" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΙΝΑΤΙ… ΕΜΩΡΑΝΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΕΙΝΟΙ ΣΥΖΗΤΗΤΑΙ; Ένα κείμενο αφιερωμένο στους λαλίστατους «αγωνιστές» ..., που περί άλλα τυρβάζονται

Σχόλιο:
Είναι αλήθεια ότι αποφεύγουμε τα μακροσκελή κείμενα.
Αφενός επειδή οι αναγνώστες δεν διαθέτουν συνήθως την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου.
Αφετέρου, συχνά τα μακροσκελή κείμενα, απλά δείχνουν την αδυναμία του συγγραφέα να συμπυκνώσει νοήματα και να βελτιώσει το κείμενο του.

Καμία σχέση με το αξιόλογο κείμενο που ακολουθεί. 
Πραγματικά συγχαίρουμε τον  κ.Δαπέργολα για την παρρησία του.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"Περί της εκκωφαντικής σιωπής κάποιων, 
ενώ κλιμακώνεται η επέλαση του Οικουμενισμού


του Νεκτάριου Δαπέργολα
Διδάκτορος Βυζαντινής Ιστορίας

Την ώρα που η Ορθοδοξία βάλλεται τόσο απροκάλυπτα από τα φερέφωνα και τα χαλκεία του Οικουμενισμού και την ώρα που συκοφαντούνται και διώκονται οι ελάχιστοι κληρικοί που τολμούν να αντιδράσουν, είναι καιρός όσοι έχουν απομείνει ζωντανοί σ’ αυτόν τον τόπο να αρθούν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων.Δεν περιμένουμε δυστυχώς σχεδόν τίποτε πλέον από τους πλείστους των συνήθως λαλίστατων ηχηρών ονομάτων του εκκλησιαστικού και φιλοεκκλησιαστικού χώρου, αυτών που μέχρι χτες τα θεωρούσαν κάποιοι αφελείς προπύργια γενναιότητας, ορθόδοξου φρονήματος και λεβέντικης φιλοπατρίας. Γνωστή η τακτική όλων των λογάδων να τρέχουν να κρυφτούν πίσω από τα βράχια την ώρα που φουντώνει η μάχη, μήπως και τους πάρει καμιά σφαίρα.
Άλλη μια περήφανη λοιπόν αποκαθήλωση των περισσοτέρων από τους «μεγάλους» και «γενναίους» μας σημερινούς «αγωνιστές» (ακριβώς το ίδιο θλιβερό συμπέρασμα ισχύει και για πλήθος από τα αυτοφερόμενα ως πατριωτικά και ορθόδοξα ιστολόγια), που περί άλλα τυρβάζονται, την ώρα που μια τόσο καθοριστική μάχη βρίσκεται εν εξελίξει.
Τυρβάζονται για τη θεματική εβδομάδα στα γυμνάσια, για το μάθημα των Θρησκευτικών, για την απονεύρωση του μαθήματος της Ιστορίας, ευρύτερα για το αφελληνισμένο σημερινό σχολείο, για τον Βατάτζη και τις υπόλοιπες προφητείες περί της…Πόλης και ακόμη για τόσα άλλα, περί των οποίων ωστόσο έχουν ήδη ειπωθεί χιλιάδες πράγματα και άλλα τόσα θα ειπωθούν και στο μέλλον. Όμως τώρα, πολύ απλά, δεν είναι τόσο της στιγμής.
Και ας μην φτάσουμε βέβαια στην υπερβολή λέγοντας ότι «τυρβάζονται περί πολλά, ενός δε έστι χρεία». Κάποιοι εξ ημών άλλωστε έχουμε συστηματικά στο άμεσο και στο απώτερο παρελθόν ασχοληθεί, αρθρογραφήσει, πονέσει, αγωνιστεί για τέτοιους είδους ζητήματα, που ακόμη και τώρα ασφαλώς συνεχίζουν έντονα να μας απασχολούν. Ας μείνουμε επομένως στο ότι «τούτο έδει ποιήσαι κακείνα μη αφιέναι». Με έμφαση στο «τούτο ποιήσαι» όμως. Δεν είναι δυνατόν δηλαδή να προκρίνεται συστηματικά όλη η παραπάνω γνωστή και τετριμμένη πλέον θεματολογία και να αποσιωπάται τόσο ανερυθρίαστα το μείζον και το πλέον επίκαιρο. Δεν είναι δυνατόν ιστολόγια και περιώνυμοι αρθρογράφοι που χρόνια…διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τα ορθόδοξα αγωνιστικά τους φρονήματα, να συνεχίζουν να προκαλούν τη νοημοσύνη μας, ασχολούμενοι αποκλειστικά με θέματα δευτερεύοντα, τριτεύοντα ή και παντελώς ασήμαντα, αλλά στο μείζον θέμα της έξαρσης της οικουμενιστικής γάγγραινας (και της δίωξης των αγωνιστών κληρικών μας) να κρατούν μια τόσο αιδήμονα σιωπή.

