" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

Εκφοβισμός μαθητή που τόλμησε να καταγγείλει καθηγητή του για "διακρίσεις" και αριστερή προπαγάνδα

1) Ένας ενήλικας μαθητής (εσπερινού), ο Αθανάσιος Αλεξάτος,  ΤΟΛΜΗΣΕ να καταγγείλλει αυτό που ΟΛΟΙ γνωρίζουμε ότι συστηματικά συμβαίνει:
Αρκετοί καθηγητές αριστερών/μαρξιστικών/αθεϊστικών αντιλήψεων, ανθέλληνες, εκμεταλλεύονται την θέση τους για να κάνουν προπαγάνδα μέσα στο δημόσιο σχολείο.2) Έτσι η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, το ηρωικό Έπος του 1940, έγινε "αγώνας ενάντια στον Φασισμό" και τον "Ναζισμό" (λες και στην Ελλάδα δεν ήταν κυβερνήτης ο Μεταξάς, δείτε σχετική ανάρτηση μας  εδώ).

Η εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, η επανάσταση του 1821 και τα παλικάρια που θυσιαζόταν  "Υπέρ (ορθόδοξης) Πίστεως και Πατρίδος" έγιναν αγώνες γενικά και αόριστα για την ελευθερία και αυθαίρετα σχετίζονται με την "Γαλλική επανάσταση"! (λες και οι πολεμιστές του 21 και οι μητροπολίτες που πρωτοστάτησαν, είχαν σπουδάσει στο Παρίσι! Οι μεν ήταν ορθόδοξοι πιστοί και πίστευαν στον Θεό οι δε Γάλλοι επαναστάτες άθεοι που μισούσαν την Καθολική "εκκλησία").

Τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, πολύ σπάνια γίνεται οτιδήποτε με θρησκευτικό χρώμα..

Όσο για τον εκκλησιασμό (που προβλέπεται μία φορά κάθε μήνα), οι ίδιοι οι καθηγητές φροντίζουν να μην πηγαίνουν εκκλησία παρά μόλις 1-2 φορές το χρόνο. Ακόμη και τότε όμως, αφήνουν επίτηδες τα παιδιά ανεξέλεγκτα για να γίνεται βαβούρα (ενώ στην γιορτή του Πολυτεχνείου  .. τσιμουδιά!).
3) Το τι συμβαίνει όμως καθημερινά μέσα στην τάξη, μας δίνει την ευκαιρία ο ενήλικος αυτός μαθητής να το πληροφορηθούμε:


" Η επέλαση της αριστεράς στα ελληνικά σχολεία "


Μία περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί στα ελληνικά σχολεία εν έτη 2017 από ένα μαθητή . 

Καταγγελία του καθηγητή του 1ου εσπερινού λυκείου Κώστα Κουτρουμπάκη ο οποίος είναι συγχρόνως και αρθρογράφος της Αυγής, της Εφημερίδας των Συντακτών και της αριστερής ιστοσελίδας left.gr !
4) Δείτε τι πρεσβεύει ο καθηγητής κύριος Κώστας Κουτρουμπάκης (από βίντεο σε ημερίδα της Γ' ΕΛΜΕ). Δείτε μετά το 9ο λεπτό:

Στην περιγραφή του βίντεο διαβάζουμε:

Ο μισέλληνας φιλόλογος και καθηγητής του 1ου εσπερινού λυκείου Θεσσαλονίκης Κώστας Κουτρουμπάκης , ο οποίος είναι ταυτόχρονα και αρθρογράφος της Αυγής , της Εφημερίδας των Συντακτών και της αριστερής ιστοσελίδας left.gr . 

Στο βίντεο αυτό λέει πως οι Έλληνες μαθητές δεν πρέπει να διδάσκονται αρχαία ελληνικά από το πρωτότυπο κείμενο και συνεχίζει λέγοντας ότι στο μάθημα των Νέων Ελληνικών Κειμένων οι έλληνες μαθητές πρέπει να διδάσκονται ξένη λογοτεχνία , για να μαθαίνουν ξένους πολιτισμούς και καταλήγει λέγοντας ότι στο μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας πρέπει να μπουν ενότητες για τον ρατσισμό . 

