" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΕΥΓΕ ΚΑΜΜΕΝΕ!!! Νέος «αντιρατσιστικός» νόμος και εξίσωση συμφώνου συμβίωσης με το γάμο. Πρόστιμα και φυλάκιση για ρατσιστικά σχόλια. Σχόλια.

Στο 30% η ανεργία στην Ελλάδα κι οι …. ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ …νομοθετούν άρον-άρον για να εξισωθεί νομικά το Σύμφωνο Συμβίωσης με τον Γάμο! 

Κίνηση προσχεδιασμένη από καιρό στα πλαίσια της εξαπάτησης των ψηφοφόρων. 
Επειδή δεν τολμούσαν να ανακοινώσουν ότι ετοιμάζουν ΓΑΜΟ ομοφυλοφίλων… 
επινόησαν τον χαλαρό επικοινωνιακά όρο… «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ» 
και τώρα στα μουλωχτά το μετατρέπουν νομικά σε κανονικό γάμο. 

Μαζί και νέος αντιρατσιστικός νόμος.
Για το νέο «αντιρατσιστικό» νόμο γράφει «IEFIMERIDA» τα εξής:

Με φυλάκιση ως και τρία χρόνια και βαριά χρηματικά πρόστιμα απειλούνται όσοι κάνουν διάκριση λόγω φύλου, θρησκείας, καταγωγής, πεποιθήσεων, σεξουαλικού προσανατολισμού, οικογενειακής κατάστασης και ασθένειας, σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.
Όπως αναφέρει το «Έθνος», το πολυνομοσχέδιο επιχειρεί να υπάρξει αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση περιστατικών αυθαιρεσίας όπως βασανιστήρια που διαπράττονται από αστυνομικούς, λιμενικούς ή σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ώστε η χώρα να αποφεύγει «ευρωκαταδίκες» και αποζημιώσεις.

Ο Συνήγορος του Πολίτη θα είναι αυτός που θα αναλαμβάνει την διερεύνηση τέτοιων περιστατικών.


Παράλληλα, στο πολυνομοσχέδιο εξισώνεται το σύμφωνο συμβίωσης με τον γάμο, με τους συντρόφους του συμφώνου να αναγνωρίζονται τα ίδια δικαιώματα στον εργασιακό χώρο. 
Αυτό σημαίνει πως μπορούν να διεκδικήσουν συνυπηρέτηση, οικογενειακά επιδόματα κλπ.. 

Οσοι κάνουν διακρίσεις λόγω φύλου, θρησκείας κτλ. θα απειλούνται με φυλάκιση 6 μηνών έως 3 χρόνων, ενώ θα υπάρχει και χρηματική ποινή 1.000-5.000 ευρώ, μετά από καταγγελία στον Συνήγορο του Πολίτη.
Με τις προωθούμενες διατάξεις, ποινικοποιείται για πρώτη φορά και η μόνη η σύσταση για διενέργεια με χρήση προνομιακών πληροφοριών όπως και μόνη η παράνομη ανακοίνωση τέτοιων πληροφοριών. 
Παράλληλα, τιμωρείται πολύ αυστηρότερα η κατάχρησή τους -μέχρι και 20 χρόνια κάθειρξη -όταν γίνεται κατ’ επάγγελμα ή συνήθεια από μέλος εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και με πρόστιμα έως 15 εκατ. ευρώ για νομικά πρόσωπα ή έως 5 εκατ. ευρώ για φυσικά πρόσωπα.
το είδαμε εδώ


ΣΧΟΛΙΑ:

Α) "Ο Συνήγορος του Πολίτη θα είναι αυτός που θα αναλαμβάνει την διερεύνηση τέτοιων περιστατικών."
Από πότε ο Συνήγορος του Πολίτη απέκτησε ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ και ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ αρμοδιότητες; 
Προβλέπονται τέτοιες υπερεξουσίες από το Σύνταγμα;



Β) "Οσοι κάνουν διακρίσεις λόγω φύλου, θρησκείας κτλ. θα απειλούνται με φυλάκιση 6 μηνών έως 3 χρόνων, ενώ θα υπάρχει και χρηματική ποινή 1.000-5.000 ευρώ"
1) Η κατ' εξαίρεση είσοδος στα Πανεπιστήμια με ποσόστωση,  μαθητών  που ανήκουν στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, με μοναδικό κριτήριο το θρήσκευμα τους (πρέπει να είναι μουσουλμάνοι), δεν αποτελεί διάκριση;
Θα διωχθεί κάποιος για την εμφανή αυτή "διάκριση";

