" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Αυγουστίνος Καντιώτης: «Σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα και όλοι θα σκοτώνονται στα χωράφια για μια πατάτα»...ΒΙΝΤΕΟ "Σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα"...


Σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα και όλοι στα χωράφια θα σκοτώνονται για μια πατάτα.Πρόβλεψη του Μητροπολίτη Καντιώτη για την πείνα στην Ελλάδα και στον κόσμο.
Κοσμάς ο Αιτωλός θα ρθει μέρα που μια χούφτα χρυσάφι ,μια χούφτα αλεύρι λέει χαρακτηριστικά ο Μακαριστός Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας 
Και σήμερα βλέπουμε τις οικονομικές κυρώσεις και την απαγόρευση διακίνησης αγροτικών προϊοντων στην Ρωσία,από τις Δυτικές χώρες(ΗΠΑ-Ε.Ε)αναμεσά τους και ηΕλλάδα,λόγω Ε.Ε.Και όταν το είπε δεν γνωρίζαμε για πετρέλαιο στα Ελληνικά εδάφη.

Κι όμως σήμερα ο αείμνηστος μητροπολίτης Αυγουστίνος Καντιώτης τείνει να επαληθευτεί.
Το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες παίρνει μεγάλες διαστάσεις καθημερινά.
Το ίδιο και τα επεισόδια με τους κουκουλοφόρους από τα Εξάρχεια.
Η συμφωνία με τους δανειστές είναι άγνωστο αν επιτευχθεί ποτέ....με αποτέλεσμα να κλείσουν οι Τράπεζες!
Και τότε ποιός θα μπορεί να επιβιώσει μέσα στην Αθήνα που δεν υπάρχουν χώροι,ούτε να φυτέψεις ,ούτε να αναπτύξεις κτηνοτροφία,ούτε να κυνηγήσεις για να επιβιώσεις,ούτε να ψαρέψεις.Μέσα σε μία ημέρα η Αθήνα θα αδειάσει....και όλοι θα σκοτώνονται στα χωράφια για μια πατάτα




το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.