" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

5 Ιουλίου 2015: Οι Έλληνες είπαν ένα ακόμη ΟΧΙ !

Εκφράζουμε την χαρά μας που οι Έλληνες απέδειξαν μία ακόμη φορά ότι δεν εκβιάζονται από κανέναν ξένο δυνάστη ή ντόπιο δοσίλογο. Οι Έλληνες έχουν ακόμη περηφάνια, απέδειξαν ότι προτιμούν να πεθάνουν νηστικοί, παρά να σκύψουν το κεφάλι.


Παρά τον ωμό εκβιασμό, τις κλειστές τράπεζες, τις ουρές στα ATM, παρά την πλύση εγκεφάλου νυχθημερόν από όλα τα ΜΜΕ, οι  Έλληνες αρνήθηκαν να παραμείνουν ραγιάδες. Αρνούνται να μεταβιβάσουν τα χρέη στα παιδιά τους και να υποθηκεύσουν την πατρίδα τους. Αρνούνται την οικονομική καταστροφή αλλά κυρίως την ηθική παρακμή που έφερε η άνευ όρων αφομοίωση μας από την Ευρώπη.

Εύγε αδέρφια!!
Έστω και μέσα από αυτό το μικρό δίλημμα, αποδείχθηκε ότι ο ελληνικός λαός έχει ακόμη ψυχή!
Άξιοι απόγονοι των προγόνων μας!

Συγχαίρουμε όλους τους φορείς, πρόσωπα, bloggers, ηγουμένους, μοναχούς, μοναστήρια, δασκάλους που στήριξαν τον αγώνα για το ΟΧΙ, για να κρατήσουμε την πατρίδα μας αδέσμευτη.

Αξίζει να θυμηθούμε τις τοποθετήσεις όλων των παραπάνω (ξεπερνούν τους 30, και θα ενημερώνουμε διαρκώς τη λίστα):
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_1.html#more

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Ελπίζω μόνο να μη γίνουν σύντομα κοψοχέρηδες κάποιοι που ψήφισαν όχι, όπως έπαθαν κάποιοι που το 81 ψήφισαν τον αλήστου μνήμης καταστροφέα της Ελλάδας Α.Παπανδρέου και μετά "ήταν αργά για δάκρυα".
Το θυμικό δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος.

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας εσύ τώρα ποια προοπτική διαγράφεται μετά την ψήφιση του Όχι.
Ο Τσίπρας φίλε δεν είναι Μεταξάς για να εμπνεύσει τον ελληνικό λαό σε αντίσταση.
Φούσκα είναι όλα αυτά που σύντομα θα σκάσει.

captain giannis είπε...

Ατυχές το σχόλιο σου αγαπητέ 10.24.......Αλλο η Λωζάνη και άλλο η Κοζάνη....Ισως βήμα-βήμα να φτάσουμε το ποθούμενο....Οσο για το θυμικό να θυμίσω οτι πρέπει να διαβάσεις περισσότερο την ιστορία για να δείς οτι οι "φίλοι μας δυτικοί" ήταν είναι και θα είναι ο εχθρός της Ορθοδοξίας και μείς ψηφίσαμε Ορθόδοξα,αλλά καλό είναι να ανατρέξεις και στους πύρινους λόγους του μακαριστού Αυγουστίνου Καντιώτη όσον αφορά αυτή την ΕΟΚ.....

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προς ανώνυμο 11:38 μμ:
Ποιος σας είπε ότι αφιερώσαμε δεκάδες ώρες στις αναρτήσεις και κάναμε τόσα τηλέφωνα και στείλαμε τόσα email, γιατί βλέπουμε οικονομική "προοπτική". Ο Χριστός μας είπε ότι "οὐκ ἐπ' ἄρτῳ μόνῳ ζήσεται ἄνθρωπος."