2) Είσαι ισλαμιστής, έχεις έρθει παράνομα στην Ελλάδα. 
Σου δίνουν δωρεάν διαμέρισμα, με πληρωμένους για τουλάχιστον ένα έτος όλους τους λογαριασμούς (ΔΕΗ, ύδρευση, κοινόχρηστα), σου δίνουν δωρεάν οικιακό εξοπλισμό και ΔΩΡΕΑΝ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Όσο μένεις στα Hot Spot, σου δίνουν φαγητό 3 φορές ημερησίως (και τα περισσότερα καταλήγουν στα σκουπίδια)
πηγή δημοσιεύματος

Είσαι Έλληνας; 
Πληρώνεις ΕΝΦΙΑ για το σπίτι που κληρονόμησες και που σήμερα δεν έχει καμία αξία, πληρώνεις μόνος σου όλους τους λογαριασμούς, πληρώνεις
φόρους, ασφάλεια κλπ, αν είσαι άνεργος έκλεισες το μαγαζί σου δεν έχεις ούτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εννοείται ότι κανείς δεν σεα ταϊζει 3 φορές την ημέρα.
Για την παραπάνω διάκριση ΠΟΙΟΣ θα τιμωρηθεί;



Γ) Γιατί στις διακρίσεις δεν περιλαμβάνονται και τα πολιτικά φρονήματα; 
Πλήθος πατριωτών που αγαπάνε και πονάνε την πατρίδα τους και αντιδρούν στα σχέδια της Νέας Τάξης, εξυβρίζονται ως "ακροδεξιοί", "φασίστες", "χρυσαυγίτες" κλπ. Ποιος νόμος θα τους προστατεύσει από δημάρχους, Διευθυντές υπηρεσιών, σχολείων κλπ, που τους στοχοποιούν και ψάχνουν αφορμή για να τους κατηγορήσουν και να τους διώξουν, με μοναδικό κριτήριο τα  πατριωτικά ή πολιτικά τους φρονήματα;. 


Μπράβο Πάνο Καμμένε!!! 
Έλεγες ότι δεν θα υποχωρήσεις πέρα από τις "κόκκινες γραμμές". 
Βράχος ρε παιδί μου!


Φυσικά ως Πόντιος Πιλάτος, μία ακόμη φορά θα ανακοινώσει ότι θα καταψηφίσει την συγκεκριμένη διάταξη - υπερψηφίζοντας όμως το νομοσχέδιο (γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα περάσει σε κάθε περίπτωση από τα υπόλοιπα κόμματα, όπως έκανε και στο σύμφωνο συμβίωσης). 

Ιστολόγιο Ομάδας Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !

Ανώνυμος είπε...

Πού ποιεί τας διατριβάς της η επίσημη εκκλησιαστική ηγεσία;
Πού οι κεραυνοί από άμβωνος;
Πού η δριμεία στηλίτευση των ενόχων;
Πού η αντίδραση και η αντίσταση στην επέλευση της νεοταξικής λαίλαπας;
Πού να τους μείνει χρόνος από τα συλλείτουργα στα ονομαστήρια των μητροπολιτών και από τις περιφορές λειψάνων;
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

+Ι.Γ.Ζ.

Η Συνεργασία της Εκκλησίας με τους άθεους, τους αντίχριστους, και τους μασόνους είναι η αίρεση - Βλασφημία- του Σεργιανισμού.
Δηλαδή η συνεργασία με τον Διάβολο προκειμένου να επιβιώσουν.
Αυτό έγινε το 1925 στην Ρωσία όταν οι κληρικοί που δείλιασαν συντάχθηκαν με τους άθεους κομμουνιστές εναντίον της Εκκλησίας.
Οποιος επίσκοπος και κληρικός μνημονεύει την κυβέρνηση στις ευχές της Λειτουργίας ( υπέρ πάσης αρχής και εξουσίας...) είναι Σεργιανιστής και Βλάσφημος, είτε είναι στο Νεο είτε στο παλαιό.
Αυτή την έννοια έχει το μνημόσυνο,
ότι είναι ο άρχοντας που μνημονεύεις, αυτό είσαι κι εσύ που τον μνημόνευσες, σαφώς και όλοι όσοι κοινώνησαν απο αυτό το Ποτήριο.