Δεν είναι δυνατόν διάσημοι έως τα χτες «πολεμιστές» επίσκοποι και κατώτεροι κληρικοί, «μαχητικά» ιστολόγια, «ορθόδοξα» έντυπα και σωματεία, σύλλογοι και οργανωμένες ομάδες θεολόγων να μην τολμούν να ψελλίσουν δυο απλές λέξεις ελέγχου προς όσους διολισθαίνουν αναφανδόν στην Παναίρεση ή στήριξης προς τους ελάχιστους που αγωνίζονται, μήπως και θιχτεί κανένας οικουμενιστής μητροπολίτης (μ’αυτούς που προφανώς κάποιοι θέλουν να τα έχουν αιωνίως καλά), μήπως και…ξεβολευτούν από τις σχέσεις τους με το εκκλησιαστικό (και πολιτικό) κατεστημένο. 
Αλλά για ποιες απλές έστω λέξεις να συζητάμε, την ώρα που όλοι αυτοί οι «αγωνιζόμενοι χριστιανοί» συνεχίζουν τον επαίσχυντο εναγκαλισμό τους με τα πλέον αμφιλεγόμενα μέλη του καθεστώτος, σαν να μην τρέχει απολύτως τίποτε, συμμετέχοντας μέχρι και σε μεγαλόσχημες και πολυδιαφημισμένες εκδηλώσεις μαζί τους (όπως λ.χ. η πρόσφατη στο Βελλίδειο); Και έτσι ασφαλώς, όχι μόνο αρνούνται να προβάλλουν στοιχειώδη μαρτυρία και ομολογία (που θα μπορούσε ίσως και να παίξει κάποιο ρόλο ανάσχεσης στον κατήφορο των εν πλάνη ποιμένων), αλλά και τους παρέχουν ακόμη ισχυρότερο αέρα αναγνώρισης και «νομιμοποίησης», ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητοι «έτι χείρονα πράττοντες» και «πλέονα διεστραμμένα λαλούντες».

Ποιος αλήθεια τολμάει να βγει και να πάρει ευθέως λεβέντικη και καθαρή ορθόδοξη θέση απέναντι στο μείζον θέμα των τελευταίων μηνών (ένα θέμα που από την εποχή της ψευδοσυνόδου της Κρήτης λαμβάνει πλέον απίστευτες διαστάσεις); 
Ποιος τολμάει να πάψει να
υποτιμά τόσο προκλητικά μία συνεχή και συνεχώς διογκούμενη θύελλα εξελίξεων που απειλούν ευθέως την ορθόδοξη πατρίδα μας και αποτελούν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο από την κάθε πρόκληση της εκάστοτε ανελλήνιστης και εκκλησιομαχικής ελλαδικής κυβέρνησης; 
Ποιος τολμάει να πει ότι απλοί ιερείς έχουν πιάσει μετερίζια και ορθοτομούν «τον λόγον της αληθείας» απέναντι σε «ων ουκ έστιν αριθμός» μεγαλώνυμους κακοδόξους θιασώτες της παναίρεσης του Οικουμενισμού; 
Ποιος τολμάει να βγει και να πει ευθέως ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός; Άλλη μια φορά επομένως κατά την οποία εμωράνθησαν οι δεινοί συζητηταί. Εμωράνθησαν και εσιώπησαν.