Αφήνουμε την απάντηση να σας δώσει ευλαβής κληρικός (το βίντεο με την ομιλία του, μόλις προσθέσαμε στην κυρίως ανάρτηση μας, με την συλλογή αποσπασμάτων όσων στήριξαν το ΟΧΙ):

Καὶ μᾶς δίνεται λοιπὸν ἡ εὐκαιρία νὰ τοὺς φτύσουμε κατάμουτρα, γιὰ ὅλα αὐτὰ ποὺ ἐπὶ αἰῶνες, μᾶς κάνανε, ποὺ μᾶς κατακλέψανε, μᾶς ἀδικήσανε, μᾶς θάψανε κυριολεκτικὰ ὅλα τὰ ἑλληνικὰ δίκαια, κι ἐμεῖς τώρα, ἐπειδὴ εἶναι πληρωμένα τὰ κανάλια…, λένε ὅτι θὰ κλείσουνε οἱ Τράπεζες…
Νὰ κλείσουν οἱ Τράπεζες· ψωμὶ κι ἐλιά. Οὔτε ψωμὶ κι ἐλιά· νὰ πεινάσουμε, νὰ πεθάνουμε σὰν Ἕλληνες καὶ σὰν Ὀρθόδοξοι.
Ὅσοι ὅμως εἶναι ἕτοιμοι νὰ πεθάνουνε τώρα, θὰ εἶναι κι αὐτοὶ ποὺ δὲν θὰ σφραγισθοῦν αὔριο. Ὅσοι δὲν εἶναι ἕτοιμοι καὶ τώρα θέλουνε τὰ λεφτάκια τους, τὸ πορτοφολάκι τους, κι ὅλα αὐτὰ τὰ πράγματα, θὰ εἶναι αὐτοὶ οἱ πρῶτοι ποὺ θὰ προδώσουνε, θὰ σφραγισθοῦν αὔριο, ὅταν ἔρθει ἡ ὥρα νὰ πολεμήσουμε γιὰ τὴν Πίστη μας καὶ νὰ μὴ σφραγιστοῦμε, ὅπως λέει ἡ Ἀποκάλυψη!
(Καὶ θὰ τὸ κάνουν) γιατὶ τὸ λέει ὁ Δεσπότης, ὁ Πατριάρχης, ἡ Ἐκκλησία…
Κι αὐτοὶ πάλι (οἱ Δεσποτάδες) εἶναι οἱ πρῶτοι ποὺ λένε νὰ ποῦμε τὸ «Ναί»!
Τὸ Ἅγιο Ὄρος ὅμως, οἱ κελιῶτες Πατέρες ποὺ ἔκαναν κάποια Σύναξη γιὰ νὰ συντάξουν ἕνα γράμμα (ἐκεῖ βρισκόμουν αὐτὴ τὴν βδομάδα), ὅλοι οἱ Πατέρες ἦταν στὸ ΟΧΙ! Ὅλοι ἦταν ἀγανακτισμένοι, κι (ἔλεγαν) ὅτι πρέπει κάποια στιγμὴ νὰ σηκώσουμε τὸ κεφάλι καὶ νὰ ποῦμε ΟΧΙ!
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_1.html#more


Αυτό θέλαμε κι εμείς: "Να τους φτύσουμε κατάμουτρα", αυτούς και τους ντόπιους συνεργάτες τους, όλους αυτούς που τόσα χρόνια υποθηκεύουν συνεχώς την πατρίδα μας. Χαιρόμαστε που ο Ελληνικός λαός αρχίζει και αποκτάει επί τέλους ανδρείο φρόνημα. Κι ας πεινάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο επίλογος από ανάρτηση του koukfamily
(...)
Θα είμαστε όλοι οι πατριώτες εδώ και θα περιμένουμε...
Και κάτι τελευταίο...

Προειδοποιούμε τον κ Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μπορεί να ταχθήκαμε με το ΟΧΙ όλοι οι πατριώτες όχι επειδή το είπε ο ίδιος αλλά επειδή το λέει η εθνική συνείδησή μας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε τα στραβά μάτια αν τολμήσει οποιοσδήποτε να πουλήσει τα εθνικά μας θέματα....
Την Θράκη μας, το Αιγαίο μας, την Μακεδονία μας, την Ηπειρό μας, την Β. Ηπειρό μας, την Κύπρο μας και τα εθνικά μας συμφέροντα κανείς μην τολμήσει να τα ξεπουλήσει...

