" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

3ου Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής : ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΩΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν ήταν μόνο στο Χαλάνδρι, όπου οι μαθητές παρέλασαν υπό τους ήχους του ύμνου του ΕΑΜ, ο οποίος –όλως… τυχαίως- ήταν πιστή αντιγραφή του σταλινικού ύμνου «Κατιούσα»!

Μαρξιστές ινστρούχτορες που παριστάνουν τους δασκάλους και πληρώνονται από το αίμα και τον ιδρώτα ολόκληρου του ελληνικού λαού, υποχρέωσαν κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής να τραγουδήσουν το γνωστό τραγούδι των εαμοβουλγάρων κομιτατζήδων με τον τίτλο «Ήρωες» – ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά επί καραμανλοκρατίας, το 1974, με ερμηνεύτρια την αρχικομμούνα Μαρία Δημητριάδη, στον δίσκο «Τραγούδια από την ελληνική Αντίσταση»!

Είναι δε τόσο σίγουροι οι ινστρούχτορες του μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού, ότι δεν θα έχουν καμία συνέπεια γι’ αυτή την πρωτοφανή χειραγώγηση παιδιών του δημοτικού, που ανήρτησαν και το βίντεο! 
Προφανώς για να τους επιβραβεύσουν οι τριτομνημονιακοί λακέδες της Μέρκελ, του Σόρος και των διεθνών τοκογλύφων, Τσίπρας, Καμμένος και Φίλης!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....
https://youtu.be/Su9A50AGURw
Σχόλια:
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ....???

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΥΜΝΟΥΣ ΣΦΑΓΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΛΕΠΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ....???


ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ....???
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ....???

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΚ ΓΙΑ
ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ....???

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ....???

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΥΡΩΣΕΙΣ... ??? Ή ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ....???

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΦΟΡΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ.....??? ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΑΔΕΣ..... Ή ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΗΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ....ΩΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΗΔΕΣ....???

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....


Σχόλιο:
Εμείς ρωτάμε: Πού είναι οι γονείς ων παιδιών;
Να υποβάλουν έγγραφες αναφορές στην διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης;
Οι δάσκαλοι -προπαγανδιστές- κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Οι γονείς οφείλουν να ξυπνήσουν και να διεκδικήσουν όσα λέει το σύνταγμα για καλλιέργεια "εθνικής και θρησκευτικής (ορθόδοξης) συνείδησης". Αντί για μοιρολόγια ήρθε η ώρα της ατομικής μας ευθύνης.

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Ελληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι, μετά τον Β.Π.Π., έχουμε φάει στο κεφάλι τόση αριστερή προπαγάνδα που μας έχουν "φύγει τα μυαλά"!
Ποιος να αντιδράσει και γιατί; Αφού ήρθε ο λαός στην εξουσία ,η αριστερά στην μεταπολίτευση (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ- ΚΚΕ) και χόρτασε λεφτά ο κοσμάκης. Το ότι ηταν από δανεικά δεν το λογάριαζε κανείς μας...
Σημασία είχε που "πάλευε" η αριστερά για τα δικαιώματα του εργάτη και τα ...κέρδιζε πανηγυρικά!
Φάνηκε καθαρά πως ήταν εντελώς χαριστικά -ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ- από το ΞΕΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ κεφάλαιο για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε!

Δεν είναι όμως μόνο η μεταπολίτευση , είναι από την εποχή του εθνάρχη Βενιζέλου!
Αρκεί να αναλογιστεί κανείς γιατί γυρίστηκαν τόσες μεταπολεμικές ταινίες που δείχνουν σχεδόν πάντα τους αριστερούς να παλεύουν εναντίον των ναζί και καμία ταινία που να δείχνει τι διαδραματιζόταν στις αριστερές σοβιετικές δικτατορίες , τις οποίες ακόμα και σήμερα τις ονομάζουν ...δημοκρατίες.

