" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Σχετικά με τις φήμες για ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ του π.Θεοδώρου Ζήση. ΒΙΝΤΕΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ μας στην πρόσφατη ΔΙΩΞΗ.

Η αλήθεια είναι ότι όταν τα βάζεις με τους δαίμονες, δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Έχουν "σατανικό μυαλό"!
Πληροφορούμαστε λοιπόν από το βίντεο του π.Νικολάου Μανώλη για επικείμενη καθαίρεση του π.Θεοδώρου Ζήση:

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, ''Κάτω τα χέρια από τον π.Θεόδωρο Ζήση''
[ΒΙΝΤΕΟ 2016].mp4



ΔΕΝ νομίζουμε να τολμήσουν να καθαιρέσουν τον π.Θεόδωρο Ζήση (στην ομιλία του π.Νικολάου Μανώλη ακούγεται ότι είναι θέμα που θα απασχολήσει την Διαρκή Ιερά Σύνοδο την ερχόμενη Τετάρτη, με αίτημα του Οικουμενικού Πατριαρχείου ! Τόσες "αγαπολογίες" με τους αιρετικούς .. δεν τους έμεινε στάλα αγάπη για τους ορθόδοξους εκεί στο Φανάρι;;;).

Αποκλείεται να είναι τόσο ανόητοι.
Οι αντιδράσεις που θα προκαλέσουν με μια καθαίρεση του π.Θεοδώρου Ζήση, θα είναι σημαντικές. Θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν..!
Ακόμη και οι πιο δειλοί, θα ξεσηκωθούν, γνωρίζοντας το θεολογικό του υπόβαθρο και το ήθος του π.Θεοδώρου Ζήση. Λογικά τα διαδίδουν τώρα, για να δείξουν την "μακροθυμία" τους ότι τελικά δεν τον καθαίρεσαν! Είπαμε "σατανικά μυαλά"!


Το πιο πιθανό είναι να "φάνε" πρώτα μερικούς ακόμη χαμηλόβαθμους, όπως επισημάναμε εδώ και καιρό και επιβεβαιωνόμαστε.
Πάντα "χτυπάνε" έναν-έναν.
Κάποτε στην Βέροια (π.Ματθαίο Βουλκανέσκου), μετά στην Άνδρο (π. Ευθύμιο Χαραλαμπίδη), μετά στην Θεσσαλονίκη (π.Νικόλαο Μανώλη), τελευταία τον π.Παϊσιο Παπαδόπουλο (Αμύνταιο) και τους Αγιορείτες πατέρες που εκδιώκονται από τα κελιά τους (κάποιοι άλλοι αγιορείτες, Σέρβοι, εκβιάστηκαν και πρόσφατα υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν το Άγιο Όρος, ξεκινώντας τον δύσκολο, μαρτυρικό ανηφορικό δρόμο της εξορίας για τον Κύριο, όπως ακριβώς ένα σωρό άλλοι Άγιοι της εκκλησίας μας πχ Αγιος Ιωάννης Χρυσόστομος). 
Λίγο παλαιότερα τα ίδια έγιναν με την Εσφιγμένου και ακόμη πιο παλιά, με την εισαγωγή του νέου ημερολογίου..
Η ιστορία επαναλαμβάνεται..
ο εχθρός παραμένει ο ίδιος : η αίρεση του Οικουμενισμού, που πάντα αναζητάει προσχήματα.
Τελευταία όμως διαπιστώνουμε ότι κομπάζει αλαζονικά.

Πρέπει κάποιος να έχει πολύ μεγάλη πίστη στο Θεό -και πολύ καλό και κυρίως έντιμο δικηγόρο- για να αντέξει στους εκβιασμούς και στις συκοφαντίες τους.


Σε κάθε περίπτωση δεσμευόμαστε ότι ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ στον π.Θεόδωρο Ζήση, όπως και σε κάθε υπερασπιστή της ορθόδοξης πίστης μας και της αλήθειας.


Και τώρα 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:

Δεσμευθήκαμε ότι σήμερα 6/12/2016, θα ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΜΕ στην πρόσφατη δίωξη ενός ακόμη μοναχού, που εκδιώκεται από το μοναστήρι του στην Πρέβεζα, αποκλειστικά λόγω του αντι-οικουμενιστικού του φρονήματος, δείτε σχετικά εδώ.