Αδέρφια όλοι να είμαστε σε εγρήγορση...
Ερχονται δύσκολες μέρες και οι δυνάμεις του κακού της Νέας Τάξης και τα ντόπια μισθωμένα βρωμόσκυλα θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να σαμποτάρουν το έθνος μας...
Διότι δεν θέλουν οι λαοί και ειδικά ο Ελληνικός να σηκώνουν κεφάλι...

Ας είμαστε λοιπόν έτοιμοι...

ΘΑΝΟΣ
http://koukfamily.blogspot.gr/2015/07/blog-post_86.html

Ανώνυμος είπε...

σας θυμίζω το κάλεσμα του Άδωνη Γεωργιάδη ΥΠΕΡ του ΝΑΙ:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/06/email.html#more

καθώς και τις προτροπές υψηλόβαθμων αποστράτων και του γνωστού "στρατηγού" που παρουσιάζεται ως ο σωτήρας της Ελλάδος:
http://nikosxeiladakis.gr/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BF/

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μίλησε για "φίλους δυτικούς" captain yannis; Δεν υπάρχουν φίλοι ούτε Δυτικοί ούτε Ανατολικοί. Θα θυμάσαι ασφαλώς τον πανσλαβισμό της "αγίας Ρωσίας" καθώς και τη βοήθεια του Λένιν στον Κεμάλ. Αυτό για το οποίο σπάω το κεφάλι μου να βρω είναι η ύπαρξη εναλλακτικής λύσης στο οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας. Ίσως ο Τσίπρας για να κινείται με τόση και τέτοια άνεση έχει υπερατλαντικές πλάτες και ο νοών νοείτω...

Ανώνυμος είπε...

Οπως απεδείχθη τουλάχιστον μέχρι τώρα οι κινήσεις του Τσίπρα είναι θετικές,μελετημένες και με μεγάλη προσοχή όσον αφορά τις σχέσεις μας με την ευρώπη.....Ψηφοφόρος του βέβαια δεν είμαι και ούτε επικροτώ τις νεοεποχικές του αντιλήψεις [γάμοι ομοφυλλόφιλων κλπ],αλλά κάλιο ένας άθεος να κυβερνά αγαπώντας τη πατρίδα,παρά ένας αιρετικός και υποκριτής εως και ισωπεδωτής αυτής.Οταν δεν στέκει απέναντι στην Ορθοδοξία μου και υπερασπίζεται τα δίκαια της πατρίδας και τις Χριστιανοσύνης,οταν καταβάλει προσπάθειες κοινωνικής δικαιοσύνης τότε πραγματικά ίσως είναι το κάτι άλλο από τον συρφετό που παρήλασε μεταπολιτευτικώς.....Ας κάνουμε υπομονή και προσευχή [όχι αυτήν που έκανε ο Ανθιμος γιαυτόν] και ας ελπίσουμε τα βέλτιστα...Οσο για τη "σπαζοκεφακιά" που έχεις θα σου απαντήσω με ερώτηση...Γιατί κόπτεται τόσο πολύ ο Πούτιν γι τούτον,περισσότερο των άλλων ? Ισως αφελής η ερώτηση μου αλλά "ο καιρός εγγύς" όπως λέμε ¨κοντός ψαλμός Αλληλούϊα"

Ανώνυμος είπε...

Θα μας "σώσουν" οι αριστεροί τα σαλονιού
, οι αριστεροί με δεξιά τσέπη, οι εθνομηδενιστές και οι "προστάτες" των κιναίδων!

Ανώνυμος είπε...

