" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Όλοι στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης 12 μμ

Αγαπητοί Συνέλληνες,
12 μμ όλοι στο Ωραιόκαστρο




Έχουν περάσει σχεδόν 9 μήνες (26 Μαρτίου 2016) από την συγκέντρωση του συλλόγου μας και των υπόλοιπων πατριωτικών συλλόγων κατά την ισλαμοποίησης της Πατρίδος μας. 



Δυστυχώς η κατάσταση της Πατρίδος μας σε αυτό το χρονικό διάστημα, έχει επιδεινωθεί σε όλα τα θέματα. 
Η αυξανόμενη ανεργία, η οικονομική κρίση, η υπογεννητικότητα, το έγκλημα των εκτρώσεων και η μετανάστευση των Ελλήνων, σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση -που έχει πάρει την μορφή του εποικισμού- καθιστούν τον εθνικό κίνδυνο να γίνουμε ξένοι στον τόπο μας, ορατό και μεγάλο! 



Οι τάχα "καημένοι και ταλαιπωρημένοι πρόσφυγες" που τόσο έξυπνα μας πρόβαλλαν τα τηλεοπτικά κανάλια και τα παπαγαλάκια τους, 
έχουν μετατραπεί σε ένα ιδιότυπο στρατό κατοχής που χαίρουν πάσα ανοχή από το κράτος της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 
  • Αποκλείουν δρόμους, καταστρέφουν περιουσίες, βεβηλώνουν εκκλησίες, δημιουργούν συνεχώς προβλήματα, απαιτούν και φέρονται δεσποτικά θαρρείς και η Ελλάδα τους χρωστάει ή τους κάλεσε να έρθουν!!! 
  • Το νεοταξικό κράτος, χωρίς ίχνος διάθεσης να προστατεύσει τους Έλληνες και την Ελλάδα, αντί να απελάσει τους λαθροεισβολείς και να διαφυλάξει τα σύνορα μας, επιδιώκει να εντάξει τους λαθρομετανάστες στις τοπικές κοινωνίες. 
  • Τους παρέχει δωρεάν σπίτια και σίτιση την στιγμή που χιλιάδες Έλληνες ζουν υπό το καθεστώς της φτώχειας. 
  • Τέλος προσπαθεί και έχει εντάξει τα παιδιά των λαθρομεταναστών (εκτός κάποιων ηρωικών περιοχών όπως το Ωραιόκαστρο) μέσα στα ελληνικά σχολεία, υποβαθμίζοντας την ήδη προβληματική παιδεία και δημιουργώντας ανεξέλεγκτες καταστάσεις εις βάρος των ελληνόπουλων.

Που πήγαν οι υποσχέσεις ότι όλοι αυτοί βρίσκονται τάχα ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, για λίγους μήνες στην Ελλάδα;
  • Και αφού είναι προσωρινά, για ποιο λόγο εγγράφουν τα παιδιά τους στα Ελληνικά σχολεία; Σε τι θα τους χρειαστούν τα ελληνικά αν πρόκειται να επιστρέψουν πίσω; Μήπως για να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια μετά από 6 έτη φοίτησης σε ελληνικό σχολείο;;;






Νέες "στρατιές" λαθροεισβολέων εισέρχονται καθημερινά στην πατρίδα μας.
Η κατάσταση πλέον,σε συνδυασμό με τις τουρκικές συνεχόμενες απειλές και πρακτικές, ομοιάζει σαν μία βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της εθνικής μας ασφάλειας. 




Εάν λοιπόν ΚΑΙ ΕΣΥ ανησυχείς και θέλεις να εκφράσεις την αντίθεση σου στα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας, τότε υπεράνω κομμάτων, σας καλούμε 





την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στις 12:00 

στην Θεσσαλονίκη 

για να ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ :

ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση!

ΟΧΙ στον εποικισμό της Πατρίδος μας!

ΟΧΙ στην δημιουργία ισλαμικών τεμένων!



ΑΜΕΣΗ απέλαση όλων των παρανόμων λαθρομεταναστών!

ΑΜΕΣΗ απέλαση όλων των Μ.Κ.Ο. ιδίως από τα ελληνικά νησιά!

ΑΜΕΣΗ σφράγιση των συνόρων μας.

Η Ελλάδα  ανήκει στους Έλληνες, στα ελληνόπουλα και στην Ιστορία της!




Υ.Σ. Η συγκέντρωση έρχεται και ως απάντηση στην ενορχηστρωμένη βίαιη καταστολή της προηγούμενης συγκέντρωσης κατά της δημιουργίας ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι κατά του εποικισμού της Πατρίδος μας.


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΪ από το facebook και το ιστολόγιο μας.




Διοργανωτής: 
Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι και Φίλοι των ειδικών Δυνάμεων

https://www.facebook.com/events/236775240083387/

http://ierosloxos2012.blogspot.gr/2016/12/8-2017-1200.html


Σχόλιο:
Αποφασίσαμε μέχρι την διενέργεια της εκδήλωσης να ΜΗΝ βάλουμε οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση, για να την στηρίξουμε όσο μπορούμε (να εμφανίζεται συνεχώς στα blogroll-ροή ιστολογίων).

Ενοείται ότι θα είμαστε ΕΚΕΙ. Όταν ισλαμοποιείται η πατρίδα μας, οφείλουμε ΟΛΟΙ να αντιδράσουμε. Η πατρίδα μας αλλοιώνεται πολιτιστικά, φυλετικά, θρησκευτικά, εθνολογικά. Αν δεν αντιδράσουμε και τώρα θα είμαστε ΕΜΕΙΣ υπεύθυνοι για όσα συμβούν στα παιδιά μας. 
ΟΛΟΙ πρέπει να δώσουμε το παρόν με τις οικογένειες μας. 