Ακούστε τον μόνοι σας για να μην νομίζετε ότι υπερβάλω . Μετά το 9ο λεπτό γίνεται ενδιαφέρον . Ημερίδα για την εκπαίδευση 9 11 2016 Γ ΕΛΜΕ Θ 65) Μόλις τόλμησε ο μαθητής να δημοσιεύσει τα παραπάνω στο προφίλ του στο facebook, άρχισαν φυσικά οι ειρωνείες (ότι τάχα ο μαθητής είναι βαθμοθήρας!!!) αλλά και οι απειλές ...

Ένας καθηγητής, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος,  προτρέπει τον καθηγητή να του βάλει βαθμό 8, ναι ΟΚΤΩ, στο τετράμηνο!6) Η Αθηνά Φουντούκη που ισχυρίζεται στο facebook ότι είναι καθηγήτρια του μαθητή, 
αφού πρώτα έπλεξε το αντιρατσιστικό εγκώμιο:


λέει ότι φρόντισε η ίδια ώστε ο συγκεκριμένος μαθητής να έχει "κατ'οίκον διδασκαλία"! 
(ακόμη κι αν ισχύει ως γεγονός, το οποίο αποκλείουμε: κατ΄οίκον διδασκαλία γίνεται μόνον σε όσους πάσχουν από σοβαρά θέματα υγείας και αδυνατούν να πάνε στο σχολείο, ακόμη και τότε σε καμία περίπτωση δεν δικαιούται να το δημοσιοποιεί στο διαδίκτυο, αφού αυτά είναι προσωπικά δεδομένα του μαθητή της)

προτείνει στον μαθητή να μην έρχεται στο σχολείο, 
για να "μην δημιουργεί πρόβλημα" όπως χαρακτηριστικά λέει:


7) Ταυτόχρονα όπως είπαμε άρχισαν οι απειλές:"Υπάρχει μια θέση στον Μελιγαλά"
(εκεί, στο πηγάδι,  που πετούσαν οι κομμουνιστές τους κατακρεουργημένους πατριώτες ...)8) ΔΙΑΒΑΣΤΕ κι άλλες ΑΠΕΙΛΕΣ:
Ο "κύριος" Μάρκος Δημητριάδης (MarkosDimitriadis - φτογραφία), πέρα από την εξύβριση, τον απειλεί ότι θα δολοφονηθεί  
9) ένας άλλος, ο κύριος Κλεάνθης Ξαθόπουλος, ρωτάει τον μαθητή αν "αισθάνεται ασφαλής" (προφανώς για να τον εκφοβίσει):10) Ένας άλλος, με το ψευδώνυμο "Nick Freegman",  αναρχικός, τον απειλεί ότι θα είναι κι αυτός εκεί στις 8/1/2018, στο κάλεσμα της ΕΛΜΕ, μαζί με πολλούς ακόμη και γι αυτό δεν θα μπορεί να τον αναγνωρίσει:

Φωτογραφίες αυτού του αναρχικού δημοσιεύει ο ίδιος ο αναρχικός στο δημόσιο προφίλ του, το οποίο είναι γεμάτο Αλφάδια και αναρχικά συνθήματα
Κανένας φόβος λοιπόν από τους αναρχικούς να απειλούν "πατριώτες" μέσω facebook.
Προφανώς το έχουν ξανακάνει και γνωρίζουν ότι χαίρουν "ασυλίας"!11) Και φυσικά να και οι συνδικαλιστές της ΕΛΜΕ! 

Αμέσως έσπευσαν να στηρίξουν τον καθηγητή και να καλέσουν να απομονώσουν (ποιοι; οι συμμαθητές του; ή οι καθηγητές του σχολείου;) τα "ακραία φαινόμενα μισαλλοδοξίας"!