Όταν στο χωριό σου έχεις 2 φούρνους και χρειάζεσαι ψωμί, τους κάνεις προηγουμένως τεστ γνώσεων και κοινωνικών φρονημάτων και μετά ψωνίζεις;;
Όταν σε ρωτάνε ΝΑΙ ή ΟΧΙ, απαντάς στο ερώτημα. Δεν διαλέγεις γαμπρό για την κόρη σου. Οι επιλογές ήταν 2.

Όσο για το αν θα μας "σώσουν" οι αριστεροί
χωρίς να είμαι αριστερός, και επειδή είναι αργά και βαριέμαι να εξηγώ, σου απαντάω:
"ναι θα μας σώσουν όπως μας έσωσαν και οι δεξιοί"
που έφεραν τα μνημόνια και τα λουκέτα και την ανεργία και έφτασαν ένα βήμα πριν γίνει οριστικά το μάθημα των θρησκευτικών θρησκειολογία και περιόρισαν τις ώρες του και χρειάστηκε δικαστήριο για να βγάλει την απόφαση παράνομη και κατάργησαν την αργία της Κυριακής και γέμισαν τον κόσμο να χρωστάει χαράτσια. Το αίμα των 5000 αυτοχείρων ακόμη δεν έχει στεγνώσει.

Τέλος,
ο άθεος μπορεί μια μέρα να μετανοήσει.
Ο απατεώνας, δεν θα μετανοήσει ΠΟΤΕ. Μέχρι να πεθάνει να σκέφτεται πως να ξεγελάσει τους ανθρώπους. Όταν χρειάζεται, διαλέγεις και παίρνεις.

Ανώνυμος είπε...

To OXI και οι κλειστές τράπεζες προωθούν την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
Απορώ που ο paidagogos δεν το βλέπει; Τα εθνικιστικά κόμματα που τα ποσσοτά τους είναι
κοντά στο 20% σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι η σωτηρία μας. Μέσα στην ΕΕ δηλαδή με εθνικισμό να εξαλείψουμε το Σιωνισμό. Στην Ευρώπη των Εθνών που οραματίστηκε ο Ντε Γκωλ και γκρέμισε ο Σατανισμός του Μάνσον και των παιδιών των λουλουδιών.

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να νιώθουμε περήφανοι που 4.145.029 Συμπολίτες μας ΔΕΝ δέχονται να τους κοροιδεύουνε ρίχνοντας τους Χρυσόσκονη Δημοκρατίας;; το ποσοστό της ΑΠΟΧΗΣ ήταν 37,5 ρεκόρ αν αναλογιστεί κανείς την "κρισιμότητα της κατάστασης"..αν αθροίσει κάποιος ΑΚΥΡΑ+ΛΕΥΚΑ βγαίνει το παραπάνω νούμερο..

http://attikanea.blogspot.gr/2015/07/blog-post_159.html

ούτως η άλλως είτε ΝΑΙ ή ΟΧΙ τα Υπερεθνικά Κέντρα Λήψεων Αποφάσεων γνωρίζουν εκ των προτέρων τι θα γίνει και στις 2 περιπτώσεις αφού το Σχέδιο είναι Προαποφασισμένο και πολύ καλά οργανωμένο...οι κάθε λογής Νεοταξίτες-Ανθέλληνες δίνουν το δικαίωμα στον Ελληνικό Λαό να ασκήσει το "Δημοκρατικό του δικαίωμα"...υποτίθεται για να πάρει αυτός τις τύχες της Πατρίδας του στα Χέρια του...Μάλιστα...Ας κάνει ότι νομίζει ο καθένας..τον φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει...ουδείς δικαιούται να πανηγυρίζει αλλά ούτε και να κλαίει..εγώ προσωπικά ήμουν μεταξύ του να ΜΗΝ πάω καθόλου ή να πάω και να ρίξω Λευκό ή ζαμπόν τελικά έριξα ΛΕΥΚΟ..

Ανώνυμος είπε...