Ανώνυμος είπε...

"εξυβρίζονται ως "ακροδεξιοί", "φασίστες", "χρυσαυγίτες"...'

Εμείς φταίμε που όταν μας χαρακτηρίζουν έτσι αντί για επίθεση επιλέγουμε άμυνα!

Αποδεδειγμένα χωρίς καμία αμφισβήτηση οι αριστεροί έχουν διαπράξει πολύ περισσότερα εγκλήματα από τους ναζί, για τους φασίστες δεν το συζητάμε καν... νηπιαγωγείο σε σχέση με την αριστερά. Αρα οι μόνοι που δεν μπορούν να κατηγορήσουν κανέναν είναι οι αριστεροί.
Ενοχος ένοχον ου ποιεί. Τελεία και παύλα.
Μην ΠΑΜΕ και στα εσωτερικά για την χώρα μας των αριστερών από το 1917 ... εκεί ούτε ο Νείλος ποταμός.

Ακροδεξιά ιδεολογία ΔΕΝ υπάρχει είναι παντελώς άσχετοι ΑΜΌΡΦΩΤΟΙ ανεξάρτητα από τα πτυχία τους. Είναι ένα κατασκεύασμα της νέας αριστερής παγκόσμιας τάξης.
Το μήλο είναι μήλο , άσχετα από το πως αυτοί θέλουν να το βλέπουμε.

Χρυσαυγίτης , λοιπον είναι καιρός να μας πουν ποια από τις θέσεις του κόμματος της χρυσης αυγής καταδικάζουν και γιατί.
Εάν τους καταδικάζουν γιατί είναι εθνικιστές , η απάντηση είναι απλούστατατη ,
χίλιες φορές εθνικιστής παρα διεθνιστής.

Αυτά από έναν δεξιό Χριστιανό ορθόδοξο!

Οσο για το μήλο και τις συκοφαντίες τους , όποιος θέλει ρίχνει μια ματιά για το ποίοι κατηγορούν ποίους και γιατί!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΜΗΛΟΥ - Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

http://theodotus.blogspot.gr/2015/06/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΕΛΛΗΝΕΣ …ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ… ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ!

Α.Πετρόπουλος: Το κάψιμο της Σημαίας δεν σημαίνει τίποτα ! 18.11.2016 Live News
https://www.youtube.com/watch?v=irrUgzXKmxY

Αυτοί Δικαιώνουν απόλυτα τον ορισμό για την Αριστερά πως είναι η ιδιότητα με την ειδεχθή έννοια που επιδιώκει

να φυλακίσει στο βάλτο της τη «Γη» για να μην γυρίζει,
την Ιστορία για να μην διδάσκει και
το μυαλό των ανθρώπων για να μην σκέφτεται…

1ος Ευαγγελατος :
Και οι χουντικοί το ίδιο έκαναν , κατέστρεψαν το πολυτεχνείο.
Δηλαδή έμπαιναν οι χουντικοί μέσα στο πολυτεχνείο , οι χουντικοί(!!!), και άρχιζαν τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές , την ώρα που οι αριστεροί το φύλαγαν για να μην το καταστρέφουν , οι ίδιοι οι χουντικοί που κυβερνούσαν!!!
Οσοι αντέχουν και βλέπουν , θα σχημάτιζαν άλλη γνώμη εκτός από αυτή;
Συγχαρητήρια διαμορφωτή της κοινής γνώμης και στους υπολοίπους “δημοκράτες” υπερασπιστές της αλήθειας!