Την ώρα λοιπόν που όλα τά ’σκιαζε η φοβία (και τα…πλάκωνε η υστεροβουλία και το βόλεμα), ήρθε η ώρα όσοι δεν φοβούνται, να πάρουν τη θέση τους στον σκληρό αγώνα.
Ο αγώνας θα συνεχίζεται και θα κλιμακώνεται, όσο οι θιασώτες της οικουμενιστικής παναίρεσης θα αφηνιάζουν και αυτοί τόσο απροκάλυπτα, παίζοντας εν ου παικτοίς και χρησιμοποιώντας και την εκκλησιαστική εξουσία τους για διώξεις και ανηλεή φίμωση εκείνων που λένε απλώς τα αυτονόητα, αντιστεκόμενοι στην βλάσφημή τους ψευδοθεολογία. 
Από την πλευρά μας, το να αντιδράσουμε είναι φυσικά όχι μόνο πλήρως επιτρεπόμενο, αλλά και επιβαλλόμενο από τους Ιερούς Κανόνες και τους Πατέρες της Εκκλησίας, όπως έχουμε ήδη πολλές φορές προαναφέρει. Αυτονόητο καθήκον απέναντι σ’ εκείνους τους ποιμένες που παύουν να είναι πια ποιμένες και μεταλλάσσονται σε «οδηγούς τυφλούς» και σε «λύκους βαρείς μη φειδομένους του ποιμνίου», υπηρετώντας άλλα δόγματα πλέον και αλλότρια συμφέροντα.


Και οφείλουμε επίσης να ελέγχουμε και όλους αυτούς τους περιώνυμους επαγγελματίες «αγωνιστές» που επιλέγουν για πολλοστή φορά, όποτε ζορίζουν τα πράγματα, να κρύβονται στο σκοτάδι, περιμένοντας να τελειώσει η μάχη, για να εμφανιστούν μετά πάλι εκ του ασφαλούς με νέα παχιά λόγια περί…πίστεως και πατρίδος. Είναι πλέον καιρός που άπαντες θα κληθούμε και άπαντες οφείλουμε να πάρουμε θέση, τέλος με τα μισόλογα στις σκιές. Καιρός ίσως και να χωρίσει η ήρα από το στάρι. Εδώ υπάρχει ένα τεράστιο απόστημα που κατατρώει τις σάρκες μας και λέγεται Οικουμενισμός. Για το εν λόγω απόστημα και για τις εφιαλτικές πνευματικές, αλλά και κοινωνικές και εθνικές συνέπειες που μπορεί (λόγω του διχασμού και του δυνητικού σχίσματος) να επιφέρει μέσα στους κόλπους του λαού μας, κανείς δεν έχει πια το δικαίωμα να σιωπά. Και μεγαλόσχημοι κληρικοί και απλοί παπάδες και συγγραφείς και διαχειριστές ιστοσελίδων και αρθρογράφοι και οι έσχατοι ακόμη των λαϊκών. Αυτά όμως ισχύουν βεβαίως για όσους μπορούν στοιχειωδώς να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος.
Για τους υπόλοιπους, τους εθισμένους πλέον στο να εθελοτυφλούν, δεν έχουμε παρά να υπενθυμίσουμε την περίφημη φράση του Κυρίου μας: «Υποκριταί, το μεν πρόσωπον του ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύνασθε γνώναι»;
Τίποτε περισσότερο…

6 σχόλια:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Εἶναι ἀληθές ὅτι οἱ βρωμεροί Παγκοσμιοποιηταί ἔχουν κατανείμει τό μέγα ἔργον τῆς Προδοσίας εἰς τούς ἐγχωρίους ὑπηρέτας των, Προδότας τῆς Ὀρθοδοξίας καί τῆς Ἑλλάδος (πολιτικοί, θρησκευτικοί και γενικῶς "προοδευτικοί" ἀχυράνθρωποι), ἔτσι ὥστε οἱ μέν θρησκευτικοί "ἡγέται" (διάβαζε μεταπράται) νά καταργήσουν τήν Ὀρθοδοξίαν οἱ δέ πολιτικοί γυρολόγοι νά ξεπουλήσουν τήν Ἑλλάδα στά ὡς ἄνω παγκοσμιοποιητικά φίδια "ἀντί πινακίου φακῆς." Συμφωνῶ ἀπολύτως μέ τό ἄρθρον ὅτι ὅποιος σιωπᾶ εἶναι συνένοχος μέ τούς ὡς ἄνω Προδότας. Πρέπει οἱ Ὀρθόδοξοι Πατριῶται νά ἐγκαταλείψουν τίς ψευτοευγένειες (ὅπως π.χ. "Παναγιώτατε, σᾶς παρακαλοῦμε εὐσεβάστως ...," "Ἐξοχώτατε Κύριε Πρόεδρε τῆς Κυβερνήσεως ..." κ.λπ.) καί νά ἐκδιώξουν ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ὅλους τούς ΠΡΟΔΟΤΑΣ ἀπό τίς θέσεις των. Γένοιτο.