Δείτε πως περιγράφει το "bullying" που δέχθηκε, ο μαθητής:

Η καθηγήτρια μου με κατηγορεί ως ξενοφοβικό . Μαθητές , που δεν τους γνωρίζω, με κατηγορούν ως μισαλλόδοξο, κόπρανο του Χιτλερ.
Όλα αυτά γιατί ξεσκέπασα τις πρακτικές των σχολείων της αριστεράς και συγκεκριμένα ενός αντιρατσιστή, αντιφασίστα, αριστερού καθηγητή .
(...)
Την Δευτέρα θα παρευρεθεί ο σύλλογος εκπαιδευτικών Α' ΕΛΜΕ στο σχολείο μου στο 1ο εσπερινό λύκειο Θεσσαλονίκης για να παραπονεθούν για τις "φασιστικές απόψεις και πρακτικές " μου .

και λίγο παρακάτω διαβάζουμε (στο facebook του μαθητή, εδώ):

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ Η Α ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΘΗΤΗ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ 
ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 08-01-2017 ΣΤΙΣ 18:30 Η ΩΡΑ 
ΣΤΟ 1ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το εθνικό φρόνιμα φαίνεται τιμωρείται στην Ελλάδα . 
Θα μαζευτούν στις 08-01-2017 να δείξουν την συμπαράσταση τους στον κομμουνιστή και ανθέλληνα καθηγητή μου Κώστα Κουτρουμπάκη .
Το δίκαιο είναι με το μέρος μου .
Θα αγωνιστώ μέχρι τέλους .

Αθανάσιος Αλεξάτος12)  Και φυσικά οι αριστεριστές, που είναι υποτίθεται "εναντίον της καταστολής", άμεσα επιστρατεύουν την αστυνομία για να εκφοβίσουν τον μαθητή :


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΘΗΤΗ


Μετά από δημοσίευση μου στο facebook των πρακτικών διδασκαλίας του αριστερού και ανθέλληνα καθηγητή Κώστα Κουτρουμπάκη , δέχτηκα πρόσκληση από το αστυνομικό τμήμα Κάτω Τούμπας για καταγγελία που έγινε εις βάρος μου από τον εν λόγο "καθηγητή" . 
Το "ποινικό αδίκημα" που διέπραξα ήταν ότι διαμαρτυρήθηκα δημόσια για την κομουνιστική προπαγάνδα που υφίσταμαι εγώ και οι μαθητές του 1ου εσπερινού λυκείου , από τον φιλόλογο Κώστα Κουτρουμπάκη .
13) Επίλογος.
Ο μοναδικός μαθητής που ΤΟΛΜΗΣΕ να αποκαλύψει δημόσια όσα συμβαίνουν μέσα στα δημόσια "Ελληνικά" σχολεία, ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ.
ΕΛΜΕ, αναρχικοί, καθηγητές, ... βρίζουν, καλούν σε απομόνωση (!) του μαθητή, (καμαρώστε κάτι καθηγητές που νυχθημερόν μιλάνε για τον ρατσισμό, να καλούν οι ίδιοι σε ρατσισμό σε βάρος πατριώτη μαθητή),  τον προτρέπουν να μην πάει σχολείο ξανά! και να καλούν σε συγκέντρωση έξω από το σχολείο του!


Νομίζουμε ότι ως Έλληνες πολίτες οφείλουμε να
συμπρασταθούμε με κάθε τρόπο στον παραπάνω μαθητή. Αρκετά ανεχθήκαμε την αριστερή προπαγάνδα και το bullying μέσα στα σχολεία. ΑΡΚΕΤΑ.

Επιπλέον, καλούμε την ΕΛ.ΑΣ. να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει την ομαλή πρόσβαση και ύπαρξη των μαθητών μέσα στο δημόσιο σχολείο
και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ την παρουσία εξωσχολικών καθηγητών στην είσοδο ή εντός του σχολείου.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ μαθητές ως τον Αθανάσιο Αλεξάτο υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες.

ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΤΟΥ
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!

ΗΡΩΑΣ!

Ως ελάχιστοι είναι και οι λοιποί Ελληνες Ηρωες που μάχονται ΕΠΩΝΥΜΑ για την απελευθέρωση μας από την κομμουνιστική σκλαβιά της μεταπολίτευσης!
Όμως δυστυχώς για τους ανθέλληνες αντίχριστους, πολλά εκατομμύρια είναι οι Ελληνες και θα φανεί όταν θα διώξουμε τον φόβο από μέσα μας. Ο καιρός γαρ εγγύς!

