" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

"Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά". Δε μου λες: "Θυμάσαι ή κοιμάσαι";;;

νεότερο σχόλιο:
Παρά τις κάθε είδους "απειλές" του συστήματος, με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση που συνδιοργάνωσαν Ιερός Λόχος 2012 και Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου.

Παρά το τσουχτερό κρύο (η θερμοκρασία δεν ανέβηκε πάνω από -10!!!), εκατοντάδες Ελληνίδες και Έλληνες έδωσαν βροντερό παρόν.
Θα παραθέσουμε προσεχώς βίντεο και φωτογραφίες.

Δείτε φωτογραφίες και μια πρώτη ανασκόπηση εδώ
http://ierosloxos2012.blogspot.gr/2017/01/12.html


Συνεχίζουμε την παράθεση της ανάρτησης μας:



Ξέρω, περιμένεις να δεις καμιά ωραία καρτούλα, κανέναν Άη Βασίλη, 
κάτι χαριτωμένο.




Αν σου φανεί αρκετά έξυπνο, ειδικά αν δεν έχει και λογότυπο, πολύ πιθανό να το στείλεις και στους φίλους σου, να το ποστάρεις στο fb, για να δείξεις τι σοφιστικέ και εκλεπτισμένο χιούμορ έχεις. 
Θα πάρεις άφθονα Like .. θα ανέβει η περηφάνια σου.



Πριν λίγους μήνες, σε μια εθνικιστική παλιά αφίσα (ΝΑΙ, ΚΑΛΆ ΔΙΆΒΑΣΕΣ, εθνικιστική), διάβασα το σύνθημα : 

"ΘΥΜΑΣΑΙ Ή ΚΟΙΜΑΣΑΙ;".

Αν κάποιος διάβαζε ιστορία, θα μάθαινε πόσα εγκλήματα διέπραξαν από το 1944 μέχρι το 1949 οι κομμουνιστές, οι αυτοαποκαλούμενοι "δημοκράτες" -την δημοκρατία επικαλούνται όσο είναι μειοψηφία- που προσπάθησαν να καταλάβουν την εξουσία σφάζοντας Έλληνες. Θυμάσαι;;; 





Προδοσία 1η:
Πριν 6 μήνες έγινε η ψευδοσύναξη στην Κρήτη. 
Μεταξύ άλλων παραλόγων, αποδέχθηκαν ότι οι αιρετικοί είναι εκκλησίες, επιβεβαίωσαν την συμμετοχή στο ΠΣΕ, και αποδέχθηκαν και εγκυρότητα μυστηρίων (πχ βαπτίσεις) στους αιρετικούς (μέσω αποδοχής τέλεσης μεικτών γάμων).

Μετά από πολύ δούλεμα (παρίσταναν ότι τάχα τους απασχολούσε το μάθημα των θρησκευτικών ενώ επεδίωκαν να περάσει χρόνος), στην 2η συνεδρίαση της η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος (δηλαδή ΟΛΟΙ οι δεσποτάδες μας), αποφάσισαν να κάνουν δεκτή την εισήγηση του Σερρών, και συνεπώς και την ψευδοσύνοδο. 
Και ανέθεσαν φυσικά σε επιτροπές της ΔΙΣ να ενημερώσει σχετικά κ το ποίμνιο (=πρόβατα).

Οι υποτιθέμενοι σεβάσμιοι μητροπολίτες (Πειραιώς, Κονίτσης, Αιτωλίας, Γόρτυνος κλπ) παριστάνουν τους κωφούς και τους άλαλους. Συνεπώς επίσημα η εκκλησία μας αποδέχθηκε τις αιρέσεις. 
Όσοι τολμούν να αντιδράσουν (Αγιορίτες, σεβάσμιοι ιερείς), απειλούνται με εκδίωξη από τα κελιά τους και καθαίρεση οι ιερείς.
Σε απασχολεί η επίσημη αποδοχή της αίρεσης από ΟΛΗ την ιεραρχία μας;;;




Προδοσία 2η:

Πριν 1 χρόνο άρχισαν να έρχονται καθημερινά νέες φουρνιές λαθρομεταναστών. υποτίθεται ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ βρισκόταν στην Ελλάδα (πρέπει να είναι ήδη 3.000.000 πρώην λαθρομετανάστες στην Ελλάδα)
Η Μυρτώ . Την ΘΥΜΑΣΑΙ;  
Ταλαιπωρείται ακόμη και σήμερα, με εγχειρίσεις και κέντρα αποκατάστασης.
Πατριωτικά σωματεία κάνουν εκδηλώσεις και εράνους για να την βοηθήσουν.
Βλέπεις αυτή δεν λέγεται ΚΟΥΝΕΒΑ, για να έχει σήμερα δεκάδες ακίνητα και να έχει μεταφέρει στη Βουλγαρία εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και να είναι και ευρωβουλευτής!
Η άτυχη Μυρτώ, που βίασε και κακοποίησε ο Πακιστανός (που δήλωνε κι αυτός ανήλικος), θα μπορούσε να 'ναι η
ΔΙΚΗ ΣΟΥ κόρη. Τότε αναγκαστικά δεν θα μπορούσες να την ξεχάσεις.
Μια Βουλγάρα σε 8 (2008-2016) χρόνια απέκτησε: Δεκάδες ακίνητα. Πάνω από 340.000 ευρώ σε καταθέσεις (όπως δηλώνει η ίδια στο πόθεν έσχες), αναπηρική σύνταξη (στην Ελλάδα), μισθό ευρωβουλευτή, εκπρόσωπος των Ελλήνων στο Ευρωκοινοβούλιο.
Τι  παλιο ρατσιστές είμαστε τελικά οι Έλληνες!

Τώρα ο Υπουργός Μουζάλας, ανακοίνωσε ότι ο κάθε λάθρο, θα παίρνει 400 ευρώ μηνιαίως (399 για την ακρίβεια, 1 λιγότερο από τον κατώτατο μισθό του εργαζόμενου Έλληνα -εργαζόμενος Έλληνας που πληρώνεται κανονικά: κατάντησε αστείο).
Λαθροεισβολείς με πληρωμένο ενοίκιο, λογαριασμούς, οικιακές συσκευές κλπ. 

Ήρθαν για να μείνουν. Και με ένταξη τους στα σχολεία. Εκεί που πάει και το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ.


Την ερχόμενη Κυριακή γίνεται μια συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη, στις 12 μμ (το ακριβές σημείο συγκέντρωσης θα ανακοινωθεί το ίδιο πρωί) ενάντια στον εποικισμό και την ισλαμοποίηση της πατρίδας μας (δείτε σχετικά εδώ). 
Για να μην φοβάστε ότι είναι κομματική και της Χρ.Αυγής, γιατί έχεις ένα κόμπλεξ μην σε πούνε "χρυσαυγίτη", οι διοργανωτές ξεκαθαρίζουν ότι είναι ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ.
Λοιπόν, Θα πας; 



Σου στέλνω ένα ακόμη μήνυμα, αντίστοιχο με ένα σωρό άλλα, που προηγήθηκαν.
Σε όλα ή σχεδόν σε όλα, ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΣ.




Δεν θα έπαιρνα το θάρρος να σου το στείλω αν δεν ήξερα ότι γνωριστήκαμε σε ορθόδοξους και πατριωτικούς δράσεις (σε τέτοια πρόσωπα απευθύνεται αυτό το εμαιλ, εδώ και 10-20 χρόνια, μαζί μεγαλώσαμε στις κατασκηνώσεις του π.Αυγουστίνου Καντιώτη ή ως νέοι της ΣΦΕΒΑ, με τον μακαριστό μητροπολίτη Σεβαστιανό).







Για να μην χάνω τον χρόνο μου.
Θα είσαι την Κυριακή;;;

Ή θα πας για έναν ακόμη καφέ;
Καλά, δεν βαρέθηκες να πίνεις καφέδες και να τρως 2 βδομάδες τώρα;
Αν δεν αντιδράσεις και τώρα, Πότε θα αντιδράσεις. 
Όταν δεις την χατζάρα πάνω από το κεφάλι σου; Δεν το ακούς το "Αλλάχ ακμπάαρ"; 

Από την Συρία, έφτασε στην Ευρώπη. Τώρα τους βάζουν στα σπίτια μας.