Ραντεβού στις 8 Ιανουαρίου, Κυριακή, στις 12 μμ, στην Θεσσαλονίκη.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός".

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Στα σχολεία μαθαίνουν τα παιδιά για το σχέδιο της Πανευρώπης του Καλλέργη;

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
http://theodotus.blogspot.gr/2012/12/coudenhove-kalergi.html


Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE- KALERGI: ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Πέρασαν τρία χρόνια από όταν δημοσιεύσαμε το άρθρο για το σχέδιο Kalergi στο Θεόδοτο, άρθρο το οποίο προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον από μέρους του κοινού και που αποκάλυπτε πως η μαζική μετανάστευση δεν αποτελεί ένα αυθόρμητο φαινόμενο ή μία ανθρωπιστική έκτατη ανάγκη, όπως η μεταναστευτική προπαγάνδα θέλει να πιστέψουμε, αλλά ένα συγκεκριμένο σχέδιο κοινωνικής μηχανικής που προβλέπει την καταστροφή των ευρωπαϊκών λαών, και την μετατροπή τους σε υβριδικές αφρό-ασιατικές μάζες εύκολα ελεγχόμενες από τις εξουσιαστικές ελίτ.

Είδαμε πως αυτό το διαβολικό σχέδιο βρίσκεται στην βάση της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης, μία ολιγαρχία εγκληματιών με λευκά κολάρα που εγκατέστησε μία γραφειοκρατία σοβιετικού τύπου, για να φέρει εις πέρας τους σκοπούς της παγκοσμιοποίησης και την υποδούλωση μιας ολόκληρης ηπείρου σε μία κάστα φανατικών και αδίστακτων τραπεζιτών. Κατά την διάρκεια αυτών των ετών διαπιστώσαμε μία επιτάχυνση του σχεδίου Kalergi. Χάρη των αποστολών Mare Nostrum και Triton, δημιουργήθηκε μία πραγματική θαλάσσια γέφυρα για να μεταφερθούν οι μετανάστες στις ευρωπαϊκές ακτές που, διαμέσου της εγκληματικής συνεργασίας του Βατικανού και της αριστεράς, εισάγονται όχι πλέον στα κέντρα υποδοχής, αλλά σε διαμερίσματα και κατοικίες για ευνοηθεί το εθνικό αμάλγαμα και το έργο του αναγκαστικού μπασταρδέματος.


Είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι το ιδανικό μοντέλο Ευρώπης για τον Kalergi, όπως και για τους σημερινούς ευρωκράτες, ήταν η Σοβιετική Ἐνωση:

«Και εδώ ανέρχεται στο συμβολικό επίπεδο, η ένωση μεταξύ του Λένιν, ο άνθρωπος της μικρής αγροτικής αριστοκρατίας, και του Τρότσκι, ο λόγιος εβραίος: εδώ συμφιλιώνεται η αντίθεση μεταξύ του χαρακτήρα και του πνεύματος, του ευγενή και του λόγιου, του χωρικού και του αστού, του ειδωλολάτρη και του χριστιανού, σε μία δημιουργική σύνθεση της επαναστατικής αριστοκρατίας […] Έτσι η δαμόκλειος σπάθη του μπολσεβικικού τρόμου θα καταφέρει πιο γρήγορα να μαλακώσει την καρδιά των πλουτοκρατών και να καταστήσει προσιτές τις κοινωνικές ανάγκες, περισσότερο από ότι έκανε σε δύο χιλιάδες χρόνια το ευαγγέλιο του Χριστού.».

Εκτός από τη ''δημιουργική φαντασία'' και το απολαυστικό ''γλείψιμο'' του Kalergi προς του Εβραίους, πρέπει επίσης να υπογραμμίσουμε ότι ο άνθρωπος που θεωρείται επισήμως ένας από τους πατέρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξέφραζε αυτά τα εγκωμιαστικά σχόλια για την κόκκινη τρομοκρατία και τη Μπολσεβίκικη κτηνωδία που, αξίζει να το υπενθυμίσουμε, είχε δημιουργήσει ένα καθεστώς υπερ-δολοφόνο άνευ προηγούμενου στην ιστορία. Πέραν από την άθλια ρητορική, η εξύμνηση του κομμουνισμού από τον Kalergi δεν πρέπει να μας εκπλήσσει μια που τόσο η Σοβιετική ένωση όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι έργα της ίδιας οικονομικής ολιγαρχίας για την οποία ο Kalergi εργαζόταν. Η ολιγαρχία που δημιούργησε το σοσιαλισμό, το μαρξισμό, και τον τεχνο-οικονομικό ευρωπαϊσμό, ως προηγμένα βήματα προς την κατεύθυνση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Η συγχώνευση του καπιταλισμού και του κομμουνισμού είναι το σύστημα προς το οποίο μας φέρνει η Ευρωπαϊκή Σοβιετική Ένωση. Ένας τεχνοκρατικός διεθνιστικός σοσιαλισμός: ολιγαρχικός και ιεραρχικός στην κορυφή, κολεκτιβιστικός και εξισωτικός στην βάση . Είναι ωστόσο σημαντικό να σημειώσουμε ότι ο Kalergi δεν υπήρξε ένας πρωτοπόρος αλλά ένας εκλαϊκευτής προϋπαρχουσών ιδεών , που απλά κατάφερε να προσαρμόσει στην εποχή του τις βασικές αρχές του συναρχικού διεθνισμού.
ΥΣ. Για τους Αγγλομαθείς ένα ενδιαφέρον άρθρο εδώ:



http://theodotus.blogspot.gr/2015/10/coudenhove-kalegri.html

Ανώνυμος είπε...