(Κάτι οι απειλές των αριστερών , κάτι οι ΜΚΟ, κάτι ο μισθός, η σύνταξη και ΙΔΙΩΣ τα δάνεια της μεταπολίτευσης που προσέφεραν πλασματική ευμάρεια και το αποτέλεσμα γνωστό!
ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ από τους πάμπολλους που θα μπορούσαν να βάλουν τους αντίχριστους ανθέλληνες υμνητές δολοφόνων κομμουνιστών στην θέση τους και να έχουν απαλλάξει την Ελληνική κοινωνία από την βάρβαρη αυτή αριστερή κοσμοθεώρηση!

Όσο για τις απειλές …
Πριν τα "τινάξει" το κομουνιστικό καθεστώς της μεταπολίτευσης θα δείξει το απάνθρωπο πρόσωπο του.
Αλλά αυτό είναι ευλογία. Διότι έτσι θα μάθει και ο τελευταίος Έλληνας τι σημαίνει αριστερά , διότι το έχει ξεχάσει!

Για δε τους κομμουνιστές “καθηγητές”– αφού δεν ντρέπονται με τόσα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τα απάνθρωπα καθεστώτα - και συνεχίζουν να υποστηρίζουν ΨΕΜΜΑΤΑ στους μαθητές, δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο.
Στα πανεπιστήμια πάντως - ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ - τους χλευάζουν οι φοιτητές ανοιχτά πλέον.
Τους περιγελούν έστω και εάν από σεβασμό οι Έλληνες φοιτητές τους συμπεριφέρνονται Χριστιανικά και όχι …δημοκρατικά.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

Κατάλαβαν τώρα οι Έλληνες τι σημαίνει δημοκρατία για τους κομμουνιστές η όχι ακόμα;
Κατάλαβαν οι Έλληνες ποιους ονομάζουν φασίστες και ναζιστές οι αριστεροί η θέλει να γνωρίσει ΟΛΑ όσα οι χίτες και οι ταγματασφαλίτες τον εμπόδισαν να απολαύσει μετά την κατοχή;

Υ.Γ.
Καλά από πότε οι κομμουνιστές αντικατέστησαν το μηδέν με το δώδεκα;
Τέτοιας αξίας πτυχία ήταν αυτά για τα οποία μας έχουν ζαλίσει πως είχαν όλοι οι δούλοι στις πρώην κομμουνιστικές απάνθρωπες δικτατορίες; Για αυτόν τον λόγο λένε πως δεν υπήρχαν...αναλφάβητοι στις κομμουνιστικές δικτατορίες;

Οι Ελληνες καθηγητές έτσι βαθμολογούν;
Για αυτό δεν μένει πια κανείς στην ίδια τάξη;
Για αυτό οι μαθητές είναι αγράμματοι;
Για αυτό τα πτυχία ακόμα και των πανεπιστημίων ΔΕΝ έχουν πια καμία αξία;

Τέλος είναι ευχάριστο οι κομμουνιστές καθηγητές να ξεκατινιάζονται στα ...καπιταλιστικά μέσα της μπουρζουαζίας , των αστικοτσιφλικάδων , του κεφαλαίου και των αφεντικών.
Μαθαίνουμε πολλά ...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Σχολιάζουμε το : "ΗΡΩΑΣ!"

Ήρωας είναι αυτός που συνειδητά πεθαίνει για την πατρίδα του.
Ας προσέχουμε τις εκφράσεις μας - με όλο το σεβασμό στο θάρρος του μαθητή.

Ανώνυμος είπε...

για τον αναρχικο
σπιτι με τζακι βλεπω , αυτοκινητο (στο προφιλ του) πουκαμισιες και δειπνα σε εσιατορια . Να δειτε οτι εχει πλουσιο μπαμπα μπορει και καθηγητη πανεπιστημιου η υπουργο του συριζα , παιζει να ειναι και αυτος διορισμενος στη βουλη η ως ειδικος συνεργατης οπως ο καρανικας
επαναστατες ..