Ανώνυμος είπε...


> Σχετικά με την ΚΡΗΤΗ - ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟ

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ , ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ..

Η ΕΒΔΟΜΗ ΟΙΚ.ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΗ , ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ , ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ .

Η ΕΚΤΗ ΟΙΚ. ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ , ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΔΗΛ.

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ,
ΚΑΤΙ ΠΟΥ Δ Ε Ν ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ - ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ..

Α Ρ Α , ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Α Κ Υ Ρ Η !!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ , ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ , ΖΕΙ !!

Mαρίνος Ριτσούδης είπε...

Άραγε ο συγγραφέας του άρθρου, ούρλιαξε στο μέγιστο δυνατό της φωνής του, της διαμαρτυρίας του;
Διέκοψε την κοινωνία με την κρατούσα Εκκλησία;
Αυτή είναι η δυνατότερη φωνή που ανεβαίνει στον παράδεισο και ταρακουνάει συνθέμελα το σύστημα του μασονισμού- οικουμενισμού!
Ουδέν αναφέρει στο άρθρο του.
Όσο για τους εθισμένους που αναφέρει, δεν είναι άλλοι από εκείνους που το σύστημα τους γράπωσε γερά από τα πάθη τους, αυτά της φιλαρχίας της φιλαργυρίας και της κοσμικής εξουσίας και τους ανέδειξε σε θρόνους για να τους χρησιμοποιεί ο διαβολος και να καυχάται στο Χριστό.
"Κοίτα Χριστέ εδώ τα δικά σου παιδιά που τους έκανες μαθητές σου, τους έδωσες ότι πολυτιμότερο, την Ιεροσύνη και την Αρχιεροσύνη, και αυτοί προσκύνησαν εμένα"!
Γι αυτούς είπε ο Χριστός πάνω στο Σταυρό. "Περίλυπος εστί η ψυχή μου έως θανάτου"!!
Όχι για τον Σταυρικό του θάνατο, αλλά γιά την υποκρισία των Ταγών της Εκκλησίας του...

Ανώνυμος είπε...

παλι αναρχοκομουνιστες νεο-εαμοβουλγαροι φονιαδες τσακισαν στο ξυλο ελληνες και μαλιστα λοκατζηδες και φυσικα παλι δεν καναμε τιποτα ο πατριωτικος χωρος μας να το αναδειξουμε πρωτο θεμα σε ολη τη χωρα ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ με καθε μεσον και τροπο τις θεσεις μας απειλωντας θεους και δαιμονες....
προσεξτε τη νεροβραστη ανακοινωσουλα των αστικοπατριωτουλιδων.....


http://www.stoxos.gr/2017/05/blog-post_7777.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ ΣΕ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ!

https://www.youtube.com/watch?v=ORhui_PBJac

Κυρία Ελληνίδα Χριστιανή .
Η Παναγία μας να την έχει καλά να συνεχίσει χωρις φόβο της δημόσιες ομηλίες της!
ΠΑΝΑΞΙΑ!!!