όχι και στο φασισμό, που τυφλώνει τον άνθρωπο

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἀγαπητοί ἐν Χριστῷ ἀδελφοί, σᾶς συγχαίρω γιά τό ἄρθρον σας καί γιά τίς κινητοποιήσεις σας, περιφρονοῦντες τήν ἄκρως βρωμεράν καί δαιμονικήν "πολιτικήν ὀρθότητα," τήν ὁποίαν χρησιμοποιεῖ ἡ διεφθαρμένη ἐλίτ (πολιτικοί, ἐπίσκοποι, καθηγηταί πανεπιστημίου κ.ἄ.) καί ἡ ὁποία θά εἶναι ἡ αἰτία τῆς πλήρους καταστροφῆς τῆς Πατρίδος μας, ἐκτός ἄν μᾶς λυπηθῇ ὁ Θεός.

Διηνέκης είπε...

http://russia-orthodoxy.blogspot.gr/2016/12/blog-post_31.html

Μία ιστορία καρτερίας, ευψυχίας και πίστεως

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συναγωνιστές είμαι μακριά δεν θα μπορέσω να έρθω.
Η ψυχή μου είναι μαζί σας. Πρέπει να σκεφτουμες τρόπους μέσα σπο τις ενορίες και την εκπαίδευση να πολλαπλασιαστούμε.
Οι μαθητές, το βλέπουμε καθημερινά, είναι μαζί μας.
Η πολιτικά ορθή άποψη που κυριαρχεί απο την αριστερή τρομοκρατία στα σχολεία, δεν μας επιτρέπει για το κάτι παραπάνω.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προς ανώνυμο:
31 Δεκεμβρίου 2016 - 4:22 μ.μ.

Που τον βλέπεις τον "φασισμό" ανώνυμε;
Είναι φασισμός να αντιδράς στην επιβαλλόμενη ισλαμοποίηση της πατρίδας μας και της Ευρώπης; Δεν επιτρέπεται να μιλάμε ή να διαδηλώνουμε;

Μας ρώτησαν; έκαναν δημοψήφισμα και έτσι αποφασίσαμε, να παραμείνουν όλοι αυτοί στην Ελλάδα και να τους νοικιάσουν και διαμερίσματα με πληρωμένους λογαριασμούς;;
Μας ρώτησαν όταν καταλάμβαναν τις σιδηροδρομικές γραμμές και έκλειναν δρόμους και λιμάνια;

Ποιοι είναι τελικά οι φασίστες; Μήπως τελικά είναι όσοι επιβάλλουν τα σχέδια της Νέας Τάξης και ανακοινώνουν ως (αριστεροί) δικτάτορες ότι θα δώσουν 400 ευρώ μηνιαίως σε κάθε λαθρομετανάστη, την στιγμή που οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε και χρωστάνε παντού με τα ΕΝΦΙΑ, τα ασφαλιστικά ταμεία κλπ;

Που μας φέρνουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία χωρίς να έχουν εμβολιαστεί και χωρίς διεύθυνση μόνιμης κατοικίας; Δοκίμασε να εγγράψεις το παιδί σου σε ένα σχολείο ή να ζητήσεις μεταγραφή, να δεις τι προβλέπεται για τους Έλληνες (αλλά καταστρατηγείτε με άνωθεν εντολές όταν πρόκειται για λαθρομετανάστες).
ε λοιπόν ΦΤΑΝΕΙ. ΟΧΙ στον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.


Αλλά να παρακαλάς τον Θεό να μην βιώσεις τον πραγματικό "φασισμό" (και όχι αυτόν που υπάρχει μόνον στο άρρωστο μυαλό σου), όταν θα είναι ήδη αργά,
όταν η ισλαμική χατζάρα θα κρέμεται πάνω από το κεφάλι σου (ως απίστου) και θα ακούγεται το Αλλάχ ακμπάαρ.
Κάποτε ακουγόταν στην Συρία, τώρα ακούγεται εδώ δίπλα, σε όλη την Ευρώπη,
δεν μπορεί, θα το άκουσες.

Περίμενε και θα δεις. ΘΑ δεις πολύ σύντομα τι θα πει "φασισμός". Αν είσαι γυναίκα, θα είναι ακόμη πιο "ενδιαφέρον" το μέλλον σου. Από τη μπούργκα μέχρι ... λιθοβολισμό σε περίπτωση που σε βιάσουν(!) και κλειτοριδεκτομές.

Γίναμε "φασίστες" επειδή μετά 10 μήνες θέλουμε να διαδηλώσουμε για 2 ώρες.
Καμαρώστε έναν "αντιφασίστα"!!!

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλά ,ευχαριστούμε για το αγωνιστικό σας ιστολόγιο Ο μέγας Βασίλειος άς προστατεύει την εκκλησία μας ,άς μπεί αυτός αρχηγός στόν αγώνα εναντίον της αιρέσεως για να λάμψει η Αλήθεια της πίστεώς μας και νά έρθει η ευλογια του Θεού στά εθνικά μας θέματα !

Λωριτου Ελένη

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του ιστολογίου.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ νάκούω από ανεγκέφαλους όλες αυτές τις ηλιθιότητες!
Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου φίλε-η ανώνυμε;
Δεν σέβεσαι το ότι η κάθε σπιθαμή γης που πατάς ειναι ποτισμένη με το αίμα των προγόνων μας;
Και καλά εσύ δεν το σέβεσαι, κατηγορείς και μας που το σεβόμαστε και είμαστε έτοιμοι να το τιμήσουμε και με το δικό μας αίμα για φασισμό;
Παιδιά του ιστολογίου θα ήθελα να σας παρακαλέσω,από την θέση που βρίσκεστε, διδάξτε στα παιδια να σταματήσουν την χρήση ξένων λέξεων.
Να μην περάσει το σχέδιο τους,της αλλοίωσης της γλώσσας και της Ελληνικής μας ταυτότητας.




για φασισμό;

Ανώνυμος είπε...