Στόχος ήταν και είναι ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός μας και όχι βέβαια ο ...εργάτης χωρίς αφεντικά.
Ότι πιο παιδαριώδες υπάρχει ως σύνθημα αλλά στους αφελείς προλεταρίους πιάνει και αυτό αρκεί για τους ινστρούχτορες της αριστεράς, βοηθούσης και της "δεξιάς".

Φαίνεται όμως πως ΕΚΤΟΣ από τους αμόρφωτους προλεταρίους - εν πολλοίς δικαιολογημένοι - εινια ΚΑΙ οι δάσκαλοι- ΟΣΟΙ, ευτυχώς όχι όλοι - τελείως ανιστόρητοι και πολύ περισσότερο ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ από τους εργάτες.
Αυτοί δεν έχουν καμία δικαιολογία!
Ισως η μοναδική δικαιολογία τους να είναι το μίσος προς εμάς τους Ελληνες Χριστιανούς ορθοδόξους και ιδίως ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ για την αλήθεια!

ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ!
ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΣΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!

"Soviet Story" (ελληνική αφήγηση)

https://www.youtube.com/watch?v=nAQFxDJNCsM

Ανώνυμος είπε...

λαθος ολες οι ερωτησεις....
οι σωστες ειναι
που κρυβονται οι χριστιανοδεξιουληδες?
οι κεντρωοι?
οι του εθνικου χωρου?
οι αστοι?
απο το 74 κρυβονται στο καβουκι τους ηττημενοι και κετεξεφτελισμενοι απο τους εαμοβουλγαρους κομουνιστες που πηραν την απολυτη εξουσια σε ιδεολογικο πνευματικο πολιτισμικο κοινωνικο και τωρα σε πολιτικο και οικονομικο επιπεδο....
η χρυση αυγη να βαλει το χερι της....η τελευταια μικρη ελπιδα σωτηριας και βιολογικης επιβιωσης του εθνους μας...

Ανώνυμος είπε...

Στα πλαίσια της ΕΘΝΙΚΗΣ εορτής του 1940 , και στην ελευθερία του λόγου – ψωμί παιδεία ελευθερία , το σύνθημα της μεταπολίτευσης - θα μπορούσε ένας δάσκαλος να διδάξει και τα παρακάτω;
Εάν όχι για ποια ελευθερία και δημοκρατία μιλάμε;
Σε αυτό πρέπει να απαντήσει …η δημοκράτισσα δασκάλα και όλοι οι λοιποί !!!

Γιατί δεν γυρίστηκαν ταινίες για τα παρακάτω μετά τον Β.Π.Π. και κατά την μεταπολίτευση που κυβερνούσαν … οι δεξιοί;

Τά Δεκεμβριανά εγκλήματα τού ΚΚΕ - ΕΑΜ - ΕΛΑΣ .

http://stwmenkalws.blogspot.gr/2013/10/blog-post_29.html

Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα (ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ)
Posted on Απριλίου 17, 2013 by ellas

Θρήνος πάνω από φέρετρα
«Τους διέταζα να γδυθούν κι ύστερα τους έβαζα να γονατίσουν στο χώμα και να σκύψουν το κεφάλι πάνω σε μεγάλες πέτρες, που είχα αραδιάσει έξω από τα Διυλιστήρια της Ούλεν. Τότε έπαιρνα ένα τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και αν δεν τους αποτελείωνα με την πρώτη, τους έδινα και δεύτερη και τρίτη, ώσπου “να τα βροντήξουν”… Άλλα παλικάρια, όπως ο Τζογανάκος και ο Μακαρόνας, τους έδιναν κάμποσες μαχαιριές στην καρδιά και κατόπιν ερχόταν αλλουνού η σειρά. Όταν κουραζόμουν, έπαιρνε άλλος τη θέση μου…».
(Στέφανος Λιόλιος, δήμιος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ)

