" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

ΙΝΚΑ-ΔΤ 385/08.01.2013

ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ «ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»


...ενώ εκκρεμεί η απόφαση της προσφυγή του ΙΝΚΑ κατά της ΠΟΛ 1077 και διαβάζουμε για νέο επιδιωκόμενο Φακέλωμα και Ξεγύμνωμα του πολίτη. Επιδιώκουν να καταστήσουν υποχρεωτική τη χρήση τραπεζικών καρτών (!) για συναλλαγές από 500 ευρώ, ποσό που δηλώνουν ότι θα το μειώσουν…


· Το ΙΝΚΑ δηλώνει ξεκάθαρα ότι κάτι τέτοιο προσβάλλει βάναυσα τουλάχιστον δύο από τα Κεκτημένα του Καταναλωτικού Κινήματος και συγκεκριμένα:
1ον) το Δικαίωμα της Επιλογής: Όποιος θέλει θα χρησιμοποιεί κάρτες (και μάλιστα με αυτά τα επιτόκια και αυτή τη γραφειοκρατία) και όποιος θέλει μετρητά και
2ον) το Δικαίωμα της Ασφάλειας: Η απώλεια κάρτας δημιουργεί μεγαλύτερο κίνδυνο από την απώλεια συγκεκριμένου ποσού μετρητών. Πέρα από το γεγονός του Φακελώματος κάθε συναλλαγής από της τράπεζες, που μέχρι να εκδικαστεί η ΠΟΛ 1077 δεν γνωρίζουμε τι Τραπεζικό Απόρρητο τηρούν.


· Έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι με τις πιστωτικές κάρτες καταγράφονται οι αγορές και δημιουργείται ολοκληρωμένο προφίλ του χρήστη τους. Έτσι ο καθένας μας εκτίθεται σε μια τεράστια βάση δεδομένων, όπου καταργείται ο Προσωπικός Χώρος, αφού γνωρίζουν τις συνήθειες και τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του.
· Το περιβάλλον των τραπεζών, εκτός από μετρημένες εξαιρέσεις, είναι απωθητικό από την πλειοψηφία των καταναλωτών, γιατί ανακαλεί μνήμες από πανωτόκια, υπερδανεισμό, κατασχέσεις κτλ 


Τέτοια προγραμματιζόμενα μέτρα δεν πρόκειται να εφαρμοστούν, γιατί δεν έχουν την αποδοχή της κοινωνίας και δεν στηρίζονται σε κανένα Σύστημα Δικαιοσύνης και σε κανένα Σύνταγμα.
Στα χιλιομασημένα επιχειρήματα για την… «πάταξη της φοροδιαφυγής» και για τους… «δανειστές» απαντάμε : Ψάξτε να βρείτε τους κακούς στους φίλους της Πολιτικής Εξουσίας. 
Και, ο λαός δεν ψήφισε «δανειστές» αλλά κόμματα με προγράμματα που δεν είναι της στιγμής να υπενθυμίσουμε τί έγραφαν.
Όποιοι «εξ ιδεολογίας» οραματίζονται για το 2013 ένα κόσμο χωρίς χαρτονομίσματα» , την «αχρήματη εποχή» ας την αντικαταστήσουν με άλλα «οράματα».
ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙ

Σταματήστε την Εξόντωση του Ελληνικού Λαού

(Από Δελτίου Τύπου στις 8/1/2013 apantisiinka.blogspot
το είδαμε στο : inkadikap.blogspot



Σχόλιο ιστολογίου:

τέσσερα χρόνια προσπαθούν να καταργήσουν τα μετρητά, αλλά ήρθε ο Τσίπρας μας το παιδί του λαού να εφαρμόσει ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν κατάφεραν.

Είναι τόσο μάγκας αυτό το παιδί που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα για χάρη της αριστεράς του. Θα άλλαζε σε τίποτα αυτή η πολιτική από μιας φασιστικής κυβέρνησης;

Είναι καιρός αυτοί οι αριστεροί φασίστες να εξαφανιστούν από τη χώρα, επειδή όχι μόνο την πρόδωσαν, αλλά την ξεπουλάνε ολόκληρη και χωρίς κανένα δισταγμό.