Δημιουργικό&Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!!! με Υγεία Ψυχοσωματική θα πρότεινα να γίνει μια ΜΑΖΩΞΗ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ σε κάποιο Μέρος των Αθηνών ώστε να μιλήσουμε-αναπτύξουμε τα Γνωστά ζητήματα που τρέχουν όπως:Λαθρομεταναστευτικό με τις Παραμέτρους τους,η Επιβολή του ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ μέσω του Νομοσχεδίου για το "Χτίσιμο Αφορολόγητου με Κάρτα"..(και έρχεται η Κάρτα Του Πολίτη..ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ;;; ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..)απο μια "Κυβέρνηση"...που επί της Ουσίας "διοικεί" με Πολιτική Εκτροπή αφού στις Δεύτερες Εκλογές 09/2015 απο τους ΜΙΣΟΥΣ που πήγαν να ψηφίσουν έλαβε περίπου το ίδιο ποσοστό με τον Ιανουάριο του ίδιου έτους ένα 34% πάνω-κάτω,οπότε δια της Ατόπου το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ που πήρε είναι ένα 18 έως 23% άρα ΔΕΝ δικαιούται ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ-ΝΟΜΙΚΑ και ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΗΘΙΚΑ να περνάει Απολύτως Κανένα Νομοσχέδιο γιατί ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΗ που έχει περάσει Αντισυνταγματικά-Ανθελληνικά Νομοσχέδια όπως:το "δικαίωμα.."απόδοσης Ιθαγένειας σε Παιδιά Μεταναστών 2ης Γενιάς(Μάλιστα η Πρώτη δήλωση της Ψυχικά Αν@#$λης Λαθροισλαμολάγνας Τασίας ήταν 1 Ημέρα μετά την Εκλογή του ΣΦΥΡΙΖΑ απο τους Ελληνόφωνους Γραικύλους...δηλαδή η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ για τους λοβοτομημένους Ανθέλληνες...ύστερα απο 6 Χρόνια Χειμαζώμενης Κρίσης των Ελλήνων ήταν οι Λαθρομετανάστες..)/Σύμφωνο Συμβίωσης Ομόφυλων Ζευγαριών πριν ακριβώς απο 1 Χρόνο και βεβαίως το Τρίτο Μνημόσυνο Ξημερώματα Παραμονής Δεκαπενταύγουστου ένα κείμενο 7000 Σελίδων Γράμμενο στα Αγγλικά που φυσικά Κανένας απο δαύτους ΔΕΝ το διάβασε εννοείται... δεν ξέρω αν θα πραγματοποιηθεί πάντως και πέρσι τέτοια Περίοδο είχα ξαναπροτείνει το ίδιο Ακριβώς σε κάποιο Σχόλιο μου.Οπότε για αυτό ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ για να μπορέσουμε όσο γίνεται να ΔΡΑΣΟΥΜΕ ο καθένας με τον Τρόπο του ή Ομαδικά αν τελικά γίνει Κάποια Δημιουργία Ομάδας Ελλήνων Πολιτών που θα είναι ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ/ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ,να υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ βάση Σκέψης θα είναι η ΕΛΛΑΔΑ και ΟΧΙ το Κόμμα ή ο Κομματικός Στρατός/Παρατρεχάμενοι...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ Σημαντική αυτή η Πρωτοβουλία,αλλά θα ήθελα να σχολιάσω σε ένα κομμάτι που αναφέρεται ότι ΟΛΟΙ πρέπει να δώσουν το Παρών με τις Οικογενειές τους..(Φαντάζομαι και τα Μικρά Παιδιά...;;)Ας μην Κοροϊδευομαστε Όσοι Πάνε τελικά αν ΔΕΝ το Ακυρώσουν για "Λόγους Ασφαλείας"...με την Συνύπαρξη των Γνωστών Παρακρατικών Συμμοριών σαν "Αντισυγκέντρωση"...γνωρίζουν εκ των Προτέρων ότι θα υπάρχει ΕΝΤΟΝΟ ΚΛΙΜΑ..και δεν θα είναι Περίπατος στο Πάρκο να ταϊσεις τις Πάπιες-Κύκνους..Ορθώς γίνεται λοιπόν ΑΛΛΑ ΟΧΙ για Οικογένειες με παιδιά κτλ. η Ένσταση μου έχει να κάνει με την Παρουσία της Οικογένειας-Παιδιών απο 'κει και πέρα ότι κατά την Κρίση του Επιλέξει ο Καθένας.Επίσης ΗΔΗ οι λεγόμενοι "Πρόσφυγες" με την Αμέριστη Συμπαράσταση των ΜΚΟ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ-ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ έχουν μπει σε Σπίτια ανά την Ελλάδα οπότε έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ-ΜΑΖΙ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ που επί της Ουσίας το Αποταμιεύουν ή το Στέλνουν στις Πατρίδες τους Αφού ΔΕΝ έχουν ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΟΔΑ παρά μόνο Παροχές-ΕΣΟΔΑ,Για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ-ΑΠΟΡΟΥΣ-ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...;; ΟΧΙ Ε;;οπότε λεφτά Υπάρχουν κατά την γνωστή ρήση του ΓΑΠ..ΑΛΛΑ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αυτή είναι η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Είναι φανερό ότι η ΜΗ ανακοίνωση του τόπου της συγκέντρωσης γίνεται ακριβώς για αυτό το λόγο: για να αποτρέψουν αντισυγκέντρωση αναρχικών.

Με τον τρόπο αυτό υπάρχει η δυνατότητα στους διοργανωτές να τροποποιήσουν ακόμη και τελευταία στιγμή τον χώρο της συγκέντρωσης.