Δεν μου λες
ΘΥΜΑΣΑΙ Ή ΚΟΙΜΑΣΑΙ;;;



Συγνώμη, ξέχασα:

"Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά"!


Σχόλιο:
Το παραπάνω εμαιλ, μας κοινοποιήθηκε μέσω email Στάλθηκε από μέλος της ομάδας μας ως "ευχές νέου έτους" σε παλιούς του συναγωνιστές.

Προσθέσαμε χαρακτηριστικές εικόνες στο κείμενο του.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

+I.Γ.Ζ.

Μόνον τον τίτλο του άρθρου θα άλλαζα σε:

Ακούνε οι Λοβοτομημένοι ελληνόφωνοι;;

Ανώνυμος είπε...

Ποσο θα θελα να μουν δασκαλα να μπορουσα να συμμετεχω στην τοσο ζωντανη φλογερη ομαδα σας

Ανώνυμος είπε...

8.52
Mπορείς να κάνεις την δική σου ομάδα και να προσφέρεις στον αγώνα
Αν θέλεις τα πάντα γίνονται

Ανώνυμος είπε...

Οι μεικτοί γάμοι ήταν φαινόμενο της Εκκλησίας μέχρι και τον 7ο αιώνα. Δεν συνεπάγεται ο μεικτός γάμος και την αποδοχή μυστηρίων των αιρετικών, είναι άσχετο το ένα με το άλλο. π.χ. Μπορεί κάποια Ορθόδοξη να παντρευτεί παπικό, δεν έχει σχέση αυτό με ην βάπτιση του παιδιού. Αν βαπτιστεί ορθοδόξως έχει καλώς, αν βαπτιστεί παπικώς δεν αναγνωρίζεται η βάπτιση αυτή λόγω του προγενομένου μεικτού γάμου. Το Κανονικό δίκαιο δεν τα συγχέει αυτά τα δύο. Μην γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν. Άλλωστε ακόμη και για τον άγιο Ιωάννη τον Δαμασκηνό ο γάμος δεν ήταν μυστήριο. Η αγιογραφική περικοπή που από πολλούς αδαείς επιστρατεύεται για το μυστήριο του γάμου αναφέρεται στο μυστήριο Χριστού-Εκκλησίας.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Μη φοβάστε
σε λίγο καιρό (ήδη) η αληθινή εκκλησία, θα ζει στις "κατακόμβες". Θα γνωριζόμαστε οι πιστοί.


Πριν λίγο διαβάσαμε για μία ακόμη δίωξη στο Άγιο Όρος, αυτή τη φορά στη ρουμάνικη Σκήτης του Τιμίου Προδρόμου (50 μοναχοί).

Όπως και προ 25ετίας, που τους πήραν με το ζόρι και τους πέταξαν στην Ουρανούπολη.. Δείτε τι συμπτώσεις:
http://krufo-sxoleio.blogspot.gr/2017/01/blog-post_5.html


Λίγες δεκαετίες επίγειας ζωής έχει ακόμη ο καθένας.
Ας κάνει την επιλογή του. Με τον Χριστό και στο δρόμο, χωρίς κελιά και καλύβια και υπάρχοντα και περιφρονημένος και δακτυλοδεικτούμενος
ή με τον Διάβολο και τις αιρέσεις του και τα όργανα του.

Ανώνυμος είπε...

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016
ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΛΑΩΝ
Γράφει ο Θεόδωρος Λάσκαρης

Η φράση «ο βιασμός της Ευρώπης», δεν αποτελεί πλέον ένα σχήμα λόγου με πολιτική και ιδεολογική σημασία. Έγινε μία φράση με κυριολεκτική σημασία. Οι ευρωπαίες γυναίκες, σε όλα τα πλάτη και μήκη της Ευρώπης, βιάζονται σεξουαλικά από στίφη που το καθεστώς της πολιτικής ορθότητας αποκαλεί ''άτομα με μεταναστευτικό υπόβαθρο'' και ''παράτυπους μετανάστες''. Ταυτόχρονα, μικρά παιδιά μεγαλώνουν μέσα σε οικογένειες ομοφυλόφιλων ζευγαριών οι οποίες αποκαλούνται ''εναλλακτικές μορφές οικογένειας''.