Τα ζήτησαν οι Γερμανοί, η Τρόικα ή το ΔΝΤ, που ανακοινώνουν σχεδόν καθημερινά ότι δεν ζητήσαμε εμείς τέτοια μέτρα, τι να πιστέψει κανείς; τον Τσίπρα που έκανε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ ή το ΔΝΤ που όπου πήγε κατέστρεψε τις οικονομίες των κρατών.

Ο Τσίπρας τελικά είναι πιο αναξιόπιστος από αυτούς που γνωρίζουμε ότι είναι κερδοσκόποι, μπορεί αυτοί να έχουν κάποιο ίχνος ηθικής ενώ στην αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ δεν παράμεινε τίποτα, μόνο η τύφλωση τους για να παραμείνουν στην εξουσία ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερά του Τσίπρα.
Δηλαδή οι υπόλοιποι αριστεροί κομμουνιστές δεν θέλουν να καταργηθεί το φυσικό χρήμα;
Μπορείτε να μου βρείτε μια δήλωση τους που καταδικάζουν το πλαστικό χρήμα;
Να δούμε όμως και εάν αυτή τους η καταδίκη είναι σύμφωνη με το δικό τους πρόγραμμα. Πάταξη της φοροδιαφυγής …για την αναδιανομή, αυτό λένε!!!
Όχι απλά καταδικάζω τους τραπεζίτες και τις κάρτες τους!
Εσείς έχετε δημοσιεύσει το πρόγραμμα του ΚΚΕ που αναφέρεται στην κατάργηση του φυσικού χρήματος. Φασίστες είναι αυτοί η κομμουνιστές;

Σε κανένα αριστερό πρόγραμμα δεν θα δείτε να καταδικάζεται η αναδιανομή που μας έφερε εδώ που μας έφερε αλλά ψάχνουν τρόπους για να συνεχιστεί με καλλίτερο τρόπο! Καλλίτερος τρόπος για να μην φοροδιαφεύγουν οι “αγελάδες” ο λαός , από το πλαστικό χρήμα δεν υπάρχει!

Ποια είναι η θέση της “δεξιάς” φιλελεύθερης υποτίθεται ΝΕΑΣ δημοκρατίας και του σοσιαλιστικού πλην μη αριστερού ΠΑΣΟΚ!
Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά οι σοσιαλιστές να μην είναι αριστεροί , αλλά τέλος πάντων ποια είναι η θέση τους;
Ποιοι είναι αυτοί που πρώτοι καθιέρωσαν υποχρεωτικό όριο τα 1500 ευρώ πάνω από τα οποία θα είναι υποχρεωτική η χρήση κάρτας η επιταγής, η αριστερά του Τσίπρα η οι άλλοι “μη αριστεροί”;

Στους ποταμό λεβεντιές δεν αναφέρομαι καν , ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και ξερό ψωμί!
Κανείς δεν λέει πως αυτά είναι …ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, για να πιάσουμε την φοροδιαφυγή του υδραυλικού και του μπακάλη!

Λες και οι άνθρωποι γεννηθήκαμε για να πληρώνουμε φόρους…για τους αδύναμους!!!
Μόνο που τους αδύναμους δεν τους ρώτησαν!
Μόνο τους κρατικούς υπαλλήλους ρωτούν και αυτοί απαντούν όπως και οι δημοσιολαλούντες που πληρώνονται από τους αδύναμους… που υπερασπίζονται!

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΘΕΛΕΙΣ ΈΛΛΗΝΑ
Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ” ΤΟΞΟ
ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ!
ΕΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ …
ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ!!!

ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ
ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ …ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ … ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ!!!

ΟΛΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ
ΑΛΛΑ …ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ …!!!


