" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Βόρειος Ήπειρος Σήμερα 12-12-2016

Αξίζει πραγματικά να ακούσετε την εκπομπή του Εθνικού Συλλόγου Βόρειος Ήπειρος 1914. 
Αναφέρονται στον ηγέτη του βορειοηπειρωτικού μακαριστό Σεβαστιανό (μιλάει παλιό στέλεχος της ΣΦΕΒΑ για τους αγώνες), αναφέρονται στους πρώην κομμουνιστές που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να παρουσιάζονται ως ηγεσία του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού! 
Αποκαλύπτουν μία ακόμη παραχάραξη της ιστορίας (της θυσίας των παλικαριών του Αλύκου, στις 12 Δεκεμβρίου), δεν διστάζουν να αναφερθούν στα λάθη της νέας ηγεσίας της Ομόνοιας κλπ.

Αξίζει να ακούμε τέτοιες αγνές πατριωτικές φωνές:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΕ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ
το πιστευω αυτο που γραφω και πολυ αλλοι αδελφοι
οτι και να γραψει κανεις για αυτην την θρυλικη ανεπαναληπτη πατερικη μορφη τον νεο πατροκοσμα τον αγιο της βορειου ηπειρου τον αθανατο Σεβαστιανο ειναι ελαχιστα
να πρεσβευει στον Θεο μαζι με τον Αγιο Κοσμα για την ελευθερια της μαρτυρικης Βορειου Ηπειρου
να φανει ανταξιος σε ολα ο διαδοχος του κονιτσης κ ανδρεας
δεν θα υπαρχουν τετοιες ηρωικες μορφες ηταν αναστημα μεγα
παλεψε με ΄τους πολιποικιλους εχθρους το καταραμενο καθεστως της αλβανιας με τους δηθεν ελληνες εδω που πολεμουσαν το εργο γιατι απλουστατα ειταν ανθεληνες γενιτσαροι εδωσε ψυχη και σωμα για Ορθοδοξια και Ελλαδα και ιδιοαιτερως για την πολυπαθη ηρωικη Βορειο Ηπειρο μας
ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.