" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΑΙΣΧΟΣ !!! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΙΦΗ!!!!

ΘΑ ΤΟN ΕΤΡΩΓΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!

ΤΟ Κ*Λ*ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ....

ΟΙ Κ*Λ*ΜΠΑΤΣΟΙ  ΩΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ...ΦΥΣΙΚΑ.... ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΙΦΗ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ......

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ…!! ΕΥΓΕ…


Προανάκριση σε βάρος του πατέρα του ιδιοκτήτη του Καφενείου της Ιχθυόσκαλας Στρατή Τσουκαλά, διενεργεί το Λιμεναρχείο, με την εντολή αυτή να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία, μετά την χρήση κυνηγετικού όπλου, που έκανε, προκειμένου να απωθήσει δεκάδες μαινόμενους μετανάστες, που επιτίθονταν εναντίον του.

Ως γνωστόν η κατάσταση στη Σούδα, ξέφυγε από κάθε έλεγχο, όταν με την Αστυνομία απούσα στις 3.00 μ.μ. συγκρούστηκαν μεταξύ τους ομάδες μεταναστών διαφορετικών ενοτήτων. Ανάμεσα σε πέτρες, σπασμένα μπουκάλια και κεφάλια, 5 τραυματισθέντες και πανικού, δεκάδες μετανάστες, κυνηγώντας άλλους επιτέθηκαν στο γειτονικό Καφενείο του Στρατή Τσουκαλά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει τόσο ο ίδιος όσο και δεκάδες πελάτες του, που έφευγαν πανικόβλητοι .
Στο σημείο αυτό ο Στρατής Τσουκαλάς, πήρε από το αυτοκίνητο του κυνηγετική καραμπίνα, την οποία επίσης παρέδωσε στους Λιμενικούς και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, κάτι που έκανε τους επιτιθέμενους να καταφύγουν στο εσωτερικό της Σούδας.

Διμοιρία των ΜΑΤ έφτασε στο σημείο ακριβώς μία ώρα μετά τα επεισόδια! Αυτόπτες μάρτυρες καταθέτουν ότι αν δεν κατέφευγε σ’ αυτό το μέσο και με την παρουσία ενός μόνο ένστολου Λιμενικού στο σημείο, τώρα ίσως θα θρηνούσαμε θύματα, όχι μόνο μετανάστες αλλά και έλληνες. Πιθανολογείται μπάντως ότι η απουσία των ΜΑΤ, που έφτασαν καθυστερημένα, έχει σχέση με την «αλλαγή βάρδιας» που έγινε μεταξύ Διμοιριών, που εναλάσσονται μεταφερόμενοι από την Β. Ελλάδα.

https://youtu.be/m9wZ37H_GT4
Σχόλιο:
Αφού δεν υπήρξαν τραυματισμοί από τον πυροβολισμό, γιατί του πήραν την καραμπίνα;;;
Προφανώς για να μην του την ξαναδώσουν.
Την επόμενη φορά, όταν και πάλι το μαγαζί του θα είναι στο έλεος των "προσφύγων" που παίζουν πετροπόλεμο τι μπορεί να κάνει;  Αφού δει το αυτοκίνητο και τις τζαμαρίες να δέχονται τις πέτρες των αντίπαλων συμμοριών; Να κλειστεί μέσα και να περιμένει να τον σφάξουν; Και πως να αμυνθεί χωρίς καραμπίνα; με μαχαίρι; Ενάντια σε αυτούς που έχουν ίσως σφάξει δεκάδες "απίστους";;;

Αναρωτιέστε τι θα γίνει αν όλοι αυτοί οι λαθροεισβολείς που μαλώνουν τώρα μεταξύ τους, ενωθούν εναντίον των ντόπιων Ελλήνων;;;

Θα επαναλάβουμε μία πρόταση από το δημοσίευμα:
"ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ......"
Μην μας πούνε "ρατσιστές" οι άχρηστοι, ανίκανοι, απάτρηδες, άθεοι, αριστεριστές.



ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
ΑΝΑΣΤΑΣΗ...!!! ΑΘΩΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΧΙΟ...!! ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ...!!

Αθώο από όλες τις κατηγορίες κήρυξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χίου, τον πατέρα του ιδιοκτήτη καφενείου στην ιχθυόσκαλα, πολύ κοντά στον καταυλισμό προσφύγων της Σούδας, στη Χίο, για τους πυροβολισμούς στον αέρα με την κυνηγετική καραμπίνα, την προηγούμενη Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, προκειμένου να αντιμετωπίσει ομάδες αλληλοσυγκρουόμενων μεταναστών από την Αλγερία και το Αφγανιστάν.

Το δικαστήριο, έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως για την απαλλαγή του κατηγορουμένου από τις κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας, της οπλοχρησίας και των άσκοπων πυροβολισμών και τον κήρυξε αθώο, υπό τα χειροκροτήματα του ακροατηρίου. Ας σημειωθεί πάντως ότι η εισαγγελέας επεσήμανε μεν το παράνομο των πράξεων του κατηγορουμένου, τόνισε όμως, πως υπήρχε κατάσταση ανάγκης, που αίρει τον άδικο χαρακτήρα τους και τον καταλογισμό τους. Επίσης η εισαγγελέας έστειλε και ένα μήνυμα, τονίζοντας πως η πρότασή της για απαλλαγή του κατηγορουμένου, δεν πρέπει να εκληφθεί ότι από τον νομικό μας πολιτισμό είναι επιτρεπτές τέτοιες πράξεις ή ότι είναι νόμιμες ή ότι είναι επιτρεπτή η αυτοδικία.

Στη διάρκεια της δίκης, οι μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν ότι είχε δημιουργηθεί εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη κατάσταση, λόγω των συμπλοκών, ενώ ετίθετο σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα θαμώνων του καφενείου, του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο γιός του αθωωθέντος.

Τόνισαν δε, ότι μπροστά στον κίνδυνο αυτό, ο κατηγορούμενος πήρε από το αυτοκίνητό του την κυνηγετική καραμπίνα και έριξε πυροβολισμούς στον αέρα, σε ασφαλές σημείο, προκειμένου να αποτρέψει τα χειρότερα, αφού όλες οι προηγούμενες προσπάθειές του, όπως είπαν, να τους αποτρέψει φωνάζοντάς τους, είχαν αποτύχει. Ανάλογες ήταν και οι μαρτυρικές καταθέσεις που είχαν ληφθεί από μετανάστες, που διαμένουν στον καταυλισμό της Σούδας και οι οποίες διαβάστηκαν στο ακροατήριο.

Μάρτυρες κατηγορίας δεν υπήρξαν. Να θυμίσουμε ότι στη διάρκεια των επεισοδίων, είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χίου έξι άτομα, εκ των οποίων δύο εισήχθησαν για νοσηλεία.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

...που και να τραυματιζε καποιον μεταναστη,ισοβια θα τον πηγαιναν θα επεφταν απο πανω του ολες οι ΜΚΟ..

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.