Όσο για τις οικογένειες με τα μικρά παιδιά, σε μια παλαιότερη ανάρτηση μας, θα δείτε στο thessaloniki gay pride να παρελάζουν γονείς με τα μικρά παιδιά τους, στα οποία δίνουν να κρατάνε την σημαία των ομοφυλόφιλων!
Τα Ελληνόπουλα; δεν θα πρέπει να βγούνε στο δρόμο; Αν ήταν μέλη του ΚΚΕ οι γονείς τους, δεν θα τα έπαιρναν από μικρά με τα καροτσάκια στις πορείες; Αρκετά σιωπήσαμε ως κοινωνία. Με σύνεση και προσοχή μεν, αλλά οφείλουμε να αντιδράσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ!
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ;
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ;
ΓΑΙΤΙ ΜΙΣΗΤΕ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ME THN ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΞΟΥ ;
ΓΑΙΤΙ ΜΙΣΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;
ΣΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ;
ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;
ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ , ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ!
ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ… ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ!

Το Φασιστικό ταξικό μίσος τών ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ .

https://www.youtube.com/watch?v=vlSaLgNKcUQ


ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ …ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ
ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ... Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΙΤ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=_qu8SJSo4cc

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτοί οι επιχορηγούμενοι ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων θέλουν ολοκληρωτικό πολεμο.Δεν τους λέμε ούτε καλημέρα, κατακάθια ριναι άλλωστε. Δεν πηγαίνουμε στα μαγαζιά τους, δεν παρακολουθούμε τα ΜΜΕ που διαθέτουν, πατωνουμε τις εφημερίδες τους.Ενας ωραίος τρόπος είναι να βγουν κουπόνια που να στηρίζουμε μαγαζιαςπατριωτων. Να πιάσουν πάτο ολούθε..

Ανώνυμος είπε...

Το βιβλίο αυτό λεει αναλυτικα πως οι κομμουνιστες ενώ εχασαν τον συμμοριτοπολεμο τελικα κερδισαν στην προπαγανδα.Και όλα αυτά από τον Νοεμβριο του 1949!!!Πως εβαλαν στο χερι τα θεατρα ,τις τεχνες τους εκδοτικους οικους ,εφημεριδες ,αργυρωνητους δημοσιογραφους


http://www.mediafire.com/file/k8nd8g2uedqjfra/%CE%93%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%82+%CE%93.%CE%9F+%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82+%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82+%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1.pdf

Τα τέκνα αυτών είναι οι Αντίφα-Ναζί σήμερα

Ανώνυμος είπε...

Βρε τι αριστερά συριζα δημαρ και ΚΚΕ λέτε, για αυτούς είναι πασίγνωστα, τα λένε φόρα παρτίδα

Θα αρπάξουμε την γη σας , θα καταργήσουμε τον σκοταδιστικό Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό σας , θα καταργήσουμε τα ήθη και τα έθιμα σας , την γλώσσα σας τις πατροπαράδοτες παραδόσεις σας , την Χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία σας...
ΕΆΝ ΔΕΝ μας τα παραδώσετε “οικία βουλήσει “ θα σας τα πάρουμε με …ΠΟΛΕΜΟ ΤΑΞΙΚΟ = ΔΙΚΑΤΟΡΙΑ του προλεταριάτου = ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ= ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ = ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ...

Εγώ στραβώνω και πουλώ και συ φέγγε κι αγόραζε

Για διαβάστε όποιος έχει γερό στομάχι να δει ποίοι τα προώθησαν ΟΛΑ ΑΥΤΑ , στην Ελλάδα μας και για ποιο λόγο…

Η αρχή πάει πολλά , πάρα πολλά χρόνια προς τα πίσω και “εμείς δεν ξέρουμε τι φάγαμε εχθές”!
Οπότε προχωράμε …στον Καλλέργη με το γνωστό σχέδιο του. Όσον αφορά την φόρα κατηφόρα της μεταπολίτευσης…

Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ ὁ πραγματικός του ῥόλος! [1]
13 Φεβρουαρίου 2011 ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη

Τὸ παρακάτω ἄρθρο τὸ ἔλαβα μόλις καὶ χαμογέλασα…
Ὁ Χριστοφόρος ξεκίνησε καὶ γράφει γιὰ ἕνα θέμα ποὺ πολλοὶ «γνωρίζουν» ἀλλὰ λίγοι «ὁμιλοῦν»….
Τὸ σημαντικότερον εἶναι τὰ στοιχεῖα ποὺ παρουσιάζει καὶ τεκμηριώνουντὸ ἄρθρο του.

Σᾶς παρακαλῶ πολὺ νὰ τὸ μελετήσετε καὶ νὰ τὸ κρατήσετε. Εἶναι πάρα πολύ σοβαρές οἱ πληροφορίες ποὺ καταγράφονται! Σοβαρὲς γιὰ τὴν ἀτομική μας ἐλευθερία ἀλλὰ κυρίως γιὰ τὴν χώρα μας!
Ἐὰν ἔςτω καὶ λίγο νοιάζεστε, διαβᾶστε!
Πῶς συνδέονται αὐτὰ;
Μία προσεκτική ἀνάγνωσις θὰ σᾶς τὸ ἀποκαλύψῃ!!
Φιλονόη.



“Ο Χριστιανισμός τους ενοχλεί, αυτόν θέλουν να εξαφανίσουν και προσπαθούνε με κάθε τρόπο να τον χτυπήσουν. Βλέπετε τι γίνεται στην Εκκλησία, πώς έχει αλωθεί, βλέπετε τι γίνεται παντού στην –πρώην- χριστιανική Ευρώπη.”

http://filonoi.gr/2011/02/13/98/

Πόσοι νομίζετε ότι θα το διαβάσουν , έστω για να διαπιστώσουν ...του λόγου το αληθές.
Ελάχιστοι!
Είναι κ 50 περίπου σελίδες και ο νεοέλληνας έχει μάθει να του φταίνε οι άλλοι , οι Γερμανοί οι Αγγλοι οι Γαλλοι οι Ιουδαίοι οι Αμερικάνοι , οι φασίστες οι ναζιστές οι κομμουνιστές ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ...ΑΛΛΟΙ

Ιερός Λόχος 2012 είπε...