GeorGRE είπε...

Η γνωστή υποκρισία των αριστερόπληκτων δαιμονολάγνων και πακιστανολάγνων, άθεων, ροζ συνδικαλιστών των ελμε-ολμε.

Τους ζούμε καθημερινά.
Υποκριτές, κάνετε κολάζ για το μπούλινγκ ενώ ασκείτε οι ίδιοι ψυχολογική βία.
Δεν αφήνετε τίποτα που να θυμίζει Χριστό, πατρίδα, παράδοση να περάσει στους μαθητές. Ενώ μισείτε αυτά, κατηγορείτε οποιον δεν συμφωνεί μαζί σας ως μισαλλόδοξο.
Φωνάζετε εναντίον του καπιταλισμού και του κεφαλαίου και στις συζητήσεις σας όλο για λεφτά, επενδύσεις και καταθέσεις μιλάτε.
Δείχνετε την αγάπη σας στον πολυπολιτισμό αλλά δεν αναφέρετε τα αίσχη των πολιτισμών αυτών.
Είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε τον λαθρομετανάστη αλλά στο σπίτι σας ούτε για ένα λεπτό δεν τον βάζετε μέσα.
Μιλάτε για αλληλεγγύη αλλά πολεμάτε την εκκλησία που εμπράκτως βοηθάει με συσσίτια, γηροκομεία κτλ ενώ εσείς δεν δίνετε ούτε ένα ευρώ για τον συνάνθρωπο.
Μιλάτε για "σκοταδισμό" του Βυζαντίου και εσείς είστε οι νυκτωμένοι.
Δεν υποστηρίζω καμία ιδεολογία αλλά το "φαινόμενο"  της αριστεράς στην Ελλάδα δεν παίζεται.

Αργύρης μυλωνας είπε...

Μα ειναι φυσικο,οι ψευτοκομμουνιστες αποτελειωνουν νομοθετικα πλεον οτι εσεις οι δεξιοι εκθρεψατε χρονια τωρα,και προωθησατε με το βαμβακι φυσικα γιατι ειχατε "ποζαριστει"και ως πατριωτες εκτος απο σουπερχριστιανοι.Δουλεψατε τοσο βελουδινα εσεις οι φιλενωτικοι,κατευναστικοι,οι συμβιβαζομενοι για την "προοδο και το καλο",για την αγορα και τον "πολιτισμο",μη χαθουν τα κεκτημενα απο τους δυτικους δεξιοι δοσιλογοι, που και οι οπαδοι σας νομιζουν οτι ειναι πραγματικοι πατριωτες και χριστιανοι,ενω ειστε οι αιωνιοι δοσιλογοι.Τωρα που σκορπαει ομως η δυση να δω ποιον κομουνιστη θα αναστησετε για να εχετε ως εχθρο και αποδιοπομπαιο,ποιος θα ειναι ο "αναγκαιος"συμβιβασμοςπου θα προτεινετε για να ξεπουληστε και παλι πατριδε και αληθινη πιστη,και σε ποιους

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια στον γενναίο μαθητή που τόλμησε να καταγγείλει τον αλητοαναρχικό, ο οποίος έγινε εκπαιδευτικός, όπως και οι υπόλοιποι αριστεροί εκπαιδευτικοί κατόπιν σχεδίου και εντολής της αριστεράς,με μόνο σκοπό να μολύνουν τα Ελληνόπουλα με το μίασμα του αναρχοκομμουνισμού.
Πρέπει όλοι να υψώσετε το ανάστημά σας και να αντιμετωπίσετε με θάρρος αυτές τις πληγές του Ελληνισμού.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Παρακαλούμε προσέξτε τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε. Εσείς γράφετε ανώνυμα, εμείς όμως φέρουμε την ευθύνη για ότι δημοσιεύεται. Μπορείτε να γράψετε το σχόλιο σας χωρίς να προσβάλλετε ή να υβρίζετε πρόσωπα. Δεν εκθέσαμε όλο το περιστατικό για να αναδείξουμε πρόσωπα αλλά το φαινόμενο (της ανθελληνικής και αντιεκκλησιαστικής προπαγάνδας μέσα στα σχολεία)

Αργύρης μυλωνας είπε...