για τον εισαγόμενο "Πολυπολιτισμό" που αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα για την Ελλάδα θα γίνει ΠΟΤΕ Δημοψήφισμα ή Όχι;;;
Είμαστε Ανώτεροι Πολιτισμικά,μας αρέσει η ποικιλία χρωμάτων...,οπότε ας τους αφήσουμε να κάνουν ότι γουστάρουν..Σωστά-ΣΩΣΤΑ..Συμφωνώ...

https://www.youtube.com/watch?v=NbAGyqAXA78


https://www.youtube.com/watch?v=hGNoFDvep6s




https://www.youtube.com/watch?v=fh9PPjL-ZzM

https://www.youtube.com/watch?v=bY9oeFXagxY

Η Μικρή εκτός απο Κορίτσαρος!! έχει και "τα μπαλάκια" του Άντρα αφού τους λέει αλήθειες στα ίσα.
https://www.youtube.com/watch?v=5rsn2Zcv3gw

Ανώνυμος είπε...

12:10 μου "αρέσουν" οι αφορισμοί σου στην τελευταία παράγραφο του σχολίου σου.
Πάμπολλα παραδείγματα έχουμε απ την εκκλησιαστική ιστορία που αποδεικνύουν ότι πολλοί άγιοι προτού μετανοήσουν υπήρξαν απατεώνες.

Ανώνυμος είπε...

Σε τι συνίστατο το όχι; Τι απέρριψαν οι ψηφοφόροι ψηφίζοντας όχι; Ό,τι τους σέρβιρε η κυβέρνηση σαν κείμενο μετακυλίοντας ανεπίτρεπτα τη δική της ευθύνη στο λαό;
Μήπως θυμάστε τις δηλώσεις Βαρουφάκη κατά του δημοψηφίσματος ένα μήνα πριν;
Είναι σοβαρά πράγματα αμέσως μετά το δημοψήφισμα στο οποίο υπερψηφίστηκε η άποψη του Βαρουφάκη αυτός να παραιτείται;
Ο Γούνκερ ισχυρίζεται ότι οι Έλληνες είπαν όχι σε μια πρόταση που δεν υπήρχε στο τραπέζι.
Θα μας πουν επιτέλους την αλήθεια οι κυβερνώντες;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

αλάθητοι δεν είμαστε, ούτε μπορούμε να καλύπτουμε το κάθε τι.Δεν μπορείτε να λέτε ότι "δεν το βλέπουμε" ως Ιστολόγιο.
Γράψαμε και ξαναγράψαμε για την "Κάρτα του Πολίτη", το "Ηλεκτρονικό φακέλωμα", κλπ και αγωνιστήκαμε και ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ να μην περάσουν.

Ακόμη και στην πρόσφατη ανάρτηση μας για το δημοψήφισμα:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_1.html
το επισημάναμε στα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ (και στην ανοχή των ΑΝ.ΕΛ., δείτε στην παράγραφο για τους ΑΝ.ΕΛ.). Την ανάρτηση στείλαμε με email και στα 2 αυτά κόμματα (στους ΑΝ.ΕΛ. μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας τους).

Αντιδράσαμε από τους πρώτους στο "ηλεκτρονικό φακέλωμα των μαθητών" μέσω της εφαρμογής myschool, και πετύχαμε να αφαιρεθούν συγκεκριμένα πεδία.


Δείτε ενδεικτικά:
Κάρτα του Πολίτη. Τι, Πώς, Γιατί;
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/05/blog-post_23.html

Η δική μας άποψη-απάντηση, για την "Κάρτα του Πολίτη".
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/03/blog-post_20.html
(διακόψαμε για λίγες μέρες τις αναρτήσεις μας, προτρέποντας τους αναγνώστες να συμμετέχουν στην διαβούλευση)

ΕΛΜΕ Ροδόπης: Κριτική σχετικά με το Πληροφοριακό σύστημα MySchool
http://opaidagogos.blogspot.gr/2014/03/myschool.html

