" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Κι ένα αισιόδοξο μήνυμα: ο κόσμος ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ Ζουράρι και Τζιτζικώστα! Βίντεο!

Για την "σικέ" εκδήλωση της περασμένης Κυριακής στο Βελίδειο, που κατ' ουσίαν έγινε για να στηρίξει τον μητροπολίτη Άνθιμο (μετά τις αντι-οικουμενιστικές αντιδράσεις ευλαβών ιερέων στην μητρόπολη του), γράψαμε ήδη εδώ και εδώ.

Όπως βλέπετε οι διοργανωτές φρόντισαν να βάλουν στην 1η σειρά τους πολιτικούς και να τους προσφωνήσουν (παλαιότερα τους προσφωνούσαν έναν έναν και έκαναν και παύση για να τους χειροκροτούν έναν έναν!). Τέτοιο γλείψιμο στην εξουσία..



Δεν σκέφθηκαν όμως ότι ο κόσμος έχει εδώ και καιρό εκνευριστεί.
Δείτε πως αντιδρά ο κόσμος όταν ακούγονται τα ονόματα των Ζουράρι και Τζιτζικώστα :



Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

4 σχόλια:

GeorGRE είπε...

Δεν συγκρινόμαστε με καμία εποχή.
Δυστυχώς το επίπεδο μας, μας χάρισε και την ποιότητα των πολιτικών και θρησκευτικών μας ταγών. Έτσι όπως πάμε, για να σωθεί η νέα γενιά θα χρειαστούμε ισχυρό, παιδαγωγικό ράπισμα από το χέρι Του Κυρίου μας.
Πρώτα να γιοχάρουμε τον εαυτό μας και μετά τους ανόητους Ζουράριδες μας, που με ψήφο (!) εκλέκτηκαν.
Τείνουμε να γίνουμε οι χειρότεροι που περάσαν από αυτόν τον τόπο και το μόνο που θα μας σώσει είναι η εμπρακτη μετάνοια μας ώστε το έλεος Του να μας αφυπνίσει.
Είμαστε οι χειρότεροι όλων με μόνη ελπίδα "εκεί που επλεόνασε η αμαρτία, επερίσεψε η χάρις".

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΞΟ.
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΆΔΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑ 1/100 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ" = ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ , ΟΙ "ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ" ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΥΛΩΣΕΙ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΌΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΠΡΣΟΧΗΜΑ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ TΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΣΙΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΜΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Ο Τζήμερος είναι αντίχριστος αυτό είναι γνωστό ΑΛΛΑ χειρότεροι όλων είναι οι κομμουνιστές που δολοφόνησαν εκατομμύρια Χριστιανούς συνανθρώπους μας
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ...ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΝΑ ...ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΕΡΓΑΤΗ!

ΕΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ!!!

ΤΟ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΙΟΥΔΕΣ"
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΝΑΤΑΚΑΘΑΡΑ!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΜΕ, ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

ΚΑΝΕΝΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!

"Νὰ θεωροῦμε ἥρωα ὅποιον τολμᾷ νὰ ἀντιστέκεται στὸ ΚΚΕ!!!

— 12 Μαΐου 2017 ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη


Στὸν Τζήμερο πολλὰ μπορεῖς νὰ χρεώσῃς. Ἄνανδρος ὅμως δὲν εἶναι.

Τὰ ἐμμετικὰ κατασκευάσματα μὴν τὰ υἱοθετεῖτε.

Μὲ ὅλην τὴν καρδιά μου δηλώνω ἀλληλέγγυος μὲ τον «ἐχθρὸ τῶν δικαιωμάτων τῶν ἐργαζομένων» Θᾶνο Τζήμερο.

Στὴν ἀντιμετώπιση τοῦ μέηνστρῆμ κομμουνιστικοῦ κατεστημένου, δὲν χωροῦν ὑποσημειώσεις.
Ὅταν κάποιος τολμᾷ νὰ τὰ βάλῃ μὲ τὸ ΚΚΕ, πρέπει νὰ στηρίζεται χωρὶς ὑποσημειώσεις.