Υ.Γ.
Ο Τσίπρας είναι πολύ λιγότερο αναξιόπιστος από τους δήθεν δεξιούς φιλελεύθερους.
Αυτός τουλάχιστον δεν κοροϊδεύει παρά μόνο όσους πίστευαν …λεφτά υπάρχουν!
Ο Τσιπρας εφαρμόζει το Λενινιστικό τροτσικιστικό κομμουνιστικό πρόγραμμα του κατά γράμμα.
Άσχετα εάν ο λαός δεν ξέρει τι είναι ο κομμουνισμός – ούτε και ρωτάει , ούτε και του λέει και κανείς - σε παγκόσμια κλίμακα και διαμαρτύρεται κατόπιν εορτής πάντα , όπως και με τους άλλους …δεξιούς!!!
Για το περουσιολόγιο τι λένε οι άλλοι που “δεν είναι αριστεροί”;
Μια από τα ίδια!
Όλα αυτά εφάρμοσε ο Λένιν ο Τρότσκι και ο Στάλιν αλλά δεν ήταν τόσο …δημοκρατικά “εξελιγμένοι” , τα εφάρμοσαν βίαια,…τώρα αλλάξανε τα πράγματα!!!
Δημοκρατικά αποφασίζουμε και διατάσσουμε… μην μας πουν και κομμουνιστές και χαθεί το όνειρο του νεοέλληνα!!!
Όλα και όλα μην μας πάρει χαμπάρι …και ο λαός …

ΔΙΌΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ .
ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ….;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο και όμως αληθινό: Δείτε τι πρεσβεύει το ΚΚΕ στην επίσημη ιστοσελίδα του! "θα καταλύσει τον κοινοβουλευτισμό και θα εγκαθιδρύσει δικτατορία"


Πώς θα δουλεύουμε και θα πληρωνόμαστε όταν με το καλό επικρατήσει η σοσιαλιστική επανάσταση;- Απορρίπτεται η χρηματική μορφή κινήτρων. Η ανάπτυξη του Κεντρικού Σχεδιασμού και η επέκταση της κοινωνικής ιδιοκτησίας σε όλους τους τομείς καθιστά σταδιακά περιττό το χρήμα.

... Η ρύθμιση της λειτουργίας του χρήματος ως μέσου κυκλοφορίας εμπορευμάτων περιορίζεται (…) μέχρι την πλήρη εξάλειψη κάθε μορφής ατομικής ιδιοκτησίας σε μέσα παραγωγής και ύπαρξης εμπορευματικής παραγωγής.

Υπάρχει κανένας που δεν το κατάλαβε; Τα χρήματα οσονούπω καταργούνται.

..
http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/08/blog-post.html


ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ = ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

H πρόταση του Rogoff να καταργηθούν τα μετρητά διεθνώς είναι απαράδεκτη και ύπουλη
17/09/2016 - 17:34


Η κατάργηση των μετρητών διεθνώς θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα υποστηρίζει ο Ken Rogoff καθηγητής του Harvard και πρώην επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ.

Αυτό είναι το μόνο συμπέρασμα από το νέο βιβλίο του Rogoff με τίτλο The Curse of Cash, στο οποίο προτείνει στην πραγματικότητα, την απαγόρευση των χαρτονομισμάτων.

Όμως όπως υποστηρίζει το Spott Money η ιδέα μιας παγκόσμιας κοινωνίας χωρίς μετρητά είναι μάλλον αδυναμία παρά δύναμη.
Πρώτον, κοινωνία χωρίς μετρητά, που προτείνει ο Rogoff, θα επιτρέπει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ αλλά και όλων των κυβερνήσεων διεθνώς να κατάσχουν το ιδιωτικό πλούτο.
Στην πραγματικότητα, ισοδυναμεί με παραδοχή ότι η Ουάσιγκτον δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη της.