“Οι χρεοκοπημένες μεγαλόστομες ιδεολογίες του παρελθόντος καλοπιζόμενες με το ένδυμα του προοδευτισμού του διαφωτισμού και της εγκληματικής Γαλλικής επανάστασης , δηλαδή του Γαλλικού εμφύλιου , ετοιμάζουν τις γκιλοτίνες , για την σπουδάζουσα νεολαία της Ελλάδος όλων των βαθμιδών.
Προκειμένου οι ίδιοι πολιτικοί και πνευματικοί ηγέτες να διατηρήσουν στην κατοχή τους την Ελληνική Βαστίλη , που έχουν τα τελευταία χρόνια καταλάβει εκτελώντας πολλά ιδιώνυμα αδικήματα με προεξάρχοντα το
ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ και
ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ και
ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ


Αντεθνικοί είναι αυτοί οι αγώνες τους και επομένως ως αρνητές του έθνους

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!

ΌΧΙ ΠΟΤΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ

Ακούστε τι λέει στο 14,40 για το εάν παραβιάζει το άρθρο του συντάγματος σε σχέση με τις Ιερές παραδόσεις κλπ. μόνο από τους άθεους τους αριστεριστές η και από τους φίλο οικουμενιστες φίλο παπικούς τόσο της μεγάλης όσο και της εγχώριας Ιεραρχίας…

Δημόσιο λογο ως αυτόν που να μην φοβάται να στιγματίσει ξεκάθαρα τους ανθέλληνες και αντίχριστους , ως μη ανήκοντες στο Ελληνικό έθνος
ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ και ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,

Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ

ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΑΣΘΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ

ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ

Αναρωτιέται πότε θα συσταθεί ΕΘΝΙΚΟ δικαστήριο για τα εγκλήματα που διαπράττονται και είναι πολλά δεν είναι μόνο η λαθρομετανάστευση αλλά το κυριότερο όλων είναι η επιχειρούμενη διαγραφή της μνήμης από όλους τους Έλληνες αλλά κυρίως από τα παιδιά μας.
Ένα νέο παιδομάζωμα , μια νέα γενοκτονία εκτελείται μπρος τα μάτια των Ελλήνων και αυτοί απεργούν παρέα με τους κομμουνιστές για να …μην περάσουν τα μηνομονιακά εθνοκτόνα μέτρα!!!

Όλα αυτά τα εθνοκτόνα μέτρα που ανήκουν στην αριστερή-κομμουνιστική μαρξιστική ιδεολογία ΑΛΛΑ κατά τους ειδικούς τραγουδιάρηδες μικηδες και άλλους δημοκράτες συνταγματολόγους μας καλούν αύριο σε διαδήλωση ενάντια στα μνημόνια
ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ …ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ…

Κατά τα άλλα πατριωτικά ιστολόγια τους καμαρώνουν για την αντίσταση τους …
Μωραίνει κύριος …

Και κλείνει αυτή η θαρραλέα Γυναίκα Ελληνίδα Χριστιανή ορθόδοξη με τους στίχους , πιο επίκαιρους από ποτέ!


Έλα της θάλασσας θεριό και του πελάγου μπόρα
το φοβερό σκουπιδαριό να διώξεις από την χώρα
Πότε θα ανθίσουν τούτοι οι τόποι
πότε θα έρθουν καινούργιοι άνθρωποι
να συνοδεύσουνε την βλακεία
στην τελευταία της κατοικία”

Υ.Γ. Κάτι “άνδρες” η “γυναίκες” που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν διαδικτυακά κλείνουν σε κάθε λόγο τους την λέξη νεοφιλελευθερισμός φασισμός και ναζισμός σε όλες τις πτώσεις , ως υπεύθυνα αυτά τα συστήματα για τα μνημόνια , μην τυχόν και τους κατηγορήσει το ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ κατεστημένο!
Καλλίτερα να μην ομιλούν καθόλου να μην εκτίθενται…

Γιώργος Μ. Βασιλειάδης είπε...

Και πού τα είπε όλα αυτά η Μαντουβάλου; Στην ημερίδα που δικαίωσε και έδωσε αέρα στα πανιά του οικουμενιστή Άνθιμου; Λίγη προσοχή δεν βλάπτει, γιατί ξέρετε υποθέτω τη γνωστή φράση για τη γυναίκα του Καίσαρα! Διαβάστε λοιπόν λίγο καλύτερα το οξύ (αλλά απολύτως εύστοχο) κείμενο του κ.Δαπέργολα, γιατί το σχόλιό σας είναι εντελώς άσχετο με αυτό...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.