Ευχαριστούμε!
Την εκδήλωση στηρίζουν και οι:

Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος "Ελληνοκρατείν"
Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες
Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου
Λαϊκή Κίνηση Πολιτών Καβάλας - Φοίνιξ
Πατριωτική Ορθόδοξη Κίνηση Αλεξανδρούπολης
(διαρκής ανανέωση)

Ανώνυμος είπε...

Να προσέξετε τις προβοκάτσιες.
Μέχρι το απόγευμα θα ανεβάσω άλλο ένα βιβλίο που εξηγεί τον τρόπο που οι μικρές αυτές ανθελληνικές μειοψηφιες καταφέρνουν να κυβερνούν, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι εκατόμβες νεκρών που αφήνουν πίσω τους λαιςοι κατεστραμμένες οικονομιες

Ανώνυμος είπε...

“Όχι στον φασισμό”

Σημασία δεν έχει τι λέει κάποιος ΑΛΛΑ ποιος το λέει.

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Χιλιάδες Έλληνες στην πορεία!
Στην δική σας για τους Έλληνες πόσοι από αυτούς που νοιάζονται εδώ και ΕΚΑΤΟ αιματοβαμμένα χρόνια από τους "υπερασπιστές" του λαού θα παραβρεθούν;;;

Κατά τα άλλα …εμφύλιος!!!

https://www.youtube.com/watch?v=e73nW2pRfWI



ΚΚΕ μετανάστες
https://www.youtube.com/watch?v=sa6AoCenO3I

Η μόνη ρεαλιστική πρόταση είναι του ΚΚΕ.
Να χορηγηθούν ταξιδιωτικά έγγραφα σε όλους τους μετανάστες να πάνε σε όποια ευρωπαϊκή χώρα θέλουν.
Είναι βεβαίως τόσο δημοκράτες που η γνώμη των άλλων ευρωπαίων πολιτών , εάν τους θέλουν η όχι , εάν με την λαθρομετανάστευση αλλοιώνεται η εθνική φυσιογνωμία των υπολοίπων Χριστιανικών ευρωπαϊκών εθνών , εάν εξαιτίας της υπερπροσφοράς σε εργατικά χέρια θα ρίξει τους μισθούς των γηγενών αλλά και των νομίμων μεταναστών στα τάρταρα και άλλα πολλά ως οι ενδοφυλετικές διαμάχες και θρησκευτικές διαμάχες , ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ (αντιναζιστές να σου πετύχουν) δεν παίζει κανέναν ρόλο για αυτούς!


Παπαρήγα Ελληνική Ιθαγένεια για όλους τους Λάθρο
Δημοσιεύτηκε στις 18 Αυγ 2014

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λέει είναι οι μετανάστες στην Ελλάδα.
Αυτά το 2014!

Από τότε εως σήμερα εχουν καταφτάσει εκατοντάδες χιλιάδες στην χώρα μας.

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΛΕΕΙ …
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ…
https://www.youtube.com/watch?v=QZm0NBqtyV0

Έως ότου σταματήσουν οι ιμεπριλαιστικοί πόλεμοι ας γεμίσουμε με “προσφυγές την Ευρώπη” …ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!!!

Το ΕΝΑ ΧΈΡΙ ΝΊΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ …


("Οι μετανάστες ψηφίζουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ" - Κοινή εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ , ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ…
https://www.youtube.com/watch?v=qqLi5cpY1d0

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!!


Παρέμβαση της ΚΕΕΡΦΑ ενάντια στον Φράχτη του Έβρου,σε εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ
https://www.youtube.com/watch?v=JqIJtq6xDRc)

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!

Μ. Κύρκος, Το Ποτάμι: «Η Ευρώπη χρειάζεται εκατομμύρια μετανάστες, αλλά με σχεδιασμό και νομιμότητα»

https://www.youtube.com/watch?v=sW4Fs7OZVz4&spfreload=10

Ανώνυμος είπε...

Τι βιβλίο του Πάσαρη του 1967 πρέπει να φτάσει σε κάθε Πατριώτη. Τυπώστε το διαδώστε το. Τα "Ενιαία Μέτωπα" του Κομμουνισμού, πως δημιουργούνται, πως αναρριχούνται στην εξουσία, πως καταστρέφουν Έθνη και οικονομίες.


http://www.mediafire.com/file/i1ximbsx58lwmw2/%CE%A0%CE%AC%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B7+%CE%93+-+%CE%A4%CE%B1+%CE%95%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%B1+%CE%9C%CE%AD%CF%84%CF%89%CF%80%CE%B1.pdf

Ανώνυμος είπε...

καλα οι κομουνιστες δεν ειναι ανθρωποι ειναι σχιζοφρενικα φανατικα θρησκοληπτα μισανθρωπα δολοφονικα κτηνη 10000000000000000 φορες χειροτερα απο τους ισλαμιστες.
ο αριστερισμος -αναρχοκομουνισμος ειναι καρκινος της ψυχης και του μυαλου.
αυτος ειναι υπευθυνος για ολα τα κακα στην ελλαδα απο το 74 που εχουν την απολυτη εξουσια οι αριστεροι μεχρι σημερα.

η αριστερα πρεπει να καταστραφει!
aristera delenda est!

να τι ελεγε ο γερος της δημοκρατιας παπανδρεου για τους προδοτες κομουνιστες.
καλα οι πανιβλακες δεξιοι ακομα να παρουν χαμπαρι τι εστι μπολσεβικισμος.....