Δεύτερον, το γεγονός ότι ο Rogoff χρησιμοποιεί για την καταπολέμηση της "τρομοκρατίας" και του "εγκλήματος" το επιχείρημα της κατάργησης του φυσικού χρήματος είναι γελοίο - δείχνουν ότι τα επιχειρήματά του κρύβουν μια άλλη ατζέντα -.


Ο Rogoff υποστηρίζει ότι «τα χαρτονομίσματα ... διευκολύνουν την τις παρανομίες, τα ναρκωτικά την εμπορία ανθρώπων, την διαφθορά των δημοσίων υπαλλήλων για να μην αναφέρουμε την τρομοκρατία».

Αυτό σίγουρα είναι ένα εξαιρετικό επιχείρημα το οποίο θα λειτουργεί εξαιρετικά καλά στο κοινό… ωστόσο το επιχείρημα αυτό είναι γελοίο.

Στα οικονομετρικά μοντέλα… δεν προσμετρώνται οι ερωμένες καθώς αυτές κοστίζουν περισσότερο από τα ναρκωτικά και άλλες παρανομίες.

Για την ιστορία αναφέρεται ότι η βιομηχανία της πορνείας αγγίζει τα 186 δισεκ. δολάρια το χρόνο σε αμοιβές και προφανώς οι πελάτες πληρώνουν με μετρητά.
Η βιομηχανία της πορνείας στις ΗΠΑ στα 186 δισεκ. δολάρια έχει τζίρο όσο το ελληνικό ΑΕΠ.

http://bankingnews.gr/τεχνική-ανάλυση-εκθέσεις/item/271330-h-πρόταση-του-rogoff-να-καταργηθούν-τα-μετρητά-διεθνώς-είναι-απαράδεκτη-και-ύπουλη.html