Τα καθεστώτα όχι μόνον δεν αντιτάσσονται σε όλη αυτή την κατάσταση, αλλά την υποβοηθούν με χίλιους δύο τρόπους φανερούς ή κρυφούς. Είναι πλέον προφανές ότι μία κάστα πολιτικών αποτελούμενη από ανθρώπους κτηνώδεις, διανοητικά και ψυχικά ανάπηρους, σεξουαλικά ανώμαλους, συνεπικουρουμένη από σιχαμένους δημοσιογράφους, έχει πάρει τα ηνία της εξουσίας σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Όσον αφορά τους λαούς αυτών των χωρών, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας, βρίσκονται σε μία άθλια πνευματική και νοητική κατάσταση: εάν ένα πολιτικό κόμμα ψυχανώμαλων τους υποσχεθεί ότι θα τους δώσει κανένα φράγκο να βάλουν στην τσέπη τους, θα το ψηφίσουν αδιαφορώντας για τα πάντα. Σατανιστές να βγουν και να πουν ότι θα αυξήσουν τους μισθούς, μπορεί να κερδίσουν εκλογές και να γίνουν κυβέρνηση. Ξεφτιλισμένες κοινωνίες, που σχεδόν με κάνουν να χαίρομαι για τα βάσανα τους. Βιασμοί, ληστείες, φόνοι, ανώμαλα ήθη, φτώχια: Άξιος ο μισθός σας δημοκράτες!


Κάποιοι διερωτώνται πως και γιατί οι Σύριοι ''πρόσφυγες'' έπαθαν αμόκ, και άρχισαν να βιάζουν ή να παρενοχλούν σεξουαλικά όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Η απάντηση είναι απλή: διότι ήξεραν που έρχονταν. Πως το ήξεραν; Κοιτάξτε αυτή την φωτογραφία στα δεξιά και θα καταλάβετε! Γνώριζαν δηλαδή ότι η Ευρώπη έχει μεταμορφωθεί σε ένα ηλίθιο ανδρόγυνο που θέλει διακαώς να ΒΙΑΣΤΕΙ!

Ίσως κάποιοι να νομίζουν ότι εδώ στον Θεόδοτο γράφουμε για να ''πληροφορήσουμε τον κόσμο'', ή για να ''αλλάξουμε τη νοοτροπία'' του: μακριά από εμάς τέτοιες ουτοπίες και ψευδαισθήσεις. Γράφουμε μόνον για μια ''παρέα'' αναγνωστών, για λίγους με τους οποίους μοιραζόμαστε την επιθυμία της γνώσης και της επικοινωνίας, όμως γράφουμε και για εμάς τους ίδιους. Δεν περιμένουμε τίποτα από τον ''κόσμο'' ούτε τώρα, ούτε ποτέ.

Στην σύγχρονη Ελλάδα των βουβαλιών, η μόνη πολιτική και φιλοσοφική τοποθέτηση ήταν: μνημονιακός ή αντι-μνημονιακός; Άντε, απαντήστε λοιπόν, να δούμε ποια θέση παίρνετε επιτέλους σε αυτό το… ύψιστο υπαρξιακό ερώτημα! Εάν είστε αντι-μνημονιακός σημαίνει ότι έχετε δεχθεί το ιερό βάπτισμα, όλες οι αμαρτίες σας συγχωρούνται, εξαγνίζεστε ακόμη και για τις πρωκτικές σας περιπέτειες με τον κόσμο των φυτών της οικογένειας των σελινοειδών. Μήπως αντίθετα είστε μνημονιακός; δεν πειράζει, μην ταράζεστε, και εσείς εξαγνισμένος είστε, θα έχετε τους λόγους σας, μη βγούμε από την Ευρώπη, αλλοίμονο, αύριο θα έχετε τη ευτυχία να λέτε ότι η κόρη σας βιάστηκε διότι είναι ευρωπαία, και ο γιος σας παντρεύτηκε με ένα Βέλγο, γιατί εσείς είστε από πάντα μία …οικογένεια ευρωπαίων.