Ἡ «καθημερινή» τοῦ ἀλαφούζου ἔσπευσε νὰ υἱοθετήσῃ ἄκριτα τοὺς ἰσχυρισμοὺς τοῦ ΚΚΕ ἐναντίον τοῦ Θάνου Τζήμερου.
Τὸ ἐπίσημο «κανάλι»τῶν FAKE news συνεχίζει ἀπτόητο, στηριζόμενο κυρίως στὸ κοινὸ τῆς «κοινῆς λογικῆς».

Μποϋκοτάρετέ το σὲ ὅλες τὶς ἐκφάνσεις του, τηλεόραση, ραδιόφωνο, ἔντυπο τύπο.
Μὴν τοῦ δίδετε νούμερα.

Μαλαμούλης Δημήτρης

Τζήμερος καί ξερό ψωμί λοιπόν;
Ὄχι φυσικά… (Οὔτε κι ὁ Δημήτρης ἔγινε βέβαια τζημερικός…!!!)
Ἁπλῶς, πράγματι, ὅποιος τολμᾷ νὰ τὰ βάζῃ μὲ τοὺς ἐπισήμους τραμπούκους τῆς χώρα μας, πρέπει νὰ στηρίζεται ἀπὸ ὅλους αὐτοὺς ποὺ πολεμοῦν τὸν τραμπουκισμὸ τῶν ἀνθελληνικῶν καὶ μιανθρωπικῶν ΚΝΑΤ.
Κι ἐπὶ πλέον τῶν παραπάνω, καλὸ εἶναι, ἐπὶ τέλους, νὰ συνειδητοποιήσουμε πὼς γιὰ νὰ εἶσαι μὲ τὸν λαό, πρέπει καὶ νὰ τὸν στηρίζῃς κι ὄχι νὰ κάνῃς τὴν κόττα ὅταν πέφτουν τὰ φράγκα, ἀλλὰ ὅταν βλέπῃς φουκαράδες νὰ τοὺς ἐξοντώνῃς. Ἡ Ναυπηγοεπισκευστικὴ ζώνη τοῦ Περάματος ἔχει καταντήση τὸ ἄνδρον κάθε ἐγκλήματος. Οἱ ἑλληνικὲς βιομηχανίες ἔκλεισαν λόγῳ τοῦ ΚΚΕ.
Οἱ ἐργαζόμενοι, ὅταν κι ἐφ΄ ὅσον πράγματι ἠξίωσαν μὲ κινητοποιήσεις τὰ δικαιώματά τους, τὸ πρῶτο ποὺ ἔκαναν ἦταν νὰ πετάξουν τοὺς τραμπούκους-πράκτορες τοῦ ΠΑΜΕ καὶ τοῦ ΚΚΕ ἔξω ἀπὸ τὶς κινητοποιήσεις τους, ἐνᾦ παραλλήλως ἀντιμετώπιζαν κάθε εἴδους βία, ἀπειλὲς καὶ συκοφαντίες εἰς βάρος τους, ἀπὸ τοὺς …«προστάτες», ἤ, ὀρθότερα, μπράβους τῶν τοκογλύφων.

Καί, πράγματι δὲν ὑπάρχουν ὑποσημειώσεις.
Ἔξω ἀπὸ τὶς ζωές μας καὶ ἀπὸ τὴν Πατρίδα μας τὰ πρακτοράκια καὶ οἱ ἀνθέλληνες!!! .

Φιλονόη

Υ.Γ. Ἀλήθεια, γιατί δέν μᾶς δείχνουν ὅλο τό σκηνικό, παρά μόνον τήν στιγμή τῆς …ἐκπαραθυρώσεως; Μήπως κάτι ἔχουν νά κρύψουν; Λέω τώρα…"


http://filonoi.gr/2017/05/12/na-theoroyme-hroa-opoion-tolma-na-antisteketai-sto-kke/

Ανώνυμος είπε...

Και που είσαι ακόμα! Τρεχάτε ποδαράκια μου για όποιον επιμένει να μας δουλεύει κανονικά και ξεδιάντροπα λες και ζούμε στο σκοτάδι. Λες και οι κομμουνιστές είναι οι έξυπνοι και οι μορφωμένοι και εμείς οι ηλήθιοι και οι βλάκες που θα πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι !!!
Αρκετά έσωσαν τον Ελληνα εργάτη ας φύγουνε οπως ηλθαν , ας πάνε να "σώσουν" και κανέναν άλλο λαο.
Χάνεται το Ελληνοχριστιανικό έθνος μας και θα μας σώσουν ...οι κομμουνιστές!!!
Τραγέλαφος!!!
Το κατανοούμε ολοι οι Ελληνες αλλά κάνουμε πως
δεν ακούω δεν βλέπω δεν μιλώ!!!


