" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Το Βίντεο από την Πετρούπολη 2-7-2017 . "Κάρτα του πολίτη" και "Συνταγματική Αναθεώρηση"

Όπως βλέπετε υπάρχουν ακόμη Έλληνες που δεν παρέδωσαν τα όπλα .

https://youtu.be/LmbYb9LKnVw

Δεύτερος ομιλητής ο π.Σάββας Λαυρεώτης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΤΩΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Δόξα τω Θεώ!Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γέροντα Σάββα Λαυριώτη,και στους λαικούς που αγωνίζονται κατά των ηλεκτρονικών καρτών!Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε εσάς αγαπητέ παιδαγωγέ,που μεριμνήσατε και προβάλλατε το βίντεο!Πολλαπλάσια καλά να σας χαρίσει ο Κύριος και Θεός μας,ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα πάω να ζήσω μαζί με φίλους μου,που έχουν ήδη βγει ΕΚΤΟΣ συστήματος λόγω ΑΜΚΑ.

Μήπως θα έπρεπε ήδη σε τέτοιες ομιλίες ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ και αδερφοί μας που έχουν ήδη βγει εκτός συστήματος,και αποτελούν το ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ προς μίμηση,με την βοήθεια του Θεού;

Ή αν θέλουν να παραμείνουν στην ανωνυμία,να διαβάζεται έστω μια ΕΠΙΣΤΟΛΗ τους προς όλους εμάς,να μας υπενθυμίζει ότι κάποιοι αδερφοί μας,έχουν ήδη κάνει την θυσία,έχουν ήδη βγει εκτός συστήματος,ζώντας μια απλή και ταπεινή ζωή,την οποία οι περισσότεροι από εμάς,και μόνο λόγω ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ και ΕΓΩΙΣΜΟΥ,δεν θα καταδεχτούμε ίσως να ζήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

O AMKA είναι ηλεκτρονικός αριθμός barcode τελικά ή είναι πλάνη; Μπορεί να μας απαντήσει σε αυτό κάποιος;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ένα ακόμη ηλεκτρονικό φακέλωμα.

Κατά τη γνώμη μας ΔΕΝ είναι το σφράγισμα της Αποκάλυψης, αλλά κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι "απαραίτητοι" αριθμοί θα ενωθούν σε έναν, μαζί και με την αχρήματη κοινωνία που προχωράει ταχύτατα, οπότε δύσκολα μετά κάποιος να μπορεί να αντισταθεί.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.