Όμως και όλοι εμείς, αγαπητοί αναγνώστες, δεν πρέπει να ταραζόμαστε: Ίσως η αντίσταση στο ρεύμα να μην είναι χρήσιμη σε κάθε ιστορική περίοδο. Φανταστείτε να ζούσαμε το 1400 στην Κωνσταντινούπολη, και να φωνάζαμε για το επερχόμενο τέλος της Ανατολικής Αυτοκρατορίας: ανώφελες θα ήταν οι φωνές μας, μάταιες οι προσπάθειες μας. Το ρεύμα όταν αποκτήσει ορμή, δεν το σταματάς.
...

Ανώνυμος είπε...

...
Για να γίνει ασυγκράτητο αυτό το ρεύμα, ''αγωνίστηκαν ηρωικά'', ''επιφανείς'' προσωπικότητες εδώ και πολλές δεκαετίες: Στη Φραγκφούρτη το 1923, μία ομάδα της διασποράς των ''εκλεκτών'', στις μασονικές στοές των Παρισίων, στα κτήρια της Wall Street, στα φαγοπότια των κομματικών στρατών, στα τηλεοπτικά στούντιο, στα πανεπιστήμια. Στο Θεόδοτο έχουμε μιλήσει αναλυτικά για όλα αυτά.

Αλλά προπαντός, αυτό το ρεύμα βρήκε περάσματα και ανοιχτούς χώρους για να τρέξει και να γιγαντωθεί εντός των ψυχικών μας εδαφών, εδάφη χωρίς ρίζες και ιερή βλάστηση, πώς να σταματήσουν το ρεύμα;

Φίλοι αναγνώστες, μην περιμένετε τη σωτηρία, την επίλυση, τη χαραυγή. Το τέλος να προσμένετε, με ανακούφιση, χαρά και ξεγνοιασιά.

http://theodotus.blogspot.gr/2016/01/blog-post_12.html

Ανώνυμος είπε...

Πως γίνεται να θυμηθεί κάποιος πράγματα τα οποία αγνοεί ΠΑΝΤΕΛΩΣ;

Θα κάνω έναν παραλληλισμό , το γράφω εκ των προτέρων μειωτικό για τους Αγίους μας , ίσως και βλάσφημο.
Εάν οι Άγιοι Απόστολοί μας , στα χρόνια τα δικά μας ο Πατροκοσμάς και όχι μόνο , δεν έπαιρναν τα όρη και τα βουνά , εάν ο Απόστολος Παύλος δεν ερχόταν στην Ελλάδα μας να διδάξει όσα το Άγιο Πνεύμα τον φώτισε , θα μπορούσαμε να κατηγορήσουμε τους Έλληνες ότι …κοιμόντουσαν;

Αναφέρομαι στους νέους κάτω των σαράντα.
Οι μεγαλύτεροι έχουν να σκεφτούν τον κρατικό μισθό και την σύνταξη….
Ο Οργουελ Δάσκαλε!
Ο Οργουελ και δεν υπάρχει “κανείς” στους δρόμους για να διδάξει την αλήθεια.
Το διαδίκτυο και το φεησμπουκ , δική τους εφεύρεση, κρατάει τον λαό στο σκοτάδι και στην αδράνεια. Και πολλούς από εμάς, ευτυχώς όχι όλους , μεταξύ αυτών των λίγων και εσείς!