Ο «εθνάρχης» Κωνσταντίνος Καραμανλής, δίχως το ΚΚΕ να αποκηρύξει το εγκληματικό κι αντεθνικό παρελθόν του, στα πλαίσια μιας παρεξηγημένης δημοκρατίας κι εθνικής ενότητας, το βγάζει από την παρανομία, όπου ουσιαστικά είχε μπει οικειοθελώς και το βάζει στη νομιμότητα• ο σφαγέας του Καρπενησίου, Χαρίλαος Φλωράκης, εξαγνίζεται υπογράφοντας μια απλή δήλωση «σεβασμού» του δημοκρατικού πολιτεύματος (σε αναγνώριση μάλιστα της εθνικής του «προσφοράς», όταν πέθανε το 2005, ο μπουνταλάς πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, διέταξε να κυματίσουν οι σημαίες…μεσίστιες!).

Ο δημαγωγός Ανδρέας Παπανδρέου, συνεχίζει αυτό το ανοσιούργημα και δίνει συγχωροχάρτι, αναγνωρίζοντας το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ως αντιστασιακή οργάνωση και επιτρέποντας, στους δολοφόνους που διέφυγαν στο εξωτερικό (αυτούς που ονομάζουν «πολιτικούς πρόσφυγες») να επιστρέψουν ως αδικημένοι αντιστασιακοί, συνταξιοδοτούμενοι μάλιστα από το κράτος, για τις «υπηρεσίες» που πρόσφεραν στην πατρίδα.

Το κερασάκι βάζει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1989, στα πλαίσια της συγκυβέρνησης με το ΚΚΕ, όπου με τον νόμο 1863, ο Συμμοριτοπόλεμος βαπτίζεται κι επισήμως ως Εμφύλιος, ενώ οι συμμορίτες του ΚΚΕ καλούνται πλέον ως «Δημοκρατικός Στρατός» (λες και η μετονομασία κάνει το αίμα να ζυγίζει λιγότερο)• παραλλήλως απομένεμεται και με τη βούλα αμνηστία για όλα τα κομμουνιστικά εγκλήματα, τα οποία διαγράφονται από τα ποινικά μητρώα των εγκληματιών. Και για να δικαιολογηθεί όλο αυτό, η περίοδος από το 1944 μέχρι το 1974, αποκαλείται περίοδος με «κατά διαστήματα πολιτική ανωμαλία». Έτσι, ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Οι φέροντες το περιβραχιόνιο του ΕΑΜ, με όλη την δύναμη κι εξουσία που τους έδινε αυτό, οι οποίοι κυκλοφορούσαν με τους καταλόγους των προγραφέντων συχωριανών τους και σημάδευαν τα σπίτια τους, ώστε να είναι αναγνωρίσιμα προς λεηλασία και καταστροφή, βγαίνουν από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ, «αγνοί» και «τίμιοι» και φυσικά συνταξιοδοτούνται κι αυτοί ως «αντιστασιακοί» από το ελληνικό κράτος (δηλαδή και με την συνδρομή των θυμάτων τους).

Επιβολή της ιστορικής λήθης, διαστρέβλωση της ιστορίας και εμπαιγμός της ιστορικής μνήμης, διά νομοθετικών διαταγμάτων, γεννήματα πολιτικής συναλλαγής.

….
https://ellas2.wordpress.com/2013/04/17/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/

Ανώνυμος είπε...

οι αριστεροδεξια εφαγε την ελλαδα τα δυο κτηνη που συγκρουοναι εναν αιωνα τωρα και τα πληρωνει η ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

Στις 28 Οκτωβρίου του 1940 οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ είπαμε
ΟΧΙ
στον Φασισμό και στον ναζισμό!

Δικαιολογημένα οι αριστεροί θέλουν να καταργήσουν αυτήν την εορτή!
Όλα έχουν την εξήγηση τους…


Οι πατέρες τών ΣΥΡΙΖΑ , ΚΚΕ , ΔΗΜΑΡ , συμμάχησαν μέ τούς ΝΑΖΙ !

Στῶμεν καλῶς

https://www.youtube.com/watch?v=AkqPS9fTJJQ

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.