Επειδή διανύουμε περίοδο Σαρακοστής, και επειδή εκτάκτως προέκυψε το θέμα της φημολογούμενης καθαίρεσης του π.Θεοδώρου Ζήση που είναι ακόμη πιο σοβαρό, ειδικά όταν αφορά ιερέα τέτοιου ύψους και ήθους, αναβάλουμε τις ροζ αποκαλύψεις μας με το άφθονο σοκαριστικό υλικό (με επίσημες περιγραφές, ντοκουμέντα ράσου, σεξ και μασονίας) για μετά τα Χριστούγεννα. Προειδοποιήσαμε ότι η "φαρέτρα" μας είναι γεμάτη.

Αναγκαστικά μεταφερόμαστε στον νέο στίβο μάχης, στην Θεσσαλονίκη και απαντούμε με ένα νέο ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:



Οι αφίσες με τις εικόνες της Παναγίας, στα σκουπίδια!
"Εύγε" στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης!!! Δείτε:

Γωνία Εγνατία - Μητρ. Γενναδίου 

Γωνία Λαγκαδά - Ελ.Βενιζέλου (Νεάπολη)


Βίντεο:
Η αφίσα με την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια;;


https://youtu.be/2ia4uaFy4Vs



Ζητούμε Ελευθέρα και Ζώσα Εκκλησία.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εννοειται πως θα σταθουμε διπλα στον π.Θεοδωρο,τον εχει αχτι ακομη ο Βαρθολομαιος φαινεται απο τοτε που εφυγε απο κοντα τους ο π.Ζησης οταν καταλαβε τις δυσωδιες τους...

Ανώνυμος είπε...

θα τον υπερασπισουμε τον πατερα θεωδωρο Ζηση και οσους διωκονται για την πιστη
θα εξαφανισθουν οι δεσποταδες απο την ιερα οργη του λαου αν κανουν κατι τετοιο
και ελπιζουμε συντομα να διακοψει το μνημοσυνο και οι αλλοι πατερες γιατι δεν κοβουν το μνημοσυνο και θα τους τιμωρησει οπως ακουγεται που και να εκοβαν το μνημοσυνο θα σειονταν ο κοσμος ολος
καλη δυναμη στον πατερα θεωδωρο εμεις πρεπει να κινηγησουμε τους αιρετικους και οχι αυτοι εμας
Αλεξιος κ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί αδελφοί,

Το να σε "τιμωρήσει" ο Βαρθολομαίος και η κρατική εκκλησία της Ελλάδος, είναι παράσημο τιμής. Ένα παράσημο που το δίνει ο Κύριος στους πραγματικούς αγωνιστές. Ελπίζω ο πατέρας Θεόδωρος να έχει αυτή την ευλογία.

Ανώνυμος είπε...

..και τα νύν, Κύριε, έπιδε επί τας απειλάς αυτών, και δος τοις δούλοις σου μετα παρρησίας πάσης λαλείν τον λόγον σου..Πραξ. Δ,29.

Ανώνυμος είπε...

Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος παρά τους λεονταρισμούς είναι εξαιρετικά ευάλωτος στην εκκλησία της Ελλάδος. Κάθε αρχιερέας, ομάδα κληρικών ή λαϊκών μπορούν να υποβάλουν στην ιερά σύνοδο της εκκλησίας της Ελλάδος φάκελο για αίρεση και αντικανονικά παραπτώματα. Η σύνοδος είναι υποχρεωμένη να εξετάσει το ζήτημα και να λάβει θέση. Τα στοιχεία είναι άφθονα και συντριπτικά εναντίον του, όλοι τα γνωρίζουν. Η μόνη προστασία που έχει είναι ότι πρέπει να υποβληθεί στην ιερά σύνοδο της εκκλησίας της Ελλάδος ο φάκελος δια ενός μητροπολίτου, κάτι το οποίο διστάζουν να κάνουν μητροπολίτες. Μέχρι πότε όμως αυτή η ανοχή στο θράσος, στην αλαζονεία και στην αίρεση αυτού του ανθρώπου; Να συγκροτηθεί ο φάκελος με τις καταγγελίες και τα στοιχεία για αίρεση και αντικανονικά παραπτώματα και να υποβληθεί σε όλους τους μητροπολίτες της εκκλησίας της Ελλάδος με το αίτημα να υποβληθεί στην ιερά σύνοδο. Κάποιοι θα τον προωθήσουν.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.