Όσοι ήθελαν να μάθουν την αλήθεια από αυτό , ήδη την γνωρίζουν.
Όσοι δεν θέλουν , ΔΕΝ πρόκειται να την μάθουν ποτέ διότι δεν τους συμφέρει.
Προς το παρών…
Με τους υπόλοιπους την συντριπτική πλειοψηφία των παραπληροφορημένων Ελλήνων Χριστιανών που ζει στο σκοτάδι, τι και πώς γίνεται να μάθει για να αφυπνιστεί;

Εφόσον όπως το λέτε και έτσι είναι , μας περιμένουν οι κατακόμβες , τα υπόγεια, οι χατζάρες, τα βασανηστήρια , μήπως είναι καλύτερα να γνωριστούμε …στους δρόμους πριν να γίνουν πράξη όλα αυτά, όπως συνέβησαν και στις πρώην κομμουνιστικές χώρες; “Δημοκρατίες” και αυτές και μάλιστα λαϊκές!

Σε αυτούς τους δρόμους όμως απαιτείται

“ὁ λόγος ὑμῶν ναὶ ναί, οὒ οὔ• τὸ δὲ περισσὸν τούτων ἐκ τοῦ πονηροῦ ἐστιν.”
"Το μεν αληθές εν, το δε ψεύδος πολυσχιδές"

Ποίος είναι διατεθειμένος να παίξει το κεφάλι του κορώνα γράμματα, “αντιμετωπίζοντας την δημοκρατία κατάματα” , με τον λόγο και MONO με αυτόν και να πορευτεί σύμφωνα με τα παραπάνω; Ας ξεκινήσουμε από τα απλά!
Ποίους θα βρεί απανέντί του;

οι αλήθειες είναι λιτές ....τα ψέματα θέλουν βιβλία !

Ποίους;

Ανώνυμος είπε...

Ο Τέρενς Κουίκ γιόρτασε τη Χανουκά

xristianos.orthodoxos είπε...

Που το είδε γραμμένο ο 09.48 μ.μ., ότι για τον άγιο Ιωάννη τον Δαμασκηνό ο γάμος δεν ήταν μυστήριο?

Ανώνυμος είπε...

Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται!!!
Ο γάμος δεν είναι μυστήριο
το βάπτισμα δεν είναι μυστήριο (οπότε το αναγνωρίζουμε κι αυτό στους αιρετικούς)
η θεία κοινωνία δεν είναι μυστήριο (στο εξωτερικό κοινωνάνε αβέρτα αιρετικοί σε ορθόδοξες εκκλησίες)
η ιεροσύνη δεν είναι μυστήριο (δεχόμαστε και τις αιρετικές παπαδίνες στις εκκλησίες μας, όπως πρόσφατα στη Δράμα)

Είναι τελικά τίποτε μυστήριο για τους οικουμενιστές;

Ανώνυμος είπε...

+Ι.Γ.Ζ.
Η Εκκλησία επανατοποθετήθηκε κάποιες φορές σε διάφορα θέματα:
Ο Επίσκοπος να είναι άγαμος, νηπιοβαπτισμός, αλλαγή τρόπου της μεταλήψεως στους λαικούς, καθιέρωση αντίδωρου, μιας και για 700 χρόνια δεν υπήρχε αλλά καθιερώθηκε για την κατάντια των χριστιανών...νηστείες ενω στην αρχαία Εκκλησία δεν υπήρχαν κ.ο.κ. εν προκειμένω ο αριθμός των μυστηρίων κατέληξε να είναι 7.
Οι μικτοί γάμοι λοιπόν έχουν ως αποτέλεσμα:
1. Ακυρο μυστήριο - πρέπει ο αιρετικός να κατηχηθεί να αποκηρύξει να Βαπτισθεί, κατόπιν να νυμφευθεί. Εαν δεν γίνουν τα παραπάνω και προχωρήσουν σε μικτό γάμο, τότε το μυστήριο είναι άκυρο. Γίνονται όσα αναφέραμε και παντρεύουμε εκ νεου.
2. Απο την στιγμή που έγινε δεκτός ο αιρετικός δια μικτού γάμου, σημαίνει ότι απο την επόμενη Κυριακή θα μεταλαμβάνει. Τουτέστιν δίδεται ο Χριστός σε αβάπτιστους και αμετανόητους αιρετικούς.
Και εαν αυτό επιτρέπεται, τότε γιατί να είμαι ορθόδοξος;;;
3. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι, αλλά ο δαιμονισμός της εποχής...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.