Σχολιο στο Capital με θέμα
Συνέχεια στην αντιπαράθεση δίνει ο Θ. Τζήμερος

Οι κομμουνιστές, οι αριστεριστές, οι συριζαίοι και σια στην Ελλάδα ασκούν γκεμπελίκες πρακτικές προπαγάνδας. Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι.
Θα δικαιώσουν την χούντα στο τέλος.
Μπορείτε να φανταστείτε πως θα ήταν η Ελλάδα σήμερα αν δεν μας είχε κυβερνήσει η γενιά του πολυτεχνείου και αν δεν υποφέραμε από την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς τα τελευταία 50 χρόνια; Σε όλα έχουν πέσει έξω και δεν σκέφτονται έντιμα (θρησκόληπτοι αριστεροί, της πουστιάς όμως).
Άκουσα αυτήν την Μπαλού εχθές και μου έδινε την αίσθηση ότι ανήκει σε άλλο είδος, Ελληνίδα δεν την έλεγες πάντως, ένα βλέμα αδειανό και σφιχτή γροθιά, ξύλινος λόγος, προπαγάνδα (την χρησιμοποιούν ως θετική έννοια). Απελπισία.

http://www.capital.gr/forum/thread/6025257?messageId=6025257

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικοί και μάλιστα οι κομουνιστές στην πρώτη σειρά και από πίσω οι Ιερείς!
Οι Έλληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι Ιερείς , οι εκπρόσωποι του Θεανθρώπου Χριστού μας επάνω στην γη!
Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!

Καλά γιατί όλοι τους, Ιερείς και πολιτικοί , νομίζουν πως απευθύνονται σε ηλιθίους αμόρφωτους αγράμματους ανιστόρητους Έλληνες;
Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να μας εμπαίζουν;

Καμαρώστε Έλληνες στην πρώτη γραμμή τους πολιτικούς μας που τιμούν τους αγώνες των αριστερών και τολμούν ανερυθρίαστα να δηλώνουν κομμουνιστές!!!

Καμαρώστε και εμάς που ανεχόμαστε ακόμα και σήμερα την διαστρέβλωση της αλήθειας ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
ΠΟΙΟΙ;
ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!
ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

Κύριοι Ιερείς και λοιποί τα αγνοείται όλα αυτά;


Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012
"Όταν οι κομμουνιστές σταύρωναν ιερείς

ΚΟ: Μια ωδή στην μνήμη, που γίνεται ολοένα και πιο κοντή. Συλλογή άρθρων και φωτογραφιών μιας εποχής που κάποιοι - επιλεκτικά- θέλουν να σβήσουν από τη μνήμη του ελληνικού λαού, περιφέροντας ταυτόχρονα τον μπαμπούλα του "νεοναζισμού". Επικαλούμενοι μάλιστα, τις χριστιανικές τους ευαισθησίες... Διατηρήθηκε το ύφος των συγγραφέων.

«...Τους διέταζα να γδυθούν κι ύστερα τους έβαζα να γονατίζουν στο χώμα και να σκύψουν το κεφάλι πάνω σε μεγάλες πέτρες, που είχα αραδιάσει έξω από τα διυλιστήρια της Ούλεν. Τότε έπαιρνα ένα τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και αν δεν τους αποτελείωνα με την πρώτη, τους έδινα και δεύτερη και τρίτη ώσπου «να τα βροντήξουν».

Άλλα παλικάρια, όπως ο Τζογανάκος και ο Μακαρονάς, τους έδιναν μερικές μαχαιριές στην καρδιά και κατόπιν ερχόταν αλλουνού η σειρά. Όταν κουραζόμουν, έπαιρνε άλλος τη θέση μου...». -

Στέφανος Λιόλιος. Απόσπασμα καταθέσεως ενός δημίου του ΕΛΑΣ και της «εθνικής αντίστασης».


http://redskywarning.blogspot.gr/2012/11/blog-post_28.html

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.