Επιτέλους: ΟΛΜΕ: Όχι στην ηλεκτρονική παρακολούθηση της σχολικής ζωής
http://opaidagogos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_20.html

mySchool: Ο "μεγάλος αδελφός" μέσα στα σχολεία!
http://opaidagogos.blogspot.gr/2013/11/myschool.html

Τα σχολεία στις ΗΠΑ έγιναν ... "Ηλεκτρονικά" στρατόπεδα συγκέντρωσης
http://opaidagogos.blogspot.gr/2013/08/blog-post_21.html

Όταν μια «έξυπνη κάρτα» κάνει κουμάντο στη ζωή σου.
http://opaidagogos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7265.html

Ειδικά το βίντεο στην τελευταία ανάρτηση, αξίζει οπωσδήποτε να το δείτε.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Πράγματι σοκαριστικά τα βίντεο που μας στείλατε.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Πολύ πρόχειρα:
1)Εστιάσαμε στο ότι ο Ελληνικός λαός δεν φοβήθηκε απέναντι στον εκβιασμό.
2)Έδειξε ότι έχει ακόμη περηφάνια και αξιοπρέπεια.
3)Έπαψε να υπακούει στους "γνωρίζοντες" (ντόπιου ή ξένους) σκύβοντας το κεφάλι και
4)βάζοντας ο ίδιος την υπογραφή του σε ένα ακόμη μνημόνιο.
5)Τέλος, αρκετοί προβληματίστηκαν για το αν αξίζει να είμαστε ή όχι στην Ε.Ε., με δεδομένη την αλλοίωση που προκαλεί στα ήθη και στην ηθική μας.

Ανώνυμος είπε...

πιο σοκαριστική είναι η ΑΠΑΘΕΙΑ-ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ του μέσου Νεοέλληνα ραγιά ο οποίος είναι κοινωνικά εκφυλισμένος,έχει θεοποιήσει την Ύλη+τα παραγωγά της (ΙΧ-ΑΚΙΝΗΤΑ-TABLET-ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...) ενταφίασε τα όνειρα+τις ελπίδες του στα Μηχανήματα Ανάληψης...ασχολείται αποκλειστικά με τα ΛΕΦΤΑ (μείωσεις μισθών-συντάξεων-Απολύσεις-Αύξηση ΦΠΑ στα Νησιά + όχι μόνο) και αρνείται να δει αυτό που ΕΡΧΕΤΑΙ...όχι αυτό που του Δείχνουν τα Μέσα Μαζικής Εκπόρνευσης Ψυχών...Όταν όμως ξεκινήσει να εφαρμόζεται ο Ισλαμικός Νόμος ή αλλιώς Σαρία στην Ελλάδα...με τους γνωστούς τρόπους τότε ίσως ξυπνήσει απο τον λήθαργο....Τότε όμως θα είναι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ......ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ......~~~~

Ανώνυμος είπε...

Ἀδερφὲ καὶ συναγωνιστή! Τὸ ΝΑΙ καὶ τὸ ΟΧΙ δὲν ἔχει ἀντικρυσμα μόνο οἰκονομικὸ καὶ ἐθνικό. Τὸ ΝΑΙ καὶ τὸ ΟΧΙ στὸ δημοψήφισμα θὰ ἀποδείκνυε ἂν ἔχεις ἐξανδραποδιστεῖ ἀπὸ τὴν ἐγχώρια δημοσιογραφικὴ διαπλοκή! Τὸ μαζικὸ ΟΧΙ ποὺ κατάφερες πιστοποιεῖ μὲ τὸν πιὸ πανηγυρικὸ τρόπο ὅτι ἔπαψες νὰ εἶσαι ραγιὰς καὶ πειθήνιο ὄργανο στὸν καθημερινὸ καὶ ἀνηλεή ὀχετὸ προπαγάνδας ποὺ ἐκπορεύεται ἀπὸ καναλάρχες καὶ ἐκδότες! Αὐτοὺς ποὺ σὲ τρομοκράτησαν, σὲ ἐκβίασαν, σὲ ἐξευτέλισαν καὶ προσπάθησαν νὰ "ψεκάσουν" τὴν συνείδησή σου!