2ος Αριστερός:
Το να πάω εγώ , πέστε με ανεγκέφαλο λέει ο “εγκεφαλικός” αριστερός , να πάρω μια σημαία από έναν ράφτη και να την κάψω ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Τώρα κατάλαβα γιατί δεν ενοχλούνται οι Αμερικανοί , όταν καίνε οι αριστεροί την Αμερικανική σημαία στην πρεσβεία τους;
Έτσι για τα μάτια του λαού και της κουκουβάγιας την καίνε, τίποτα δεν συμβολίζει είναι ένα απλό πανί!
Και αφού οι σημαίες δεν συμβολίζουν τίποτα γιατί τις καίνε, οι αριστεροί , ΟΧΙ οι ανεγκέφαλοι; Κάθε συνειρμός …απαγορεύεται …μην σκέφτεσαι!

Αν π.χ. έκαιγαν μια σημαία του Ισραήλ θα ήταν ναζιστές φασίστες που θα έπρεπε να καούν στην πυρά , ναι η όχι αχαρακτήριστε “εγκεφαλικέ” αριστερέ;
Ευαγγελάτε θα ήσουν στα κάγκελα εάν σου έλεγε ένας ναζιστής αυτά που λέει ο αριστερός αντίστοιχα για την σημαία του Ισραήλ, ενώ τώρα ήρεμος και απλά…διαφωνείς; Τι θα γινόταν σήμερα στο Ελλαδισταν;
Όσοι έχουν μυαλό – ακόμα επιτρέπεται – ας αναλογιστούν, τι θα συνέβαινε σε όσους θα χαρακτήριζαν αυθαίρετα οι προοδευτικοί …ως ναζί!

Εφόσον είναι απλά θέμα ανεγκέφαλου …
Ας πάει ένας ανεγκέφαλος στο Ισραήλ να αγοράσει από έναν ράφτη μια σημαία του Ισραήλ , να την κάψει και ας πάει στα πανελ τους να πει αυτά που λέει στην Ελλάδα μας ο αριστερός υπερασπιτης του …απλού πανιού!
Το Ισραήλ όμως είναι έθνος - κράτος δεν είναι μαρξιστική μπανανια για αυτό λέγε ότι θέλεις αριστερέ …της εθνικής αντίστασης που έχεις ως σύμβολο σου τον Γλεζο, που ΜΟΝΟ στα χέρια του η Ελληνική σημαία είναι σύμβολο!!!
Η Ελληνική σημαία είναι σύμβολο στα χέρια αυτών που ήθελαν να
καταργήσουν τα Ελληνικά και Χριστιανικά σύμβολα, όπως κάνουν οι σημερινοί απόγονοι τους!!!

Έπρεπε να τα ζήσουμε …δεν τα πιστεύαμε …τα έλεγαν οι “φασίστες” για να τους συκοφαντήσουν …για να μην γίνουν οι εργάτες αφεντικά στα εργοστάσια ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Των ΠΟΛΥ ΕΘΝΙΚΩΝ …κάθε ημέρα απεργίες …όπως επί Μεταξά και επί Παπαδόπουλου π.χ. , για να φάει ο εργάτης γλυκό ψωμί !
Οπως τρώει σήμερα …

Με αυτούς συγκυβερνούν οι πατριώτες των ΑΝΕΛ…
Με αυτούς μαζί έκαναν …ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…

3ος Ο “φιλελευθερος” υπερασπιστής της σημαίας!
Η ανακοίνωση της Ν.Δ.
«Άθλιοι καίνε την ελληνική σημαία. Κανένα άσυλο, κανένα άβατο για εκείνους που βανδαλίζουν την περιουσία και τα σύμβολα ενός ολόκληρου λαού. Η Κυβέρνηση ας επιβάλλει, επιτέλους, την τάξη.»

Ποία τάξη;
Μήπως εννοούν ΟΛΟΙ μαζί οι δημοκράτες την
ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΑΞΗ,
ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΩΣ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ;

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ...

ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
https://www.youtube.com/watch?v=oHJYw6-JYUQ

Για το ΣΤΑΥΡΟ που είναι επάνω στην σημαία μας και καίγεται …εννοείται ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ …ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ…ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ …ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς Ι.Γ.Ζ.
Πατερ στο Βυζαντιο, οταν πολλες φορες κυριαρχουσαν πολεμιοι της Πιστεως αυτοκρατορες, δεν λεγονταν αυτες οι ευχες ;
Νομιζω το προβλημα ειναι στην ελλειψη ουσιαστικης-δυναμικης αντιστασης, οχι στις ευχες αιωνων...εκτος αν κανω λαθος..

Σταυρος

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.