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε και λέμε χρησιμοποιούν σαν Επιχείρημα/Δικαιολογία την Πάταξη της Φοροδιαφυγής,τον Εξορθολογισμό της Δημόσιας Διοικήσης και Παράλληλα για λόγους Οικονομίας/Σπατάλης να μην Υπάρχει η γνωστή Γραφειοκρατία-Χαρτούρα κτλ.Υποθετικά Εγώ θα δεχόμουνα εν μέρει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο για το ζήτημα της Αποφυγής της ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Γραφειοκρατίας/Χαρτιών/Εγγράφων να γινόταν αυτό αλλά με μια ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ:ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΧΘΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ-ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ-ΛΟΝΔΙΝΟΥ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ και όσες άλλες υπάρχουν ώστε να δούμε Α)ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ οι οποίοι φαντάζομαι θα είναι γνωστοί-φίλοι-ημέτερες-ημετέροι-κολλητοί κτλ. Β)Να ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ+ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ που διώξανε τα Εκατοντάδες Χιλιάδες Ε(Εβραιό)ΥΡΩΠΟΥΛΑ εκτός Ελλάδος σε Υπεράκτιες Εταιρείες οι οποίες ΔΕΝ υπόκεινται Φορολογικό Έλεγχο και ζημιώνουν Οικονομικά αλλά και ΗΘΙΚΑ την ΕΛΛΑΔΑ γιατί αποτελούν Πρότυπο Μίμησης&Συμπεριφοράς για τους Έλληνες Γ)Με το Συνολικό Άθροισμα απο ΟΛΕΣ τις ΛΙΣΤΕΣ φαντάζομαι θα μαζεύονται κάποιες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ για να μην πω ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ εις την Δευτέραν/Τρίτην/Νιοστήν Δύναμη οπότε τα Χρήματα αυτά θα δοθούν στο Υποτιθέμενο Χρέος των 300εκατ. και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Θα έμενε Περίσσευμα το οποίο θα μπορούσε να ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ Ε.Ε/ΕΚΤ/ΝΑΤΟ/ΟΗΕ αφού όλοι αυτοί οι Οργανισμοί είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ απο το Διεθνές Εβραιομασωνικό κύκλωμα τοποθετώντας τις Μαριονέτες τους εκεί (Γενικοί Γραμματείς-Προέδροι και λοιποί Συμβούλοι Παρατρεχάμενοι)και μας ΕΛΕΓΧΟΥΝ-ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τι λέτε θα το κάνουν;; εγώ λέω ΟΧΙ για αυτό και ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ αυτή την Αντισυνταγματική-Αντίχριστη-Ανθελληνική Τακτική.θέλω να Ρωτήσω κάτι απλό Με ποιόν/Ποιούς Τρόπους μπορώ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ-ΝΟΜΙΜΑ να ΑΡΝΗΘΩ την ΕΠΙΒΟΛΗ του ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ/ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ σε όλες τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ;; Υπάρχει Φορέας-Φορείς τύπου ΙΝΚΑ ή Αντιρρησίες του Πλαστικού Χρήματος που δίνουν Βοήθεια-Συμπαραστέκονται-Πληροφορούν;; Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο καιρό συμπληρώνονται 2 Χρόνια απο τον Καιρό που βγήκε "Κυβέρνηση" αυτό το Νεοταξικό-Ανθελληνικό Μόρφωμα,ειδικά δε απο τον Σεπτέμβριο του 2015 που πήρε ξανά το ίδιο Ποσοστό περίπου ΑΛΛΑ με ΑΠΟΧΗ στο 50% αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δια της Ατόπου το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ που "δήθεν Κυβερνάει"....είναι απο 18 έως 23% σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν έχουμε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ άρα ΔΕΝ υπάρχει Κυβέρνηση οπότε η εν λόγω Συμμορία λειτουργεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ-ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ έχει ψηφίσει ΟΛΑ τα Ανθελληνικά-Αντισυνταγματικά Νομοσχέδια όπως:Σύμφωνο Συμβίωσης για Ομόφυλα Ζευγάρια με επόμενο βήμα την Τεκνοθεσία και όχι υιοθεσία γιατί η Λέξη Υιοθεσία δεν είναι Αρκετά "Προοδευτική-Καινοτόμα" για αυτούς,Απόδοση Ιθαγένειας σε Παιδιά Μεταναστών 2ης Γενιάς και μάλιστα αυτή ήταν και η Πρώτη δήλωση της Περίφημης Τασίας την ΠΡΩΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ μετά τις Εκλογές(αυτές είναι οι Προτεραιοτητές τους ύστερα απο 6 Χρόνια Χειμαζώμενης Κρίσης για τους Έλληνες),το Τρίτο Μνημόσυνο Παραμονή Δεκαπενταυγούστου Ξημερώματα ένα ΚΕΙΜΕΝΟ 7000 Σελίδων γραμμένο στα ΑΓΓΛΙΚΑ που σιγά μην το διάβασε κανένας απο δαύτους,και βέβαια τον Μάρτιο του 2015 είχε τεθεί σε Δημόσια Διαβούλευση Παναθεμά τους το ζήτημα της Κάρτας του Πολίτη το οποίο πήρανε πίσω λόγω της Συντριπτικής Άρνησης των Περισσότερων Σχολίων για λόγους Θρησκευτικής Συνείδησης σε Συνδυασμό με την Καταπάτηση των Προσωπικών Δεδομένων-Δικαιωμάτων. Και τώρα ξαναεπιχειρούν με Πρόσχημα την δήθεν Πάταξη της Φοροδιαφυγής να κάνουν ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ στον Έλληνα να δεχτεί το Πλαστικό Χρήμα σαν ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ&ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ το τελικό Συμπέρασμα/Ανησυχία ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ Πρακτικό Επίπεδο Νομικά αλλά και Οργανωμένα σε Ομάδες αλλά ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ σε όλο αυτό Παλιρροϊκό κύμα που Έρχεται να Σαρώσει ότι έχει Απομείνει Όρθιο..έχω ακούσει κάτι για τον Πρώην Εισαγγελέα Σακκά ότι Δημιούργησε ένα Άτυπο Κίνημα-Κόμμα ή κάτι τέτοιο; ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!

http://www.eleftherostypos.gr/tag/%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1/

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.