" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Αρχ. Κύπρου για Σύνοδο Κρήτης: Δεν θα μας κρατήσουν όμηρους οι αντιρρησίες-Καρφιά για τους Ρώσους (ΒΙΝΤΕΟ). Σχόλιο

Οἱ ἄνθρωποι εἶναι ἀμετανόητοι! Ἀλλὰ οἱ "ἀντι-Οἰκουμενιστὲς" δὲν ξεκολλᾶνε ἀπὸ δαύτους, συνεχίζουν νὰ κοινωνοῦν μὲ τὴν αἵρεση καὶ τὶς χοντρές –πλέον- ἀνοησίες τῶν Οἰκουμενιστῶν!

Ἀκοῦστε τὸ βίντεο (μετὰ τὸ 13:00) καὶ φοβηθεῖτε τὴν ἀμετανοησία τοῦ ἀνθρώπου:


Καυχιέται ὁ Χρυσόστομος Κύπρου, διότι νιώθει ὅτι συνετέλεσε στὴν εἰσαγωγὴ φασιστικῶν μεθόδων στὸ Συνοδικὸ σύστημα τῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας! 
Καυχιέται γιὰ τὴν ληστρικὴ μανία τῶν συντελεστῶν τῆς Συνόδου τοῦ Κολυμπαρίου! 
Οὐσιαστικὰ ἐπιμένει ὅτι «Ὀρθοδοξία» εἶναι οἱ κακόδοξες διαδικασίες καὶ ἀποφάσεις τῆς Συνόδου! Λέγει ἐξωφρενικὰ καὶ ἀνήκουστα πράγματα.




Τολμᾶ νὰ πεῖ ὁ ἀθεόφοβος ὅτι ὁ ἀγώνας γιὰ τὴν διατήρηση τῆς Πίστεως, εἶναι ἕνα …τίποτα! «Γιατί –διερωτᾶται– νὰ πικραίνουμε τὶς καρδιές μας γιὰ τὸ …τίποτα»!!! (Δεῖτε στὸ 17:30 στὸ βίντεο) 
Τὸ πᾶν γι’ αὐτὸν εἶναι «τί θέλει ἡ (Οἰκουμενιστική) πλειοψηφία, τὸ Οἰκουμενικὸ Πατριαρχεῖο…» κι ὄχι τί θέλει ὁ Θεός, τί ἐντέλλονται οἱ Ἅγιοί μας!

Ὁ ἄνθρωπος δὲν πρέπει νὰ εἶναι χριστιανός. 
Εἶναι μιὰ χαρακτηριστικὴ εἰκόνα ψευδο-ποιμένα. 
Ἄλλαξε οὐσιαστικὸ καὶ τὸ «γενηθήτω τὸ θέλημά Σου» μὲ τὸ «γενηθήτω» τὸ θέλημα τῶν παναιρετικῶν Οἰκουμενιστῶν. Θέλει, λέει, τὸ «νοικοκύρεμα τῆς Ὀρθοδοξίας», αὐτὸ ποὺ στὴν σχέδια τῶν Οἰκουμενιστῶν εἶναι ἡ ἔνταξη τῆς Ὀρθοδοξίας στὴν Πανθρησκεία!


στα αριστερά το μεγάλο "υδρομασάζ" ανεβαίνει με γερανό στην ταράτσα της Αρχιεπισκοπής Κύπρου .. Κακοπερνάνε! Θυμίζουμε σχετικά εδώ.

τι "σταυρό" σηκώνουν οι καημένοι οι Οικουμενιστές! Μαρτύριο! Πως να αντέξεις την ζέστη του στην ταράτσα της Αρχιεπισκοπής!  
Ιστολόγιο "Ο Παιδαγωγός"






Αρχ. Κύπρου για Σύνοδο Κρήτης: Δεν θα μας κρατήσουν όμηρους οι αντιρρησίες

-Καρφιά για τους Ρώσους (ΒΙΝΤΕΟ)
Βαρυσήμαντη συνέντευξη παραχώρησε ο Μακ. Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου Β΄ στο
ηλεκτρονικό περιοδικό «Νυχθημερόν», το εσπέρας της 17ης Δεκεμβρίου 2016, στο φιλόξενο Αρχονταρίκι της Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου εν Ζακύνθω, όπου διέμενε κατά το τριήμερο του Πολιούχου του Τζάντε.

Η συνομιλία αφορούσε α) στην επίσκεψή του στη νήσο του Αγίου Διονυσίου – Αγίου της Συγγνώμης και της Ανεξικακίας, β) το άλυτο επί τόσες πια δεκαετίες εθνικό ζήτημα του Κυπριακού, επί του οποίου -ως γνωστόν- ο ίδιος υψώνει φωνή στεντόρεια, αλλά και γ) την κορυφαία στιγμή της υπ’ ουρανόν Ορθοδοξίας του 21ου αιώνα, δηλαδή την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο (Κρήτη 2016).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι όπως γράφονται φαίνεται να απορρίπτει την σύνοδο της Κρήτης.


Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016
Καλαβρύτων: ''Ο Άγιος Σπυρίδων δίδει απάντηση προς την εν Κρήτη συνελθούσα Μεγάλη Σύνοδο''

https://katanixis.blogspot.gr/2016/12/blog-post_210.html#more

Ανώνυμος είπε...

Για ποιά πλειοψηφία μιλάει ο χαμογελαστός αγαπησιάρης Κύπρου; Ντροπιάζει και το όνομα του Αγίου Ιωάννου.Δεν ντρέπεται καθόλου ο αθεόφοβος ; Από την Κρήτη έλειπε όλο το πλήρωμα (λαικοί,μοναχοί,ιερείς,επίσκοποι) της Ορθοδόξου Εκκλησίας και παρόντες ήταν οι ουνίτες απανταχού της γης με επικεφαλής τον αρχιουνίτη βαρθολομαίο τον ανεκδιήγητο...Οι αποφάσεις της Κρήτης ψηφίστικαν από την ουνίτικη παρασυναγωγή του πάπα και όχι από τους ορθοδόξους!!!
Άκουσες καραμήτρο Κύπρου;;;;Ουνίτης είσαι και εσύ και όλη η συμμορία σου!!! Τα κέρατα σας ξεπροβάλουν σιγά σιγά και είστε πλέον σεσημασμένοι εχθροί του Χριστού και της Εκκλησίας του!!!
Ουστ από ΄δω ξεκουμπήσου απατεώνα!!!
Υφαντής Γιώργος

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.