Ανωνυμε στο 8:49 οτι και να κανει ο αναρχοκομουνιστης δεν θα καταφερει να φτασει το κακο που εσεις οι δεξιοι δυτικολιγουρηδες κανατε στην πατριδα.Μια με τον δοσιλογισμο σας προς τους δυτικους και τον "πολιτισμο τους"που φαγωθηκατε να μπολιασετε στην ελληνορθοδοξη παραδοση,και μια με το μπολιασμα σκουπιδολαων στο εθνος οπως οι αλβανοι οι πακιστανοι κλπ,που τωρα θα γεννοβολησουν και θα απαιτησουν πατριδα την πατριδα μας,και δε χρειαζεται κανεις κομμουνιστης να σου καταργησει την γλωσσα ή την πιστη και την καμπανα,γιατι αυτα ερχονται ντε-φακτο,απο μονα τους,δηλαδη εκ των πραγματων.Και αυτα ειναι προσταγματα της αγαπημενης σας δυτικης ευρωπης η οποια κλανει και εσεις τρεχετε να μυρισετε χρονια τωρα.Εσεις τους μπασατε και σε εσας ανηκει ολη η καταστροφη του εθνους.Συνεχιστε να βαρατε στο γαμο του καραγκιοζη με τα πιστευω σας νομιζωντας οτι δρατε πατριωτικα εσεις και φταινε οι αλλοι, και γρηγορα σας βλεπω ολους μεταναστες στο πυρ το εξωτερο

Στυλιανός είπε...

Τα βίντεο κατέβηκαν!

Ανώνυμος είπε...

Argiri Milona,
άτοπες και άστοχες οι κατηγορίες σου και δεν καταλαβαίνω τι μου προσάπτεις, αλλά και ποια είναι η ιδεολογία σου.
Για όλα όσα κατηγορείς τους δεξιούς ευθύνονται οι απάτριδες,άθεοι, μισέλληνες διεθνιστές αριστεροί.
Κανένας δεξιός δεν είναι με τους δυτικούς,ούτε τους ασπαζόμαστε.
Η αριστερά είναι η πηγή του κακού για την Ελλάδα, αυτή ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για τα όποια προβλήματά της, αυτή πολεμάει λυσσαλέα την Ορθοδοξία και ζητάει διαχωρισμό κράτους εκκλησίας, αυτή χτίζει το τζαμί και μάλλον τρολάρεις,όταν της προσάπτεις τους Αλβανούς και Πακιστανούς, για τους οποίους η αριστερά κάνει σαν τρελή από αγάπη,λες και είναι αίμα τους, η αριστερά τους θέλει και τους προστατεύει κατηγορώντας μας για ρατσιστές, η εθνοπροδοτική αριστερά δίνει στα χέρια των Αλβανών κλπ βαρβάρων την Σημαία μας στις παρελάσεις, τις οποίες αγωνίζεται να καταργήσει!
Γειά σου τρολάκι Αργυράκη...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Όπως πληροφορηθήκαμε ο μαθητής κατά την μετάβαση του στο σχολείο του, χθες, 1η μέρα μετά τις διακοπές των χριστουγέννων, και με κάλεσμα εναντίον του της ΕΛΜΕ έξω από το σχολείο,
ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ από αναρχικούς και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Το ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί, ποιοι στοχοποίησαν τον μαθητή και οργάνωσαν το κάλεσμα σε βάρος του, το γνωρίζουμε όλοι:

http://aelmethe.php0h.com/aelme/0578.pdf
http://aelmethe.php0h.com/aelme/0580.pdf

http://3elmethess.blogspot.gr/2017/12/blog-post_31.html
http://3elmethess.blogspot.gr/2018/01/1-2018.html

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.


Από σήμερα 2/10/2018, έχουμε προσωρινά διακόψει την δημοσίευση σχολίων στο ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.