Η τελευταία δραματική προκήρυξη της κυβερνήσεως προς τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στις 23 Δεκεμβρίου 1944, που υπογράφει ο Γεώργιος Παπανδρέου:

Αξιωματικοί και αντάρτες του ΕΛΑΣ. Από 20ημέρου εστρέψατε τα όπλα εναντίον της πατρίδος. Τα όπλα αυτά τα είχατε πάρει με την βοήθειαν της μεγάλης μας συμμάχου Αγγλίας για να τα στρέψετε εναντίον των Γερμανών. Δυστυχώς οι Γερμανοί έφυγαν ανενόχλητοι και τα όπλα τα εστρέψατε εναντίον των συμμάχων μας οι οποίοι επί 4 χρόνια μας εβοήθησαν για να ζήσουμε και οι οποίοι μας προστατεύον αφ'ότου εγίναμε Κράτος. Οι πολιτικοί σας αρχηγοί δεν ετήρησαν τον λόγον τους, διότι θέλουν να επιβάλουν την Δικτατορίαν εις τον τόπον μας. Μερικοί εξ'αυτών, όπως ο Τζήμας, είναι όργανα της Βουλγαρικής προπαγάνδας. Διέταξε εις την Δυτικήν Μακεδονίαν, στα Σχολεία να διδάσκουν την Βουλγαρικής γλώσσαν. Οι στρατιωτικοί σας αρχηγοί είναι μερικοί φιλόδοξοι αποτυχόντες, οι οποίοι θέλουν και αυτοί να διοικήσουν την δύσμοιρον Ελλάδα.
Αξιωματικοί και αντάρτες του ΕΛΑΣ. Χθες το ραδιόφωνον εξήγγειλεν ότι οι Αλβανοί βαδίζουν εναντίον της Ηπείρου, Βούλγαροι εισήλθον εις την Ελληνικήν Δυτικήν Μακεδονίαν και σφάζουν. Οποία προσβολή!! Οι νικηταί μετεβλήθησαν εις ηττημένους. Γιατί; Εις τας τάξεις σας υπηρετούν Γερμανοί, Βούλγαροι και Ιταλοί, υπό το πρόσχημα δήθεν, ότι είναι κομμουνισταί και υπακούετε εις αυτούς. Έλληνες, γιατί δεν σας καλούν οι Βούλγαροι κομμουνισταί να πάτε στην Βουλγαρία να επιβάλετε εκεί το κομμουνιστικόν καθεστώς πρώτα; Να ρίξετε την Κυβέρνησίν των, που ήτο σύμμαχος με τους Γερμανούς, να διαλύσετε τον στρατόν της και να τον κάμετε με καθοδηγητάς και καπεταναίους; Όχι δεν σας καλούν, μπήκανε μέσα εις τας τάξεις σας εκμεταλλευόμενοι την φιλοδοξίαν, την βλακείαν και ασυνειδησίαν των μωροδόξων αρχηγών σας, για να διαλύσουν την πατρίδα μας, να μας πάρουν την Μακεδονίαν και την Θράκην. Το Υπουργικόν Συμβούλιον σας καλεί δια τελευταίαν φοράν να στρέψετε τα όπλα εναντίον των Γερμανών, των Βουλγάρων και των Ιταλών, που έχετε εις τας τάξεις σας και ύστερα να καταθέσετε τα όπλα και να καταταγήτε εις τον Εθνικόν Στρατόν και να πάμε όλοι μαζί εναντίον των Γερμανοβουλγάρων. Όποιος παρουσιασθή και καταθέση τα όπλα εντός 48ώρου, αμνηστεύεται. Θα δικασθούν μόνον οι αρχηγοί και οι δολοφόνοι. Όσοι συνεχίσουν τον εμφύλιον πόλεμον θα διασθώσιν ως στασιασταί εν ώρα πολέμου και προδόται της πατρίδος. Η περιουσία των θα δημεύεται υπέρ του Έθνους. Απευθύνομαι τελευταίως προς τον λαόν της υπαίθρου. Γνωρίζω ότι σας επεβλήθη τυραννία, έχετε υπομονήν. Με την Απελευθέρωσιν Αθηνών και Πειραιώς έχομεν οργανώσει ήδη 5 Ταξιαρχίας αρτίως εξοπλισμένας και εντός ολίγου θα επιβληθή το Κράτος του Νόμου. Εις ολόκληρον την χώραν θα σας αποδοθούν αι ελευθερίαι για να εκλέξετε το πολίτευμά σας και την Κυβέρνησίν σας. Το έθνος μας θα καταλάβη πάλιν την πρέπουσαν θέσιν μεταξύ των συμμάχων Εθνών, την θέσιν που δικαιούται το τόσον αίμα. Το Κράτος του Νόμου θα επιβληθή, η Ελλάς θα γίνη μεγάλη, είτε το θέλουν, είτε όχι, οι ολίγοι στασιασταί και οι εχθροί της.

Ανώνυμος είπε...

Οι Κομμουνιστές δεν ευθύνονται για ολα τα κακά απο το 74 και εντεύθεν, αλλά για όλες ις καταστροφές της Ελλάδας.Να θυμίσω ότι στη Μικρασιατική τραγωδία έκαναν απεργία στα τρένα για να μη στείλουν τρόφιμα στο Μέτωπο.Ειναι έμμισθοι δολοφόνοι...

Ανώνυμος είπε...

11.39
συμφωνω απολυτα φιλε!
το 74 απλως πηραν την ΑΠΟΛΥΤΗ εξουσια σε ολους τους τομεις σε ολα τα επιπεδα
το 22 ηταν με τον κεμαλ κατεντολην του αρχηγου τους τους λενιν και πολεμουσαν εναντιον της ελλαδας.
το 40 ηταν με γερμανους ιταλους και βουλγαρους κατακτητες κατεντολην του αρχηγου τους σταλιν αυτη τη φορα, αρνηθηκαν να τους πολεμησουν και διναν μακεδονια θρακη ηπειρο και τη μανα τους ακομα στους μπαλκανιους συντροφους τους προκειμενου να γινουν σοβιετ....
πως θα απαλλαγουμε σημερα απο τον καρκινο της αριστερας????
υπαρχει η γνωστη φραση που λεει οτι//// μονο οι ναζιστες μπορουν να τσακισουν τους κομουνιστες.κανενας αλλος....αρα τι κανουμε????