Ἔδειξες ἐμπιστοσύνη στὶς ἀνεξάρτητες ἰστοσελίδες καὶ ἱστολόγια καὶ γι' αὐτὸ θὰ πρέπει νὰ εἶσαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ! Μὴν σταματᾶς νὰ ψάχνεις τὴν ΑΛΗΘΕΙΑ! Καὶ τὴν ἀλήθεια θὰ τὴν βρεῖς στοὺς "γραφικοὺς" καὶ "τρελοὺς" ἰστολόγους ποὺ ξημεροβραδιάζονται πάνω στὸ πληκτρολόγιο δίχως κανένα οἰκονομικὸ ἀντικρυσμα γιὰ νὰ στὴν μεταδώσουν ἁγνὴ καὶ καθαρὴ δίχως παρεμβάσεις, ἀλλοιώσεις καὶ σκοπιμότητες!

Ἀδερφὲ καὶ συναγωνιστή! Πέτυχες τὸ ἀδιανόητο! Βρῆκες τὴν δύναμη καὶ τὸ κουράγιο, ἀντιστάθηκες καὶ ΝΙΚΗΣΕΣ! Τοὺς κατεξεφτέλισες! Τοὺς ἀψήφισες! Καλὴ δύναμη ἀδερφέ! Στὸν δύσκολο δρόμο τῆς ἀναζήτησης τῆς ΑΛΗΘΕΙΑΣ νὰ ἔχουμε τὸ Θεὸ μαζί μας!
Δημοσθένης Λουκάτος

Ανώνυμος είπε...

Ψήφισα ΟΧΙ να μην περικοπεί ο μισθός των 4500 του Φωτόπουλου αλλά η σύνταξη της γιαγιάς
των 300 Ευρώ.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Mε το ναι η ηδη πετσοκομμενη συνταξη της γιαγιας (απο τα προηγουμενα πατριωτικα ναι) θα γινοταν 50 ευρω και αν. Οσο για τους Φωτοπουλους, αν δεν κανω λαθος δεν τους ακουμπησαν οι πατριωτες του ναι οσο κυβερνουσαν (δηλαδη τα τελευταια 40 χρονια). Δικο σας δημιουργημα ειναι.

Ανώνυμος είπε...

επειδή τα λεφτά-Δόσεις Εφορίας-ΕΝΦΙΑ-Μειώσεις Μισθών-Συντάξεων-Αύξηση ΦΠΑ%-ΙΧ-ΑΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ είναι τα μοναδικά Σημαντικά πράγματα όποιος θέλει να κάνει κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ας Υπογράψει ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ...που υπερψηφίστηκε χτες κάτι για το οποίο τηρείτε ΣΚΟΠΙΜΗ σιγή ιχθύος απο τα Ανθελληνικά ΜΜΕ διαπλοκής&διαστρέβλωσης.Το θέμα Αφορά την Κοινωνική Συνοχή των επόμενων γενιών,ήθων&έθιμων και εν τέλει την Ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους. Ας επιλέξουμε Λεφτά+καλή ζωή-Παροχές σε Μισθούς-Συντάξεις ή Πατρίδα;;; ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!! ως εδώ και μη παρέκει. Αισ!@ίρ πια!! ΤΕΛΟΣ

http://www.antibaro.gr/article/13206

Δανάη Πολυχρονίου είπε...

Ο Λαός είπε ΟΧΙ.
Οι κυβερνώντες το έκαναν ΝΑΙ!
Αυτά για τους "αριστερόστροφους" που υποστηρίζουν ότι το ΟΧΙ του 1940 δεν το είπε ο Μεταξάς, αλλά ο λαός!
Δυστυχώς οι μεγάλες αποφάσεις παίρνονται απο τις ηγεσίες! Οι λαοί απλά ακολουθούν, είτε με ενθουσιασμό όπως το 1940, είτε βαρυγκομώντας όπως το 2015!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.