεν διαπράττει τον σκοπό της και αν θα γίνει κυβέρνηση θα έχει την ίδια πολιτική.

Γνωρίζουμε από αξιόπιστες κυβερνητικές πηγές, ότι η "κάρτα πολίτη" ετοιμάζεται, αλλά ταυτόχρονα ετοιμάζουν την αχρήματη κοινωνία, που στο δικό μας ιστολόγιο έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα.

Ας είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα, επειδή αυτή η ησυχία και αναμονή δείχνει ότι προετοιμάζονται χειρότερα, το ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση για να μας αποτελειώσει ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι σε ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ και Φάση Υλοποιήσης τα Σχέδια των Παγκοσμιοποιητών για το Πλαστικό Χρήμα/Χρήση Καρτών/Κάρτα Πολίτη +Νομοθετικό Πλαίσιο για Εξίσωση της Παθοψυχολογικής Ανωμαλίας του κάθε Ατόμου με τον ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΜΟ...το Ερώτημα απλό τι μέλλει γεννέσθαι;;; ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΟΙ;;; ΠΟΥ;;; ΠΟΤΕ;;; Θα Εναντιωθεί/Διαμαρτυρηθεί και γενικότερα να κάνει ΚΑΤΙ....;;;; όπως έγινε στην Συγκέντρωση της 7ης Φεβρουαρίου του τρέχοντος ΄Έτους στην Αθήνα για την Κάρτα του Πολίτη..Υπάρχει Κόσμος που έχει ξυπνήσει αλλά Απαιτείται Συντονισμός/Οργάνωση νομίζω.

http://www.protothema.gr/economy/article/516933/alexiadis-kinitra-gia-plastiko-hrima-ohi-capital-controls-stous-misthous/

http://www.protothema.gr/greece/article/628059/exomoionetai-pliros-to-sumfono-sumviosis-me-to-gamo/

http://www.enikos.gr/politics/423155,H-apanthsh-toy-Katsikh-se-osoys-ton-xarakthrisan-omofoviko-.html

http://www.fimes.gr/2016/12/katsikis-gay-vouli/#axzz4Rh465AGm

http://www.pentapostagma.gr/2015/12/%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%AE-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5.html

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...

Υπάρχει μια έντονη ανησυχία στον κόσμο, για όσα περιγράφει ο ανώνυμος φίλος (στις 2 Δεκεμβρίου 2016 - 5:24 μ.μ.), υπάρχουν κι άλλοι που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για να πραγματοποιηθεί μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συμμετείχαμε ενεργά στην διοργάνωση 5 συγκεντρώσεων στην Αθήνα, από το 2011 μέχρι και την τελευταία, για να έχει όμως επιτυχία θα πρέπει να συμμετέχει κλήρος και λαός μαζί. Χωρίς καμία πλέον επίσημη ανακοίνωση από την κυβέρνηση δεν είναι καθόλου εύκολο να πείσουμε τον κλήρο που έχει εκτεθεί και κατηγορηθεί ανεπανόρθωτα για την συμμετοχή του σε τέτοιες συγκεντρώσεις, ιδιαίτερα στην τελευταία επειδή συνεργάστηκαν με το παλαιό ημερολόγιο και που αυτοί χωρίς διάκριση ανέβηκαν στον βάθρο της συγκέντρωσης και κατηγόρησαν τους νεοημερολογίτες. Πιθανότατα να ήταν η τελευταία συγκέντρωση όπως είπε μια αγία μορφή της εκκλησίας!
Ας είμαστε λοιπόν σε εγρήγορση και αν θέλει ο Θεός τότε κάτι θα καταφέρουμε, αλλιώς είμαστε άξιοι να βιώσουμε τα χειρότερα ...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.