Ανώνυμος είπε...

“υπαρχει η γνωστη φραση που λεει οτι//// μονο οι ναζιστες μπορουν να τσακισουν τους κομουνιστες.κανενας αλλος....αρα τι κανουμε????”

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ!
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ = ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ= ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!

ΜΟΝΟ ο Λόγος Του Χριστού μας μπορεί να φωτίσει τους ανθρώπους να απαλλαγούν από την αντίχριστη αριστερά. Ούτε ο απεχθέστατος φασισμός ναζισμός ούτε κανείς άλλος!!!

Ο ΛΟΓΟΣ και η αληθινή δημοκρατία, η ελευθερία, αυτά και μόνο αυτά!

Εάν οι Ελληνες οικία βουλήσει επιλέγουν τα αντίχριστα ανθελληνικά κόμματα αντί για τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας , την ατομική και ομαδική ελευθερία τους , την ατομική και δημόσια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιδιοκτησία και όλα οσα πρεσβεύει η ΔΕΞΙΑ κοσμοθεώρηση , ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει δικαίωμα να τον αναγκάσει παρά την θέληση του να πράξει διαφορετικά!!!

Οσον αφορά τα υπόλοιπα.
Όλα αυτά που γράφεις , οι “δεξιές ” κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑ. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ * κινήματος δεν τα γνωρίζουν; Δεν είναι το ΚΚΕ ο μεγάλος αντίπαλος των καπιταλιστών Ν.Δ. –ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Δεν είναι ο μεγάλος αντίπαλος του κεφαλαίου και των ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ μεγαλοδημοσιογράφων;
Γιατί δεν τα λένε ΑΥΤΟΙ έτσι που να το ξεμπροστιάσουν στον Ελληνικό λαό , να μην τους απειλεί με την …αρπαγή της περιουσίας τους και την εξόντωση των αστών , μπουρζουάδων τσιφλικάδων και τραπεζιτών;

*Πρώτη φορά αριστερά!
Ετοιμάσου Ελληνα να σου πούνε πως και οι συριζαίοι κομμουνιστές, δεν είναι αριστεροί! Εχεις χάψει τόσα Ελληνα που και αυτό είσαι έτοιμος να το καταπιείς για να μην σε πούν φασίστα.
Φασίστα αυτοί που πουλάνε την Ελλάδα μας και μας αναγκάζουν σε δουλεία στο κομμουνιστικό κράτος υπο της διαταγές της κομμουνίστριας ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ μερκλε, εξοντώνοντας γενοκτονώντας το Ελληνοχριστιανικό έθνος μας μέσω του διεθνισμού και του εποικισμού!

Ε στο τέλος θα έχουν δίκιο να μας πούνε και …..

Το ερώτημα παραμένει γιατί δεν τα λένε στην βουλή οι “δεξιές” κυβερνήσεις. Και εφόσον και ο συριζα “δεν είναι κομμουνιστικό κόμμα ” και κινδυνεύει να χάσει την εξουσία από τις διαρροές προς αριστερά κόμματα , γιατί δεν τα λέει και αυτός; Γιατί δεν τα λένε οι ΑΝΕΛ;
Τέλος γιατί δεν τα λέει ο έτερος ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ “ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΣ” Καρατζαφέρης που ψήφισε και τα μνημόνια ; Ο “καραδεξιός” που εντελώς ξεδιάντροπα και “τυχαία” έλεγε πως είναι δεξιός στα εθνικά θέματα και αριστερός στα κοινωνικά, αφήνοντας έντεχνα να εννοηθεί πως η αριστερά είναι ή καλή!
Ενάντια σε κάθε λογική, ενάντια στην πραγματικότητα όπου και εάν κυβέρνησε η αριστερά , όπως και συμβαίνει στην Ελλάδα μας !!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ;

Ανώνυμος είπε...

Οι Κομμουνιστές φοβούνται τη Δημοκρατία

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την Ελλάδα θέλουν, Εσύ;;;
Μια φωτό = 1000 λεξεις

https://pmgrigorios.wordpress.com/2017/01/07/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B5%CF%83%CF%8D/

Ανώνυμος είπε...

Δεν παίζετε τίμια. Με το χιόνι και τη βροχή δεν θα βγουν έξω τα ρεμάλια του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΚΚΕ από το φόβο μην πλυθούν.

Στέφανος είπε...

Ο Εποικισμός της Ελλάδας γίνετε, με την εισαγωγή μεταναστών -απογόνων του κάθε Ιμπραήμ Πάσα από τις νεοταξικές κυβερνήσεις της Ελλάδας 1992-2017 , και σύγχρονοι ΝΕΝΕΚΟΙ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ που ανοίγουν ΚΕΚΡΟΠΟΡΤΕΣ (Μ.Κ.Ο , Ψευτοπροοδευτικοί που λειτουργούν ως συνεργάτες του "κατακτητή") κατηγορούν τον κάθε πατριώτη και δημοκράτη που διαμαρτύρεται για τον εποικισμό της Ελλάδας ως Ρατσιστή
Η Λύση είναι ΟΛΙΚΉ επιστροφή των προσφύγω στις χώρες τους, με προγράμματα χρηματοδότησης των προσφύγων και των χωρών τους ΑΠΌΛΥΤΗ Στήριξη της Ευρώπης στην Κυβέρνηση του Ασαντ,.
Άρδην αλλαγή πολιτική της Δύσης, και συμμαχία με Ρωσία και ΔΙΕΘΝΉ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ «ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΩΝ» ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΏΝ και κλείσιμο των συνόρων της Ελλάδας

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.