" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Λαμψίδης Γαβριήλ, Στο Εφετείο των Ουρανών θα εκπέσουν οι άδικες κατηγορίες του κ.Ανθίμου


ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ...ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ
με ελεύθερη είσοδο αποκλειστικά και μόνο σε όσους έχουν παπαδίστικη κατήχηση και όχι ευαγγελική, η Ημερίδα για την Παιδεία...ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και ...έσταξε η ουρά του ποντικού στο βαρέλι!
Διεκδικούν ...ορθόδοξη Παιδεία 
οι υποχρεωμένοι να δέχονται όσα νομοθετεί ο φίλος του Ιερώνυμου!

Και ο επιστήθιος φίλος του Κεμάλ Μουσταφά με την ίδια ...ειλικρίνεια διεκδικούσε τάχατες την ...Μεγάλη Ελλάδα και δημιούργησε αφορμές ξεριζώματος των Ελλήνων από τις προγονικές εστίες  και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι αυτός ήταν ο σκοπός του, 
μόλις έξι χρόνια μετά τη βιβλική καταστροφή, πρότεινε στη Σουηδική Ακαδημία να απονείμει στον Κεμάλ το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης!Οι εκκλησιαστικοί φίλοι του Καίσαρα,που ...διεκδικούν  να ΜΗΝ γίνουν ελεύθεροι, αλλά να είναι αγκαλιά με τον Καίσαρα έως θανάτου της ...Ελλάδος, θα συγκεντρωθούν και με ομοφωνία ...ανακουφιστική για τον Καίσαρα, θα δημιουργήσουν πολύ χρήσιμες για τον Καίσαρα εντυπώσεις στον αφώτιστο κόσμο ότι παλεύουν και φωνασκούν για ...ορθόδοξη Παιδεία!


Η Ημερίδα γίνεται για τον οικουμενιστή Άνθιμο, τον διώκτη των σύγχρονων ομολογητών, αληθινά ορθοδόξων ιερωμένων και λαϊκών και για τα μάτια του κόσμου, σε μιαν ώρα που ο κόσμος βρίσκεται ΕΞΑΙΤΙΑΣ  των "Άνθιμων" σε απερίγραπτα δυσχερή θέση και έχει πολύ σοβαρούς λόγους να επικαλεστεί γιατί ενώ  δεν συμφωνεί δίνει την εντύπωση ότι τα δέχεται όλα...

ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;

Να φανούν ενωμένοι και προσχηματικά αγωνιστικοί, όχι εναντίον του κόκκινου (για λίγο μόνο καιρό ακόμα) Καίσαρα,  αλλά ...εναντίον των ιερωμένων και λαϊκών  που εναντιώνονται στην Παναίρεση του Οικουμενισμού και στην εγκαθίδρυση της Πανθρησκείας τους Ενός!

Όμως, χωρίς τους ιερωμένους και λαϊκούς που ακολουθούν τα βήματα του Μάρκου του Ευγενικού, θα υποχρεωθούν, όπως υποχρεώθηκε και ο πάπας τότε, να παραδεχτούν ότι ΕΠΟΙΗΣΑΝ ΟΥΔΕΝ! 
Ούτε τους εαυτούς τους δεν μπορούν πια να ξεγελάσουν...Διότι είναι μωρία να διεκδικείς τάχατες ορθόδοξη Παιδεία, από μια κομμουνιστική κυβέρνηση!
Κι αφού δεν αγωνίστηκες ποτέ να υπάρχει φωτισμένη αστική παράταξη και ταυτίστηκες και έγινες υπηρέτης  σκοταδιστικών και άγονων αντιλήψεων, κι έγινες έτσι κι εσύ  συνεργός στην κατάληψη της εξουσίας από τους  κατσαπλιάδες, με τα σημερινά καμώματά σου και τις θεατρικές παραστάσεις σου, το μόνο που κατορθώνεις είναι να εμπεδώνεις την αντίληψη ότι όλα έχουν καταρρεύσει και είναι μάταιος κάθε αγώνας. 
Αυτό κατορθώνεις: να μεγαλώνει ολοένα η ευθύνη σου...

Σε αυτόν που θα αντιτάξει το επιχείρημα ότι στην Ημερίδα μετέχουν οι πολλοί, η απάντηση είναι ότι οι πολλοί, πάντα με ευθύνη της κρατικής "Εκκλησίας", είναι ελλιπέστατα  κατηχημένοι, υπερβολικά φοβισμένοι, μοιραίοι και δειλοί,  όπως μας θυμίζει ο στίχος του ποιητή της Ρωμιοσύνης.  Και το '21 λίγοι το έκαναν. Τον σπόρο για να μην σβήσει  η Ελλάδα και η Ορθοδοξία ένας τον φύτεψε, ο Κοσμάς  ο Αιτωλός και την Ορθοδοξία την κράτησε ακέραιη ένας,
ο Μάρκος ο Ευγενικός, με πίστη ώς τον Ουρανό...ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ
τελεί υπό την ...ευλογία του οικουμενιστή Άνθιμου, του διώκτη των ομολογητών Ορθοδόξων Ιερωμένων, ενώ εκείνος είναι  και αντικανονικός, με μετάθεση, στη Θεσσαλονίκη και  υπόλογος για τα οικουμενιστικά φρονήματά του, θα έπρεπε να αρκέσει προς διαφώτιση των ...πολλών, αν δεν ήταν όπως τους περιγράψαμε. Οι απολογίες των πατέρων Θεοδώρου  και Νικολάου, είναι το αναλυτικό κατηγορητήριο για τον ίδιο! Το ξέρει και δεν έχει να επικαλεστεί καμιά δικαιολογία. 

Ξέρει, επίσης, ότι στο ...εφετείο του Ουρανού θα εκπέσουν,  μαζί με τις άδικες κατηγορίες εναντίον των μαχητών της Πίστης και οι ένοχοι και οι συνένοχοι και οι χλιαροί και οι σιωπούντες...

Ελάχιστος εν Κυρίω Γαβριήλ
το είδαμε εδώ

1 σχόλιο:

GeorGRE είπε...

Ως πότε θα ισχύουν τα μέτρα εναντίον των δύο ιερέων;
Τί σκοπό έχει ο ασθενής μητροπολίτης;
Γιατί δεν απαντάει στις κατηγορίες των δύο ιερέων και κρύβεται πίσω από την πράξη της μη μνημόνευσεις;
Γιατί δεν καταδικάζει, έστω και αόριστα, την αίρεση του οικουμενισμού;
Τα ερωτήματα προς τους αυλικούς που αφήνουν εκτεθιμένο τον ιεράρχη τους.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.